Uzaktan eğitim kararı! Tek tek açıklandı, dersler ve sınavlar...
Uzaktan eğitim kararı! Tek tek açıklandı, dersler ve sınavlar... Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Yeni varyant Omikron’un etkisiyle vakaların tırmanması sonrası okullarda uzaktan eğitime geçilip geçilmeyeceği yeniden gündeme geldi. YÖK uzaktan eğitim kararını üniversitelere bıraktı. Birçok üniversite bu süreçte çevirimiçi eğitime geçti. Final tarihlerinin gelmesi ile de sınavlar ile ilgili karar verildi. Bazı üniversitede finaller de online olarak yapılacak. Bazı üniversitelerde ise dersler uzaktan yapılırken sınavlar yüz yüze yapılacak. Öte yandan MEB tarafından yapılan açıklamalarda ilköğretim ve lise öğrencileri için uzaktan eğitime geçişin söz konusu olmadığı vurgulandı.
9.01.2022 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu ve değişti, uzaktan eğitim...
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu ve değişti, uzaktan eğitim... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! MEB'den son dakika kararı geldi. 81 ile genelge gönderildi. Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni yakından ilgilendiriyor. Uzaktan eğitim ile ilgili açıklama yapıldı. MEB, yüz yüze eğitime ara verilmesi halinde eğitim faaliyetlerinin ne şekilde sürdürülmesi gerektiği ile ilgili ayrıntılı bir yazı gönderdi. Aynı zamanda öğretmenlere ek ders ücreti verilmesi hususuna da açıklık getirildi. İşte MEB'in son dakika kararı ve gönderilen genelge...
8.10.2021 Eğitim
Son dakika uzaktan eğitim kararı! Resmen duyuruldu, öğrenciler...
Son dakika uzaktan eğitim kararı! Resmen duyuruldu, öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Son dakika uzaktan eğitim kararı geldi. Yüz binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Eğitime uzaktan devam edecekler. Yüz yüze eğitim döneminde kronik rahatsızlığı olan öğrencilerin gerekli belgeleri okullarına iletmeleri halinde eğitime uzaktan devam etmeleri sağlanacak. Korona olan ya da temaslısı olduğu için tedavi ya da karantina sürecinde olan öğrenciler ile kronik rahatsızlığını belgelendirenler okula devam edemedikleri günlerde devamsız sayılmayacak.
8.09.2021 Eğitim