Sosyal Medya Fenomenleri

Sosyal Medya Fenomenleri

Son dakika Sosyal medya fenomenleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sosyal medya fenomenleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sosyal medya fenomenleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyal Medya Fenomenleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyal medya fenomenleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 sosyal medya fenomenleri haberi bulunmuştur. Tüm sosyal medya fenomenleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkan güzellik teknolojileri şirketi GESKE, gerçekleştirdiği lansman ile ürünlerini tanıttı.
25.04.2024 Yaşam
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız Eskişehir’de inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde 200 binden fazla inşaat şu anda hızla devam ediyor. Bugüne kadar 46 bin konutu dağıttık. Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız” dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Adana'da ücretsiz kebap izdihama yol açtı!
Adana'da ücretsiz kebap izdihama yol açtı! Adanalı kebapçının açılışta ücretsiz kebap dağıtması izdihama yol açtı. Açılışa katılan belediye başkanı ise yoğunluğu görünce ocak başına geçip kendi kebabını aldı.
25.02.2024 Adana
Sosyal medya fenomenleri yeni dönem! Bakanlık şart getirdi, artık herkes yapamayacak
Sosyal medya fenomenleri yeni dönem! Bakanlık şart getirdi, artık herkes yapamayacak Sosyal medya fenomenleri için harekete geçildi. Ticaret Bakanlığı, 5. Reklam Konseyi’nin ana gündem maddeleri arasına sosyal medya fenomenlerini de aldı. Bakanlık kritik toplantı sonrası influencerlar için şart getirdi.
27.01.2024 Ekonomi
Candan kardeşlerin tutuklandığı soruşturmada 6 yeni gözaltı
Candan kardeşlerin tutuklandığı soruşturmada 6 yeni gözaltı Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin tutuklandığı operasyon kapsamında 6 kişi daha gözaltına alındı. Dolandırıcılık Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 2'si adli kontrolle 3 şüpheli serbest bırakıldı.
12.01.2024 Gündem
TikTok kapatılacak mı? AK Parti Milletvekili Yayman: Artık ulusal güvenlik meselesi
TikTok kapatılacak mı? AK Parti Milletvekili Yayman: Artık ulusal güvenlik meselesi Son günlerde sosyal medya fenomenleri, art arda kara para aklama soruşturmalarıyla gündeme geliyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi Dijital Mecralar Komitesi Başkanı Hüseyin Yayman, TikTok başta olmak üzere sosyal medya platformlarına yönelik yeni kuralların getirileceğini açıkladı. Hüseyin Yayman, "Deprem gündeminin dahi önüne geçti. Ulusal güvenlik meselesi haline geldi" dedi.
4.12.2023 Gündem
Maliye özel fenomen ekibi kurdu! 'Şampiyonlar ligi masası' çark etti, paylaşımlar tamamen değişti
Maliye özel fenomen ekibi kurdu! 'Şampiyonlar ligi masası' çark etti, paylaşımlar tamamen değişti Hazine ve Maliye Bakanlığı sosyal medya fenomenleri için özel ekip oluşturdu. Ekip vergi incelemesi yaparken kara para şüphesi çıkarsa MASAK devreye giriyor. Suç unsuru tespit edildiğinde de savcılığa bildiriliyor.
4.12.2023 Gündem
Sosyal medyanın şampiyonlar liginin tüm mal varlıklarına el konuldu
Sosyal medyanın şampiyonlar liginin tüm mal varlıklarına el konuldu Dilan Polat'ın 2019 yılında paylaştığı ve sosyal medyanın 'şampiyonlar ligi' olarak isimlendirdiği fotoğrafta bulunan 12 kişinin tüm mal varlıklarına el konuldu. Mal varlıklarına el konulan isimler Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir ve Yavuz Selim Korkut.
1.12.2023 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasından sonra Özlem ve Tayyar Öz çifti için Başsavcılık harekete geçti
Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasından sonra Özlem ve Tayyar Öz çifti için Başsavcılık harekete geçti Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahipleri Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma', 'Resmi belgede sahtecilik', 'Vergi usul kanununa muhalefet' ve 'Malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek' suçlarından soruşturma başlatıldı.
28.11.2023 Gündem
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor?
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Bankada döviz hesabı olan, Hazine’nin dövizli kağıtlarından alan ve hisse senedinden kazanç elde edenlerin ödeyeceği verginin yüzde 40’a kadar çıkarılacağı iddiaları sosyal medyada dolaşınca vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Sorularına yanıt aramaya başladı.
28.11.2023 Finans
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar Katıldıkları bir moda programı sayesinde kısa sürede fenomene dönüşen Nihal ve Bahar Candan kardeşler lüks yaşamları, sansasyonel açıklamalarıyla popülerliklerini her geçen gün arttırdı. Candan kardeşler, suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın yankıları sürerken fenomen kardeşlerle ilgili detay ortaya çıktı. Candan kardeşlerin mağduru tek tek 200 bin doları böyle çaldıklarını anlattı. İşte detaylar...
28.11.2023 Gündem
Bahar Candan - Nihal Candan soruşturmasında şoke eden detaylar! Gizemli evlilik ortaya çıktı, 3 bin kilometrelik iz sürüldü
Bahar Candan - Nihal Candan soruşturmasında şoke eden detaylar! Gizemli evlilik ortaya çıktı, 3 bin kilometrelik iz sürüldü Bir TV kanalındaki moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama iddiasıyla tutuklandı. Candan kardeşlerin, 6 ay önce tutuklanan Onur Apaydın ile bağlantılı oldukları öğrenilmişti. Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandıran ve güven kazanmak için mağdurlarla yaptıkları görüşmelere Bahar ve Nihal Candan kardeşleri de çağırdığı iddia edilen örgüt yöneticisi ve üyelerinin yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin sorgusu ile ilgili detaylar belli oldu. Gizemli evlilik ortaya çıktı.
21.11.2023 Gündem
Umut Candan kimdir? Nihal ve Bahar Candan’ın annesi Umut Candan ne iş yapıyor, kaç yaşında, evli mi?
Umut Candan kimdir? Nihal ve Bahar Candan’ın annesi Umut Candan ne iş yapıyor, kaç yaşında, evli mi? Bahar Candan ve Nihal Candan’ın kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmasının ardından Candan kardeşlerin annesi Umut Candan katıldığı magazin programında kızlarını savundu. Programı vatandaşlar ‘Bahar Candan ve Nihal Candan’ın annesi Umut Candan kim?’ ve ‘Umut Candan kaç yaşında, ne iş yapıyor?’ sorularına yanıt aramaya başladı.
18.11.2023 Magazin
Sazan sarmalı ne demek? Sazan sarmalı oto dolandırıcılığı ne anlama geliyor?
Sazan sarmalı ne demek? Sazan sarmalı oto dolandırıcılığı ne anlama geliyor? Sazan sarmalı oto dolandırıcılığı hakkında bilgiler merak ediliyor. Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan göz altına alındı. Haklarında "sazan sarmalı araba dolandırıcılığı" yoluyla suç örgütü ile birlikte çalışmak iddiaları yer aldı. Peki sazan sarmalı ne demek? Sazan sarmalı oto dolandırıcılığı ne anlama geliyor? Detaylar haberimizde.
16.11.2023 Gündem
Bahar ve Nihal Candan kardeşler tutuklandı
Bahar ve Nihal Candan kardeşler tutuklandı "Suç örgütüne üye olma" ve "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler ve şüpheli Hacı İsrafil S., sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme çıkışında sinir krizi geçiren Nihal Candan, 'Neden? Neden?' diye bağırırken, Bahar Candan'ın ise 'Biz ne yapacağız?' dediği duyuldu.
16.11.2023 Gündem
Bahar Candan ve Nihal Candan'ın ifadeleri ortaya çıktı! 12 milyon açıklaması şoke etti
Bahar Candan ve Nihal Candan'ın ifadeleri ortaya çıktı! 12 milyon açıklaması şoke etti Bir TV kanalındaki moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama iddiasıyla gözaltına alındı. Candan kardeşlerin, 6 ay önce tutuklanan Onur Apaydın ile bağlantılı oldukları öğrenilmişti. Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandıran ve güven kazanmak için mağdurlarla yaptıkları görüşmelere Bahar ve Nihal Candan kardeşleri de çağırdığı iddia edilen örgüt yöneticisi ve üyelerinin yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin sorgusu ile ilgili detaylar belli oldu. "Bir sabah hesabıma 12 milyon para aktarıldı" başlıklı paylaşımının sorulması üzerine Candan şoke eden bir açıklama geldi.
16.11.2023 Gündem
Fenomenlerin gözaltına alındığı operasyonda kilit isim dikkat çekti
Fenomenlerin gözaltına alındığı operasyonda kilit isim dikkat çekti Sosyal Medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan'ında aralarında bulunduğu 3 kişinin gözaltına alındığı soruşturmada kilit ismin Doktor Refik E. E. olduğu belirlendi. Operasyondan bir süre önce yurt dışına çıktığı ve şu anda firari olarak aranan Doktor Refik E. E.'nin sözde TMSF'den ucuza alacakları otomobillerin listesini kurbanlara gönderen kişi olduğu öğrenildi. Nihal Candan ve Bahar Candan'ın poliste yapılan sorgularında kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi.
15.11.2023 Gündem
Onur Apaydın kimdir? Candan kardeşler davasındaki Onur Apaydın ne iş yapıyor, kaç yaşında, nereli?
Onur Apaydın kimdir? Candan kardeşler davasındaki Onur Apaydın ne iş yapıyor, kaç yaşında, nereli? Suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin yer aldığı suç örgütünün yöneticileri arasında gösterilen Onur Apaydın merak konusu oldu.
15.11.2023 Gündem
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltında! Mütalaa açıklandı, çetenin vitrini ile ilgili detaylar ortaya çıktı: İsim değişikliği, suç kayıtları...
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltında! Mütalaa açıklandı, çetenin vitrini ile ilgili detaylar ortaya çıktı: İsim değişikliği, suç kayıtları... Bir TV programındaki moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama iddiasıyla dün gözaltına alınmıştı. Candan kardeşlerin, 6 ay önce tutuklanan Onur Apaydın ile bağlantılı oldukları öğrenilmişti. Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandıran ve güven kazanmak için mağdurlarla yaptıkları görüşmelere Bahar ve Nihal Candan kardeşleri de çağırdığı iddia edilen örgüt yöneticisi ve üyelerinin yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Mütalaada örgüt lideri Eren Koç'un 400 yıldan bin 328 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep edildi. Bahar Candan ve Nihal Candan ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı.
15.11.2023 Gündem
Hacı İsrafil Sağlam kimdir? Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle birlikte gözaltına alındı!
Hacı İsrafil Sağlam kimdir? Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle birlikte gözaltına alındı! Candan kardeşlerin gözaltına alındığı haberinin etkisi devam ederken Candan kardeşlerle birlikte gözaltına alınan İsrafil Sağlam merak edilmeye başlandı. Peki, Hacı İsrafil Sağlam kimdir? Hacı İsrafil Sağlam nereli, kaç yaşında?
14.11.2023 Gündem
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı Farklı devlet kurumlarından ihale yoluyla sözde ucuza aldıkları araçları, ağlarına düşürdükleri 13 kişiye satacaklarını söyleyerek 10 milyon lira para toplayan diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon yapıldı. Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu 4 kişi İstanbul ve Kars'ta yapılan operasyonlarda gözaltına alındı.
14.11.2023 Vatan TV
Nihal Candan kimdir, Bahar Candan Nihal Candan tutulandı mı? Bahar Candan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?
Nihal Candan kimdir, Bahar Candan Nihal Candan tutulandı mı? Bahar Candan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? Nihal Candan ve Bahar Candan ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Dilan ve Engin Polat'ın ardından kara para aklamak iddialarıyla gözaltına alınan Candan kardeşlerin hayatı, ne iş yaptıkları, yaşları ve ailelerine yönelik detaylar sorgulanıyor. Peki, Nihal Candan ve Bahar Candan kimdir, ne iş yapıyor, nereli?
14.11.2023 Gündem
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı  Farklı devlet kurumlarından ihale yoluyla sözde ucuza aldıkları araçları, ağlarına düşürdükleri 13 kişiye satacaklarını söyleyerek 10 milyon lira para toplayan diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon yapıldı. Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu 4 kişi İstanbul ve Kars'ta yapılan operasyonlarda gözaltına alındı.
14.11.2023 Gündem
Murat Dalkılıç, Ala Tokel ve Danla Bilic'in deprem buluşması!
Murat Dalkılıç, Ala Tokel ve Danla Bilic'in deprem buluşması! Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, sosyal medya fenomenleri Ala Tokel ve Danla Biliç ile önceki akşam Etiler’deki bir mekanda buluştu. Ünlü isimler deprem için bir araya geldiğini söyledi.
22.02.2023 Magazin
Fenomen Dilan Polat'a gelen dolarlı buket tepki çekti!
Fenomen Dilan Polat'a gelen dolarlı buket tepki çekti! Sosyal medya fenomenleri arasında son dönemde dikkat çeken Dilan Polat'ın şaşalı evi ve lüks yaşantısı gündemde. Temizlik yaptığı için kocasından dolarlarla dolu güller ve altın alan Dilan Polat'ın paylaşımı yine sosyal medyayı salladı. Fenomen yine dalga konusu oldu.
20.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Medya Fenomenleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyal medya fenomenleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.