Son Dakika Abd

Son Dakika Abd

Son dakika son dakika abd haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika abd ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika abd haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Abd

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika abd gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.603 son dakika abd haberi bulunmuştur. Tüm son dakika abd haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pasha Lee Rus ordusu ile girdiği çatışmada öldü!
Pasha Lee Rus ordusu ile girdiği çatışmada öldü! Gönüllü olarak Ukrayna ordusuna katılan 33 yaşındaki Ukraynalı aktör Pasha Lee, Rus ordusu ile girdiği çatışmada hayatını kaybetti. Lee ülkesinde Hobbit ve Aslan Kral gibi Hollywood filmleri için yaptığı dublajlarla tanınıyordu.
7.03.2022 Dünya
Yandex iflasın eşiğine geldi! Rubledeki değer kaybı Google'ın Rus rakibini vurdu
Yandex iflasın eşiğine geldi! Rubledeki değer kaybı Google'ın Rus rakibini vurdu ABD'li arama motoru devi Google'ın Rus rakibi Yandex yaptırımlar nedeniyle zor günler geçiriyor. Şirket rubledeki değer kaybı nedeniyle borçlarını ödeyemeyebilir.
7.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Son dakika... ABD'den Rusya'ya gözdağı: Uçaklar teyakkuzda bekliyor!
Son dakika... ABD'den Rusya'ya gözdağı: Uçaklar teyakkuzda bekliyor! Beş günlük ziyareti kapsamında Rusya sınırına giden ABD Dışişleri Bakanı Blinken, bugün Litvanya'da kritik görüşmelerde bulundu. Blinken, ardından bir basın toplantısı düzenleyerek basın mensuplarının karşısına çıktı ve önemli açıklamalarda bulundu. Blinken, "Uçaklar teyakkuzda bekliyor, Rusya üzerindeki baskıyı artıracağız." dedi
7.03.2022 Dünya
Son dakika... ABD’de silahlı saldırı: 14 yaralı
Son dakika... ABD’de silahlı saldırı: 14 yaralı ABD’nin Texas eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda 14 kişi yaralandı. Yaralılardan 9’unun durumunun kritik olduğu belirtildi.
22.07.2020 Dünya
Trump'tan basına sert tepki: Yalancısınız!
Trump'tan basına sert tepki: Yalancısınız! ABD Başkanı Donald Trump, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda basına yüklendi. Trump, ''Çin virüsü kaynaklı ölümler, yüzde 39 düştü, test sistemimiz ise dünyada lider konumda. Peki neden yalancı basın bunları haber yapmıyor? Bunun tek bir nedeni var çünkü onlar yalancı basın." dedi.
6.07.2020 Dünya
Son dakika | ABD'den İran'a yeni yaptırımlar!
Son dakika | ABD'den İran'a yeni yaptırımlar! Son dakika haberi ile; Dünyanın konuştuğu ABD - İran geriliminde yeni gelişmeler yaşanıyor. Yaşanan son dakika gelişmesine göre ABD Dışişleri Bakanı Pompeo ve Hazine Bakanı İran'a yeni yaptırımları açıkladı. Tahran'da düşen Ukrayna uçağıyla da ilgili açıklama yapan Pompeo, "Uçağın İran füzesi ile düşürüldüğünün muhtemel olduğunu düşünüyoruz. Bölgede soruşturmalar devam ediyor. O uçağın başına ne geldiğini öğreneceğiz. Tüm dünyanın uygun adımları atacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.
11.01.2020 Dünya
Son dakika! ABD'den yeni yaptırım kararı
Son dakika! ABD'den yeni yaptırım kararı ABD Hazine Bakanlığı, İran'a yönelik yeni yaptırım kararlarını duyurdu. Hazine Bakanlığı, aralarında Cosco Shipping Tanker Co ve China Concord Petroleum Co şirketlerine ve bazı Çin vatandaşlarına yaptırım uygulama kararı aldı.
25.09.2019 Dünya
Son dakika: ABD'den Türkiye'ye yeni teklif
Son dakika: ABD'den Türkiye'ye yeni teklif ABD Türkiye'ye F-35 ve ekonomi içerikli yeni bir teklif sunacak. Teklif ile F-35 ve Patriot konusunda da yeni bir adım atılması alüminyum ve çelikte gümrük vergisinin düşürülmesi bekleniyor. Teklifi sözlü olarak Türk heyetine ileten Ankara Büyükelçisi David Satterfield "Ekonomi hacmini 100 milyar dolara çıkaracağız" dedi.
24.09.2019 Dünya
Son dakika... ABD'den sonra Almanya'dan da hamle geldi
Son dakika... ABD'den sonra Almanya'dan da hamle geldi Alman Ordusu, artan bölgesel gerilimi gerekçe göstererek Irak'taki tatbikatlarını durdurdu.
15.05.2019 Dünya
Son dakika... ABD'de şok! Uçak nehre indi!
Son dakika... ABD'de şok! Uçak nehre indi! ABD'nin Florida eyaletinde içinde 136 yolcunun olduğu uçak nehre acil iniş yapmak zorunda kaldı. Gelen ilk bilgilere göre can kaybı yaşanmadı.
4.05.2019 Dünya
Son dakika... ABD'ye ait İHA düştü
Son dakika... ABD'ye ait İHA düştü Afganistan'da ABD'ye ait insansız hava aracının (İHA) düştüğü bildirildi.
18.03.2019 Dünya
Son dakika... ABD'ye dava!
Son dakika... ABD'ye dava! İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülkesine uygulanan yaptırımlar sebebiyle ABD'li yetkililere dava açacağını ve bu durumun insanlığa karşı işlenen bir suç olduğunu söyledi.
18.03.2019 Dünya
Son dakika... ABD'nin Venezuela'ya askeri müdahalesi...
Son dakika... ABD'nin Venezuela'ya askeri müdahalesi... ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton yaptığı açıklamada Venezuela'ya bir askeri müdahalenin yakın zamanda planlarında olmadığını belirtti.
1.02.2019 Dünya
Son dakika... ABD'de kaos! Her an...
Son dakika... ABD'de kaos! Her an... ABD Başkanı Donald Trump, Kongre onayı olmaksızın Meksika sınırına duvar inşa edilmesi için gerekirse ulusal çapta acil durum ilan edebileceğini söyledi. Bu tehdidini yineleyen Trump, İsviçre'nin Davos kentinde 22-25 Ocak tarihleri arasında yapılacak Dünya Ekonomik Forumu'na da katılmayacağını açıkladı.
11.01.2019 Dünya
Son dakika... ABD'den yeni açıklama: Umarım bunu yapmak zorunda kalmayız
Son dakika... ABD'den yeni açıklama: Umarım bunu yapmak zorunda kalmayız ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'dan son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Pompeo açıklamasında kafaları karıştırdı.
10.01.2019 Dünya
Son dakika... ABD'den flaş açıklama: Çekiliyoruz ama...
Son dakika... ABD'den flaş açıklama: Çekiliyoruz ama... ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Suriye'den çekilme kararı ile ilgili konuştu. Pompeo, 'ABD, Orta Doğu'da kararlı bir ortak olarak kalacak' dedi.
10.01.2019 Dünya
Son dakika... ABD'den uyarı: Son verin!
Son dakika... ABD'den uyarı: Son verin! ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İran'ı füze faaliyetleri konusunda uyardı.
3.01.2019 Dünya
Son dakika... ABD'den vize açıklaması!
Son dakika... ABD'den vize açıklaması! ABD Ankara Büyükelçiliği, hükümetin kapalı olması sebebiyle Türkiye'deki temsilciliklerinde vize hizmetinin nasıl devam edeceği konusunda Twitter üzerinden bir açıklama yaptı.
27.12.2018 Dünya
Son dakika... ABD'den flaş karar! Yasak geliyor...
Son dakika... ABD'den flaş karar! Yasak geliyor... ABD'den son dakika haberi... Trump yönetiminin ocak ayında yürürlüğe koyacağı başkanlık kararnamesi ile ABD şirketlerinin Huawei ve ZTE ürünlerini satın almasını engellemeyi planladığı duyuruldu.
27.12.2018 Dünya
Son dakika... ABD'den İsrail'e şok! Savaş uçakları...
Son dakika... ABD'den İsrail'e şok! Savaş uçakları... Geçtiğimiz mart ayında Hırvatistan'a eski F-16 uçaklarını 485.6 milyon dolara satacağını duyuran İsrail, ABD engeline takıldı.
7.12.2018 Dünya
Japonya açıklarında ABD uçakları çarpıştı
Japonya açıklarında ABD uçakları çarpıştı ABD Deniz Piyadelerine ait iki askeri uçağın Japonya açıklarında çarpıştığı bildirildi.
6.12.2018 Dünya
Son dakika... İran tehdit etti: Petrol alamazsın!
Son dakika... İran tehdit etti: Petrol alamazsın! İran Devlet Başkanı Hasan Ruhani, bugün yaptığı açıklamada İran'ın petrol ihraç edememesi durumunda hiç kimsenin Körfez'den petrol alamayacağını söyledi.
4.12.2018 Dünya
Son dakika... Rapor ortaya çıktı! Pentagon Türkiye'ye...
Son dakika... Rapor ortaya çıktı! Pentagon Türkiye'ye... ABD Kongresi'ne sunulan raporda, hazırlanan alternatif teklif "Yönetim, Türkiye'nin tüm savunma gereksinimlerini karşılayacak güçlü, kabiliyetli ve NATO ile çalışabilir bir hava ve füze sistemi sağlamak üzere bir paket hazırladı" ifadesiyle yer aldı.
29.11.2018 Dünya
Son dakika... ABD'den Suudi Arabistan'a şok!
Son dakika... ABD'den Suudi Arabistan'a şok! ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Kaşıkçı'nın katillerinin hesap vereceğini açıkladı.
17.11.2018 Dünya
Son dakika: ABD'den flaş PKK itirafı!
Son dakika: ABD'den flaş PKK itirafı! ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Büyükelçi James Jeffrey, ABD'nin Suriye'de iş birliği yaptığı PYD'nin PKK'nın Suriye'deki uzantısı olduğunu ancak ABD'nin PYD'yi terör örgütü olarak tanımadığını söyledi.
16.11.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Abd ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika abd haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.