Son Dakika Savaş

Son Dakika Savaş

Son dakika son dakika savaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika savaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika savaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Savaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika savaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.478 son dakika savaş haberi bulunmuştur. Tüm son dakika savaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyanın korktuğu oldu, Rusya Ukrayna'ya saldırdı. Dün başlayan savaş ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Ukrayna ordusu direniyor ama Rus ordusu Kiev bölgesine kadar ilerledi. Çok yoğun çatışmalar yaşanıyor. Rus ordusu uçaklarla ve füzelerle vuruyor. Ukrayna'da yaşananlarla ilgili ABD, NATO ve Batılı devletlerden Rusya'ya karşı art arda yaptırım kararları alınmaya başladı. Ukrayna'da halk daha güvenli bölgelere kaçıyor. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyuluyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev güne ağır bombardıman saldırılarıyla uyandı. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski ise acı tabloyu paylaşarak ilk günde hayatını kaybeden insanların sayısını açıkladı. İşte dakika dakika Rusya Ukrayna savaşında yaşananlar...
25.02.2022 Dünya
Putin'den son dakika 'savaş' açıklaması: Başka çaremiz yoktu
Putin'den son dakika 'savaş' açıklaması: Başka çaremiz yoktu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin açıklamalarda bulundu. Putin, "Bu adımı atmaya bizi zorladılar. Politik sebeplerden kısıtlamalarla karşı karşıyayız. Parçası olduğumuz ekonomik sistemi tahrip etmek istemeyiz." dedi.
24.02.2022 Dünya
Rusya'dan son dakika savaş açıklaması!
Rusya'dan son dakika savaş açıklaması! Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova-Kiev arasındaki gerilime ilişkin açıklamalarda bulundu. Lavrov, "Tüm ülkelerle diyalog kurmaya hazırız. Halen uluslararası hukuk ve sorumluluklara dönme şansımızın olduğunu umuyoruz" dedi.
24.02.2022 Dünya
Hindistan savaşa ancak 10 gün dayanabilir
Hindistan savaşa ancak 10 gün dayanabilir Hindistan hükümeti, yarın bir savaş çıkarsa sadece 10 gün yetecek kadar cephanesi olduğunu açıkladı.
5.03.2019 Dünya
Son dakika... Savaş uçakları uçtu, jest geldi!
Son dakika... Savaş uçakları uçtu, jest geldi! Son dakika haberlerine göre, Pakistan Ordusu'na ait savaş uçaklarının, Hindistan hava sahasına girmeye çalıştığı duyuruldu. Pakistan tarafından tansiyonun düşürülmesi için adımlar geldi. Pakistan Başbakanı İmran Han, Hint pilotun Cuma günü barış jesti olarak serbest bırakılacağını açıkladı.
28.02.2019 Dünya
Son dakika... Tansiyon yükseliyor! Savaş gemileri girdi!
Son dakika... Tansiyon yükseliyor! Savaş gemileri girdi! ABD Donanmasına ait iki savaş gemisinin, Çin ve kıyı komşusu ülkeler arasında egemenlik ihtilaflarına konu olan Güney Çin Denizi'ne girdiği bildirildi. Çin Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin Güney Çin Denizi'ne iki savaş gemisi yollamasını öfkeyle karşıladıklarını duyurdu.
11.02.2019 Dünya
Son dakika... 'İsrail en ufak hareketinde kendisini yok edecek'
Son dakika... 'İsrail en ufak hareketinde kendisini yok edecek' İran Devrim Muhafızları'ndan bir Tuğgeneral, İran'ın stratejisinin İsrail'i politik haritadan silmek olduğunu belitti.
28.01.2019 Dünya
Savaşa ramak kaldı! Açıklama geldi...
Savaşa ramak kaldı! Açıklama geldi... ABD yönetimi ile Venezuela arasında "meşru hükümet" gerilimi devam ederken, ABD Savunma Bakanlığı'nın (Pentagon), Beyaz Saray'dan bölgeye herhangi bir askeri sevkiyat talimatı almadığı bildirildi.
26.01.2019 Dünya
Son dakika... Savaş uçakları gitti! ABD ile Rusya...
Son dakika... Savaş uçakları gitti! ABD ile Rusya... Kremlin, ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun Rusya için yaptığı 'uçak' eleştirisine yanıt verdi.
11.12.2018 Dünya
Son dakika... Savaş üçgeni! Türkiye'ye haber verdi! ABD savaş gemisini...
Son dakika... Savaş üçgeni! Türkiye'ye haber verdi! ABD savaş gemisini... Rusya- Ukrayna gerginliğinden sonra ABD, savaş gemisini Karadeniz'e sevk etmeye hazırlanıyor...
6.12.2018 Dünya
Son dakika... Savaş çanları! Rusya başladı!
Son dakika... Savaş çanları! Rusya başladı! Rusya Kırım Yarımadası'na S-400 füze sistemlerini konuşlandıracak.
28.11.2018 Dünya
Son dakika... Savaş açtı! Uçaklara karşılık roket! Ölü sayısı artıyor
Son dakika... Savaş açtı! Uçaklara karşılık roket! Ölü sayısı artıyor İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği gece boyunca devam eden saldırılarda şehit sayısı 7'ye yükseldi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "İsrail'in saldırıları karşısında sessiz kalan uluslararası toplum, sorumluluk üstlenmeli ve harekete geçmelidir." dedi.
13.11.2018 Dünya
Son dakika... Rusya'dan büyük hazırlık! Bugün...
Son dakika... Rusya'dan büyük hazırlık! Bugün... Rusya'nın Soğuk Savaş'ın sona ermesinden bu yana bugün şimdiye kadarki en büyük askeri tatbikatıyla gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. 300 bin askerin katılacağı tatbikatı NATO kınadı. Herkesin merakla beklediği tatbikattan son dakika haberleri...
11.09.2018 Dünya
Son dakika... Rus savaş uçakları İdlib'i vurdu! İlk açıklama geldi...
Son dakika... Rus savaş uçakları İdlib'i vurdu! İlk açıklama geldi... Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'nden gelen son dakika haberlerine göre, Rus savaş uçakları İdlib'i 22 gün sonra vurdu. Hımeymim askeri üssünden kalkan 3 Rus savaş uçağı şu ana kadar 20 saldırı düzenledi. Saldırı üzerine Türkiye sınırındaki güvenlik önlemleri artırıldı. Rus savaş uçaklarının düzenlediği hava saldırısında Cisir Eş Şuğur ilçesinde 5'i çocuk 9 sivil, Keferyedin köyünde bir sivil hayatını kaybetti, diğer bölgelerde ise 20 sivil yaralandığı belirtiliyor.Öte yandan, Rusya’nın İdlib’e yönelik hava saldırısının 40’a yükseldiği kaydedildi. Hava saldırısı sonrası Kremlin'den yapılan ilk açıklamada, "Trump'ın açıklamaları sorunun çözümü için yardımcı değil. İdlib'deki teröristler Rus üsleri için tehdit. Militanlar üslerimizi tehdit ediyor" denildi.
4.09.2018 Dünya
Son dakika... Rusya resmen ilan etti: Sakın yaklaşmayın!
Son dakika... Rusya resmen ilan etti: Sakın yaklaşmayın! Rusya Askeri Deniz Filosu Komutanı Vladimir Korolev, Hava Kuvvetleri ve Askeri Deniz Filosu’nun Akdeniz’deki tatbikatının düzenleneceği bölgelerin gemiler ve uçuşlar için geçici olarak tehlikeli ilan edildiğini bildirdi.
31.08.2018 Dünya
Son dakika... Son savaş yaklaşıyor! Gemiler Akdeniz'de
Son dakika... Son savaş yaklaşıyor! Gemiler Akdeniz'de Suriye rejimi İdlib'i üç taraftan kuşatırken art arda gelen açıklamalar Suriye'deki son savaşın yaklaştığına işaret ediyor. Son iddia ise Rusya'ya ilişkin. Russia Today'in iddiasına göre Rusya bugüne kadarki en geniş savaş gemisi filosunu Suriye sularına ulaştırdı.
29.08.2018 Dünya
Son dakika... Savaş uçakları vuruyor!
Son dakika... Savaş uçakları vuruyor! Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'nin son dakika olarak bildirdiğine göre, savaş uçakları, Suriye'nin güneydoğusunda bulunan muhaliflerin kontrolündeki Dera'yı vurdu.
19.06.2018 Dünya
Son dakika... Savaş uçakları Türkiye'ye...
Son dakika... Savaş uçakları Türkiye'ye... ABD basınından son dakika haberi geldi. ABD merkezli savunma sitesi Defence News'a göre, ABD Kongresi'nde Türkiye'ye F-35'lerin teslimatı konusunda muhalif seslere rağmen teslimatın 21 Haziran'da gerçekleşmesi bekleniyor.
14.06.2018 Dünya
Son dakika... Savaş hazırlığı! Askeri üsler boşaltılıyor!
Son dakika... Savaş hazırlığı! Askeri üsler boşaltılıyor! Rejim, Şam kırsalında ve Humus’taki üslerde bulunan füze rampaları, mühimmat ve aktif savaş uçaklarının yerini değiştiriyor. Buralarda konuşlu İran destekli yabancı terörist gruplar Lübnan sınırına çekiliyor
12.04.2018 Dünya
Son dakika... '10-15 sene içinde aramızda savaş çıkabilir'
Son dakika... '10-15 sene içinde aramızda savaş çıkabilir' Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman'dan ABD'li Wall Street Journal'a son dakika açıklamaları geldi. Prens; İran ile 10-15 sene içerisinde bir savaş çıkabilir. İşte son dakika haberinin detayları...
30.03.2018 Dünya
Son dakika... Savaş çanları! ABD ile çatışma...
Son dakika... Savaş çanları! ABD ile çatışma... Suriye’deki Rus güçlerinin ülkenin batısında ABD birlikleriyle desteklediği yerel unsurlarla çatışmanın eşiğinden döndüğü bildirildi. Krizin taraflar arasındaki telefon görüşmesiyle çözüldüğü öğrenildi.
29.03.2018 Dünya
Son dakika... ABD: Türkiye savaş açarsa biz de...
Son dakika... ABD: Türkiye savaş açarsa biz de... Pentagon Sözcüsü Manning, "Menbiç’teki DSG güçlerinin hedef alınması durumunda sahadaki ortaklarınızı koruyacak mısınız?" sorusuna "(Menbiç'te) ABD güçlerinin bulunduğunu tüm taraflar biliyor. Çatışmaları önlemek için tedbir alacağız" dedi. Bu da ABD'nin, Türkiye’nin Münbiç’e yönelik olası bir operasyon başlatması halinde PKK’yı koruyacağı anlamına geliyor.
21.03.2018 Dünya
Son dakika: Savaş gemileri Afrin'i vurmak için hazır bekliyordu!
Son dakika: Savaş gemileri Afrin'i vurmak için hazır bekliyordu! Zeytin Dalı Harekatı sürerken Doğu Akdeniz’deki savaş gemilerinin Afrin’de teröristleri vurmak için emir beklediği ortaya çıktı. 140 kilometre menzilli Harpoon füzeleri Afrin’e kilitlendi. Havada SİHA ve F-16’lar, karada Mehmetçik ve ÖSO 58. günde büyük bir zafer kazanınca donanmaya gerek kalmadı.
21.03.2018 Gündem
Son dakika... Savaş çıkabilir! NATO üyeleri...
Son dakika... Savaş çıkabilir! NATO üyeleri... İngiliz Financial Times gazetesi'nden çarpıcı bir analiz geldi. Gazete, ABD'nin Suriye'de sergilediği tutumundaki çelişkilerin artık sürdürülemez olduğunu belirtti ve terör örgütü PKK/PYD'ye verdiği desteğin NATO ülkeleri arasında doğrudan bir savaşa sebep olabileceği uyarısında bulundu.
26.02.2018 Dünya
Son dakika... Savaş hazırlığı! Rus uçakları...
Son dakika... Savaş hazırlığı! Rus uçakları... Suriye'den son dakika haberleri geliyor. Rus savaş uçakları Suriye ordusuna karşı saldırı hazırlığında olduğu iddia edilen grupları vurduğu bildirildi.
20.02.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Savaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika savaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.