Solist

Solist

Son dakika solist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan solist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını solist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Solist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan solist gelişmeleri de dahil olmak üzere 417 solist haberi bulunmuştur. Tüm solist haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM'de 23 Nisan Milli Egemenlik Konseri düzenlendi
TBMM'de 23 Nisan Milli Egemenlik Konseri düzenlendi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen 23 Nisan Milli Egemenlik Konserini izledi.
22.04.2024 Gündem
Yaşlılardan oluşan koro, huzurevinde kalan akranlarına konser verdi
Yaşlılardan oluşan koro, huzurevinde kalan akranlarına konser verdi Adana’da yaşlılardan oluşan koro üyeleri, huzurevinde kalan akranlarına konser verdi. Koroda bulunan 80 yaşındaki İsmet dedenin de 4 yıl önce huzurevinde kaldığı sırada bağlama çalmayı öğrenip, koroya katıldığı öğrenildi.
29.01.2024 Adana
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Yaşam
Ünlü oyuncu Ayşe Tunaboylu şiddet iddialarının ardından oğluna sahip çıktı: İftiraya uğradı
Ünlü oyuncu Ayşe Tunaboylu şiddet iddialarının ardından oğluna sahip çıktı: İftiraya uğradı Rock müziği grubu Yüzyüzeyken Konuşuruz yine kadına şiddet iddiasıyla gündemde. Geçen sene solist Kaan Boşnak’ın eşi Başak Ceylan Torun’u darp ettiği haberleriyle gündeme gelen grupta bu kez gitarist Can Tunaboylu, eski sevgilisi Aybike Çelik tarafından ‘şiddet’ iddiasıyla suçlandı.
17.10.2023 Magazin
Annesi gözü önünde öldürüldü! Kan donduran detayları anlattı
Annesi gözü önünde öldürüldü! Kan donduran detayları anlattı Kan donduran olayda dikkat çeken olaylar ortaya çıktı. Bursa'da bir eğlence merkezinde çalışan Nurcan İnan(41) mekandan çıktıktan sonra kızı Yağmur M.’nin(18) gözleri önünde bir süre birlikte yaşadığı İzzet Akdeniz(46) tarafından öldürüldü. Tutuklu yargılanan Akdeniz’in duruşmasında konuşan Yağmur M. “Annemle evimizin önüne geldiğimizde İzzet ile tartıştık. Elinde silah vardı. Annemi korumak için önüne geçtim. Silahı bırakması için yalvardım. O anı hiç unutmayacağım" dedi.
15.07.2023 Gündem
Oryantal Didem Kınalı: İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum
Oryantal Didem Kınalı: İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum Uzun yıllar sergilediği dans gösterileri ile adını duyuran Didem Kınalı, son dönemde sahnelerde solist olarak boy göstermeye başladı. Önceki gün KKTC'de görüntülenen ve sahne alacağı otelin sahilinde denize giren Kınalı, "Bugün itibarıyla oryantalliğe veda ediyorum" dedi. Kınalı'nın 'ölüm tehdidi' itirafı dikkat çekti.
2.07.2023 Magazin
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti! Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi keman virtüözlerinden birisi olarak tanınan ve uzun yıllar Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nda solist ve başkemancı olarak görev yapan Suna Kan, 86 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Suna Kan'ın yakın dostu bir başka devlet sanatçımız Gülsin Onay duyurdu...
11.06.2023 Kültür Sanat
Didem Kınalı'dan dikkat çeken açıklama: Bu işler bana göre değil!
Didem Kınalı'dan dikkat çeken açıklama: Bu işler bana göre değil! Dans gösterileri ile büyük dikkat çeken, son zamanlarda ise solist olarak kendisini gösteren Didem Kınalı Bebek'te kameralara yansıdı. Özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kınalı, sözleriyle tartışma yarattı. 36 yaşındaki ünlü oryantal, kafasındaki 'zengin' profiline dair itirafıyla dikkat çekti.
3.06.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Aşık olduğu solisti öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi
Aşık olduğu solisti öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi Bursa'nın Osmangazi ilçesinde platonik aşık olduğu solist Nurcan İnan'ı (41) kızının gözü önünde öldüren İzzet Akdeniz (46) için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
30.04.2023 Gündem
12 yaşındaki şef, CSO’yu yönetecek
12 yaşındaki şef, CSO’yu yönetecek Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gerçekleştireceği konserinde 6’ncı sınıf öğrencisi Atahan Dinç (12), şef ve solist olarak yer alacak.
19.04.2023 Kültür Sanat
'Doğanın Anneleri' Gaziantep'te! Sanatçılardan depremzedelere destek
'Doğanın Anneleri' Gaziantep'te! Sanatçılardan depremzedelere destek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı çatısı altında kurulan ve aralarında ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit’in de bulunduğu “Doğanın Anneleri” gönüllüleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep’in Nurdağı ilçesindeki geçici barınma alanında depremzede ailelere destek olmak, çocuklarla güzel bir vakit geçirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.
31.03.2023 Ekonomi
Bakan Kurum, 'Doğanın Anneleri' ile iftarda buluşacak
Bakan Kurum, 'Doğanın Anneleri' ile iftarda buluşacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı himayesinde bir sivil kadın hareketi olarak tasarlanıp, toplumdaki iklim değişikliği ve sıfır atık konularındaki farkındalığı artırma hedefleriyle kurulan “Doğanın Anneleri” Gaziantep’te depremzedelerle bir araya gelecek. Bakan Murat Kurum, “Doğanın Anneleri Gaziantep Programı” etkinliğine katılan üyelerle iftar yemeğinde buluşacak.
29.03.2023 Gündem
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim?
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Kanal D'de Cumartesi akşamları yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölüm konukları belli oldu. Her hafta farklı bir konseptle izleyicinin karşısına çıkan eğlence programında bu hafta Erdal Erzincan, Belkıs Akkale ve Sevcan Orhan konuk olacak.
3.02.2023 Televizyon
Sokakta tartıştığı solist arkadaşını tabancayla başından vurdu
Sokakta tartıştığı solist arkadaşını tabancayla başından vurdu Bursa'da Nurten İnan (41), solist olarak çalıştığı mekandan çıktıktan sonra evine giderken, yolunu kesen erkek arkadaşı İ.A. (46) tarafından tabancayla başından vuruldu. İnan, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, polis, şüpheliyi kısa sürede yakaladı.
24.01.2023 Gündem
Seda Sayan: Murat Boz'u bu sene evlendireceğim
Seda Sayan: Murat Boz'u bu sene evlendireceğim Solist Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında sürpriz şekilde nikâh masasına oturan Seda Sayan, eşini sahnede yalnız bırakmadı. Sahnelere çok fazla zaman ayırmadığını söyleyen Sayan, “Beni çıkarmaya paraları yetmiyor” diyerek espri yaptı. ‘O Ses Yılbaşı’ programıyla ilgili de konuşan şarkıcı, 'Murat Boz' açıklamasıyla dikkat çekti.
10.01.2023 Magazin
Erdal Uğurlu kimdir? Balet Erdal Uğurlu hayatını kaybetti!
Erdal Uğurlu kimdir? Balet Erdal Uğurlu hayatını kaybetti! Devlet Opera ve Balesi’nin en önemli erkek dansçılarından olan Erdal Uğurlu hayatını kaybetti. 57 yaşında yaşamını yitiren Erdal Uğurlu’nun vefat haberini Okan Bayülgen duyurdu. Peki, Erdal Uğurlu kimdir? Erdal Uğurlu kaç yaşında ve nereli? Erdal Uğurlu’nun hastalığı neydi? İşte Erdal Uğurlu’nun biyografisi!
11.12.2022 Magazin
Yakınlaştığı yaşlı kadını öldürdü, çarşafa sarıp dondurucuya attı! Kasabalı cinayetten memnun oldu
Yakınlaştığı yaşlı kadını öldürdü, çarşafa sarıp dondurucuya attı! Kasabalı cinayetten memnun oldu ABD'de yaşayan Bernie Tiede, kasabada insanlara yardım etmesiyle tanınan ve sevilen bir cenaze sorumlusuydu. Yaşlı bir kadınla yakınlaştı, sonrasında ise adeta bakıcısı haline geldi. Kadın onu gerektiğinden fazla sahiplenmişti. Sonunda buna dayanamayan Tiede, kadına kurşun yağdırdı. İşlenen bu cinayete karşı kasaba halkı hiç tepki göstermedi. İşte filmi bile yapılan olayın detayları...
29.11.2022 Dünya
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 5 sanık hakkında iddianame
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 5 sanık hakkında iddianame Ankara'da müzisyen Onur Şener'in (45) öldürülmesi ile ilgili soruşturma tamamlanarak, 3'ü tutuklu 5 sanık hakkında iddianame düzenlendi.
11.11.2022 Gündem
Mustafa Ceceli: Biri akıl sağlığımdan şüphe ettiğini yazmış!
Mustafa Ceceli: Biri akıl sağlığımdan şüphe ettiğini yazmış! Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, önceki akşam Yenikapı’da konser verdi. Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarıyla bir araya gelen Ceceli, kariyerine yeni başlayan sanatçılara verdiği desteklerle ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bir kişinin 'Mustafa Ceceli’nin sağlığından şüphe ediyorum' yorumunu yazdığını gazetecilerle paylaşan ünlü isim, bu mesaja hak vererek; "60 gün çok uzun süre" ifadelerini kullandı.
24.10.2022 Magazin
Onur Şener cinayeti nasıl oldu? Onur Şener’in katilleri tutuklandı mı, müzisyen cinayetini kim yaptı? Ankara istek şarkı cinayetinde son durum ne?
Onur Şener cinayeti nasıl oldu? Onur Şener’in katilleri tutuklandı mı, müzisyen cinayetini kim yaptı? Ankara istek şarkı cinayetinde son durum ne? Müzisyen Onur Şener cinayeti tüm Türkiye’yi derin üzüntüye boğdu. Ankara'da bir eğlence mekanında 3 kişi, istekte bulundukları parçayı farklı tarzda söyleyen müzisyen Onur Şener ile mekanda tartıştı. Eğlence mekanına iki kadın arkadaşlarıyla gelen kamu kuruluşlarında çalışan iş müfettişi İlker Karakaş, meslektaşı Ali Gündüz, savunma sanayi alanında elektrik mühendisi olan Semih Soyalp, Onur Şener'i mekandan çıktıktan sonra darp edip, kırdıkları şişelerle yaraladı. 1 kız çocuğu babası olan Onur Şener, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Onur Şener cinayeti nasıl oldu? Onur Şener’in katilleri tutuklandı mı, müzisyen cinayetini kim yaptı? Ankara istek şarkı cinayetinde son durum ne?
4.10.2022 Yaşam
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 3 tutuklama! Şüphelilerin ilk ifadeleri ortaya çıktı
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 3 tutuklama! Şüphelilerin ilk ifadeleri ortaya çıktı Müzisyen Onur Şener (45), karaoke yapmadan şarkı söylemesini isteyen grubun talebini yerine getirmediği için öldürüldü. Olayla ilgili 3 kişi ile yanlarında bulunan 2 kadın adliyeye sevk edilirken şüphelilerin ilk ifadeleri de ortaya çıktı. Şüpheliler Ali G. Semih S. ve İlker K. 'kasten öldürme' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
3.10.2022 Gündem
Efes Antik Kenti’nde filarmoni orkestralı 30'uncu yıl töreni!
Efes Antik Kenti’nde filarmoni orkestralı 30'uncu yıl töreni! Teknoloji şirketi Egebimtes’in 30'uncu yıldönümü töreni Şevval Sam’ın solist olarak yer aldığı Olten Filarmoni Orkestrası konseri ile Efes Antik Tiyatrosu’nda düzenlendi.
21.09.2022 Kültür Sanat
Usta sanatçı İlhan İrem son yolculuğuna uğurlandı
Usta sanatçı İlhan İrem son yolculuğuna uğurlandı  Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden şarkıcı ve söz yazarı İlhan İrem için Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) tören düzenlendi. Törenin ardından İrem naaşı Bebek Camii'ne götürüldü. Burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından İrem Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
30.07.2022 Magazin
İlhan İrem kimdir? İlham İrem kaç yaşında, nereli? İlhan İrem'in hastalığı ne?
İlhan İrem kimdir? İlham İrem kaç yaşında, nereli? İlhan İrem'in hastalığı ne? Bir döneme damga vuran şarkılarıyla hayranlarının gönlünü fetheden usta sanatçı İlhan İrem hayatını kaybetti. Peki, İlhan İrem kimdir, kaç yaşında? İlhan İrem'in hastalığı ne? İşte son dakika haberinin detayları....
28.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Solist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki solist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.