Şizofren

Şizofren

Son dakika şizofren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şizofren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şizofren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şizofren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şizofren gelişmeleri de dahil olmak üzere 414 şizofren haberi bulunmuştur. Tüm şizofren haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sokak ortasında tanımadığı adamı öldürüp, 'Şizofreniyim' demişti gerçek raporla ortaya çıktı
Sokak ortasında tanımadığı adamı öldürüp, 'Şizofreniyim' demişti gerçek raporla ortaya çıktı Kocaeli'de hiç tanımadığı kişiyi sokak ortasında defalarca bıçaklayarak öldüren ve şizofren olduğunu iddia eden sanığın akli dengesinin yerinde olduğu raporla sabitlendi. Telkin sonucu olayı gerçekleştirdiğini söyleyen sanık, "Ben hala kime ne yaptığımı bilmiyorum. Aileden özür diliyorum. Sanal ile gerçek dünya arasında yapay bir şeyin içindeydim" dedi. Cumhuriyet savcısı sanığın müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
13.03.2024 Gündem
Fikret Kuşkan'dan yıllar sonra 'Babam ve Oğlum' itirafı!
Fikret Kuşkan'dan yıllar sonra 'Babam ve Oğlum' itirafı! Zülfü Livaneli imzası taşıyan 'Sis' (1989) filmiyle kariyerine ilk adımı atan Fikret Kuşkan, oyunculuğuyla ekranlara damga vurmaya devam ediyor. “Yarı şizofren bir iş" diye tanımladığı oyunculukta yılları deviren Kuşkan 2004'te vizyona giren 'Mustafa Hakkında Herşey' ve 2005 yapımı 'Babam ve Oğlum'a dair açıklamalarda bulundu.
19.11.2023 Magazin
Kayıp olarak aranıyordu, 25 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu
Kayıp olarak aranıyordu, 25 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu Eskişehir'de 25 gün önce evinden çıkıp, bir daha haber alınamayan şizofreni hastası Nazmi Önal'ın (64) parçalara ayrılmış cesedi bulundu. Yapılan ilk incelemede, Önal’ın cesedinin sokak hayvanları tarafından parçalanıp, farklı yerlere taşındığı belirlendi.
21.10.2023 Yaşam
Bakan Özhaseki: Böyle bir kötülüğü tarihte hiç görmemiştik
Bakan Özhaseki: Böyle bir kötülüğü tarihte hiç görmemiştik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Böyle bir vahşeti ve kötülüğü gerçekten tarihte hiç görmemiştik. Bizim bu kalemiz nice kötü günler görmüştür. Ama ne yazık ki üzülerek söylüyorum böyle bir kötü günü içimizden çıkarak 'Müslüman'ız, sizdeniz, çocuklarınıza hizmet ediyoruz' diyerek ortaya çıkıp o şirin yüzüyle herkese sempati dağıtanlar yaptılar" dedi.
15.07.2023 Gündem
Ev sahibi dehşet saçtı! Kiracısının güvenlik kameralarını kürekle kırıp elektrik saatini söktü
Ev sahibi dehşet saçtı! Kiracısının güvenlik kameralarını kürekle kırıp elektrik saatini söktü Bakırköy'de bir ev sahibi evini boşaltmasını istediği kiracısını ikna edemeyince, hakaretler savurup güvenlik için taktırdığı kameralarını kürekle kırıp elektrik saatini sökerek günlerce karanlıkta bıraktı. Ev sahibinden şikayetçi olan kiracı ise can ve mal güvenliğinin olmadığını belirterek yetkililerden yardım istedi.
7.06.2023 Yaşam
E-5 kenarında 'Hastamız var 400 lira taksi parası lazım' diyen dolandırıcılar kamerada
E-5 kenarında 'Hastamız var 400 lira taksi parası lazım' diyen dolandırıcılar kamerada Beylikdüzü'nde "Şizofren hastamız var, taksi parası istiyoruz" diyerek vatandaşları dolandıran şahıslar, bir vatandaşın aracıyla götürme teklifine "Arabalardan korkuyor" diye karşılık verdi. Yaşanan diyalog cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.
7.06.2023 Haber
E-5 kenarında şizofren hasta tuzağı! Dolandırıcılarda oyun bitmiyor
E-5 kenarında şizofren hasta tuzağı! Dolandırıcılarda oyun bitmiyor Beylikdüzü'nde "Şizofren hastamız var, taksi parası istiyoruz" diyerek vatandaşları dolandıran şahıslar, bir vatandaşın aracıyla götürme teklifine "Arabalardan korkuyor" diye karşılık verdi. Yaşanan diyalog cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.
7.06.2023 Yaşam
Avukatım dedi, şizofren çıktı! 50 kişiden 1 milyon dolar kazandı
Avukatım dedi, şizofren çıktı! 50 kişiden 1 milyon dolar kazandı Avustralya’da bir akıl hastası ‘avukatım’ diyerek 50 kişiyi dolandırdı. 1 milyon dolar kazandı.
6.04.2023 Dünya
AK Partili Şen CNN Türk'te açıkladı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son seçim anketi
AK Partili Şen CNN Türk'te açıkladı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son seçim anketi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Şen yapılan son anketlerde Erdoğan'ın oy oranının yüzde 53, AK Parti'nin yüzde 41, Cumhur İttifakı'nın ise yüzde 51 civarında olduğunu ifade etti.
15.03.2023 Gündem
Randevuya geç kalıp, doktoru darbetti! Hasta hakkındaki gerçeği polislerden öğrendi
Randevuya geç kalıp, doktoru darbetti! Hasta hakkındaki gerçeği polislerden öğrendi Elazığ’da randevusuna geç gelen hasta doktorun muayene edeceğini söylemesine rağmen genç doktoru darp etti. Olaya hasta yakınları ve güvenlik görevlileri müdahale ederken, genç doktor şiddet uygulayan kişi ile ilgili öğrendiği gerçek karşısında şoke oldu.
7.01.2023 Yaşam
Miras skandalı vasi tayin ederken ortaya çıktı! Öz kardeşten büyük vurgun
Miras skandalı vasi tayin ederken ortaya çıktı! Öz kardeşten büyük vurgun Yeni dolandırıcılık vakası Ankara’da patladı. Erdem B.'nin şizofreni hastası babasına yaptıkları akıllara durgunluk verdi. Büyük mirası tek başına almak isteyen şahsın oyununu ise bir diğer kardeş böyle ortaya çıkardı.
22.12.2022 Yaşam
Biran Damla Yılmaz: Lüks marka takıntım yok
Biran Damla Yılmaz: Lüks marka takıntım yok Yasak Elma dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Biran Damla Yılmaz, son olarak çekimleri tamamlanan Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'Prestij Meselesi'nde kamera karşısına geçti. 36 yaşındaki güzel, başrol oyuncularının dış görünüşlerine göre seçildiği iddiasıyla ilgili usta tiyatrocu Oya Başar'ın çok konuşulan sözlerini değerlendirdi.
11.12.2022 Magazin
Bakan Soylu: Kadıköy'deki patlamada terör bağlantısı göremedik
Bakan Soylu: Kadıköy'deki patlamada terör bağlantısı göremedik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadıköy'de 3 kişinin yaşamını yitirdiği patlamayla ilgili, "Yaptığımız çalışmalarda bir terör bağlantısı şu an göremedik. Soruşturma yürütülüyor. 30a yakın kişinin ifadesi alındı" dedi.
11.10.2022 Gündem
Yağmur Tayhan neden öldü? Aydın’da Yağmur Tayhan cinayeti nedir, nasıl öldü, Tahyan’ı kim öldürdü, katili kim?
Yağmur Tayhan neden öldü? Aydın’da Yağmur Tayhan cinayeti nedir, nasıl öldü, Tahyan’ı kim öldürdü, katili kim? Aydın'ın Didim ilçesinde geçen yıl 16 yaşındaki Yağmur Tayhan’ın komşusu tarafından 27 bıçak darbesiyle öldürülmesine ilişkin dava 17 Ocak 2023'e erteledi. Peki, Yağmur Tayhan neden öldü? Aydın’da Yağmur Tayhan cinayeti nedir, nasıl öldü, Tahyan’ı kim öldürdü, katili ceza aldı mı?
30.09.2022 Yaşam
Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp Fatih'te 2 polisi vurdu! Saldırgan yakalandı
Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp Fatih'te 2 polisi vurdu! Saldırgan yakalandı İstanbul Başakşehir'de sabah 2 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de yaralayan saldırgan, Fatih'te kimlik kontrolü yapan 2 polis memurunu vurdu. Saldırganın bindiği taksinin şoförüne silahını gösterip "Bana iyi davrandın yoksa seni de öldürecektim" dediği öğrenildi. Polisler, kaçan saldırganları yakalamak için operasyonlar düzenlendi. Saldırgan Güven Güler isimli şahıs yakalandı. Saldırganın viyadük altında saklandığı kaydedildi.
19.09.2022 Yaşam
Batman’da şizofren hastası baba dehşeti: Kızına baltayla vurdu
Batman’da şizofren hastası baba dehşeti: Kızına baltayla vurdu Batman’da yüksek sesle müzik dinlediği ileri sürülen genç kız, şizofren hastası babası tarafından uğradığı baltalı saldırı sonucu ağır yaralandı.
27.08.2022 Yaşam
Lerzan Mutlu - Seren Serengil davasında karar çıktı!
Lerzan Mutlu - Seren Serengil davasında karar çıktı! Lerzan Mutlu'ya hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Seren Serengil hakkında savcı beraat istedi. Ünlü şarkıcı, 'motor' ifadesiyle meslektaşı Lerzan Mutlu'yu kastetmediğini savundu.
16.03.2022 Magazin
Babadan öz kızlarına iğrenç istismar! Anne her şeyi itiraf etti: Kızımın iç çamaşırına...
Babadan öz kızlarına iğrenç istismar! Anne her şeyi itiraf etti: Kızımın iç çamaşırına... İzmir'de iki kızına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan Serkan Erdoğan ile boşanmalarına rağmen aynı evde yaşadığı eski eşini tabancayla yaralayan Asya Dizlek hakim karşısına çıktı. Erdoğan üzerine atılan suçlamaların iftira olduğunu savunurken, Dizlek ise "Cinsel istismarı öğrendikten sonra bana, 'Madem öğrendin üçünüz dediklerimi yaparsınız' dedi. Ben bağırmaya başlayınca darp etmeye başladı. Silahı alıp can havliyle ateş ettim. Ben yapmasam o beni ve kızlarımı öldürecekti" dedi.  
3.03.2022 Gündem
Sultanbeyli’de dehşet! Şizofren hastası, annesinin boğazını keserek öldürdü
Sultanbeyli’de dehşet! Şizofren hastası, annesinin boğazını keserek öldürdü İstanbul Sultanbeyli’de şizofren olduğu iddia edilen Orhan Oruçgüney (26), tartıştığı annesi Gülbeyaz Oruçgüney'i bıçakla boynundan keserek öldürdü.
26.01.2022 Yaşam
Eşini bıçaklayarak öldürdü; mahkemede tepki gösteren kayınvalidesine 'kader' dedi
Eşini bıçaklayarak öldürdü; mahkemede tepki gösteren kayınvalidesine 'kader' dedi Bursa'da, eşi Ebru Gürcan'ı (34) bıçaklayarak öldüren Necati Gürcan'ın (40), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davaya devam edildi. Duruşmada söz alan sanık, “Uyuşturucu kullandığım için iki gün uyumamıştım. Eşim kapıyı bıraksın diye, bıçağı bacaklarına doğru sallamıştım. Eğilince bıçak kalbine denk gelmiş. Tam hatırlamıyorum” dedi. Necati Gürcan, kayınvalidesinin “Kızımdan ne istedin, iki çocuğu öksüz bıraktın” feryadına Gürcan, ağlayarak, "Anne, kader kader" diyerek cevap verdi.
20.01.2022 Yaşam
Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Turgay Başyayla mı oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasının kalıcı sunucusu kim oldu?
Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Turgay Başyayla mı oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasının kalıcı sunucusu kim oldu? Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Turgay Başyayla mı oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasının kalıcı sunucusu kim oldu? Demet Akalın'dan sonra format değişikliğine giden ve her hafta bir kişinin sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni kalıcı sunucusu belli oldu. Gelinim Mutfakta programının sunucusu yarışmada en yüksek reytinge ulaşan Turgay Başyayla oldu.
9.12.2021 Televizyon
Özhaseki’den asgari ücret açıklaması: Biraz sabır, sonu selamet
Özhaseki’den asgari ücret açıklaması: Biraz sabır, sonu selamet AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Ufak tefek ekonomik sıkıntılar varsa, yakında asgari ücretinde emeklinin de, dar gelirlinin de ücretlerinin nasıl arttığını, nasıl rahatladığını herkes görecek” dedi.
4.12.2021 Siyaset
Alzheimer ve şizofreni tedavisinde önemli gelişme!
Alzheimer ve şizofreni tedavisinde önemli gelişme! Kyoto Üniversitesi’nde yapılan araştırmalar, hafızanın silinebileceğini ortaya koydu. Deney hayvanı olarak kullanılan fareler üzerinde yapılan çalışmaları değerlendiren Nöroloji Uzmanı Dr. Oğuzhan Onultan, teknolojiyle birlikte gelişen tıpta her şeye hazır olunması gerektiğini belirterek, “Kofilin maddesi üzerinden hipokampüste Alzheimer, psikiyatrik hastalıklarda ve özellikle şizofrenide bazı patolojiler ortaya çıkıyor. Bunun nedeni oradaki hücrelerin iletişim sağlayamaması. Dolayısıyla bu hastalıkların tedavisinde de anlamlı bir gelişme olacağını söyleyebiliriz” dedi.
27.11.2021 Sağlık
Mimar Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla katleden Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı ortaya çıktı
Mimar Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla katleden Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı ortaya çıktı İstanbul Ataşehir’de mimar Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla katleden Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı ortaya çıktı. Can Göktuğ Boz’un avukatlığını üstlenen annesi Ayşe Necla Yomralıoğlu 14 yaşından bu yana psikolojik tedavi gören oğlu ile 3 yıldır görüşmediklerini, babası Ali Boz ise her gün görüştüğü oğlunun cinnet geçirdiğini söyledi. Tüm Türkiye, ailenin “Psikolojik sorunları vardı” savunmasına tepkili.
13.11.2021 Gündem
Başak Cengiz olayı: Samuray kılıcıyla Can Göktuğ tarafından öldürülen Başak Cengiz kimdir, kaç yaşında, nereli?
Başak Cengiz olayı: Samuray kılıcıyla Can Göktuğ tarafından öldürülen Başak Cengiz kimdir, kaç yaşında, nereli? Türkiye’de Başak Cengiz’in samuray kılıcıyla gerçekleştirilen saldırıda ölmesinin yankıları sürüyor. İstanbul Ataşehir'de, 28 yaşındaki mimar Başak Cengiz'in, yolda yürürken hiç tanımadığı Can Göktuğ Boz (27) tarafından hayattan koparıldı. Söz konusu olayın gündeme gelmesinin ardından Başak Cengiz kimdir, olayı nedir? sorularına yanıt aranırken, Başak Cengiz neden, ne zaman ve nasıl öldü? Sorularının yanıtı da merak edildi. İşte Başak Cengiz olayı…
12.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şizofren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şizofren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.