Sivil İmam

Sivil İmam

Son dakika sivil imam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sivil imam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sivil imam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sivil İmam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sivil imam gelişmeleri de dahil olmak üzere 601 sivil imam haberi bulunmuştur. Tüm sivil imam haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'nün 'Kara Kuvvetleri yapılanması'na operasyon: 15 gözaltı kararı
FETÖ'nün 'Kara Kuvvetleri yapılanması'na operasyon: 15 gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'nin Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki 'mahrem hizmetler' yapılanmasına yönelik başlatılan soruşturmada, 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
31.05.2022 Yaşam
Ankara'da FETÖ operasyonu! 14 şüpheliye gözaltı kararı
Ankara'da FETÖ operasyonu! 14 şüpheliye gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'nin 'Deniz Kuvvetleri Komutanlığı mahrem hizmetler yapılanması'na yönelik soruşturmada, 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
15.03.2022 Gündem
FETÖ'ye 25 ilde flaş operasyon! 'Adalet teşkilatı'na sızdıkları tespit edildi
FETÖ'ye 25 ilde flaş operasyon! 'Adalet teşkilatı'na sızdıkları tespit edildi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'nin Kara Kuvvetleri Komutanlığı 'mahrem hizmetler yapılanması' ile iltisakı tespit edilen 26 şüpheli ile örgütün 'adalet teşkilatı' ile irtibatı belirlenen 50 şüpheli hakkında Ankara merkezli 25 ilde gözaltı kararı verildi.
22.02.2022 Gündem
FETÖ'cü sivil imamların yalanı ortaya çıktı!
FETÖ'cü sivil imamların yalanı ortaya çıktı! Ankara'da FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin yönetildiği Akıncı Üssü davasında verilen hükmün gerekçesinde, darbe girişimini yöneten sivil imamlar Adil Öksüz, Kemal Batmaz ve Harun Biniş'in 'arsa bakmaya gittik' yalanı deşifre edildi. Gerekçede, sivil imamların arsa baktıklarını söyledikleri arazinin, imara kapalı askeri alan olduğu yer aldı. Kararda bu savunma için, "Sanıkların savunmalarının tümüyle gerçek dışı, yalan ve gülünç olduğu açıktır" ifadeleri yer aldı.
24.07.2021 Yaşam
12 ilde FETÖ'nün mahrem yapılanmasına operasyon! 26 gözaltı
12 ilde FETÖ'nün mahrem yapılanmasına operasyon! 26 gözaltı Ankara merkezli 12 ilde, FETÖ/PDY'nin Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki 'mahrem hizmetler yapılanması'na yönelik soruşturmada, haklarında gözaltı kararı verilen 40 şüpheliden 26'sı, gözaltına alındı.
8.06.2021 Gündem
MİT TIR'larının durdurulması davasında flaş gelişme
MİT TIR'larının durdurulması davasında flaş gelişme MİT TIR'larının durdurulması davasında FETÖ'nün "sivil imamları"nın da aralarında bulunduğu 27 sanığa verilen hapis cezalarının gerekçesi açıklandı.
29.12.2020 Gündem
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
Darbe girişiminin bir numarası böyle ifşa oldu!
Darbe girişiminin bir numarası böyle ifşa oldu! 15 Temmuz hain darbe girişiminden bu yana, dört yıldır gizemini koruyan kalkışmanın bir numaralı imamı Adil Öksüz'ün serbest bırakılması skandalının perde arkasına ilişkin önemli detaylar ortaya çıktı.
30.05.2020 Gündem
FETÖ'cü Kemal Batmaz'ın kod adı "Sedat"mış
FETÖ'cü Kemal Batmaz'ın kod adı "Sedat"mış Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini Akıncı Üssü'nden yöneten "sivil imam" Kemal Batmaz'ın örgüt içinde "Sedat" kod adını kullandığı itirafçı beyanlarına yansıdı.
19.02.2020 Gündem
Peş peşe operasyon haberleri geliyor!Gözaltılar başladı
Peş peşe operasyon haberleri geliyor!Gözaltılar başladı Savcılar düğmeye bastı peş peşe son dakika operasyon haberleri geliyor. FETÖ'nün Hava Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı, TÜBİTAK ve yargıdaki yapılanmalarına operasyon düzenlendi. Çok sayıda gözaltı var.
25.12.2019 Gündem
FETÖ'nün TSK yapılanmasına darbe!
FETÖ'nün TSK yapılanmasına darbe! FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan muvazzaf asker ve örgütün sivil imamlarının da aralarında bulunduğu 25 şüpheli tutuklandı. Soruşturma kapsamında 13 şüpheli etkin pişmanlıktan, 1 kadın şüpheli küçük çocuğu olması, 6 şüpheli ise mevcut delil durumu nedeniyle serbest bırakıldı.
2.12.2019 Gündem
Osman Yurdakul için karar verildi!
Osman Yurdakul için karar verildi! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Yargıtaydaki 5 kişilik "danışma heyeti"nde yer alan eski Yargıtay üyesi Osman Yurdakul, silahlı terör örgütü üyeliğinden 11 yıl 16 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
13.11.2019 Gündem
FETÖ'cü Kemal Batmaz'a hücre cezası
FETÖ'cü Kemal Batmaz'a hücre cezası FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e hitaben yazdığı mektubu duruşma salonundaki diğer sanıklara atarken yakalanan sivil imam Kemal Batmaz, "terör örgütlerinin eğitim ve propaganda faaliyetlerini yapmak" suçundan 19 gün hücre cezasına çarptırıldı.
19.07.2019 Gündem
8 darbe davasında 1600 sanık hala hesap veriyor
8 darbe davasında 1600 sanık hala hesap veriyor FETÖ'nün darbe girişiminin ardından geçen üç yılda, yargılaması süren 8 darbe girişimi davasında, Ankara'da bin 404, İstanbul'da 255 olmak üzere toplam 1659 darbe sanığı halen yargılanıyor.
14.07.2019 Gündem
3 yılda 29 bin 382 kamu görevlisine FETÖ davası
3 yılda 29 bin 382 kamu görevlisine FETÖ davası FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016daki darbe girişiminin ardından bugüne kadar Türkiye genelinde kamu görevlisi ve sivil, toplam 223 bin 357 kişi hakkında soruşturma başlatıldı. Bunlardan 29 bin 382 kamu görevlisi toplam 68 bin 606 kişi hakkında dava açıldı.
13.07.2019 Gündem
3 yılda 29 bin 382 kamu görevlisine FETÖ davası
3 yılda 29 bin 382 kamu görevlisine FETÖ davası FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin ardından bugüne kadar Türkiye genelinde kamu görevlisi ve sivil, toplam 223 bin 357 kişi hakkında soruşturma başlatıldı. Bunlardan 29 bin 382 kamu görevlisi toplam 68 bin 606 kişi hakkında dava açıldı.
13.07.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
FETÖ ihanete böyle hazırlandı
FETÖ ihanete böyle hazırlandı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından sivil imamların başkanlığında Ankara'nın birçok yerinde darbeye hazırlık toplantıları yapıldı.
18.04.2019 Gündem
Kemal Batmaz'ın Gülen'e mektubu jandarmaya takıldı
Kemal Batmaz'ın Gülen'e mektubu jandarmaya takıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini Akıncı Üssü'nden yöneten sivil imam Kemal Batmaz'ın, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'e hitaben yazdığı mektup, jandarma tarafından duruşma salonunda ele geçirildi.
7.02.2019 Gündem
FETÖ'nün TSK yapılanması soruşturmasında "sivil imamlara" gözaltı
FETÖ'nün TSK yapılanması soruşturmasında "sivil imamlara" gözaltı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik soruşturmada, örgüte mensup askerlerden sorumlu "sivil imam" oldukları öne sürülen 9 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Ayrıca Adana merkezli 9 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.
23.01.2019 Gündem
Akıncı Üssü davasında savcı mütalaasını sundu
Akıncı Üssü davasında savcı mütalaasını sundu FETÖ'nün darbe girişiminin yönetildiği Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanıklı davada, Cumhuriyet Savcısı esasa ilişkin mütalaasını sundu.
21.01.2019 Gündem
Darbe sanıkları inkara devam ediyor
Darbe sanıkları inkara devam ediyor Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yargılamaların devam ettiği davalarda sanıklar inkar taktiğini sürdürüyor.
19.01.2019 Gündem
Sanıkların ifadeleri ABD'deki FETÖ'cülerin iadesinde delil olarak kullanılacak
Sanıkların ifadeleri ABD'deki FETÖ'cülerin iadesinde delil olarak kullanılacak Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili Türkiye'nin sunduğu yeni delilleri değerlendirmek için gelen 7 kişilik ABD'li heyet ile Ankara Adliyesi'nde yapılan toplantının detayları ortaya çıktı. Heyetin FETÖ'nün sivil imamı Kemal Batmaz, gizli tanıklar 'Kuzgun' ve 'Şapka'yı dinlediği ve bu kişilere, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ilişkisine yönelik sorular yönelttiği belirtildi. Heyetin ayrıca firari sivil imam Adil Öksüz ile ilgili de çok sayıda soru sorduğu kaydedildi.
4.01.2019 Gündem
Türk ve ABD'li yetkililerden FETÖ toplantısı
Türk ve ABD'li yetkililerden FETÖ toplantısı Türk ve ABD'li yetkililer, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturmalar kapsamında Ankara Adalet Sarayı'nda bir araya geldi.
3.01.2019 Gündem
FETÖ'cü Hakan Çiçek adım adım takip edildi
FETÖ'cü Hakan Çiçek adım adım takip edildi AA, FETÖ’nün darbe girişiminin baş aktörlerinden sivil imam Hakan Çiçek’in cep telefonundan elde edilen lokasyon verilerini ABD’de adım adım takip etti.
31.12.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sivil İmam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sivil imam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.