Son Dkaika

Son Dkaika

Son dakika son dkaika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dkaika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dkaika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dkaika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dkaika gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 son dkaika haberi bulunmuştur. Tüm son dkaika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Banka müdüründen 80 milyonluk vurgun! Her şeyi itiraf etti, Fatih Terim ifade verdi
Banka müdüründen 80 milyonluk vurgun! Her şeyi itiraf etti, Fatih Terim ifade verdi Özel bir bankanın şube müdürü olan Seçil Erzan, aralarında futbol dünyasının tanınmış isimlerinin de bulunduğu çok sayıda varlıklı kişiyi 80 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı. Teknik direktör Fatih Terim önceki gün savcılığa giderek şikâyetçi sıfatıyla ifade verdi.
29.04.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: CİMER'e şikayet edin
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: CİMER'e şikayet edin Kahramanmaraş Afet Koordinasyon Merkezi'nde konuşan Bakan Soylu, deprem bölgesindeki fahiş kira fiyatlarıyla ilgili vatandaşlara çağrıda bulundu. Bakan Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde can kaybının 50 bin 500'e yükseldiğini açıkladı.
14.04.2023 Gündem
Kur korumalı mevduat hesaplarıyla ilgili flaş karar! Resmen uzatıldı
Kur korumalı mevduat hesaplarıyla ilgili flaş karar! Resmen uzatıldı Kur korumalı mevduat ile ilgili flaş karar verildi. Şirketlerin kur korumalı mevduattan elde ettikleri kazançlar için uygulanan kurumlar vergisi istisnası uzatıldı.
26.01.2023 Ekonomi
58 yıldır günde 20 bardak içiyor
58 yıldır günde 20 bardak içiyor Eskişehirli çay tiryakisi İbrahim Yüksel, 58 yıldır günde en az 20 bardak çay içtiğini, ABD'de yapılan ve bir süre önce açıklanan araştırmanın yıllardır söylediği "Çay insanı dinç tutuyor” fikrini doğruladığını anlattı.
24.09.2022 Yaşam
Valilikler son dakika açıkladı: İdari izinli sayılacaklar
Valilikler son dakika açıkladı: İdari izinli sayılacaklar Valilikler son dakika açıkladı. Birçok ilde resmi olarak idari izinli sayılacaklar. Yurt genelinde etkisi sürdüren kar yağışı sonrası valiliklerden art arda açıklamalar geldi. Pazartesi günü engelli ve hamile personellerin izinli sayılacağı belirtildi.
23.01.2022 Gündem
Ayçiçek yağı, süt, çay, yumurtaya indirim! Zincir marketten ilk adım...
Ayçiçek yağı, süt, çay, yumurtaya indirim! Zincir marketten ilk adım... Ayçiçek yağı, süt, yumurta, çay ve peynir fiyatlarına indirim yapıldı! TL'nin değer kazanmasıyla birlikte indirim haberleri peş peşe geliyor. Tarım Kredi'nin ardından bir market zinciri daha ürünlerinde indirime gitti. Belirtilen ürünlerin hepsinin fiyatında düşüş oldu. İşte indirim yapılan ürünler ve indirimli fiyatları...
25.12.2021 Ekonomi
Milli Piyango'dan 'şeffaflık' açıklaması geldi
Milli Piyango'dan 'şeffaflık' açıklaması geldi Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nce "şans oyunlarına ait çekilişlerin şeffaf ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirildiği" bildirildi.
3.01.2019 Ekonomi
AÖF sınavları ne zaman? 2019 AÖF sınav tarihleri belli oldu
AÖF sınavları ne zaman? 2019 AÖF sınav tarihleri belli oldu Açık Öğretim Fakültesi sınavları ne zaman uygulanacak? AÖF öğrencilerinin merakla araştırdığı 2019 AÖF sınavları için tarihler belirlendi. İşte Açık Öğretim Fakültesi final tarihi ve tek ders sınav tarihi...
25.12.2018 Gündem
Son dakika... Haberler vahim: 'Anladığı dilden!'
Son dakika... Haberler vahim: 'Anladığı dilden!' ABD ile Kuzey Kore arasındaki gerilim her geçen gün tırmanıyor. Son dakika haberler art arda geliyor. ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Trump'ın Kuzey Kore'ye "ABD'yi tehdit etmeyi sürdürmesi durumunda "daha önce görülmemiş bir ateş ve gazapla karşı karşıya kalacağını" ifade etmesinin Kuzey Kore'ye bir mesaj olduğunu bildirdi. Trump ise son açıklamasında Kuzey Kore'yi nükleer silah kullanmakla tehdit etti.
9.08.2017 Dünya
Türkiye'den sert tepki!: Haddini bilmez!
Türkiye'den sert tepki!: Haddini bilmez! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu, İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsünün Türkiye ile ilgili açıklamasını kınadı.
26.07.2017 Dünya
Metro inşaatında patlama!
Metro inşaatında patlama! İGDAŞ'tan doğalgaz açıklaması!
12.07.2013 Yaşam
Hükümetten 'Gezi' hamlesi
Hükümetten 'Gezi' hamlesi AK Parti TBMM Grubu, Gezi Parkı Olaylarını Araştırılması için önerge verdi...
29.09.2021 Gündem
'Gaz altında gaza gelmeyin!'
'Gaz altında gaza gelmeyin!' Bahçeli, Gezi Parkı nedeniyle hükümeti eleştirdi
29.09.2021 Gündem
10 ay sonra ilk kez!
10 ay sonra ilk kez! İşsizlik rakamları açıklandı
15.03.2013 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Son Dkaika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dkaika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.