Tarkan Yavaş

Tarkan Yavaş

Son dakika Tarkan Yavaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tarkan Yavaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tarkan Yavaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarkan Yavaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarkan yavaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 tarkan yavaş haberi bulunmuştur. Tüm tarkan yavaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandı
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandı Adnan Oktar ve 14 kişiye verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi tarafından onandı.
12.04.2023 Gündem
Mahkeme kararını açıkladı! Adnan Oktar'a 8 bin 658 yıl hapis cezası
Mahkeme kararını açıkladı! Adnan Oktar'a 8 bin 658 yıl hapis cezası Adnan Oktar suç örgütüne yönelik bölge adliye mahkemesinin bozma kararının ardından yeniden görülen davada, mahkeme kararını açıkladı. Adnan Oktar 8 bin 658 yıl hapisle cezalandırıldı.
16.11.2022 Gündem
Adnan Oktar kendini böyle savundu: Çirkin kadınların lobisi bunlar
Adnan Oktar kendini böyle savundu: Çirkin kadınların lobisi bunlar Adnan Oktar Suç Örgütüne yönelik hükmün İstinaf Mahkemesi tarafından usulen bozulmasının ardından yeniden görülen davada sanıklar mütalaaya karşı savunma yaptı. Adnan Oktar, "Ben alelade bir insan değilim, benimle ilgili iftira atıldığında anında cevap vermem lazım. Kadınların beni sevmesi, benim kadınları sevmem kıskanılıyor. Homoseksüel lobisi ve çirkin kadınların lobisi bunlar" dedi.
4.10.2022 Gündem
Adnan Oktar Organize Suç Örgütü davasında flaş gelişme! Şüphelilerin mahkemedeki ifadeleri ortaya çıktı
Adnan Oktar Organize Suç Örgütü davasında flaş gelişme! Şüphelilerin mahkemedeki ifadeleri ortaya çıktı Adnan Oktar Organize Suç Örgütü’ne yönelik dava, Bölge Adliye Mahkemesi’nin bozma kararının ardından bugün yeniden görülmeye başlandı. Duruşmada sanıklardan Oktar Babuna, “Biz Adnan Oktar’ı canımızdan çok seviyoruz. Buradaki herkes Allah aşığı. Dağıtma operasyonu kesinlikle mümkün değil” dedi.
6.09.2022 Gündem
Adnan Oktar'dan 'Seni çok seviyoruz, bir tanemizsin' yazılı özel not! Avukatı ile gönderdi
Adnan Oktar'dan 'Seni çok seviyoruz, bir tanemizsin' yazılı özel not! Avukatı ile gönderdi Adnan Oktar Örgütü'ne İstanbul merkezli 4 ilde operasyon yapıldı. 4'ü avukat 8 şüphelinin itirafçı olmak isteyen örgüt üyelerine baskı yaptıkları, tehdit ettikleri, Oktar'a mektup yazdırdıkları tespit edildi. Cezaevinde örgüt dışından avukatlarla görüşen kadınların yakın markaja alındığı da ortaya çıktı. Örgüte bağlı avukatların bu kadınların görüşüne gittiği, "Bizden başka avukatla görüşmeyeceksin" diye not yazıp, gösterdikten sonra yırttığı öğrenildi.
30.03.2022 Gündem
Adnan Oktar'ın cezaevindeki son hali ortaya çıktı
Adnan Oktar'ın cezaevindeki son hali ortaya çıktı Suç amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, cinsel saldırı gibi suçlardan bin 75 yıl hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar’ın hükümlü olarak yattığı Edirne Cezaevi’nde imaj değiştirdiği ortaya çıktı.
11.04.2021 Gündem
Kararı duyan Adnan Oktar göz yaşlarına boğuldu!
Kararı duyan Adnan Oktar göz yaşlarına boğuldu! Organize silahlı suç örgütü kurduğu ve yönettiği iddiasıyla yargılanan Adnan Oktar ve 13 müridi 9 bin 803 yıl 6’şar ay hapis ve 400’er bin TL cezaya çarptırıldı. Kararın okunmasının ardından müştekiler ‘Ohh Adnan Ohh’ diye tezahürat yaparken, salondan jandarma eşliğinde çıkarılan Oktar gözyaşlarını tutamadı.
12.01.2021 Yaşam
Adnan Oktar, 1075 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı
Adnan Oktar, 1075 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı Adnan Oktar suç örgütü üyelerinin yargılandığı davada karar: Tutuklu sanık Adnan Oktar, birden fazla suçtan 1075 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11.01.2021 Gündem
Adnan Oktar son savunmasını yaptı! 'İstismarda bulunmadım'
Adnan Oktar son savunmasını yaptı! 'İstismarda bulunmadım' Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik 76’sı tutuklu 238 sanığın yargılanması devam ediyor. Mütalaada birçok suçtan 1365 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istenen tutuklu sanık Adnan Oktar, üzerine atılı suçlamaları reddederken terör örgütü ile arasında bir bağ olmadığını, kimseye cinsel istismarda bulunmadığını iddia etti. Hiç kimsenin kıyafetine karışmadığını öne süren Oktar, “Benim bine yakın kız arkadaşım var. Ben dekolteyi savunmasaydım gençlerde ayaklanma oluyor, o zaman sözüm geçmez'' dedi. İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’nce Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi karşısında görülen duruşmaya tutuklu sanık Adnan Oktar’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda tutuklu ve tutuksuz sanık katıldı. Duruşmada taraf avukatları da yer aldı.
22.12.2020 Gündem
Adnan Oktar organize suç örgütü davasında flaş gelişme! İstenen ceza belli oldu!
Adnan Oktar organize suç örgütü davasında flaş gelişme! İstenen ceza belli oldu! Son dakika haberine göre, Adnan Oktar suç örgütüne yönelik görülen davada savcı esas hakkındaki mütalaasını hazırladı. Savcı mütalaasında, sanık Adnan Oktar’ın 150 yıldan bin 365 yıla kadar hapsini istedi. Mütalaada, örgütün insanlara dünyayı kurtaracak “mehdi”nin elit cemaati olma vaadinde bulunarak bu elitlerin statüleri ve sosyal ağlarından yararlandığı belirtildi.
13.11.2020 Gündem
Aylık maaşına 3 bin TL dedi, 300 bin TL'lik saati açıklayamadı
Aylık maaşına 3 bin TL dedi, 300 bin TL'lik saati açıklayamadı Adnan Oktar organize suç örgütü yönelik açılan davanın bugünkü duruşmasında mahkeme başkanı Adnan Oktar'a 300 bin TL'lik saati sordu. Oktar sahibini hatırlamadığını söyledi. Oktar çokeşliliği ise kalbindeki coşkun sevgiye bağladı.
12.10.2020 Gündem
Adnan Oktar Örgütü Davası'nda tahliye kararı!
Adnan Oktar Örgütü Davası'nda tahliye kararı! Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik 167'si tutuklu 226 sanığın yargılandığı davada, 91 sanığın tahliyesine karar verildi.
13.12.2019 Gündem
'Turnike sistemi' ile ilgili konuştu tüm iğrençlik ortaya çıktı
'Turnike sistemi' ile ilgili konuştu tüm iğrençlik ortaya çıktı Adnan Oktar ve grubuna yönelik 171'i tutuklu 226 sanık hakkında açılan davanın ikinci duruşmasına erkeklerin imamı olarak suçlanan tutuklu sanık Tarkan Yavaş'ın savunması ile başladı.
18.09.2019 Gündem
Adnan Oktar kendini böyle savundu: Kadınlarla olan ilişkim...
Adnan Oktar kendini böyle savundu: Kadınlarla olan ilişkim... Adnan Oktar, ilk kez hakim karşısına çıktığı davada İngiliz derin devletinin kendisini hedef aldığını öne sürdü. Hakkındaki suçlamaların asılsız olduğunu kaydeden Oktar, “Ben bana bağlı gruptaki kadınları Allah aşkı ile sevdim.” dedi.
17.09.2019 Gündem
"Adnan Oktar Suç Örgütü" davası başladı
"Adnan Oktar Suç Örgütü" davası başladı ADNAN Oktar ve grubuna yönelik 171'i tutuklu 226 sanık hakkında açılan davaya Silivri'de başladı.
17.09.2019 Gündem
Yarın hâkim karşısına çıkacaklar!
Yarın hâkim karşısına çıkacaklar! Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, cinsel istismar ve cinsel saldırı gibi 24 ayrı suçlama yöneltilen ‘Adnan Hoca’ lakaplı Adnan Oktar ile birlikte 171’i tutuklu 225 kişi, yarın Silivri’de ilk kez hâkim karşısına çıkacak.
16.09.2019 Gündem
'Adnan Oktar örgütüne yönelik soruşturmayı FETÖ sonlandırdı'
'Adnan Oktar örgütüne yönelik soruşturmayı FETÖ sonlandırdı' Adnan Oktar suç örgütüne yönelik 171'i tutuklu 226 sanık hakkında hazırlanan iddianamede, örgüte yönelik benzer suçlara ilişkin 2007 yılında açılan soruşturmanın Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından operasyona dönüştürülmeden sonlandırılmasına ilişkin detaylar yer aldı.
30.07.2019 Gündem
Adnan Oktar suç örgütünde dikkat çeken ayrıntı
Adnan Oktar suç örgütünde dikkat çeken ayrıntı Adnan Oktar suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma sonucunda 171'i tutuklu 226 sanık hakkında hazırlanan iddianamede, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütünün örgütsel benzerliklerle bu iki örgüt arasındaki bağlantı ve benzerliklere vurgu yapıldı.
26.07.2019 Gündem
Adnan Oktar Örgütü’ne perde operasyonu
Adnan Oktar Örgütü’ne perde operasyonu Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü’ne yönelik iddianamenin ardından her gün yeni bir ayrıntı ortaya çıkıyor. Çarpıcı bir detay da örgütün iki numarası Tarkan Yavaş ile ilgili. Firariyken çektiği videoları inceleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube ekipleri, Tarkan Yavaş’ı yakalamak için arka fonu oluşturan perdenin peşine düştü, mağazalarda iz sürüp başarıya ulaştı.
25.07.2019 Gündem
Adnan Oktar suç örgütüne yönelik ilginç iddianame!
Adnan Oktar suç örgütüne yönelik ilginç iddianame! Adnan Oktar suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma sonucunda 171'i tutuklu 226 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamenin detaylarında, örgüt üyelerinin askerlik hizmeti süresince örgüte hizmet edemeyecek ve daha da önemlisi örgüt ideolojisinden uzaklasabilecek olmaları nedeniyle örgüt elebaşısı Oktar'ın askerliğe gidilmemesi yönünde talimat verdiği belirtildi.
24.07.2019 Gündem
Adnan Oktar iddianamesinde 215 şüpheli, 98 müşteki yer aldı
Adnan Oktar iddianamesinde 215 şüpheli, 98 müşteki yer aldı Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca örgüte yönelik çatı iddianamesi hazırlandı.
9.07.2019 Gündem
Adnan Oktar grubuna çatı iddianame: Cinsel saldırı, şantaj, tehdit...
Adnan Oktar grubuna çatı iddianame: Cinsel saldırı, şantaj, tehdit... Adnan Oktar grubu hakkında 'çatı iddianamesi' hazırlandığı ve 250'ye yakın şüpheliye cinsel saldırı, şantaj, tehdit gibi 31 ayrı suçlama yöneltildiği öğrenildi. Adnan Oktar'ın lideri olduğu suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturmanın tamamlanma aşamasına geldiği belirtildi.
22.06.2019 Gündem
Adnan Oktar ve FETÖ'nün kirli işbirliği: Gülen'i öv davanı kapatalım
Adnan Oktar ve FETÖ'nün kirli işbirliği: Gülen'i öv davanı kapatalım FETÖ savcısının tarihi eser davasını kapatması için Oktar’a “Gülen’i öven yayınlar yapacaksın” dediği ve örgütün de harfiyen bu sözlere uyduğu ortaya çıktı.
15.11.2018 Gündem
Son dakika: Adnan Oktar suç örgütüne yeni operasyon
Son dakika: Adnan Oktar suç örgütüne yeni operasyon Adnan Oktar suç örgütüne yönelik yeni bir operasyon başlatıldı. 33 kişilik gözaltı listesinde Oktar'ın abisi Kenan Oktar da bulunuyor.
22.10.2018 Gündem
Her kediciğe kaçak 1+0
Her kediciğe kaçak 1+0 Adnan Oktar ve grubuna yönelik başlatılan operasyonda; Kandilli’de kaldıkları binaların kaçak olduğu saptandı ve yıkım işlemi gerçekleştirildi 25 ünitenin bulunduğu 3 dönüm arazide 23 kaçak bina dozerlerce yıkıldı. Binaların örümcek ağı gibi birbiriyle bağlantılı olduğu ve kediciklerin burada kaldığı saptandı
21.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tarkan Yavaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarkan yavaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.