Son Dakika Adnan Oktar

Son Dakika Adnan Oktar

Son dakika Son dakika adnan oktar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Son dakika adnan oktar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Son dakika adnan oktar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Adnan Oktar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika adnan oktar gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 son dakika adnan oktar haberi bulunmuştur. Tüm son dakika adnan oktar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika: Adnan Oktar suç örgütüne yeni operasyon
Son dakika: Adnan Oktar suç örgütüne yeni operasyon Adnan Oktar suç örgütüne yönelik yeni bir operasyon başlatıldı. 33 kişilik gözaltı listesinde Oktar'ın abisi Kenan Oktar da bulunuyor.
22.10.2018 Gündem
Adnan Oktar grubuna son dakika ikinci dalga operasyon
Adnan Oktar grubuna son dakika ikinci dalga operasyon Adnan Oktar grubuna yönelik düzenlenen ikinci dalga operasyonda Oktar’ın sağ kolu Tarkan Yavaş ve Serkan Yumru ile bunları sakladıkları ileri sürülen 7 kişi daha yakalandı.
10.10.2018 Gündem
Son dakika... Adnan Oktar hakkında şok ifade
Son dakika... Adnan Oktar hakkında şok ifade Adnan Oktar Suç Örgütü elebaşı Adnan Oktar’ın örgütü kurduktan bu yana 100 bin kızı mağdur ettiği ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında ifade veren bir müşteki, Oktar’ın örgütün faaliyete başladığı dönemden bugüne kadar 100 bin kızın hayatını etkilediğini ileri sürdü. Ayrıca müşteki, Oktar’a gelen evrakların sıcak suda eritilerek klozete atıldığını, bu şekilde delillerin ortadan yok edildiğini anlattı. Müşteki U.Ş., örgütten ayrılanlara savaş açıldığını, bu şekilde birçok kez yalancı şahitlik yaptığını söyledi.
8.08.2018 Gündem
Son dakika: Adnan Oktar ile ilgili şok iddialar ortaya atıldı!
Son dakika: Adnan Oktar ile ilgili şok iddialar ortaya atıldı! Adnan Oktar grubundan şikayetçi olan H.Ü. inanılmaz iddialarda bulundu. İddiaya göre "Adnan Oktar iki kız kardeşle aynı anda evli. Annelerine 'sevgilim' diyor. Adnan Oktar'ın çarpıttığı Kuran hükümleri; Namazın iki vakit olduğunu söyler ve cemaatte bu şekilde uygulanır. Namazda Kuran ayetlerinden okunmaz, sadece tesbih yapılır. Abdestte ayak yıkanmaz, kuru şekilde mesh edilir, baş da kuru şekilde mesh edilir. Başörtüsünün Kuran'da olmadığını, bikininin tesettür için yeterli olduğunu söyler" dedi.
7.08.2018 Gündem
Son dakika! Adnan Oktar 'Kediciklerden' kan örnekleri alıp...
Son dakika! Adnan Oktar 'Kediciklerden' kan örnekleri alıp... Suç örgütünün tuzağına düşen genç kızların kan örnekleri alınıp, AIDS ve hepatit testi yapıldıktan sonra Adnan Oktar'a sunulduğu ortaya çıktı.
26.07.2018 Gündem
Son dakika... Andan Oktar ve grubunun iğrenç sistemi!
Son dakika... Andan Oktar ve grubunun iğrenç sistemi! Adnan Oktar grubuna 17 yaşında giren ve 16 yıl kaldıktan sonra kaçan 34 yaşındaki G.S. adlı müştekinin emniyetteki ifadelerinde şok iddialar yer aldı. G.S., Oktar'ın yüzlerce kızı "Seni aldım, kabul ettin mi?" ve yanındaki 2 kişiye de "Şahit oldunuz mu?" diyerek, sözde imam nikahı kıydığını ve cariye olarak aldığını söyledi. Oktar'ın cinsel ilişki yaşamadığını ama kızları elle taciz ettiğini belirten G.S., lezbiyenliği de helal saydığını, bikininin tesettür için yeterli olduğunu söylediğini anlattı.
20.07.2018 Gündem
Son dakika! Şoke eden ifadeler: Cinsel ilişki sırasında Adnan Oktar bizi izledi
Son dakika! Şoke eden ifadeler: Cinsel ilişki sırasında Adnan Oktar bizi izledi Adnan Oktar ve grubuna yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında haklarında tutuklama kararı istenen şüphelilerin tutuklama talepli sevk yazılarında ilginç detaylar yer alıyor.
19.07.2018 Gündem
Son Dakika! Adnan Oktar tutuklandı! İşte ilk ifadesi
Son Dakika! Adnan Oktar tutuklandı! İşte ilk ifadesi Soruşturma kapsamında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Adnan Oktar ile birlikte 31 kişinin daha tutuklandığı bildirildi. Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturma kapsamında tutuklanmaya sevk edilen 176 şüpheliden 38'inin tutuklanmasına, 2 şüphelinin de adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verildi. Soruşturmada tutuklu sayısı 135'e yükseldi. Tutuklanan Adnan Oktar'ın ilk ifadesi de ortaya çıktı. Oktar, 'ayda 3 bin 500 TL gelirim var' dedi.
19.07.2018 Gündem
Son dakika: Adnan Oktar ile ilgili flaş açıklamalar
Son dakika: Adnan Oktar ile ilgili flaş açıklamalar Adnan Oktar grubunun eski üyelerinden Ceylan Özgül ve Fırat Develioğlu soruları yanıtladı. Adnan Oktar'ın cinsel hayatının olmadığını belirten Ceylan Özgül, "Son zamanlardaki videolarında da göründüğü gibi ciddi bir sağlık sorunu var. Cinsel hayatına şahit olmadım. Adnan Oktar cinsellikle ilgili işlerin içinde çok fazla olmak istiyor ama olamıyor. Bu nedenle de farklı yöntemler kullanıyor diye anlıyorum." dedi.
17.07.2018 Gündem
Son dakika: Kediciklerin hepsi polisten aynı şeyi istedi!
Son dakika: Kediciklerin hepsi polisten aynı şeyi istedi! Adnan Oktar ve beraberinde gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerinin alınmasına başlandı. Gözaltına alınan kadınların çoğunun doktor kontrolü sırasında çeşitli hastalıkları olduğunu belirterek hastaneye yatma veya düzenli kullandıkları ilaçların verilmesi için adli talepleri olduğu belirtildi.
16.07.2018 Gündem
Son dakika: Adnan Oktar raporundan dehşet detaylar!
Son dakika: Adnan Oktar raporundan dehşet detaylar! Adnan Oktar yapılanmasına yönelik son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Oktar hakkında daha önceki soruşturmaya dair hazırlanan polis raporunda örgüte dair önemli tespit ve değerlendirmeler var.
16.07.2018 Gündem
Adnan Oktar'ın cezaevi sırrı ifşa oldu: Kadın olmadığım için benimle seyrek görüştü
Adnan Oktar'ın cezaevi sırrı ifşa oldu: Kadın olmadığım için benimle seyrek görüştü Erzurum Dumlu Cezaevi’nden Van'a sevk edilen silahlı suç örgütü lideri Adnan Oktar ile cezaevinde görüşen avukatlardan biri CNN TÜRK'e konuştu. Adnan Oktar'ın kadın avukatlarla ilişkisinden, gelecek planlarına kadar tüm merak edilenler ortaya çıktı.
15.03.2024 Gündem
Adnan Oktar davasında flaş gelişme! Tarih belli oldu
Adnan Oktar davasında flaş gelişme! Tarih belli oldu İstinaf mahkemesinin, Adnan Oktar Organize Suç Örgütü davasında verilen kararı usulden bozmasının ardından İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesince hazırlanan tensip zaptında, Oktar'ın da aralarında bulunduğu 215 sanığın 6 Eylül’de Silivri'de yeniden yargılanmasına hükmedildi.
26.05.2022 Gündem
Açık cezaevi hükümlülerinin Covid-19 izinleri 2 ay süreyle uzatıldı
Açık cezaevi hükümlülerinin Covid-19 izinleri 2 ay süreyle uzatıldı Adalet Bakanlığı'nca açık cezaevlerindeki hükümlülerin Covid-19 tedbirleri kapsamındaki izin sürelerinin 2 ay uzatıldığı açıklandı.
29.03.2022 Gündem
Gürbulak'ta 622 kilo metamfetamin, TIR'la İran'dan Türkiye'ye sokulmak istenmiş
Gürbulak'ta 622 kilo metamfetamin, TIR'la İran'dan Türkiye'ye sokulmak istenmiş Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerinin Gürbulak Gümrük Kapısı'ndaki operasyonunda ele geçirilen 622 kilo metamfetaminin, İran'dan Türkiye'ye TIR'la sokulmak istendiği ortaya çıktı.
29.03.2022 Gündem
Adnan Oktar’ın ‘kedicikleri’ rahat durmuyor! Serap Akıncıoğlu’na şok: Hemen polisi aradı
Adnan Oktar’ın ‘kedicikleri’ rahat durmuyor! Serap Akıncıoğlu’na şok: Hemen polisi aradı Son dakika haberi... Adnan Oktar suç örgütü üyelerinden Serap Akıncıoğlu, İstanbul Sancaktepe'de MHP İlçe Başkanlığına giderek, siyasi destek istedi. Suç örgütünü savunan Akıncıoğlu, mağdur olduklarını iddia etti. Kendisi gibi kadın olan MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ise polis çağırdı ve suç örgütünü öven, propagandasını yapan kedicikten şikayetçi oldu. Gözaltına alınan kedicik hakkından soruşturma başlatıldı.
28.11.2021 Gündem
Adnan Oktar organize suç örgütü davasında flaş gelişme! İstenen ceza belli oldu!
Adnan Oktar organize suç örgütü davasında flaş gelişme! İstenen ceza belli oldu! Son dakika haberine göre, Adnan Oktar suç örgütüne yönelik görülen davada savcı esas hakkındaki mütalaasını hazırladı. Savcı mütalaasında, sanık Adnan Oktar’ın 150 yıldan bin 365 yıla kadar hapsini istedi. Mütalaada, örgütün insanlara dünyayı kurtaracak “mehdi”nin elit cemaati olma vaadinde bulunarak bu elitlerin statüleri ve sosyal ağlarından yararlandığı belirtildi.
13.11.2020 Gündem
Gülen videosu Adnan Oktar'ın başına dert açtı!'Şaka yaptım...'
Gülen videosu Adnan Oktar'ın başına dert açtı!'Şaka yaptım...' Adnan Oktar suç örgütüne yönelik davada elebaşı Oktar’ın bu kez, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e övgüler dizdiği video başına bela oldu. Davadaki son dakika gelişmesine göre Oktar, mahkemede izlenen videodaki sözleri için şaka yaptığını, kinayeli konuştuğunu savundu. Oktar’ın avukatı ise üzerinde 2013 tarihi olan bir video izleterek Oktar’ın bu videoda darbe girişimleri öncesinde FETÖ’yü yeren sözleri olduğunu öne sürdü. Ancak mahkeme başkanı, videoda Oktar’ın "Bak Zaman gazetesi ne hale geldi" dediğine dikkat çekerek bu videonun 17 Aralık sonrasına ait olduğuna, videonun üzerine sonradan 2013 yazılmış olabileceğine dikkat çekti.
15.10.2020 Gündem
'Turnike sistemi' ile ilgili konuştu tüm iğrençlik ortaya çıktı
'Turnike sistemi' ile ilgili konuştu tüm iğrençlik ortaya çıktı Adnan Oktar ve grubuna yönelik 171'i tutuklu 226 sanık hakkında açılan davanın ikinci duruşmasına erkeklerin imamı olarak suçlanan tutuklu sanık Tarkan Yavaş'ın savunması ile başladı.
18.09.2019 Gündem
Adnan Oktar davasında flaş gelişme: 44 gün boyunca...
Adnan Oktar davasında flaş gelişme: 44 gün boyunca... Adnan Oktar davasına ilişkin gelen son dakika bilgisine göre aralıksız 44 gün duruşma yapılacağı belirtildi. Duruşma 17 Eylül'de Silivri'de başlayacak.
22.07.2019 Gündem
Kara kutu da itirafçı oldu
Kara kutu da itirafçı oldu Adnan Oktar Suç Örgütü’nün üst düzey yöneticileri çözülmeye başladı. Daha önce örgütün avukatı ve 2 ‘kedicik’ itirafçı olmuştu. Son olarak Adnan Oktar’ın en yakın ismi ve ‘kara kutu’su Ece Koç, etkin pişmanlıktan faydalanıp tahliye oldu
26.09.2018 Gündem
Son dakika: İlk kez konuştular: Yüksek ücret istedim, verdi
Son dakika: İlk kez konuştular: Yüksek ücret istedim, verdi Emniyet Müdürlüğü’nün operasyonunda gözaltına alınan Adnan Oktar’ın düzenlediği gecelerde sahneye çıkan sanatçılar ilk kez konuştu.
18.07.2018 Gündem
Adnan Oktar operasyonundan son dakika iğrenç detaylar! 14 yaşındaki kızı...
Adnan Oktar operasyonundan son dakika iğrenç detaylar! 14 yaşındaki kızı... Örgüt üyelerini kullanarak yaşı küçük kızlara tuzaklar kuran Adnan Oktar sorgu sırasını bekliyor. Operasyon derinleştikçe korkunç detaylar ortaya çıkmaya başladı. Adnan Oktar’dan şikayetçi olan 80 müştekiden biri olan 14 yaşındaki P.T.’nin ifadeleri, küçük kızların nasıl tuzağa düşürüldüğünü gözler önüne seriyor.
17.07.2018 Gündem
Adnan Oktar ve örgütüne dev operasyon: Çok sayıda gözaltı var
Adnan Oktar ve örgütüne dev operasyon: Çok sayıda gözaltı var Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik İstanbul merkezli 4 ilde yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkartılan 235 şüpheliden aralarında Adnan Oktar'ın da bulunduğu 166 kişi gözaltına alındı.Gözaltına alınanlar arasında Oktar Babuna da var. Çengelköy’deki evine baskın yapılan Adnan Oktar'ın özel arabasıyla Sarıyer'e kadar kaçtığı öne sürüldü. Oktar ve korumalarının emniyet güçlerine mukavemet gösterdiği ve polis tarafından zor kullanılarak gözaltına alındığı öğrenildi. Oktar ve grubuna yapılan suçlamalar arasında organize suç örgütü kurmak, uluslararası ajanlık ve küçük çocuklara taciz, çocuk alıkoyma, iftira, suç isnat etme, dinin inancın suistimaliyle dolandırıcılık, rüşvet ve ruhsatsız silah bulundurma yer alıyor. Soruşturma kapsamında Adnan Oktar ile birlikte 235 şüphelinin mal varlığına el konuldu, şirket, dernek ve vakıflarına kayyum atandı.
11.07.2018 Gündem
Bir annenin dramı
Bir annenin dramı “Tam 3 senedir ne anneler günü biliyorum, ne de bayram... Ne olur kızımı onların elinden kurtarın” Bu sözler anne Firuzan Özgül’a ait
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Adnan Oktar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika adnan oktar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.