Son Sözler

Son Sözler

Son dakika son sözler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son sözler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son sözler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Sözler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son sözler gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.373 son sözler haberi bulunmuştur. Tüm son sözler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı 2018 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile nikâh masasına oturan Atiye, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. "Normal doğum yapacağım" diyen 34 yaşındaki şarkıcı, bebeğinin cinsiyetini ve adını açıkladı.
29.08.2023 Magazin
Mehmet Aslantuğ aldatma iddialarına yanıt verdi! İlk ve son sözler dedi ve boşanmayı kimin istediğini açıkladı!
Mehmet Aslantuğ aldatma iddialarına yanıt verdi! İlk ve son sözler dedi ve boşanmayı kimin istediğini açıkladı! Türkiye’nin örnek gösterdiği Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ evliliği, geçtiğimiz aylarda 27 yılın ardından sona erdi. Aldatma iddialarıyla gündeme gelen Aslantuğ, konuya açıklık getirirken, boşanmayı kimin istediğini de itiraf etti.
29.08.2023 Magazin
Arkadaşını kurtarmak için cezaevini bastı görevlileri katletti! İdama giderken son yemeği ve sözleri tüyler ürpertti
Arkadaşını kurtarmak için cezaevini bastı görevlileri katletti! İdama giderken son yemeği ve sözleri tüyler ürpertti Tahliye olduktan sonra hücre arkadaşını kurtarmak için cezaevini basarak dehşet saçtı. Yaptığı plan yolunda gitmeyince 2 görevliyi öldürmek zorunda kalan Tisius, idam cezasına çarptırıldı. 2 gün önce idam edilen Michael Tisius’un son yemeği ve ölmeden önce söylediği son sözleri ise tüyler ürpertti.
8.06.2023 Dünya
Yolda mahsur kalan kız, saatlerce cinsel istismara uğradı ve katledildi! 22 yıl sonra gelen adalet
Yolda mahsur kalan kız, saatlerce cinsel istismara uğradı ve katledildi! 22 yıl sonra gelen adalet Arabasının lastiği patladığı için yolda mahsur kalan 16 yaşındaki Leesa Gray, 4 saat boyunca cinsel istismara uğradı ve boğularak öldürüldü. 22 yıl önce katledilen genç kızın annesi, katil idam edilirken, her anına tanık olacak. Genç kızın en yakın arkadaşı ise, Leesa ölmeden hemen önce kendisine yazdığı yazıyı bilekliğe çevirdi. İşte detaylar...
13.12.2022 Dünya
Karısının gözleri önünde adım adım ölüme gitti! İşte son sözleri...
Karısının gözleri önünde adım adım ölüme gitti! İşte son sözleri... 66 yaşındaki Frank Atwood 1984 yılında 8 yaşındaki Vicki Lynne Hoskinson adındaki küçük kızı öldürdüğü için zehirli iğne ile idam edildi. Atwood'un karısı ve öldürdüğü kızın annesi idamı dakika dakika izlerken, Atwood'un son sözleri ise şaşkınlık yarattı.
9.06.2022 Dünya
İdam edilmeden önce son sözleri isyan ettirdi! Çeyrek asır sonra bir ilk...
İdam edilmeden önce son sözleri isyan ettirdi! Çeyrek asır sonra bir ilk... 1996'nın sıcak bir temmuz günüydü. Kız kardeşiyle birlikte yolda yürüyorlardı. Missouri'deydiler. ABD'nin orta batısındaki bu eyalette yaşıyorlardı. Daha önce de pek çok kez kız kardeşiyle birlikte hareket etmişlerdi. Yine öyle yapacaklardı. Taşra kasabasındaki bir evi kendilerine hedef olarak belirleyip amaçlarına ulaşacaklardı. Yaşadıkları yerden kilometrelerce uzaklıktaki De Soto'ya gittiler. Evleri tek tek gözlediler. Saatleri bulan bu gözlem sonucunda hangi evi seçeceklerine karar verdiler.
5.05.2022 Dünya
Mermer suyu içip ölen Özde Çivici'nin son fotoğrafı ortaya çıktı: O şişeyle poz vermiş
Mermer suyu içip ölen Özde Çivici'nin son fotoğrafı ortaya çıktı: O şişeyle poz vermiş İzmir'in Selçuk ilçesinde 27 Aralık Pazartesi günü çalıştığı otelde su sandığı mermer cilasını içince hayatını kaybeden halkla ilişkiler görevlisi Özde Çivici'nin (30), hastanedeyken kardeşi Eda Çivici ile çekilen son fotoğrafı ortaya çıktı. Çivici'nin fotoğrafta ölümüne neden olan şişeyle ve serumla poz verdiği görülüyor.
31.12.2021 Yaşam
İşte Sergen Yalçın'ın Ahmet Nur Çebi'ye söylediği son sözler ve Beşiktaş'ın başına geçen teknik direktör
İşte Sergen Yalçın'ın Ahmet Nur Çebi'ye söylediği son sözler ve Beşiktaş'ın başına geçen teknik direktör Dün Başkan Ahmet Nur Çebi ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Sergen Yalçın'ın son sözleri ortaya çıktı. Kayserispor maçı hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta Nevzat Demir'in başına geçen hoca da belli oldu.
10.12.2021 Süper Lig
Mahkeme MESAM'ın 2018 yılı genel kurul kararlarını iptal etti! Arif Sağ, Sümer Ezgü, Orhan Gencebay, Coşkun Sabah, Suat Suna...
Mahkeme MESAM'ın 2018 yılı genel kurul kararlarını iptal etti! Arif Sağ, Sümer Ezgü, Orhan Gencebay, Coşkun Sabah, Suat Suna... Türkiye Musiki Eserleri Sahipleri Meslek Birliğinin (MESAM) 2018 yılında gerçekleştirilen 9. Olağanüstü Genel Kurulu ve 15. Olağan Genel Kurulu'nda alınmış olan dayanak kararların iptaline hükmedildi.
28.09.2021 Gündem
ABD'de üç günde ikinci idam! Zehirli iğneyle öldürüldü
ABD'de üç günde ikinci idam! Zehirli iğneyle öldürüldü Avukatının bunama itirazına rağmen 68 yaşındaki adam infaz edildi. 47 yaşındaki Daniel Lewis Lee'nin ardından Wesley Ira Purkey de zehirli iğneyle öldürüldü.
17.07.2020 Dünya
Cemal Kaşıkçı: Boğuluyorum! Poşeti çıkarın
Cemal Kaşıkçı: Boğuluyorum! Poşeti çıkarın 2 Ekim tarihinde girdiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda vahşice katledilen Cemal Kaşıkçı'nın son sözlerinin ortaya çıktığı öne sürüldü.
12.11.2018 Dünya
İşte intihar girişimi sonrası ilk görüntüsü!
İşte intihar girişimi sonrası ilk görüntüsü! "Son sözler güzeldir" paylaşımı yapıp intihar girişiminde bulunan Caner Toygar'ın hastaneden ilk görüntüsü geldi. Durumu iyi olan Caner, kendisini merak edenlere mesaj da gönderdi.
29.03.2018 Magazin
Caner Toygar'dan kötü haber
Caner Toygar'dan kötü haber Evlilik programlarında adını duyuran Caner Toygar intihar girişiminde bulundu. Beylikdüzü’nde bir hastaneye kaldırılan Toygar'ın sosyal medyadan yaptığı son paylaşımı ise dikkatlerden kaçmadı. “Birazdan cesaret toplayınca ;) canlı yayın açıyorum herkes izlesin süprizler var son sözler güzeldir” ifadelerini kullanan Toygar, canlı yayınını ağlayarak bitirdi.
29.03.2018 Magazin
Fikret Hakan'ın son sözleri: Vatana ve Ata'ya...
Fikret Hakan'ın son sözleri: Vatana ve Ata'ya... Fikret Hakan'ın, vefat etmeden önceki son sözlerinin vatan ve Atatürk sevgisiyle ilgili olduğu ortaya çıktı.
11.07.2017 Magazin
Şemdinli şehidinin son paylaşımı yürek yaktı!
Şemdinli şehidinin son paylaşımı yürek yaktı! Şemdinli'deki terör saldırısında şehit olan askerin son paylaşımı yürek yaktı. Şehit Eyüp Hacıoğlu Facebook sayfasındaki son sözleri, "Anamızın duasıyla geldik, hocanın selasıyla gideriz" olduğu görüldü.
29.09.2021 Gündem
Survivor 2016'da Kıbrıs'a giden ilk finalist belli oldu!
Survivor 2016'da Kıbrıs'a giden ilk finalist belli oldu! Tv8'in vazgeçilmez yarışma programı Survivor 2016'da bu hafta kim elendi? sorusunun cevabı Yattara olmuştu. Bu gece yapılan yarışmada ise Kıbrıs'a giden ilk isim ortaya çıktı. Peki kıyasıya geçen final sembol oyunu sonunda bileti cebine koyan ilk isim kim oldu? İşte detaylar...
2.06.2016 Magazin
Survivor 2016'da Kıbrıs'a giden ilk finalist belli oldu!
Survivor 2016'da Kıbrıs'a giden ilk finalist belli oldu! Tv8'in vazgeçilmez yarışma programı Survivor 2016'da bu hafta kim elendi? sorusunun cevabı Yattara olmuştu. Bu gece yapılan yarışmada ise Kıbrıs'a giden ilk isim ortaya çıktı. Peki kıyasıya geçen ödül oyunu sonunda bileti cebine koyan ilk isim kim oldu? İşte detaylar...
1.06.2016 Magazin
Andy’nin zihni bir mucize
Andy’nin zihni bir mucize Apple’ın kurucusu Steve Jobs’ın hayatını anlatan aynı isimli filmde bilgisayar dahisi ‘Andy Hertzfeld’ karakterini canlandıran Michael Stuhlbarg, “Andy’nin zihni bana göre bir mucize” diyerek dünyaya farklı bir pencereden baktığını itiraf ediyor...
27.12.2015 Magazin
Yeni Şafak'ın "Atatürk'ü zehirlediler" haberi tepki çekti!
Yeni Şafak'ın "Atatürk'ü zehirlediler" haberi tepki çekti! Yeni Şafak gazetesinin, bugünkü birinci sayfasından “ Atatürk’ün ölümündeki sır perdesini aralayan tarihi kanıtlara ulaştık” iddiasıyla duyurduğu ve “Atatürk’ün zehirlenerek öldürüldüğünü” öne süren haber , sosyal medyada hem büyük tepki çekti, hem de espri konusu oldu.
29.09.2021 Gündem
İşte TBMM'deki kavganın nedeni!
İşte TBMM'deki kavganın nedeni! İç Güvenlik Paketi mesaisinin üçüncü günü olan perşembe günü yaşanan kavga, paket tartışmalarının önüne geçti...
29.09.2021 Gündem
Ünlü radyocu evinin önünde öldürüldü!
Ünlü radyocu evinin önünde öldürüldü! Ankara’da Radyo Megasite’nin sahibi Kadir Balcı, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti...
10.01.2015 Yaşam
Darbeci generallere ömür boyu hastane!
Darbeci generallere ömür boyu hastane! 12 Eylül darbesi, 34 yıl sonra karara bağlandı. Darbenin ilk iki numarası Evren ile Şahinkaya’ya ağırlaştırılmış müebbet verildi, ceza iyi halden müebbete indi. Cezaları sağlık durumları nedeniyle hastanede infaz edilebilecek
29.09.2021 Gündem
Twitter yasağına twitter'dan tepki var!
Twitter yasağına twitter'dan tepki var! Twitter kullanıcıları yasağı aşmanın yolunu kısa sürede buldu
29.09.2021 Gündem
'Ölüm haberi almış gibiyim!'
'Ölüm haberi almış gibiyim!' Müebbet hapse çarptırılan Selek, kararın ardından...
29.09.2021 Gündem
Hamile kalana geçici tahliye!
Hamile kalana geçici tahliye! Anadilde savunmayla ilgili tasarı Meclis’e sunuldu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Sözler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son sözler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.