Sızma

Sızma

Son dakika sızma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sızma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sızma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sızma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sızma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.275 sızma haberi bulunmuştur. Tüm sızma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Acı haberi MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı
Acı haberi MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını, ayrıca ilk temasta 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
19.03.2024 Gündem
MİT'ten Suriye'de kritik operasyon! PKK/YPG'nin sözde sorumlusunu Murat Ateş Kamışlı'da etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de kritik operasyon! PKK/YPG'nin sözde sorumlusunu Murat Ateş Kamışlı'da etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Murat Ateş'i, Suriye'nin Kamışlı bölgesinde düzenlenen nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.
22.02.2024 Gündem
Dünyanın en büyük siber suç organizasyonu, çok uluslu görev gücü tarafından çökertildi
Dünyanın en büyük siber suç organizasyonu, çok uluslu görev gücü tarafından çökertildi İngiltere Ulusal Suç Ajansı (NCA), FBI ve Europol ile birlikte kişi ve kurumların görsel ve verilerini çalarak şantaj yapan dünyanın en büyük siber suç organizasyonu Lockbit’i operasyonla çökertti.
20.02.2024 Dünya
Acı haberi MSB duyurdu: Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde bir askerimiz şehit oldu
Acı haberi MSB duyurdu: Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde bir askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin bir üs bölgesine sızma girişimi sırasında çıkan çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın şehit olduğunu ve bir askerin yaralandığını açıkladı. Açıklamada ayrıca, 6 teröristin de etkisiz hale getirildiği belirtildi.
17.02.2024 Gündem
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni bölgesinde toprak kayması meydana geldi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan'daki madende yaşanan toprak kaymasıyla ilgili Vali Aydoğdu’dan bilgi aldı, arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili olay yerinde açıklamada bulunan Binali Yıldırım, gece de termal kameralar yardımıyla arama kurtarma çalışmaların sürdüğünü belirtti.
13.02.2024 Gündem
Zeytinyağını aç karnına tüketince ne olur? Uzmanı tüyoyu verdi: Bir daha yorgun hissetmeyeceksiniz!
Zeytinyağını aç karnına tüketince ne olur? Uzmanı tüyoyu verdi: Bir daha yorgun hissetmeyeceksiniz! Zeytinyağını salatalara, yemeklere koymak alışkanlığı ülkemizde yavaş yavaş oturmaya başladı. Ancak zeytinyağı başlı başına bir besindir. Dolayısıyla onu aç karnına tüketmek de vücut adına olumlu sonuçlar verebilir. İşte aç karnına zeytinyağı tüketilince yaşanan değişimler...
13.02.2024 Yaşam
Aşırı kırmızı et tüketimi kanser riskini arttırıyor
Aşırı kırmızı et tüketimi kanser riskini arttırıyor Aşırı kırmızı et tüketiminin kolon, rektum ve prostat kanseri riskini artırdığını dile getiren Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Nilüfer Avcı, kanser riskini azaltmak için sağlıklı bir hayat tarzı benimsemenin çok önemli olduğunu söyledi.
28.01.2024 Yaşam
Bakan Güler: Terör örgütüne çok ağır darbe indirdik
Bakan Güler: Terör örgütüne çok ağır darbe indirdik Meclis'te terörle mücadele oturumunda konuşan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Pençe Kilit operasyonu ile kilit kapandı. Bugün artık yurt içinden tek bir şehit haberi gelmiyor, üs bölgelerimize tek bir saldırı yapılmıyor. Bu da terörü kaynağında yok etme stratejimizin başarısını gösteriyor" dedi.
16.01.2024 Gündem
Suriye'nin kuzeyinde 7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Suriye'nin kuzeyinde 7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan toplam 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
14.01.2024 Gündem
MSB duyurdu: 57 terörist etkisiz hale getirildi! Barış Pınarı harekat bölgesine sızma girişimi engellendi
MSB duyurdu: 57 terörist etkisiz hale getirildi! Barış Pınarı harekat bölgesine sızma girişimi engellendi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye kuzeyindeki 12 kişilik bir terörist grubun sızma girişimini engellendiği görüntüleri paylaştı. Bakanlık "Son 24 saatte Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 57'ye yükseldi" açıklamasında bulundu.
13.01.2024 Gündem
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki güvenlik toplantısı sona erdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Toplantının ardından İletişim Başkanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
13.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Akşener ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Akşener ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla, İstanbul’daki Dolmabahçe Çalışma Ofisinde bir güvenlik toplantısı yapıyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
13.01.2024 Gündem
MSB: Sızma girişimi engellendi, 9 terörist etkisiz
MSB: Sızma girişimi engellendi, 9 terörist etkisiz Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki 12 kişilik bir terörist grubunun sızma girişiminin başarılı bir şekilde önlendiğini, sızmaya çalışan teröristlere ateş destek vasıtalarıyla müdahale edilerek 9 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
13.01.2024 Gündem
Kutlu tini şad mekanı uçmağ olsun ne demek? Kutlu tini şad olsun ne anlama geliyor? İşte tini şad mekanı uçmağ olsun anlamı…
Kutlu tini şad mekanı uçmağ olsun ne demek? Kutlu tini şad olsun ne anlama geliyor? İşte tini şad mekanı uçmağ olsun anlamı… Pençe Kilit bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde 9 asker şehit oldu. Operasyonda ilk belirlemelere göre 20 terörist etkisiz hale getirildi. Sosyal medya hesapları üzerinden şehitlere rahmet paylaşımları arasında “Kutlu tini şad mekanı uçmağ olsun” sözü de vardı. Sözü ilk kez duyanlar “Kutlu tini şad olsun” ifadesinin ne anlama geldiğini araştırmaya başladı. Peki, Kutlu tini şad mekanı uçmağ olsun ne demek?
13.01.2024 Gündem
Pençe Kilit operasyonu nerede oluyor, hangi bölgede? Kuzey Irak Pençe Kilit operasyonu neden yapılıyor, ne zaman başladı?
Pençe Kilit operasyonu nerede oluyor, hangi bölgede? Kuzey Irak Pençe Kilit operasyonu neden yapılıyor, ne zaman başladı? Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerinde devam eden operasyonlarda Pençe Kilit operasyon bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişiminde, 9 askerimiz şehit oldu. Hakkari'nin Çukurca ilçesinin karşısındaki Irak toprakları içinde yer alan Metina Vadisi ile Zap, Avaşin ve Basyan bölgelerinde başlatılan Pençe-Kilit hava destekli kara harekatı bölgesinden gelen acı haberinden ardından “Pençe Kilit operasyonu nerede oluyor, hangi bölgede? Kuzey Irak Pençe Kilit operasyonu neden yapılıyor, ne zaman başladı?” sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
13.01.2024 Gündem
Bahçeli’den alçak saldırıya sert tepki: Canilerin barındığı her yer meşru hedeftir
Bahçeli’den alçak saldırıya sert tepki: Canilerin barındığı her yer meşru hedeftir MHP lideri Bahçeli "Yüreklerimize ateş düşüren canilerin barındığı, sığındığı, saklandığı, silahlandığı, eğitildiği, araziye sürüldüğü her yer açık ve meşru hedeftir." dedi.
13.01.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: Pençe-Kilit bölgesinde dokuz kahraman askerimiz şehit oldu, dört asker yaralı
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: Pençe-Kilit bölgesinde dokuz kahraman askerimiz şehit oldu, dört asker yaralı Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerimiz şehit oldu.
12.01.2024 Gündem
Şehit Aslan'ın cenazesi, memleketi Amasya'ya uğurlandı
Şehit Aslan'ın cenazesi, memleketi Amasya'ya uğurlandı Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan (30), Van'da düzenlenen törenin ardından memleketi Amasya'ya uğurlandı.
12.01.2024 Gündem
Pençe-Kilit bölgesinde 1 asker şehit, 1 asker yaralı
Pençe-Kilit bölgesinde 1 asker şehit, 1 asker yaralı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen taciz ve sızma girişimi sonucunda Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan'ın şehit olduğunu ve bir askerin yaralandığını açıkladı.
11.01.2024 Gündem
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırının detaylarını paylaştı. Sızma girişiminde bulunan teröristlerin tamamının etkisiz hale getirildiği bilgisine de yer verildi.
28.12.2023 Gündem
Bahçeli'den CHP’ye tepki: Bütçe görüşmelerinde takip etmeyeceğim
Bahçeli'den CHP’ye tepki: Bütçe görüşmelerinde takip etmeyeceğim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti ve CHP'nin TBMM Genel Kurulundaki bütçenin kapanış konuşmalarını takip etmeyeceklerini belirterek, "Anayasa Mahkemesinin yapması gerekeni yapıyorum" dedi.
25.12.2023 Gündem
Zorlu şartlarda vatan savunması! Sis, pus, dağlar Mehmetçiği durdurmuyor
Zorlu şartlarda vatan savunması! Sis, pus, dağlar Mehmetçiği durdurmuyor CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk geçtiğimiz yıl Irak sınırında terör örgütlerine göz açtırmayan Türk askerlerini görüntülemişti.
24.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
Bahçeli'den terörle mücadele mesajı: Bu şerefsizlerin kökünü kazımak mukaddes bir görevdir
Bahçeli'den terörle mücadele mesajı: Bu şerefsizlerin kökünü kazımak mukaddes bir görevdir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından terörle mücadele mesajı vererek, 'Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir.' dedi.
23.12.2023 Gündem
Fiyatlar zirveye çıktı sahte zeytinyağı uyarısı geldi! Gerçeği koklayarak, tadarak anlaşılabilir mi?
Fiyatlar zirveye çıktı sahte zeytinyağı uyarısı geldi! Gerçeği koklayarak, tadarak anlaşılabilir mi? Fiyatların yükselmesiyle zeytinyağı sahtecilik çoğaldı. Fırsatçılar zeytinyağı olarak farklı yağlardan oluşan karışımları satıyor.Gıda Mühendisi Nurten Sırma, "Gerçek zeytinyağının kokusu, tadı, lezzeti önemli.Zeytin kokusu veya içildiği zaman boğazı yakan bir raiyalı tadın gelmesi beklenir; bazen sahteciler de bu yolu kullanabiliyorlar. Yani zeytinin kokusu, tadı, rengi kimyasal olarak taklit edilebilir." diye konuştu. Sırma, "Dolayısıyla markasını bilmediğimiz denetlenmeyen bir yerden almak risklidir. O nedenle pazardan almak güvenilir bir yol değil." dedi.
21.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sızma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sızma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.