Sosyal Medya Düzenlemesi

Sosyal Medya Düzenlemesi

Son dakika Sosyal medya düzenlemesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sosyal medya düzenlemesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sosyal medya düzenlemesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyal Medya Düzenlemesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyal medya düzenlemesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 sosyal medya düzenlemesi haberi bulunmuştur. Tüm sosyal medya düzenlemesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tunç'tan İsveç'teki provokasyona tepki: Avrupa'da gerçekleşmiş olması yüz karasıdır
Bakan Tunç'tan İsveç'teki provokasyona tepki: Avrupa'da gerçekleşmiş olması yüz karasıdır Adalet bakanı Yılmaz Tunç, “İsveç'te meydana gelen caminin önünde Kuran-ı Kerim'i yakma olayını buradan Bartın'dan lanetliyoruz. Bu din ve vicdan özgürlüğüne bir saldırıdır. Avrupa'da bunun gerçekleşmiş bir yüz karasıdır. Özellikle NATO zirvesi öncesi bu tür girişimlerin, bu tür çirkinliklerin olmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz” dedi.
29.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Sözümüzü yerine getireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Sözümüzü yerine getireceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'na katıldı. Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden kazasıyla ilgili konuşan Erdoğan, "İhmali görülen hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmayacağından da milletimiz emin olsun" dedi. Konuşmasında asgari ücretle ilgili mesajlar da veren Erdoğan, "Yükselen enflasyon sebebiyle sabit gelirli vatandaşlarımızın yaşadığı refah kaybını telafi etmekte kararlıyız. Önümüzdeki yıl başında yeni bütçemizle birlikte daha ileri adımlar atarak telafi sözümüzü yerine getirmeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
19.10.2022 Siyaset
Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medya düzenlemesi yürürlüğe girdi!
Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medya düzenlemesi yürürlüğe girdi! Sosyal medya düzenlemesi olarak bilinen Basın Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürülüğe girdi. Düzenlemenin detayları merak edilirken Sosyal medyada gerçeğe aykırı bilgi yayanlarla ilgili uygulanacak hükümler de yer aldı. Peki, Sosyal medya yasası nedir? Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medyada gerçeğe aykırı bilgi yayanlara hapis cezası var mı? İşte detaylar…
18.10.2022 Gündem
Sosyal medya düzenlemesi Resmi Gazete'de
Sosyal medya düzenlemesi Resmi Gazete'de Sosyal medya yasası olarak bilinen basın kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
17.10.2022 Gündem
Sosyal medya düzenlemesi TBMM'de kabul edildi
Sosyal medya düzenlemesi TBMM'de kabul edildi "Dezenformasyonla mücadele düzenlemesi" olarak bilinen Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
13.10.2022 Gündem
TBMM ne zaman açılıyor, çalışmalar ne zaman başlıyor? TBMM’de görüşülecek kanun teklifleri neler? İşte Meclis gündemi!
TBMM ne zaman açılıyor, çalışmalar ne zaman başlıyor? TBMM’de görüşülecek kanun teklifleri neler? İşte Meclis gündemi! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), uzun bir aranın ardından cumartesi günü özel oturumla toplandı. Meclis, çalışmalara ise 4 Ekim 2022 Salı günü başlayacak. Peki, Meclis ne zaman, saat kaçta toplanacak? Bu hafta meclis gündeminde hangi konular görüşülecek? TBMM’de görüşülecek kanun teklifleri neler? İşte Meclis gündemi!
3.10.2022 Gündem
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: S-300'le yapılan taciz karşılıksız bırakılmamalı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: S-300'le yapılan taciz karşılıksız bırakılmamalı MHP lideri Bahçeli, TBMM açılır açılmaz sosyal medya düzenlemesinin kanunlaşması gerektiğini belirtti. Bahçeli, Yunanistan'ın bardağı taşırmak üzere olduğunun altını çizerek 'S-300'le yapılan taciz karışılıksız bırakılmamalı' ifadelerini kullandı. Seçim için de hazır olduklarını kaydeden MHP lideri "Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.
1.09.2022 Siyaset
Twitter, nefret söyleminin kolayca yayıldığı bir ekosistem haline geldi
Twitter, nefret söyleminin kolayca yayıldığı bir ekosistem haline geldi Twitter ve orada oluşan nefret söylemleri ile ilgili bilgi veren yeni medya uzmanı Dr. Merve Zeynep Sarıbek, Twitter’ın sosyal medyada dezenformasyon, post-truth siyaset ve nefret söyleminin en kolayca yayıldığı bir ekosistem haline geldiğini söyledi. Sarıbek, “Twitter başlangıçta kendini bir kriz yönetimi mecrası olarak sunma ve demokrasiye katkı sağlama iddiasındaydı. Bu sebeple burada kendine yer bulan sıradan kullanıcılar olarak Twitter’a savunmasız yakalandık” dedi.
6.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medya düzenlemesi geliyor! Bunu yapan yandı, Dezenformasyona ceza getirilecek
Sosyal medya düzenlemesi geliyor! Bunu yapan yandı, Dezenformasyona ceza getirilecek Sosyal medya düzenlemesi geliyor. Dezenformasyonla mücadele yasası hazırlıkları kapsamında, sosyal medyaya yönelik düzenlemelerin 3 ana başlıktan oluşması bekleniyor. Sosyal medyadaki dezenformasyona ilk kez ceza getirileceği aktarılırken, "Dezenformasyon, terör kadar tehlikeli." ifadesini kullanan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal konuyla alakalı 7-8 aydır çalışmaların devam ettiğini belirtti.
15.04.2022 Gündem
BBP Genel Başkanı Destici: Elektrik fiyatlarındaki düzenleme tekrar yapılmalı
BBP Genel Başkanı Destici: Elektrik fiyatlarındaki düzenleme tekrar yapılmalı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul’da partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Gündemdeki birçok konuya ilişkin açıklama yapan Destici, “Elektrik fiyatlarındaki düzenleme tekrar çok acele bir şekilde yapılmalı. Türkiye’de enflasyon kaçsa ona getirilmelidir. Bir de akaryakıt zamları var. Akaryakıttaki Özel Tüketim Vergisi’nin (ÖTV) BBP olarak tekrar kaldırılmasını teklif ediyoruz. Çünkü akaryakıt zammı her alana zam olarak yansıyor” dedi. 
10.02.2022 Siyaset
Ömer Çelik'ten ABD, Fransa ve CHP'ye tepki: Kırmızı çizgimizdir
Ömer Çelik'ten ABD, Fransa ve CHP'ye tepki: Kırmızı çizgimizdir AK Parti MKYK ve MYK toplantıları sonrasında AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, "Bir CHP vekili çıktı, 'Mavi Vatan kavramı saldırganlık içeriyor' dedi. Biri kalkıp böyle bir laf söylüyorsa tamamen karşısındayız. Mavi Vatan bizim açımızdan kırmızı çizgidir. Ancak Yunan Parlamentosu'ndan ifade edilecek bir sözün Türkiye'de edilmesi son derece üzücüdür. Marsilya-GS maçında Bozkurtlar'ın olay çıkarttığına dair Fransa'da bir vekil iddiada bulundu. Marsilya tribünleri içindeki bir grubun nefret söylemlerine yönelik pankart açtığı görülmüştür. Galatasaray'ı destekleyen vatandaşlar ise bu duruma uygun davranışlar sergilemiştir." dedi.
5.10.2021 Siyaset
Meclis ne zaman açılacak? Meclis gündeminde neler var?
Meclis ne zaman açılacak? Meclis gündeminde neler var? Meclis ne zaman açılacak? Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 27'inci dönem 5'inci yasama yılına 1 Ekim'de başlayacak. 76 günlük aranın ardından çalışmalara başlayacak olan TBMM’yi yoğun bir gündem bekliyor. Peki, Meclis gündeminde neler var?
30.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Burada bedel ödemesi gereken Amerika’dır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Burada bedel ödemesi gereken Amerika’dır BM zirvesi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-ABD ilişkilerine ile ilgili “Türk-Amerikan ilişkilerinde sağlıklı bir sürecin işlediğini doğrusu söyleyemem. Ben oğul Bush ile iyi çalıştım, Sayın Obama ile iyi çalıştım, Sayın Trump ile iyi çalıştım ama Sayın Biden ile iyi başladık diyemem. Bizim için S-400 işi bitmiştir. Buradan geri adım atmamız da mümkün değil. Temennim odur ki iki NATO ülkesi olarak birbirimizle hasmane değil, dostane davranalım. Ama iki NATO ülkesi olarak şu andaki gidiş pek hayra alamet değil” ifadelerini kullandı. Rusya’ya yapacağı ziyarete ilişkin de konuşan Erdoğan “Sayın Putin’le Soçi’de yapacağımız ikili görüşme gerçekten önem arz ediyor. Heyetler arası görüşme yok, Sayın Putin’le sadece ikili görüşme yapacağız. Bu tabi sadece İdlib’i içeren bir görüşme olmayacak. Aynı zamanda Türkiye-Rusya ikili ilişkilerini ve Suriye’deki durumu masaya yatıracağız” dedi. Fahiş fiyatlarla ilgili zincir marketleri adres gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a muhalefetin yaptığı eleştirilere ilişkin “Muhalefetin Ali Erbaş hocamıza, Diyanet İşleri Başkanımıza bu denli hakaret etme ne hakkı ne yetkisi vardır. Bu densizliktir, terbiyesizliktir” şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afgan mülteciler konusunda bedel ödemesi gereken ülkenin Amerika Birleşik Devletleri olduğunu söyledi. "Türkiye'nin kapıları açması ve bunları kabul etmesi düşünülemez" dedi.
23.09.2021 Gündem
Cumhur İttifakı’nın oy oranı belli oldu! AK Partili Hamza Dağ canlı yayında açıkladı
Cumhur İttifakı’nın oy oranı belli oldu! AK Partili Hamza Dağ canlı yayında açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan'ın sorularını cevapladı. Sosyal medya düzenlemesi eleştirilerini değerlendiren Dağ, “Siz yolda giderken birine hakaret ettiğinizde bir karşılığı nasıl oluyorsa aynı şeyi sosyal medya üzerinden değerlendirdiğiniz zaman müeyyidesi olması gerekiyor” dedi. Cumhur İttifakı’nın oy oranına ilişkin de açıklama yapan Dağ, “Cumhur İttifakı olarak AK Parti-MHP kendi oy oranımızı artırmaya bakıyoruz. Ve bugün itibarıyla 50'yi geçen bir durumumuz var. Allah'ın izniyle ben 2023 seçimlerde 2018'den daha fazla oyla inşallah ipi göğüsleyen yine Cumhur İttifakı olacak” ifadelerini kullandı.
15.09.2021 Siyaset
Sosyal medya düzenlemesi nedir, ne zaman çıkacak? Yeni Sosyal Medya düzenlemesi maddeleri belli mi?
Sosyal medya düzenlemesi nedir, ne zaman çıkacak? Yeni Sosyal Medya düzenlemesi maddeleri belli mi? Facebook, Twitter, Instagram gibi mecralarda güvenliği tehdit eden, kamu düzenini bozan, suçu ve suçluyu öven paylaşımlara yaptırım uygulanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medya düzenlemesi açıklaması sonrası merakla beklenen yeni düzenleme Meclis açılır açılmaz ele alınacak. Peki, “Sosyal medya düzenlemesi nedir, maddeleri nelerdir, ne zaman çıkacak?” İşte Yeni sosyal medya düzenlemesi detayları…
1.09.2021 Gündem
Sosyal medya düzenlemesinin detayları belli oldu! Geri sayım başladı
Sosyal medya düzenlemesinin detayları belli oldu! Geri sayım başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bosna-Hersek dönüşü uçakta gazetecilere açıkladığı sosyal medya düzenlemesine ilişkin çalışmalar hız kazandı. Ekim ayında Meclis açılır açılmaz Meclis Başkanlığı'na sunulması beklenen düzenlemede bireysel hak ve özgürlükler korunacak. Yasayla dezenformasyon ve yalan haberlerin önüne geçilmesi planlanıyor.
1.09.2021 Gündem
Meclis ne zaman açılacak? TBMM açılış tarihi belli mi?
Meclis ne zaman açılacak? TBMM açılış tarihi belli mi? Meclis'in ne zaman açılacağı merak ediliyor. 3600 ek gösterge, sosyal medya düzenlemesinin yeni dönemde Meclis’e gelecek olması vatandaşların Meclis’in ne zaman açılacağının sorgulanmasına neden oldu. Meclis ne zaman açılacak? TBMM açılış tarihi belli oldu mu?
19.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı! Artık zorunlu oldu, aşı ve PCR testi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı! Artık zorunlu oldu, aşı ve PCR testi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Okullarda 6 Eylül'de yüz yüze eğitim başlamasıyla, henüz aşı olmamış öğretmen ve diğer personelin haftada en az 2 defa PCR testi yaptırmasını isteyeceğiz. Aşı olmayan üniversite öğrencilerimizin ve çalışanlarımızdan da düzenli PCR testi yaptırmalarını talep edeceğiz. Uçak ve şehirlerarası yolculuk, konser, sinema gibi toplu faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamalarını devreye alacağız." dedi.
19.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! AK Parti harekete geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! AK Parti harekete geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın çıkışıyla birlikte AK Parti “sosyal medya” düzenlemesi için düğmeye basarken, TBMM de dünyadaki sosyal medya düzenlemelerini mercek altına aldı.
16.08.2021 Gündem
Hindistan Twitter'ı düzenlemelere 'kasten uymamakla' itham etti
Hindistan Twitter'ı düzenlemelere 'kasten uymamakla' itham etti Hindistan hükümeti, sosyal paylaşım sitesi Twitter'ı, mayıs sonunda uygulanmaya başlanan ve sosyal medya platformlarına yeni kurallar getiren internet düzenlemesine uymamakla suçladı.
16.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Google, Hindistan'ın sosyal medya düzenlemelerine uyacağını bildirdi
Google, Hindistan'ın sosyal medya düzenlemelerine uyacağını bildirdi Teknoloji şirketi Google'ın Hindistan'ın sosyal medya platformlarına yönelik düzenlemelerine uyacağı belirtildi.
26.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medya şirketlerine 30'ar milyon TL ceza! Süre doldu...
Sosyal medya şirketlerine 30'ar milyon TL ceza! Süre doldu... Sosyal medya şirketlerine, sosyal medya düzenlemesi sonrası tanınan süre doldu. Firmalar Türkiye'de temsilcilik açmayınca önce 10'ar milyon TL ceza kesilmişti. Bugün ise verilen ikinci süre de doldu, Facebook, Twitter, YouTube, TikTok ve Instagram’a 30'ar milyon TL daha ceza kesildi. Şirketler hala temsilcilik açmaz ise bant daraltma uygulamasına gidilecek ve erişim kısıtlanacak.
3.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya devlerine gözdağı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya devlerine gözdağı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT Word forumunda konuşarak, "Dijitalleşme, özgürlüğün alanını genişletirken yeni adaletsizliklere, haksızlıklara, yeni ötekileştirmelere yol açmamalıdır." ifadelerini kullandı.
1.12.2020 Siyaset
Sosyal medya düzenlemesi yürürlüğe girdi!  Twitter, Facebook...
Sosyal medya düzenlemesi yürürlüğe girdi! Twitter, Facebook... Sosyal medya yasası, 1 Ekim itibarıyla yürürlüğe girdi. Yürürlüğe giren yasaya göre 1 milyondan fazla kullanıcıya sahip Twitter, Facebook ve Instagram gibi sosyal medya ağları Türkiye'de temsilci bulunduracak. Sosyal medya düzenlemesi ile temsilci bulundurmayan sosyal medya ağlarına ise kademeli yaptırım kapıda.
1.10.2020 Gündem
Günlük ortalama 4 saat mobil internet kullanıyoruz
Günlük ortalama 4 saat mobil internet kullanıyoruz Dünyada mobil internet kullanımında günlük geçirilen süreler belli olurken, Türkiye’nin 13’üncü sırada yer aldığı saptandı. Türk halkının telefonda geçirdiği süre günlük ortalama 4 saat olarak kayıtlara geçti.Mobil internet kullanımında en çok zaman geçiren ülke 5 saat 11 dakika ile Filipinler, listenin en son sırasında yer alan ülke ise 1 saat 32 dakika ile Japonya oldu.
4.09.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Medya Düzenlemesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyal medya düzenlemesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.