Son Dakika Taşeron

Son Dakika Taşeron

Son dakika son dakika taşeron haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika taşeron ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika taşeron haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Taşeron

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika taşeron gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 son dakika taşeron haberi bulunmuştur. Tüm son dakika taşeron haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika haber... Taşeron işçilerin kadroya geçişi bugün yapılıyor!
Son dakika haber... Taşeron işçilerin kadroya geçişi bugün yapılıyor! Taşeron işçilerin kadroya geçişi bugün yapılıyor. İşçiler, maaşlarının 1.5 katı promosyona kavuşacak. Devlet kadrosuna geçenler ikramiye elde edecek. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
2.04.2018 Ekonomi
Son dakika... Kadroya geçiş için son gün!
Son dakika... Kadroya geçiş için son gün! Taşeron işçilerin kadroya geçişi için yasal başvuru süresi bugün doluyor. Mesai bitimine kadar başvurmayanların yasal hakkı yanacak. Tüm sürecin ardından aranan şartları karşılayıp sınavı geçenler 2 Nisan’da kadroya kavuşacak.
11.01.2018 Ekonomi
Son dakika: Taşeronda ikinci hamle!
Son dakika: Taşeronda ikinci hamle! Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, “Sağlık Bakanlığı’nda taşeron olarak çalışan, hastanesi kapandığı için şehir hastanelerine geçen 30 bin çalışanımızı kapsama aldık” dedi.
8.01.2018 Ekonomi
Son dakika... Hükümetten taşerona güvence
Son dakika... Hükümetten taşerona güvence Hükümet taşerona kadroda, çalışanların rızasını gözetecek. En ufak suistimale izin vermeyecek. Başvuruda kefil istenmeyecek, sınavlar eğitim seviyesi, mesleğe göre yapılacak. Yaşı dolup da primi eksik olanlar emekli oluncaya kadar çalışabilecek
4.01.2018 Ekonomi
Son dakika! Taşerona 4 bin 628 lira ikramiye
Son dakika! Taşerona 4 bin 628 lira ikramiye Kamuda kadroya geçecek 450 bin işçi, 2018’de 52 günlük ikramiyeye kavuşacak. 4 taksitle ödenecek ikramiye brüt 4 bin 628 lira olarak hesaplanırken, bu tutar asgari ücretteki artışla yükselecek
27.12.2017 Ekonomi
Son dakika! Kadro başvuruları 2 Ocak'ta başlayacak
Son dakika! Kadro başvuruları 2 Ocak'ta başlayacak Çalışma Bakanlığı açıkladı: Taşeron işçilerin kadro başvurusu 2 Ocak'ta başlayacak. İzinler ve kıdem tazminatında hak kaybı olmayacak.
29.09.2021 Gündem
Son dakika... Taşeron çalışmalarında sona geldi
Son dakika... Taşeron çalışmalarında sona geldi Taşeron işçilere verilecek olan kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yüz binlerce işçinin gözü kulağı buradan gelecek haberlerde. Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, taşeron düzenlemesine ilişkin çalışmalarda sona geldi. İşte detaylar...
19.12.2017 Ekonomi
Son dakika! 900 bin taşeron işçisine kadro
Son dakika! 900 bin taşeron işçisine kadro Cumhurbaşkanı 900 bin taşeron işçisine kadro müjdesi verdi. Kamuda 4C’li işçiler 4B’ye geçecek, mevsimlik işçilerin çalışma süresi uzatılacak
6.12.2017 Ekonomi
Bakan Jülide Sarıeroğlu'ndan son dakika taşeron açıklaması
Bakan Jülide Sarıeroğlu'ndan son dakika taşeron açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Taşeron konusunda çok az zaman kaldı, Maliye Bakanlığıyla çok samimi bir çalışma yapıldı. Bizim içimize sindi. Yakın zamanda Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız açıklayacaktır" dedi.
4.12.2017 Ekonomi
Bakan'dan son dakika 'taşeron işçi' açıklaması!
Bakan'dan son dakika 'taşeron işçi' açıklaması! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Biz, taşeronda oluşan yapıyı ortadan kaldırmayı arzu ediyoruz, hedefimiz bu. Bundan sonra taşeron şeklinde bir çalışma şeklinin kamu kurum ve kuruluşlarımızda olmamasıyla alakalı bir hazırlığımız var." dedi.
19.11.2017 Ekonomi
Taşerona kadro verilecek mi? Bakan Jülide Sarıeroğlu açıkladı...
Taşerona kadro verilecek mi? Bakan Jülide Sarıeroğlu açıkladı... Taşerona kadro verilecek mi? Sorusu gündemde araştırılmaya devam ediyor. Uzun zamandır çalışmaların sürdürüldüğü taşerona kadro konusunda son durum nedir? İşte Bakan Jülide Sarıeroğlu'nun taşeron işçilere kadro verilmesiyle ilgili açıklaması...
29.09.2021 Gündem
Taşerona kadro verilecek mi? Başbakan açıklaması geldi...
Taşerona kadro verilecek mi? Başbakan açıklaması geldi... Taşerona kadro verilecek mi? Sorusu gündemde sıkça araştırılıyor. Binlerce taşeron olarak çalışan işçi ne zaman kadroya alınacağını merakla bekliyor. Maliye Bakanı Naci Ağbal taşerona kadro konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Taşerona üçlü kadro formülü!
Son dakika: Taşerona üçlü kadro formülü! Son dakika haberi geldi. Kamuda taşeron şirketlerin elemanı olarak görev yapan ama asıl işlerde çalışan personel için müjdeli haberler yakında. Yıl sonuna kadar sorun çözülecek. Masada ise taşeron işçiler için üç ayrı formül duruyor. Bakanlar Kurlu bunlardan birisine karar verecek.
25.09.2017 Ekonomi
Son dakika! Başbakan Yıldırım'dan taşeron işçi müjdesi
Son dakika! Başbakan Yıldırım'dan taşeron işçi müjdesi Son dakika: Başbakan Binali Yıldırım Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ı ziyaret etti. Görüşmede taşeron işçilere kadro konusu da gündeme geldi. Başbakan görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Bu yıl sonuna kadar bu meseleyi sonlandırmak hedefliyoruz" dedi.
22.09.2017 Ekonomi
Taşeron işçiler ne zaman kadroya alınacak? İşte yaşanan son gelişmeler...
Taşeron işçiler ne zaman kadroya alınacak? İşte yaşanan son gelişmeler... Taşeron işçiler ne zaman kadroya alınacak? Yapılan son açıklamaların ardından taşeron işçilerin kadroya alım şartları netlik kazanmaya başladı. Peki taşeron işçiler için hangi koşullar öne çıkıyor. İşte taşeron işçiler için kadro açıklaması ve merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
4D’liler kadroya geçecek mi? Taşeron işçiye kadro var mı, taşerona kadro gelecek mi 2024?
4D’liler kadroya geçecek mi? Taşeron işçiye kadro var mı, taşerona kadro gelecek mi 2024? TBMM'de taşerona kadro görüşüldü mü ve işçilere yönelik kararlar hangi aşamada? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Taşeron işçilere kadro şartları ve düzenleme tarihi beklenirken, yeni gelişmeler yakından takip ediliyor. 14 Mart 2024 tarihinde de, taşerona kadro son dakika haberleri merak ediliyor. 90 bin taşeron işçiye kadro ne zaman çıkacak sorusunun yanıtı sorgulanıyor. TBMM Genel Kurulunda Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi geçerken, taşeron kadro beklentileri de arttı. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, "Çalışma hayatıyla ilgili taleplerimizin tamamına yakını halloldu. KİT’lerdeki taşeronlar ile kamuda kapsam dışında kalan taşeron işçilerin kadro beklentisi devam ediyor” ifadelerini kullandı. Peki, Taşerona kadro gelecek mi 2024, 4D’liler kadroya geçecek mi? Taşeron işçiye kadro var mı?
14.03.2024 Çalışma Hayatı
Çalışan herkesi ilgilendiriyor! Kademeli emeklilikte yeni gelişme, yasa değişiyor
Çalışan herkesi ilgilendiriyor! Kademeli emeklilikte yeni gelişme, yasa değişiyor Çalışan herkesi yakından ilgilendiriyor. Torba yasa maddeleri gündemdeki yerini koruyor. Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona gelindi. Bu çerçevede 3600 ek gösterge, kademeli emeklilik, taşeron işçilere kadro gibi düzenlemelerin torba yasada yer alması bekleniyor. İşte torba yasayla değişecekler...
3.02.2024 Çalışma Hayatı
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada çevresinde 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'ye (43) verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezasını istinaf mahkemesi bozup, 52 gün sonra tahliyesine karar verdi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 13'üncü Ceza Dairesi, bu kararına gerekçe olarak; şüpheyi ortadan kaldıracak ve cezalandırılması yönünde tam bir vicdani kanaat oluşturacak kesin, somut ve inandırıcı delilin bulunmadığını gösterip, dosyayı yerel mahkemeye iade etti.
27.11.2023 Gündem
THY pilotunun ölümüne neden olan taşın sırrı çözüldü
THY pilotunun ölümüne neden olan taşın sırrı çözüldü Ankara’da Türk Hava Yolları'nda kaptan pilot Saygın Doğan'ın, feci bir kazada can verdi. Seyir halindeki otomobilinin ön camına isabet ederek ölümüne neden olan taşın sırrı ise yeni çözülebildi.
8.07.2023 Yaşam
Taşerona kadro müjdesi! Tarih belli oldu, Bakan Bilgin detayları açıkladı
Taşerona kadro müjdesi! Tarih belli oldu, Bakan Bilgin detayları açıkladı Taşerona kadro müjdesi verildi. Taşeron işçi kadro haberlerinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sayıları 100 bine yaklaşan taşeron işçi için kadro adımı atılıyor. 28 Dönem Milletvekili kesin seçim sonuçlarının Resmi Gazete’de ilanının ardından yeni Meclis’in açılması ile ilk gündem maddesi taşerona kadro olacak. Taşeron işçiye kadro düzenlemesinde çalışmalarda sona gelinirken konuya ilişkin açıklama ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. Bakan Bilgin, “100 bin taşeron işçinin beklediği düzenleme hayata geçirilecek” dedi. İşte haberin detayları...
22.05.2023 Çalışan Hakları
Taşeron işçilere kadro müjdesi! Bakan Bilgin duyurdu
Taşeron işçilere kadro müjdesi! Bakan Bilgin duyurdu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Beyaz Bayrak Ödül töreninde yaptığı konuşmada taşeron sorununu çözeceklerini söyledi. Enflasyon hakkında da açıklama yapan Bilgin, "İstihdam artırarak enflasyonu yeniyoruz" dedi.
3.05.2023 Ekonomi
Belediye şirket işçilerine kadro var mı? Belediye şirket işçilerine kadro son dakika 2023 haberleri! Sözleşmeliye kadro kapsamında belediye işçilerine kadro gelecek mi?
Belediye şirket işçilerine kadro var mı? Belediye şirket işçilerine kadro son dakika 2023 haberleri! Sözleşmeliye kadro kapsamında belediye işçilerine kadro gelecek mi? Belediye şirket işçilerine kadro son dakika 2023 haberleri merakla takip ediliyor. Sözleşmeli çalışanlara kadronun Meclis’e sunulmasının ardından belediyelerde çalışan şirket işçileri de arama motorlarına yönelerek belediye şirket işçilerinin kapsam içi olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki, 2023 belediye şirket işçilerine kadro var mı, belediye işçilerine kadro gelecek mi?
14.01.2023 Çalışan Hakları
Kabine toplanıyor! Erdoğan EYT, sözleşmeli personele kadro çalışması ile ilgili detayları açıklayacak
Kabine toplanıyor! Erdoğan EYT, sözleşmeli personele kadro çalışması ile ilgili detayları açıklayacak Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün saat 15:30'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak. Toplantıda, Pençe Kılıç Hava harekatı ve olası kara harekatı değerlendirilecek. EYT düzenlemesi ile sözleşmelilere kadro çalışmasının da görüşülmesi bekleniyor.
28.11.2022 Gündem
Taşeron işçiye kadro müjdesi! Sınav şartı getirildi
Taşeron işçiye kadro müjdesi! Sınav şartı getirildi Taşeron işçileri yakından ilgilendiriyor. Resmen değişti. Artık kadrolu sayılacaklar. Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Sınav şartı getirildi. Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT), ayrılan personelin yüzde 75’i kadar taşeron işçiyi sınavla kadroya alabilecek. İşte son dakika haberin detayları...
12.10.2022 Çalışan Hakları
Çalışan milyonlarca işçiyi ilgilendiren karar! Geri dönüşü yok, dikkat çeken 1 yıl detayı
Çalışan milyonlarca işçiyi ilgilendiren karar! Geri dönüşü yok, dikkat çeken 1 yıl detayı Hastanelerde çalışan milyonlarca işçiyi ilgilendiren karar! Bir devlet hastanesinde temizlik görevlisi olarak işe giren ancak daha sonra teknik servis, MHRS birim sorumlusu, eczane depo birim sorumlusu olarak çalışan 2 işçi haklarını alamayınca dava açtı. Mahkemeden gönderilen raporda, ‘vasıfsız bir işçi 1 yıl ve daha fazla süre ile vasıflı bir işte çalıştırılırsa tekrar vasıfsız bir işe döndürülemez’ ifadeleri yer aldı. İşte işçileri ilgilendiren kararın detayları...
14.09.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Taşeron ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika taşeron haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.