Songar

Songar

Son dakika songar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan songar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını songar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Songar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan songar gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 songar haberi bulunmuştur. Tüm songar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız. Artık hem İslam aleminde hem Türk dünyasında geçmişe göre çok daha farklı, çok daha olumlu, çok daha cesur bir hava vardır. Zalim İsrail yönetiminin Batı devletlerinden aldığı destekle sürdürdüğü Gazze’deki katliamların, Kudüs’teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler de endişe etmeyin, Allah’ın izniyle yakındır" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem
Silahlı drone sistemi Songar'dan ihracat atılımı
Silahlı drone sistemi Songar'dan ihracat atılımı Asisguard Genel Müdürü Mustafa Barış Düzgün, "2 ülkeye Songar’ı ihraç ettik. 3 farklı ülkeyle de ciddi görüşmelerimiz var, sözleşme imzalama aşamasına geldik."dedi.
10.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerli savaş uçağında son dakika açıklaması! Tarih belli oldu
Yerli savaş uçağında son dakika açıklaması! Tarih belli oldu IDEF Fuarı’nda Türkiye’nin beşinci nesil savaş uçağı projesi görücüye çıktı. Milli Muharip Uçağı, 18 Mart 2023 tarihinde hangardan çıkacak. Bekâ projesi olan, F-35’ten daha üstün özellikli yerli savaş uçağı projesiyle Türkiye, teknolojide bir üst lige çıkmış olacak.
19.08.2021 Gündem
Silahlı drone Songar, lazerle bomba imhaya hazırlanıyor
Silahlı drone Songar, lazerle bomba imhaya hazırlanıyor Asisguard ve TÜBİTAK BİLGEM, Songar'ın "yüksek güçlü lazer" sistemiyle bomba imha görevi yapabilmesine yönelik çalışmalar yürütüyor.
15.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Silahlı drone Songar, askeri kara aracına entegre edildi
Silahlı drone Songar, askeri kara aracına entegre edildi Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine giren "ilk milli silahlı drone" Songar, ilk kez bir zırhlı kara aracına entegre edildi.
16.01.2021 Bilim ve Teknoloji
SSB Başkanı Demir tek tek açıkladı! İlk teslimatları başlayacak...
SSB Başkanı Demir tek tek açıkladı! İlk teslimatları başlayacak... Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Bayraktar TB2 ve ANKA silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) dost ve kardeş ülkelerin de kullandığı en önemli sistemler arasında olduğunu belirterek, "Çeşitli sınıflarda kullandığımız İHA'larımıza ek olarak geçtiğimiz yıl, kamikaze mini İHA KARGU-2 ve silahlı mini/mikro İHA SONGAR'ı da güvenlik güçlerimiz ilk kez kullanmaya başladı. İHA alanındaki bu çalışmalar dünyada bizi bu alanda ilk 3-4 ülke arasına yani bir anlamda lider sınıfına yükseltti." dedi.
11.01.2021 Ekonomi
Türk savunma sanayisi 2020'yi başarılarla doldurdu
Türk savunma sanayisi 2020'yi başarılarla doldurdu Türk savunma sanayisi, 2020 yılında güvenlik güçlerine bir dizi yeni ürün kazandırdı, geleceğin harp ortamında görev alacak sistemler için de çalışmalarını sürdürdü.
28.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Silahlı drone Songar'a "Yerli Malı Belgesi"
Silahlı drone Songar'a "Yerli Malı Belgesi" Türkiye'nin ilk milli silahlı drone sistemi Songar, yüzde 83,42'lik yerlilik oranıyla "Yerli Malı Belgesi" aldı.
21.07.2020 Bilim ve Teknoloji
12 ülkede ücretler Türk teknolojisiyle toplanıyor
12 ülkede ücretler Türk teknolojisiyle toplanıyor Türk mühendislerin geliştirdiği elektronik ücret toplama sistemi, Türkiye'nin yanı sıra 12 ülkede 16 milyon kişi tarafından kullanılıyor.
20.06.2020 Bilim ve Teknoloji
TSK’ya ilk silahlı drone teslimatı!
TSK’ya ilk silahlı drone teslimatı! Türkiye'nin ilk milli silahlı drone sistemi Songar, güvenlik güçlerinin envanterine girdi. Songar, sahip olduğu atış hassasiyetiyle asimetrik harbin önemli milli kabiliyetlerinden biri olarak göz doldurdu. Songar, gelecek aylarda Efes ve Mavi Vatan tatbikatlarında rol almaya hazırlanıyor.
1.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Silahlı drone, Togan ile ilke imza atacak
Silahlı drone, Togan ile ilke imza atacak TSK envanterine girmek için gün sayan Songar'a TÜBİTAK SAGE tarafından geliştirilen Togan silah sistemi entegre ediliyor. Proje kapsamında yakın hava desteğinde Türkiye'de bir ilk gerçekleştirilecek.
23.01.2020 Bilim ve Teknoloji
İmzalar atıldı! İlk siparişini aldı
İmzalar atıldı! İlk siparişini aldı Güvenlik güçlerinin kullanımına sunulan milli ürünlere silahlı drone Songar ile bir yenisi ekleniyor.
17.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Silahlı drone Songar göreve başlıyor
Silahlı drone Songar göreve başlıyor Türkiye'nin ilk milli silahlı drone sistemi Songar, aralık ayında güvenlik güçlerinin envanterine girecek.
17.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Dev askeri zırhlılar karanlıkta görünmez oluyor
Dev askeri zırhlılar karanlıkta görünmez oluyor TSK envanterindeki zırhlı araçlara entegre edilen termal gece görüşü destek sistemi sayesinde, harekat alanlarında araçların far yakmadan ve fark edilmeden hareket etmesi sağlanıyor.
21.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'de bir ilk olacak!
Türkiye'de bir ilk olacak! ASİS Elektronik ve Bilişim Sistemleri'nin savunma sanayisindeki faaliyetleri için kurduğu markası ASİSGUARD'un askeri ve güvenlik amaçlı her türlü operasyonda hem gündüz hem gece etkin olarak kullanılmak üzere geliştirdiği milli silahlı drone sistemi 'Songar'ın, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) envanterine girmesi için gün sayılıyor.
5.09.2019 Bilim ve Teknoloji
Silahlı drone Songar 'bomba atar' kuşandı
Silahlı drone Songar 'bomba atar' kuşandı Türkiye'nin ilk milli silahlı drone sistemi Songar için sipariş süreci başladı. Yakın zamanda TSK envanterine girecek Songar'a, otomatik makineli tüfekten sonra bomba atar entegre edildi.
25.08.2019 Gündem
Tehditleri bertaraf edecek
Tehditleri bertaraf edecek Türk savunma sanayisi bünyesinde "drone"lar kullanılarak geliştirilen güvenlik çözümlerine bir yenisi eklendi.
27.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Erdoğan'dan Almanya'ya çok sert tepki!
Erdoğan'dan Almanya'ya çok sert tepki! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya'nın Adalet Bakanı Bozdağ'ın yapacağı etkinliği iptal etmesiyle ilgili sert açıklamalarda bulundu. Erdoğan, PKK'nın gösterdiği faaliyetleri hatırlatarak Almanya için "Teröre yardım ve yataklıktan yargılanmaları gerekiyor" dedi
3.03.2017 Siyaset
Ağaca asılı erkek cesedi bulundu
Ağaca asılı erkek cesedi bulundu Kayseri'de sabah saatlerinde ağaca asılı halde erkek cesedi bulundu.
8.10.2016 Yaşam
78’liler “işkenceci listesi” açıkladı!
78’liler “işkenceci listesi” açıkladı! Devrimci 78’liler Federasyonu, başta Genelkurmay Başkanlığı’ndan gelen belgeler olmak üzere, 12 Eylül davası kapsamında mahkemeye gönderilen tüm dosyaları inceleyerek işkence dosyalarında adı geçen 1.650 kamu görevlisinin isminin bulunduğu “12 Eylül işkencecilerinin listesini” açıkladı
29.09.2021 Gündem
Sağcılar  geri zekalı  solcular  psikopat
Sağcılar geri zekalı solcular psikopat 1980 darbesinin ardından solcu ve sağcı hükümlüler için gizli bir araştırma ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Avrupalı hastalar komadan Türk musikisiyle çıkıyor
Avrupalı hastalar komadan Türk musikisiyle çıkıyor Rahmi Oruç Güvenç bir etnomüzikolog... Esas uzmanlık alanı ise Türk musikisiyle hastaları iyileştirmek. Binlerce yıl önce Türklerin kullandığı dombra, kopuz, rebab gibi müzik aletlerini çalarak hastaların ağrılarını dindiriyor, fizyolojik ve psikolojik olarak rahatlamalarını sağlıyor
9.08.2007 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Songar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki songar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.