Gazete Vatan Logo
Magazin Beni Orta Doğu’ya açın!

Beni Orta Doğu’ya açın!

Ünlü sunucu Beyaz, Orta Doğu’da çok sevilen Burak Özçivit ve Murat Yıldırım’a hazırladığı skeç ile mesaj verdi: “Beni de Orta Doğu’ya açın!”

Beni Orta Doğu’ya açın!

Sevilen Talk Show programı ‘Beyaz Show’a bu hafta ‘Sonsuz Aşk’ adlı sinema filminde başrolleri üstlenen Murat Yıldırım ile Fahriye Evcen, ‘Unutulmayan Şarkılar’ albümüyle Ahmet Selçuk İlkan ve albümün starları Cengiz Kurtoğlu, Zara, Serkan Kaya, Koray Avcı, İntizar ve Tan Taşçı konuk oldu. Burak Özçivit’le Almanya’da nişanlanan Fahriye Evcen, “Çok güzeldi ama en güzeli ailelerin mutluluğunu görmekti” dedi.

‘Bunlar yüzünden evlenemiyorum’

Hazırladığı sürpriz skeçleriyle herkesi kahkahalara boğan Beyaz, yine yaptı yapacağını. Yayınlandığı skeç ile Murat Yıldırım ve Burak Özçivit’e göndermede bulunan Beyaz, “Murat’ın düğününe beni çağırmamasına çok bozuldum, 1, 2, 3 neyse… Kaçıncı düğününe benim çağırılma ihtimalim var. Sonra ‘Beyaz niye evlenemiyor?’... Ben Murat gibiler yüzünden evlenemiyorum. Orta Doğu’da rağbet görmemi istemiyorlar. Çünkü Murat, Burak Orta Doğu’da büyük ilgi görüyorlar ve para kazanıyorlar. Murat açın beni Orta Doğu’ya…” diyerek mesaj verdi.