Sis Bombası

Sis Bombası

Son dakika sis bombası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sis bombası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sis bombası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sis Bombası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sis bombası gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 sis bombası haberi bulunmuştur. Tüm sis bombası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boşanma aşamasındaki eşine 'başını keseceğim' mesajı atıp evini taşladı
Boşanma aşamasındaki eşine 'başını keseceğim' mesajı atıp evini taşladı Esenyurt'ta boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Karslıoğlu'na tehdit mesajları atan Hakan K. daha sonra evi taşladı. Şikayetçi olan Karslıoğlu, "Çok kez şikayetçi oldum, onun yüzünden ben de çalışamıyorum. 'Eğer çalışırsan seni bir yerde yakalayıp başını keseceğim' diye mesajlar atıyor. Boşanmak istiyorum, 1 senedir devam eden davamız var" dedi.
19.06.2023 Yaşam
Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida'ya sis bombalı saldırı! Patlama sesi büyük panik yarattı
Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida'ya sis bombalı saldırı! Patlama sesi büyük panik yarattı Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida, Wakayama vilayetindeki Saikazaki limanında konuşma yapmaya hazırlandığı sırada yanına sis bombası atıldı. Başbakan hızla olay yerinden uzaklaştırılırken şüphelinin yaka paça gözaltına alındığı görüldü.
15.04.2023 Dünya
Göztepe-Altay maçına işaret fişeklerini sokan ambulans şoföründen paylaşım: Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek
Göztepe-Altay maçına işaret fişeklerini sokan ambulans şoföründen paylaşım: Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek Göztepe ile Altay arasında oynanan, konuk takımın kalecisi Ozan Evrim'in, Göztepe taraftarı Nihat Aydın'ın korner direkli saldırısına uğradığı ve Furkan E. (23) tarafından tribüne atıldığı belirlenen işaret fişeğiyle Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın yaralandığı İzmir derbisindeki olaylara ilişkin gözaltı sayısı, 28'e çıktı. İşaret fişeğini atan Furkan E.'nin ise ifadesi ortaya çıktı. Furkan E.'nin, polise verdiği ifadede, "Pişmanım. Fişeği hedef gözetmeden attım, herhangi birini hedef almadan rastgele attım" dediği öğrenildi. Polis, patlayıcı ve yanıcı malzemelerin satıldığı iş yerine de baskın düzenledi. Göztepe taraftarı Mehmet Çakır'ı yaralayan işaret fişeklerini Gürsel Aksel Stadı'na soktuğu belirlenen özel ambulans şoförü A.G.'nin (25) sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı.
30.11.2022 Gündem
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe- Kilit Operasyonu'nda teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini açıkladı.
2.08.2022 Gündem
New York metrosunda kanlı saldırı! Şüphelinin kimliği belli oldu: Başına 50 bin dolar ödül konuldu...
New York metrosunda kanlı saldırı! Şüphelinin kimliği belli oldu: Başına 50 bin dolar ödül konuldu... New York kentinde meydana gelen saldırı ABD'yi dehşete düşürdü. Metro istasyonunda meydana gelen kanlı saldırı ile ilgili yeni bir açıklama geldi. New York Polisi (NYPD) bir şüphelinin kimliğini açıkladı ve başına 50 bin dolar ödül konduğunu duyurdu.
13.04.2022 Dünya
Silahlı drone sistemi Songar'dan ihracat atılımı
Silahlı drone sistemi Songar'dan ihracat atılımı Asisguard Genel Müdürü Mustafa Barış Düzgün, "2 ülkeye Songar’ı ihraç ettik. 3 farklı ülkeyle de ciddi görüşmelerimiz var, sözleşme imzalama aşamasına geldik."dedi.
10.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Ekipler harekete geçti! Sis bombası kullanılarak yakalandı
Ekipler harekete geçti! Sis bombası kullanılarak yakalandı Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Hacıkasım köyünde Alaattin Sunar’ı (63) pompalı tüfekle vurarak öldüren İ.B. (42), saklandığı evinde teslim olmamakta direnince, jandarma ekiplerince sis bombası atılarak yakalandı.
26.02.2021 Gündem
Baskına giden Ukrayna polisini şaşkına çeviren muhasebeci
Baskına giden Ukrayna polisini şaşkına çeviren muhasebeci Ukrayna'da mali şube polisleri, bir muhasebeciyi gözaltına almak için baskın yaptıkları evde, muhasebecinin bir çantayı balkondan aşağı attığını gördü. Çantayı açan polisler şoke oldu, zira çantadan mühimmat çıktı.
14.06.2019 Dünya
Bekçiyi rehin alan cezaevi firarisi, polis operasyona başlayınca intihar etti
Bekçiyi rehin alan cezaevi firarisi, polis operasyona başlayınca intihar etti Adana'da bekçiyi tabancayla etkisiz hale getirip, iş yerine giren cezaevi firarisi, sabaha kadar uyudu. İş yerinden çıkan bekçinin ihbarıyla gelen özel harekat polislerinin 'Teslim ol' çağrısıyla uyanan firari, operasyon başladığı anda, "Ben tekrar cezaevine dönemem" diyerek, elindeki tabancayı başına ateşleyip, yaşamına son verdi.
20.05.2019 Yaşam
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Sayın Cumhurbaşkanımız, bütün birim başkanlarına, beldelerde, ilçelerde ve illerde vatandaşımızın bize verdiği mesajın tam olarak anlaşılması için tüm çalışmaların yapılması talimatını vermiştir" dedi. Çelik, 'İstanbul seçimleri açısından sonuç berraklaşmamıştır. Onun için olağanüstü itiraz yoluna başvurulacaktır" ifadelerini kullandı. İmamoğlu'nun medyaya yönelik sözlerini de eleştiren Çelik, "CHP adayının medya ailelerini tehdit etmesinden dolayı özür dilemeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.
10.04.2019 Siyaset
Fransa'da bilanço gittikçe artıyor!
Fransa'da bilanço gittikçe artıyor! Fransa'nın başkenti Paris'teki sarı yeleklilerin gösterilerinde 3'ü polis 30 kişi yaralandı.
8.12.2018 Dünya
Hapisten helikopterle kaçan mahkum yakalandı
Hapisten helikopterle kaçan mahkum yakalandı Fransa‘da silahlı 3 kişinin cezaevi avlusuna indirdiği helikopterle firar eden mahkum Redoine Faid üç ay süren takip sonucu yakalandı.
3.10.2018 Dünya
İşte ABD'yi kana bulayan o saldırgan!
İşte ABD'yi kana bulayan o saldırgan! ABD'de bir gazete binasını basıp 5 gazeteciyi öldüren saldırganın kimliği 38 yaşındaki Jarrod Ramos olarak açıklandı.
29.06.2018 Dünya
Tunceli'de mühimmat ve patlayıcı malzemesi ele geçirildi
Tunceli'de mühimmat ve patlayıcı malzemesi ele geçirildi Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından Ovacık kırsalında düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK'nın kullandığı sığınak ve toprağa gömülü plastik tank içinde 2 adet Kaleşnikof, 3 roket mermisi, 50 kilogram amonyum nitrat, sis ve el bombaları, EYP malzemesi ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
2.03.2018 Gündem
Almanya'da Türk Büyükelçiliği'ne çirkin saldırı
Almanya'da Türk Büyükelçiliği'ne çirkin saldırı Türkiye’nin Berlin Büyükelçiliği'ne kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlendi. Saldırganlar Büyükelçilik binasına boya torbaları attı. Büyükelçilik, saldırıyla ilgili Alman makamları nezdinde girişim başlattı.
27.02.2018 Dünya
Çorum'da evinde sis bombası patlayan kişi gözaltına alındı
Çorum'da evinde sis bombası patlayan kişi gözaltına alındı Çorum'da bir apartmanın ikinci katındaki evde sis bombası patladı.
29.09.2021 Gündem
Lübnan-İsrail sınırında gerginlik
Lübnan-İsrail sınırında gerginlik Lübnan-İsrail sınırında, İsrail askerlerinin Lübnan tarafında sis bombası attığı ve Lübnanlı askerlere hakaret ettiği bildirildi.
11.11.2017 Dünya
34 kişi hakkında tutuklama istemi!
34 kişi hakkında tutuklama istemi! Geçtiğimiz Haziran ayında oynanan Göztepe-Eskişehirspor 1. Lig Play-Off final müsabakasında meydana gelen olaylarla ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 49 kişiden 5’i normal, 10’u adli kontrolle serbest bırakıldı. 34 şüpheli ise 8 yıla kadar hapis istemiyle mahkemeye sevk edildi. Meydana gelen olayların örgüt çerçevesinde işlenip işlenmediğine yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
25.08.2017 Futbol
Final maçının Antalya'ya faturası ağır oldu
Final maçının Antalya'ya faturası ağır oldu Göztepe'nin Süper Lig'e yükseldiği TFF 1. Lig Play-Off final maçının Antalya Stadyumu'na faturası ağır oldu.
5.06.2017 Antalyaspor
Final maçında meşale krizi
Final maçında meşale krizi ESKİŞEHİRSPOR- Göztepe arasında Antalya Stadı'nda oynanan 1. Lig Play-Off finalinde meşale krizi yaşandı. Atılan meşaleler nedeniylye görüş mesafesinin düşmesi üzerine hakem Ali Palabıyık, 3 kez maçı durdurmak zorunda kaldı.
4.06.2017 TFF 1.Lig
Mehmetçik Kato Dağı’nda teröristlerin belini kırdı
Mehmetçik Kato Dağı’nda teröristlerin belini kırdı İçişleri Bakanlığı, 425 Jandarma Komando ve 450 güvenlik korucusunun katılımıyla İncebel Dağlarında (Kato Dağı) başlatılan operasyonun 20 gündür devam ettiğini ve operasyonlarda çok sayıda ve miktarda silah, mühimmat, patlayıcı madde ile yaşam malzemesinin ele geçirildiğini açıkladı. Ayrıca operasyonlarda 7 terörist etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
PKK'ya "bahar" operasyonu
PKK'ya "bahar" operasyonu Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kış aylarında terör örgütü PKK ile mücadele eden güvenlik güçleri, baharda da gerek yurt içi gerekse yurt dışında teröristlere göz açtırmıyor
29.09.2021 Gündem
Ev değil cephanelik!
Ev değil cephanelik! Emekli albayın evinden çıkanlar hayrete düşürdü. Ağır silah mühimmatı ve uçaksavar bile var...
1.03.2017 Yaşam
Yiannopoulos 'pedofili' sözleri nedeniyle istifa etti
Yiannopoulos 'pedofili' sözleri nedeniyle istifa etti Başkan Trump'ın en yakın danışmanı Steve Bannon'ın haber sitesinin editörlüğünü yapan Yiannopoulos, pedofiliyi savunan görüntülerinin ortaya çıkmasıyla koltuğunu bırakmak zorunda kaldı.
22.02.2017 Dünya
Bir Fenerbahçe taraftarının bacağı koptu
Bir Fenerbahçe taraftarının bacağı koptu Bacağı kopan bir Türk taraftarın durumunun ağır olduğu belirtilirken, Ukrayna polisi yedi kişiyi olaylar nedeniyle gözaltına aldı.
24.09.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Sis Bombası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sis bombası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.