Sıtkı Sezgin

Sıtkı Sezgin

Son dakika sıtkı sezgin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sıtkı sezgin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sıtkı sezgin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıtkı Sezgin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıtkı sezgin gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 sıtkı sezgin haberi bulunmuştur. Tüm sıtkı sezgin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şişko Nuri’nin cenazesinde büyük vefasızlık
Şişko Nuri’nin cenazesinde büyük vefasızlık Yeşilçam’ın unutulmaz karakterlerinden Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin'in cenazesine sanatçı dostlarından kimse katılmadı.
19.08.2018 Magazin
Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin kimdir?
Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin kimdir? Türk sinemasında canlandırdığı çocuk tiplemeleriyle tanınan Şişko Nuri lakaplı sanatçı Sıtkı Sezgin, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.
18.08.2018 Magazin
Usta sanatçı hayatını kaybetti
Usta sanatçı hayatını kaybetti Türk sinemasında canlandırdığı çocuk tiplemeleriyle tanınan Şişko Nuri lakaplı sanatçı Sıtkı Sezgin, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.
18.08.2018 Magazin
'Şişko Nuri' Sıtkı Sezgin yoğun bakıma alındı
'Şişko Nuri' Sıtkı Sezgin yoğun bakıma alındı Bir süre önce sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırılan 'Şişko Nuri' lakabıyla bilinen Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sıtkı Sezgin anjiyo oldu. 69 yaşındaki Sezgin, anjiyonun ardından yoğun bakıma alındı
17.08.2018 Magazin
Yeşilçam’ın usta oyuncusu hastaneye kaldırıldı!
Yeşilçam’ın usta oyuncusu hastaneye kaldırıldı! 69 yaşındaki oyuncu Yeşilçam'ın Şişko Nuri'si Sıtkı Sezgin hastaneye kaldırıldı! Haberi, ünlülerin sağlık haberlerini paylaşan şarkıcı Onur Akay duyurdu.
31.07.2018 Magazin
'Şişko Nuri'nin isyanı!
'Şişko Nuri'nin isyanı! Yeşilçam filmlerinde 'Şişko Nuri' karakteriyle izleyiciyle buluşan Sıtkı Sezgin, son zamanlarda yapılan dizileri eleştirerek, yapımcılara ateş püskürdü.
30.11.2017 Magazin
Usta sanatçılara büyük vefasızlık!
Usta sanatçılara büyük vefasızlık! Türk sinemasında canlandırdığı kötü adam karakterleriyle tanınan İhsan Gedik ve çocuk tiplemeleriyle hafızalara kazınan 'Şişko Nuri' lakaplı Sıtkı Sezgin, Yeşilçam anılarını tazeledi. İlgisizlikten dert yanan usta sanatçılar, "Televizyon kanalları, Yeşilçam’daki sanatçıları unutmasın" dedi.
23.11.2016 Magazin
Yeşilçam’ın emektarlarına büyük vefasızlık!
Yeşilçam’ın emektarlarına büyük vefasızlık! Yeşilçam'ın emektar oyuncularından İhsan Gedik sinema sektörünün kendilerini dışladığını belirtirken, "Kimse bizi ne arıyor ne soruyor" dedi. 'Şişko Nuri’ lakaplı Sıtkı Sezgin ise herkesin ekmek mücadelesi verdiğini söyledi.
20.10.2016 Magazin
İstanbul'un 11 ilçesine yarın elektrik verilmeyecek
İstanbul'un 11 ilçesine yarın elektrik verilmeyecek İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Şile'de 09...
29.09.2021 Gündem
'Şişko Nuri'ye sürpriz teklif
'Şişko Nuri'ye sürpriz teklif Türk sinemasında çocuk tiplemeleriyle tanınan "Şişko Nuri" lakaplı oyuncu Sıtkı Sezgin'i 30 yıl sonra gelen film teklifi heyecanlandırdı...
29.10.2015 Magazin
Şişko Nuri'nin büyük hayali
Şişko Nuri'nin büyük hayali SAMSUN Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde kalan ’Şişko Nuri’ lakaplı oyuncu Sıktı Sezgin, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Ata Demirer’le aynı projede yer almayı çok istediğini söyledi...
10.10.2014 Magazin
Şişko Nuri'nin dramı
Şişko Nuri'nin dramı Sezgin, Samsun'da Büyükşehir Belediyesinin huzurevinde yaşamını sürdürüyor
17.02.2010 Magazin
'Şişko Nuri'nin zor günleri
'Şişko Nuri'nin zor günleri Yeşilçam'ım 'şişko Nuri'si olarak bilinen oyuncu Sıtkı Sezgin, gençleri uyardı
17.06.2009 Yaşam
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, YAŞ kararlarını onayladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, YAŞ kararlarını onayladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarını onayladı. YAŞ kararları kapsamında, Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep ile 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş emekli oldu. 14 general ve amiral bir üst rütbeye, 40 albay ise general ve amiralliğe yükseltildi. Genelkurmay 2. Başkanı Korgeneral Metin Gürak ile Kara Kuvvetleri EDOK Komutanı Korgeneral Şeref Öngay'ın görev süreleri bir sene uzatıldı. Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Özbal ile Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Küçükakyüz'ün görev süreleri bir yıl daha uzatıldı. 14 general ve amiral bir üst rütbeye, 40 albay ise general ve amiralliğe yükseltildi.
1.08.2019 Gündem
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı'ndaki eylemlere ilişkin 245 sanıklı davada, esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcı, 175 sanığın "anayasayı ihlal" ve 9 kez de kasten adam öldürme suçlarından 10'ar kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilmesini talep etti.
9.07.2019 Gündem
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
FETÖ davasında 85 sanığa hapis cezası
FETÖ davasında 85 sanığa hapis cezası FETÖ'nün Beytepe Jandarma Okullar Komutanlığı'ndaki "mahrem" yapılanmasına ilişkin davada kararını açıklayan mahkeme, 85 sanığı 1 yıl 10 ay 15 gün ile 13 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırdı. Heyet, 9 sanığın beraatine hükmetti
16.05.2018 Gündem
TSK son bir ayın bilançosunu açıkladı
TSK son bir ayın bilançosunu açıkladı PKK terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda son bir ay içerisinde 46 teröristin ölü ele geçirilmesiyle yılın ilk 6 ayında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 187’yi buldu...
29.09.2021 Gündem
368 Türk İsrail'de cezaevinde
368 Türk İsrail'de cezaevinde Türkiye’nin İsrail Büyükelçiliği yetkililerinden edinilen bilgiye göre, 368 Türk vatandaşı Ber Şeva cezaevinde tutuluyor
29.09.2021 Gündem
Emniyet'te atama telaşı
Emniyet'te atama telaşı İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde şube ve ilçelere yeni atamalar yapıldı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul Kayabaşı konut proje tasarım yarışması sonuçlandı
İstanbul Kayabaşı konut proje tasarım yarışması sonuçlandı İstanbul Kayabaşı Bölgesi İçin Konut Tasarımı Ulusal Mimari Fikir Proje Yarışması sonuçlanmıştır
25.05.2009 Arşiv
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sıtkı Sezgin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıtkı sezgin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.