Son dakika sosyal medya hesabı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sosyal medya hesabı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sosyal medya hesabı haber sayfamızda bulabilirsiniz.
haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyal medya hesabı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.947 sosyal medya hesabı haberi bulunmuştur. Tüm sosyal medya hesabı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tatil rezervasyonu yaparken bunlara dikkat! En büyük tuzak IBAN'a ödemeYaz tatili ve balayı sezonuyla birlikte sahte villa, bungalov ve otel ilanları üzerinden yapılan dolandırıcılık vakaları arttı. Özellikle IBAN'a ödeme talep edilen rezervasyonlara karşı uyarıda bulunan Avukat Esra Betül Türkalp, "Birkaç dakikalık araştırma hem paranızı hem de tatilinizi kurtarabilir" dedi.
Bursaspor’dan Galatasaray’a ziyaret! Dikkat çeken paylaşımBursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ile birlikte Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’i ziyaret etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çelik, sarı-kırmızılı yönetime misafirperverlikleri için teşekkür etti.
Bursaspor ile TOGG yeniden el sıkıştı! İşte anlaşma süresiBursaspor Kulübü, Kuzey Kale Tribünü isim sponsorluğu için yerli otomobil markası TOGG ile olan anlaşmanın 1 yıl daha uzatıldığını duyurdu. Başkan Enes Çelik ise sürecin arkasındaki isim olan Milletvekili Mustafa Varank’a teşekkür etti.
Bursaspor borç yükünden kurtuldu! Kulübe 700 milyon liralık müjde geldiBURSASPOR HABERLERİ... Bursaspor Başkanı Enes Çelik, mali kongre öncesi kulübün güncel borç tablosunu açıkladı. Eski başkan Ali Ay ile yapılan protokolle 700 milyon TL alacağın tamamı silindi, toplam borç 391 milyon TL'ye geriledi.
Amedspor'da Mesut Bakkal'ın ayrılığı sonrası eşinin paylaşımı olay olduAMEDSPOR HABERLERİ... Amedspor'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Amedspor'un karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı teknik direktör Mesut Bakkal'ın eşi Ayla Bakkal sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım olay oldu.
Adalet Bakanı Akın Gürlek CNN' Türk'te açıkladı: Gülistan Doku soruşturmasında yeni delil varAdalet Bakanı Akın Gürlek, CNN Türk Tarafsız Bölge Özel programında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın sorularını yanıtladı. "86 milyonun adalet bakanıyım" diyen Bakan Gürlek, Gülistan Doku soruşturması ile ilgili olarak, "Kızcağımızın bir mezarı var ise onu ortaya çıkarmak tek amacımız. Ailenin de gidip dua etmesini istiyoruz. Tek isteğimiz bu. Bir de suçluların cezasını alması. Hukukta 'siyasetçiye, valiye, belediye başkanına' bakılmaz. Savcılık ince bir işlik yaptı" ifadelerini kullandı.
DSİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE! DSİ kura çekimi başladı! İsimler tek tek açıklanıyorDevlet Su İşleri (DSİ) kura çekimi canlı izle. DSİ 5. Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen noter kurası, 02 Mart 2026 tarihinde saat 10:00’da Turkuaz Salon’da başladı. Yoğun katılımın olduğu DSİ kura çekimi, Bölge Müdürlüğü’nün resmi sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayınlanıyor.
CANLI DSİ KURA ÇEKİMİ İZLE! DSİ kura çekimi başladı! İsimler tek tek açıklanıyorDevlet Su İşleri (DSİ) 5. Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen noter kurası, 02 Mart 2026 tarihinde saat 10:00’da Turkuaz Salon’da başladı. Yoğun katılımın olduğu DSİ kura çekimi, Bölge Müdürlüğü’nün resmi sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayınlanıyor.
TOKİ 2-8 Mart iller kura: Bu hafta hangi illerde TOKİ çekilişi yapılacak? İstanbul, Ankara, İzmir ne zaman?TOKİ kura çekilişi bu hafta da devam ediyor. 500 bin konut kampanyasında bu hafta kurası çekilecek olan iller belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2-8 Mart haftasına dair yeni kura takvimini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. İstanbul, İzmir, Ankara bu hafta TOKİ kurası yapılacak mı? İşte yeni haftanın kura takvimi...
Malatya'da kursu başlıyor: 13 Mart son başvuru günüMalatya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 'Hayvanların Nakilleri Sırasında Refahı ve Korunması Yönetmeliği' kapsamında hayvan taşımacılığı yapan nakliyeci, bakıcı ve sürücülerin belge zorunluluğu nedeniyle 'Canlı Hayvan Taşımacılığı' kursu açacağını duyurdu. Kursa katılmak isteyenler, gerekli belgelerle birlikte 13 Mart 2026 tarihine kadar ilçe müdürlüklerine başvurabilecek.
Sosyal Medya Hesabı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haberbaşlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyal medya hesabı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.