Sonsuz Aşk

Sonsuz Aşk

Son dakika sonsuz aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sonsuz aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sonsuz aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sonsuz Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sonsuz aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 247 sonsuz aşk haberi bulunmuştur. Tüm sonsuz aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seda Sayan: Şu anda bunun bedeli...
Seda Sayan: Şu anda bunun bedeli... Seda Sayan, kilit özelliğine sahip özel bir alyans hazırlattı. Şarkıcı, “Sonsuza kadar parmağımdan çıkarmayacağım bir yüzük yaptılar bana” dedi.
27.07.2022 Magazin
Seda Sayan'ın yeni eşi Çağlar Ökten aşka geldi!
Seda Sayan'ın yeni eşi Çağlar Ökten aşka geldi! Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile geçtiğimiz hafta evlendi. Düğüne Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin katılmadı. Bu haberlerle gündemde olan Çağlar Ökten karısı Seda Sayan'ın bir pozunu paylaşarak yaptığı yorumla dikkat çekti.
9.05.2022 Magazin
Şirin Pancaroğlu kimdir? Harpist Şirin Pancaroğlu'nun biyografisi ve eserleri
Şirin Pancaroğlu kimdir? Harpist Şirin Pancaroğlu'nun biyografisi ve eserleri Türkiye'nin önde gelen arp sanatçıları arasında yer alan ve uluslararası birçok çalışmaya öncülük eden Harpist Şirin Pancaroğlu, müziği, albümleri ve konserleri ile gündeme geliyor. Peki, Şirin Pancaroğlu kimdir? Harpist Şirin Pancaroğlu'nun biyografisi ve eserleri...
19.05.2020 Gündem
Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında?
Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında? Dün akşam ekranlara gelen Ramo dizisiyle beraber Murat Yıldırım, en çok aranan isimlerden biri haline geldi. Daha önce birçok projeyle izleyicinin karşısına çıkan Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında? İşte detaylar…
15.01.2020 Gündem
Beril Kayar: Tek eşli olmak doğaya aykırı
Beril Kayar: Tek eşli olmak doğaya aykırı Başrolünü Rüzgar Erkoçlar ile paylaştığı ‘Öğrenci Kafası: Soygun’ filmi ile gündemde olan oyuncu Beril Kayar, "İki insanın uzun yıllar boyu beraber yaşayıp anlaşabilmesi hayal bile değil, ütopik" dedi.
19.05.2018 Magazin
Şarkıları albümlendi
Şarkıları albümlendi Başrollerini Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen’in paylaştığı TAFF Yapımı ‘Sonsuz Aşk’ filminin özgün müzikleri albüm oldu.
16.05.2017 Magazin
'Sonsuz Aşk'ın müzikleri albüm oldu!
'Sonsuz Aşk'ın müzikleri albüm oldu! Başrollerini Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen’in paylaştığı, TAFF Yapımı ‘Sonsuz Aşk’ filminin özgün müzikleri albüm oldu.
16.05.2017 Kültür Sanat
'Sonsuz Aşk' filmi Recep İvedik 5'i tahtından etti
'Sonsuz Aşk' filmi Recep İvedik 5'i tahtından etti 'Recep İvedik 5' fırtınası 6'ıncı haftada dindi. Geçen haftanın en çok izlenen Türk filmi Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen'in oynadığı 'Sonsuz Aşk' oldu.
5.04.2017 Kültür Sanat
İstanbullu Gelin'de flaş karar!
İstanbullu Gelin'de flaş karar! Star TV’nin iddialı dizisi İstanbullu Gelin’de senarist değişikliği oldu. İşte İstanbullu Gelin dizisinin yeni senaristi...
4.04.2017 Televizyon
En güzel 5 Türk oyuncu
En güzel 5 Türk oyuncu ‘Top Beauty World’ 2016’nın ‘En Güzel 100 Kadını’nı seçti. Listede Tuba Büyüküstün birçok ismi geride bırakırken onu Meryem Uzerli takip etti...
31.03.2017 Arşiv
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen ayrıldı!
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen ayrıldı! Geçen gün nişanlanan Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti ayrıldı. Burak Özçivit, geçen hafta evi terk edip baba ocağına taşındı. İşlerin Fahriye Evcen'in ailesi İstanbul'a geldikten sonra karıştığı kulislerde konuşuluyor...
29.03.2017 Magazin
'Sonsuz Aşk'ın müzikleri Toygar Işıklı'dan
'Sonsuz Aşk'ın müzikleri Toygar Işıklı'dan ‘Sonsuz Aşk’ filminin müzikleri ünlü müzisyen Toygar Işıklı imzasını taşıyor.
28.03.2017 Kültür Sanat
Beni Orta Doğu’ya açın!
Beni Orta Doğu’ya açın! Ünlü sunucu Beyaz, Orta Doğu’da çok sevilen Burak Özçivit ve Murat Yıldırım’a hazırladığı skeç ile mesaj verdi: “Beni de Orta Doğu’ya açın!”
25.03.2017 Magazin
Sonsuz aşkım!
Sonsuz aşkım! Murat Yıldırım ile Fahriye Evcen’in başrolü paylaştığı “Sonsuz Aşk” filminin galası önceki akşam Cinemaximum Kanyon’da yapıldı. Burak Özçivit Fahriye Evcen ile ilgili bir açıklama yaptı.
24.03.2017 Magazin
Beyaz Show'un bu haftaki konukları... (24 Mart Cuma)
Beyaz Show'un bu haftaki konukları... (24 Mart Cuma) Yıllardır keyifle takip edilen talk-show programı Beyaz Show'a bu hafta kimler katılacak? Bu akşam yayınlanacak olan Beyaz Show'da oldukça sevilen isimler olacak. İşte Beyaz Show'un 24 Mart Cuma günü konukları...
29.09.2021 Gündem
Sonsuz Aşk Film Fragmanı
Sonsuz Aşk Film Fragmanı ´Sonsuz Aşk´ filmi 24 Mart´ta vizyonda...
23.03.2017 Sinema-Dizi
Baharın 50 tonu
Baharın 50 tonu Bahar geldi, peki bu bahar neler trend olacak? Hangi filmi izleyip, nerelere gideceğiz, kültürel faaliyetlerden, modaya 2017 baharı bize neler getirecek?
20.03.2017 Arşiv
Cunda’da ‘sonsuz aşk’
Cunda’da ‘sonsuz aşk’ Başrollerini Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın paylaştığı ‘Sonsuz Aşk’ filmi 24 Mart’ta seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.
12.03.2017 Magazin
Kül kedisi Fahriye
Kül kedisi Fahriye ‘Sonsuz Aşk’ filminde Zeynep karakterini canlandıran Fahriye Evcen, günümüz ‘Kül Kedisi’ni andıran hikayesiyle seyirci karşısına çıkıyor
5.03.2017 Magazin
Farklı bir kadın oldum
Farklı bir kadın oldum Arkadaşlar İyidir dizisindeki performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Didem İnselel yeni projesi Dayan Yüreğim’de farklı bir karakterle izleyiciyle buluştu.
28.02.2017 Magazin
Murat Yıldırım bu kez beyin cerrahı oldu
Murat Yıldırım bu kez beyin cerrahı oldu 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasını sunuculuğunu üstlenen Murat Yıldırım, 24 Mart'ta 'Sonsuz Aşk' filmiyle seyirciyle buluşacak.
27.02.2017 Kültür Sanat
Hande Yener'den 'sonsuz aşk' paylaşımı
Hande Yener'den 'sonsuz aşk' paylaşımı Şarkıcı Hande Yener, kasım 2016'da nişanlandığı Ümit Cem Şenol'la evlilik yolunda ilerliyor.
20.02.2017 Magazin
Festivalden 45. yaşında ‘sıradışı’ bir program
Festivalden 45. yaşında ‘sıradışı’ bir program İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, E.C.A. Presdöküm Sanayii A.Ş. sponsorluğunda düzenlenecek İstanbul Müzik Festivali bu yıl 45. yaşını kutluyor. İstanbul Müzik Festivali, bu yıl “sıradışı” bir programla 29 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor
18.02.2017 Magazin
Sonsuz Aşk filminin ilk fragmanı
Sonsuz Aşk filminin ilk fragmanı Sonsuz Aşk filminin ilk fragmanı
17.02.2017 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Sonsuz Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sonsuz aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.