Şoke Eden Görüntü

Şoke Eden Görüntü

Son dakika şoke eden görüntü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şoke eden görüntü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şoke eden görüntü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şoke Eden Görüntü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şoke eden görüntü gelişmeleri de dahil olmak üzere 156 şoke eden görüntü haberi bulunmuştur. Tüm şoke eden görüntü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pınar Damar cinayetinde yeni gelişme! Avukatı korkunç detayları anlattı: Hepsi kameralara yansımış durumda
Pınar Damar cinayetinde yeni gelişme! Avukatı korkunç detayları anlattı: Hepsi kameralara yansımış durumda Bağcılar'da çalılık alanda cesedi bulunan Pınar Damar cinayetinde dava açıldı. Davanın iddianamesinde kuzeninin dini nikahlı eşi olan sanık Metin A. hakkında istenen ceza belli oldu. Damar'ın avukatı Esin Yeşilırmak ise cinayete ilişkin korkunç detayları anlattı.
15.03.2023 Yaşam
Çocukların ağlama sesine uyandılar! Odaya giren çifti şoke eden görüntü
Çocukların ağlama sesine uyandılar! Odaya giren çifti şoke eden görüntü Iğdır'da çocuklarının ağlama sesine uyanan aile, odaya girdiklerinde karşılaştıkları manzara ile şok oldu. Eve giren yarasa, küçük iki çocuğun kulağını ısırdı.
14.03.2023 Yaşam
Sıfır ve ikinci el arabalarla ilgili son dakika uyarısı! Sahte oto ekspertize dikkat
Sıfır ve ikinci el arabalarla ilgili son dakika uyarısı! Sahte oto ekspertize dikkat Arabası olan milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi. Sahte oto ekspertiz raporlarıyla ilgili kritik açıklama geldi. Sıfır ve ikinci el araçlar kusursuz satılmaya çalışılırken, kritik bir uyarı geldi. Ekspertiz Uzmanı Kenan Öget, sıfır arabalarda dahi bazı sorunlar ile karşı karşıya kalınabileceğini ifade ederek, “Bunun fabrikasyon hatalardan veyahut da fabrikadan sonraki ana bayideki boyalardan kaynaklı, aynı şekilde sıfır olarak gördüğümüz şanzımanda yağ kaçakları olabiliyor” dedi.
3.02.2023 Yaşam
Kredi çektirip borçlandırdı, dolandırıp kaçtı! Bu da sahte oto tamirci
Kredi çektirip borçlandırdı, dolandırıp kaçtı! Bu da sahte oto tamirci İstanbul'da gerçekleşen akılalmaz dolandırıcılık herkesi şaşkına çevirdi. Araba tamir servisi hizmeti veren iş yeri sahibi çok sayıda kişiyi tamir bahanesi ile dolandırdı. Yalnız tamir edeceğim dediği araçların hiçbirinde tek bir işlem bile yapmadı. Bir müşterisine ise bahane ile kredi çektiren kişinin daha sonra yaptığı ise şoke etti.
2.02.2023 Yaşam
Bingöl’de kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi: 12 yaralı
Bingöl’de kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi: 12 yaralı Bingöl’de etkili olan kar yağışı kazayı da beraberinde getirdi. Kontrolden çıkan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 12 kişi yaralandı.
2.02.2023 Yaşam
İstanbul'da şoke eden görüntü! Aracını çöpe attı
İstanbul'da şoke eden görüntü! Aracını çöpe attı Başakşehir’deki bir sanayi sitesinde çöp konteynerlerinin üstüne bırakılan araç şaşkınlığa neden oldu. Kim tarafından neden bırakıldığı anlaşılamayan arabayı görenler cep telefonlarına sarıldı. O anlar kameralara yansıdı.
2.02.2023 Yaşam
Instagram'dan tanıştığı kişi hayatını kabusa çevirdi! 'Amerikan ordusunda generalim'
Instagram'dan tanıştığı kişi hayatını kabusa çevirdi! 'Amerikan ordusunda generalim' Instagram üzerinden tanıştığı kişi hayatını kararttı. Kocaeli'de yaşayan bir kadının başına gelenler bu kadar da olmaz dedirtti. Güven kazanıp kadınla evlenmek istediğini söyleyen dolandırıcı, Amerika generali olduğunu, emekli ücreti olarak kendisine 4 milyon dolar ikramiye verileceğini ve bu parayı Türkiye'de muhafaza etmek istediğini söyledi. Dolandırıcının akılalmaz yalanı ile mağdur kadın 60 bin dolarından oldu. İşte şoke eden olayın detayları...
29.12.2022 Yaşam
Yılbaşını kana bulayacaktı! Canlı bomba eylemi hazırlığındaki Iraklı, Afyonkarahisar'da yakalandı
Yılbaşını kana bulayacaktı! Canlı bomba eylemi hazırlığındaki Iraklı, Afyonkarahisar'da yakalandı Afyonkarahisar'da, DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu belirtilen ve canlı bomba eylemi hazırlığında olduğu değerlendirilen Irak uyruklu Layth Raad Zaid Al/Refeat, operasyonla yakalandı.
29.12.2022 Yaşam
Taksimetre zammıyla plaka fiyatları ile kira bedeli de arttı
Taksimetre zammıyla plaka fiyatları ile kira bedeli de arttı UKOME toplantısında taksimetre ücretlerine gelen zamla taksi plakaları da zamlandı. Yılbaşında 3 milyon 250 bin lira olan taksi plakaları son yükselişin ardından ortalama 6 milyon 350 bin liraya çıkarken kira bedeli ise aylık 16 bin liraya dayandı. 
29.12.2022 Yaşam
Güzel kızlarla eğlenme planı arabanın bagajında bitti! Polisleri şoke eden görüntü
Güzel kızlarla eğlenme planı arabanın bagajında bitti! Polisleri şoke eden görüntü İlginç olay Adana’da yaşandı. Güzel kızlarla eğlenme ve içme teklifini kabul eden adamın başına gelmeyen kalmadı. Darp edildi, 10 bin lirası gasp edildi. Yunus polisleri ise uygulama karşılaştığı şey ile şoke oldu.
29.12.2022 Yaşam
Villaya baskın! Şoke eden görüntü
Villaya baskın! Şoke eden görüntü Koronavirüs risk haritasında ‘çok yüksek risk’ grubunda yer alan Antalya'da yasak olmasına rağmen bir villada parti düzenleyen 14 kişiye toplam 76 bin 976 lira para cezası uygulandı.
22.03.2021 Yaşam
Antalya'da şoke eden görüntü! 1,5 metrelik köpek balığı...
Antalya'da şoke eden görüntü! 1,5 metrelik köpek balığı... Antalya'nın Finike ilçesinde 1,5 metre uzunluğunda sivri burun cam göz türü köpek balığı ölüsü sahile vurdu. Köpek balığının türünün sivri burun cam göz olduğu belirlendi. Açlıktan ölen balığın denizdeki fırtına ile sahile vurduğu tahmin ediliyor. Köpek balığı ölüsünü görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.
17.03.2021 Yaşam
Trafikte şoke eden görüntü! Genç kız araçtan inip dans etmeye başladı
Trafikte şoke eden görüntü! Genç kız araçtan inip dans etmeye başladı Antalya’da hafta sonu kısıtlamasına dakikalar kala oluşan araç trafiğinde beklemekten sıkılan genç kız, otomobilden inip araçlar arasında son ses müzik eşliğinde dans etti. Genç kızın dansı sürücülerin cep telefonu kamerasına yansıdı.
29.01.2021 Yaşam
Şoke eden görüntü! Kız arkadaşını darp edip sosyal medyada paylaştı!
Şoke eden görüntü! Kız arkadaşını darp edip sosyal medyada paylaştı! Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 18 yaşından küçük bir şahıs, aynı yaştaki sevgilisini darp ederek kamera ile kayda aldı. Sosyal medyada yayılan görüntüler sonrasında şahıs gözaltına alındı.
26.01.2021 Haber
Trafikte şoke eden görüntü! TIR sürerken horon oynadı
Trafikte şoke eden görüntü! TIR sürerken horon oynadı Sakarya'da, direksiyon başında olduğu sırada müzik eşliğinde horon oynayan TIR sürücüsü o anları sosyal medyada paylaşınca ehliyetine el konuldu.
4.12.2020 Yaşam
İzmir'de şoke eden görüntü! Bakan bir daha bakıyor
İzmir'de şoke eden görüntü! Bakan bir daha bakıyor İzmir'in Karşıyaka ilçesi Bostanlı sahilinde deniz yüzeyini halk arasında 'deniz marulu' olarak adlandırılan yeşil su bitkisi kapladı.
14.11.2020 Yaşam
Apartman çatısında şoke eden görüntü!
Apartman çatısında şoke eden görüntü! Şanlıurfa’da corona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye uyulmadan düğünlerin yapılması yasak olmasına rağmen, düğün öncesi çeyiz taşıyan bir grup, 6 katlı apartmanın çatısında davul-zurna eşliğinde halay çekti. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine polis adrese giderek kimliği tespit edilenlere cezai işlem uyguladı.
4.10.2020 Yaşam
İstanbul'da şoke eden görüntü! 6 yaşındaki çocuğa...
İstanbul'da şoke eden görüntü! 6 yaşındaki çocuğa... İstanbul Sultangazi'de bir kişi, 6 yaşındaki çocuğun eline silah vererek ateş açtırdı ve yetmezmiş gibi bu görüntüleri de sosyal medyadan paylaştı. Görüntülerde havaya ateş ettirilen küçük çocuk"Nasıl sıktım ama" diyor.
2.10.2020 Gündem
İstanbul'da şoke eden görüntü! Belediye başkanı paylaşıp isyan etti!
İstanbul'da şoke eden görüntü! Belediye başkanı paylaşıp isyan etti! İstanbul Ümraniye’de İnkılap Mahallesi'nde bulunan Hüseyin Kaplan parkında bir araya gelen bir grup çocuk, burada bulunan çardakları kırıp ateş yakarak mangal yaptı. Çocukların çardak ve oturma banklarını kırıp ateş yaktığı görüntüler bölgede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. Başkan Yılmaz ailelere seslenerek, “Anneler ve babalar olarak, parklarımıza sahip çıkalım. Çocuklarımıza devletimizin malını korumayı öğretelim. Bu parklar Ümraniye’deki çocuklarımızın yaşam alanları" dedi.
1.10.2020 Yaşam
Şoke eden görüntü! Herkes böyle seferber oldu
Şoke eden görüntü! Herkes böyle seferber oldu Bursa'da mobilya fabrikasının en üst katında yangın çıktı. İtfaiye araçlarının geçişini engelleyen 3 araç, onlarca kişi tarafından çekildi. İtfaiye ekiplerince bir saatlik çalışmayla söndürülen yangını, çevredekiler maske ve sosyal mesafe kurallarına uymadan izledi.
22.09.2020 Yaşam
Cami avlusunda şoke eden görüntü! Pencereye asılı halde bulundu
Cami avlusunda şoke eden görüntü! Pencereye asılı halde bulundu Şanlıurfa’da vatandaşlar cami avlusunda pencereye iple asılı bir erkek cesedi buldu.
16.09.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şoke Eden Görüntü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şoke eden görüntü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.