Şok Açıklama

Şok Açıklama

Son dakika şok açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şok açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şok açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şok Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şok açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.402 şok açıklama haberi bulunmuştur. Tüm şok açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul, babası Okan Bayülgen'in boyuna yetişti
İstanbul, babası Okan Bayülgen'in boyuna yetişti Okan Bayülgen ve kızı İstanbul, Nişantaşı'ndaki bir AVM'de alışveriş yaparken görüntülendi. İstanbul'un neredeyse babasının boyuna yetiştiği görüldü.
3.09.2022 Magazin
Simge Sağın'dan tatil pozu! 'Hayatımda en sevdiğim yerdeyim'
Simge Sağın'dan tatil pozu! 'Hayatımda en sevdiğim yerdeyim' Pop müziğin başarılı isimlerinden Simge Sağın, tatilini 10 yıldan uzun süredir karavanda geçiriyor. Genelde kamp yapmayı tercih eden 41 yaşındaki şarkıcı, bu sene de geleneği bozmadı.
3.09.2022 Magazin
Kanye West'ten şok açıklama! 'Bağımlılığım ailemi yıktı'
Kanye West'ten şok açıklama! 'Bağımlılığım ailemi yıktı' Kim Kardashian ile 8 yıllık evliliği mart ayında sona eren rapçi Kanye West şok açıklamalarda bulundu. Kendisinin porno bağımlısı olduğunu ve bunun ailesini yıktığını belirten West, daha sonra yaptığı paylaşımlarda da Kardashian ile bir yazışmasının ekran görüntüsünü yayınladı. İşte detaylar...
3.09.2022 Magazin
Gelinim Mutfakta 837. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 837. bölüm fragmanı yayında! Miyase'den, kaynanası Sevilay Hanımı ağlatan şok açıklama!
3.01.2022 Televizyon
Sadece 273 dakika oynadı ama... Ozan Tufan'dan şok açıklama! 'Artık beğenmiyorum ve dua ediyorum...'
Sadece 273 dakika oynadı ama... Ozan Tufan'dan şok açıklama! 'Artık beğenmiyorum ve dua ediyorum...' Premier Lig'de Watford forması giyen ve sarı siyahlı formayla sadece 273 dakika sahada kalan Ozan Tufan gol ve asist yapmayı unuturken, milli orta sahanın açıklamaları ise bir hayli dikkat çekti.
28.12.2021 İngiltere
Omicron varyantıyla ilgili Putin'den şok açıklama: 'Canlı aşı'
Omicron varyantıyla ilgili Putin'den şok açıklama: 'Canlı aşı' Koronavirüsle mücadelenin tüm dünyada güçlü bir şekilde devam ettiği şu günlerde, Omicron mutasyonu endişe yaratmaya devam ediyor. DSÖ tarafından 'endişe verici' kategorisine alınan varyantla ilgili Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ezber bozan bir açıklama geldi. Putin'in 'canlı aşı' sözleri ise gündem oldu.
8.12.2021 Dünya
Ahmet Nur Çebi'den şok açıklama! 'Devre arasında...'
Ahmet Nur Çebi'den şok açıklama! 'Devre arasında...' Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi alınan kötü sonuçlar sonrası "Belki de devre arasını beklemeyiz bile. Bu taraftara kimsenin bunları yaşatmaya hakkı yok” serzenişinde bulundu.
22.11.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'In dünyaca ünlü transferi Pjanic'ten şok açıklama! 'Yüzüme bakmadı'
Beşiktaş'In dünyaca ünlü transferi Pjanic'ten şok açıklama! 'Yüzüme bakmadı' Beşiktaş'ın Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Pjanic, Ronald Koeman hakkında 'Bana saygısızlık yaptı' dedi.
5.09.2021 Beşiktaş
Irak eski Başbakanı İbadi’den, Kasım Süleymani suikastine ilişkin şok açıklama
Irak eski Başbakanı İbadi’den, Kasım Süleymani suikastine ilişkin şok açıklama Irak eski Başbakanı İbadi’den, Kasım Süleymani suikastine ilişkin şoke edici açıklamalar geldi. İbadi: “Suikastta ABD SİHA’sı, Iraklı yetkililerden onay aldı” ifadesini kullandı.
11.12.2020 Dünya
Yıldız futbolcu için şok açıklama! 'Allah yolunu açık etsin'
Yıldız futbolcu için şok açıklama! 'Allah yolunu açık etsin' Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, adı sık sık Galatasaray ile anılan Dorukhan Toköz için 'Sözleşme imzalamazsa Allah yolunu açık etsin' dedi.
16.10.2020 Galatasaray
Quaresma'dan son dakika açıklaması!
Quaresma'dan son dakika açıklaması! Beşiktaş'ın yıldızı Quaresma'dan son dakika açıklaması geldi. Portekizli yıldız, sosyal medyadan "Başkanın verdiği açıklamaya yönelik bir yorum yapmayacağım. Benimle mutlu değillerse benimle bir toplantı yapmaları yeterlidir" paylaşımını yaptı.
18.06.2019 Beşiktaş
Merkel'den şok açıklama! Aday olmayacak
Merkel'den şok açıklama! Aday olmayacak Hessen eyaletinde yapılan seçimlerde büyük oy kaybına uğrayan Başbakan Merkel, partisi Hristiyan Demokrat Birlik'in (CDU) liderliğine yeniden aday olmayacağını açıkladı.
29.10.2018 Gündem
Şok açıklama! "Eminönü'ndeki saatçiler..."
Şok açıklama! "Eminönü'ndeki saatçiler..." Atiker Konyaspor Asbaşkanı Recep Çınar, takımın yeni yönetim anlayışıyla birlikte transfer çalışmalarında belli bir disipline kavuştuğunu söyleyerek "Kulübün bir tek kuruşu bile heba edilmeyecek" dedi.
30.06.2018 Konya Spor
Kayserispor'dan şok açıklama! Maça çıkmayabilirler...
Kayserispor'dan şok açıklama! Maça çıkmayabilirler... Kayserispor, Beşiktaş maçının gününün değiştirilmesi halinde, kafileye yetecek sayıda bir uçuşun olamaması nedeniyle maça çıkamayacaklarını açıkladı.
2.05.2018 Beşiktaş
İsrailli vekilden dehşete düşüren açıklama!
İsrailli vekilden dehşete düşüren açıklama! İsrail'deki Yahudi Evi Partisinden Bezalel Smotrich, Filistin'in sembol isimlerinden cesur kız 17 yaşındaki Ahed et-Temimi'nin "en azından dizinden vurulması gerektiğini" belirtti.
22.04.2018 Dünya
Anderson Talisca için şok açıklama!
Anderson Talisca için şok açıklama! Brezilya'da yayın yapan Radio Inconfidencia'nın muhabiri Leo Gomide, Anderson Talisca'nın durumunu yorumladı: Talisca'nın harika bir oyuncu olduğu gayet açık. Ama şu da gerçek ki Brezilya gibi kadrosunda birçok dünya yıldızını bulunduran bir ekibin parçası olmak bile büyük başarı. Rusya ve Almanya'ya karşı oynamadı ama adım attığı milli takımda kalıcı olmaya çalışmalı.
29.03.2018 Beşiktaş
ABD Başkanı Trump'tan şok açıklama: Ardında Rusya var
ABD Başkanı Trump'tan şok açıklama: Ardında Rusya var ABD Başkanı Donald Trump, eski Rus ajan Sergey Skripal ve kızının İngiltere'de zehirlenmesinin ardında Rusya'nın olduğunun görüldüğünü öne sürdü
15.03.2018 Dünya
Oktay Derelioğlu'ndan şok açıklama: Hainlerle...
Oktay Derelioğlu'ndan şok açıklama: Hainlerle... Spor Toto 1. Lig'ten düşmesi kesinleşen Gaziantepspor, teknik direktör Oktay Derelioğlu ile yollarını ayırdı.
13.03.2018 TFF 1.Lig
Acun Ilıcalı'dan şok açıklama! Survivor macerası sona erdi
Acun Ilıcalı'dan şok açıklama! Survivor macerası sona erdi Survivor 2018'de Gönüllüler takımında ödül oyununda belinden sakatlanan Melih Özkaya yarışmadan ayrıldı.
12.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şok Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şok açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.