Boşanma Aşaması

Boşanma Aşaması

Son dakika boşanma aşaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boşanma aşaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boşanma aşaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boşanma Aşaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boşanma aşaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 boşanma aşaması haberi bulunmuştur. Tüm boşanma aşaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barışmak istemeyen eşini defalarca bıçakladı: Çocuklarımdan ve annelerinden özür diliyorum
Barışmak istemeyen eşini defalarca bıçakladı: Çocuklarımdan ve annelerinden özür diliyorum Kocaeli'de kendisiyle barışmak istemeyen eşinin boğazını, karnını ve yüzünü defalarca bıçaklayan ve 17 yıl hapse mahkum edilen sanık, Yargıtay'ın verdiği bozma kararının ardından yeniden hakim karşısına çıktı. Pişman olduğunu söyleyen sanık, "Eşimi ve çocuklarımı çok seviyordum. Çocuklarımdan ve annelerinden özür diliyorum" dedi.
14.03.2024 Gündem
Boşanma aşamasındaki eşi evi sattı; ikizleriyle sokakta kaldı
Boşanma aşamasındaki eşi evi sattı; ikizleriyle sokakta kaldı Antalya'da boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından oturduğu ev satılan ve ikiz kızları ile tahliye edilen Hanna Y. (43), gözyaşı döküp, yardım istedi. Üzerlerindeki pijamalarla sokağa atılan eşyaların yanında bekleyen ikizlerden H.Y., "Babamı aradım, yalvardım. 'Yapma' dedim. Ancak o bana 'Sokakta kalın bana ne' dedi" dedi.
29.01.2024 Gündem
Ablasıyla boşanma aşamasındaki eniştesini öldürdü
Ablasıyla boşanma aşamasındaki eniştesini öldürdü Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde Nadir Mengübeti (24), ablasıyla boşanma aşamasında olan eniştesi Aydın Kocabay'ı (52) tabancayla ateş açarak öldürdü. Kaçan Nadir Mengübeti, polis tarafından yakalanıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
27.12.2023 Gündem
Küçükçekmece’de boşanma aşamasındaki eşini silahla vurdu! Kan donduran vahşet
Küçükçekmece’de boşanma aşamasındaki eşini silahla vurdu! Kan donduran vahşet Küçükçekmece’de, bir kişi boşanma aşamasında olan eşini silahla vurdu. Kafasından aldığı mermi ile ağır yaralanan iki çocuk annesinin hastanedeki tedavisi sürerken, polis kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.
24.08.2023 Yaşam
Boşanma aşamasındaki eşine 'başını keseceğim' mesajı atıp evini taşladı
Boşanma aşamasındaki eşine 'başını keseceğim' mesajı atıp evini taşladı Esenyurt'ta boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Karslıoğlu'na tehdit mesajları atan Hakan K. daha sonra evi taşladı. Şikayetçi olan Karslıoğlu, "Çok kez şikayetçi oldum, onun yüzünden ben de çalışamıyorum. 'Eğer çalışırsan seni bir yerde yakalayıp başını keseceğim' diye mesajlar atıyor. Boşanmak istiyorum, 1 senedir devam eden davamız var" dedi.
19.06.2023 Yaşam
'Depremzedeyim' diyerek yardım malzemesi toplayan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
'Depremzedeyim' diyerek yardım malzemesi toplayan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı Muğla'nın Menteşe ilçesinde, depremzede olduğunu söyleyerek aldığı yardım malzemelerini sattığı gerekçesiyle tutuklanan Ali Kamalak'ın (55) savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Kamalak’ın ifadesinde, yardım malzemelerini Osmaniye ve Hatay'daki çocuklarını deprem bölgesinden Muğla'ya getirebilirim düşüncesiyle aldığını söyledi. Kamalak, "Savcının, 'Eşyalar arasındaki bebek kıyafetlerini neden aldın' sorusu üzerine ise Kamalak, 'Torunlarım bulunuyor' diye cevap verdi.
17.02.2023 Gündem
Çay bahçesinde korkunç olay! Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü
Çay bahçesinde korkunç olay! Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü Trabzon'da Azerbaycan uyruklu Turana Umayev (38), parkta çay bahçesinde tartıştığı boşanma aşamasındaki eşi Elvin Umayev (34) tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. Cinayet anı iş yerindeki güvenlik kameralarına yansırken, şüpheli olaydan sonra polis merkezine giderek teslim oldu.
21.04.2022 Yaşam
Okulda dehşet! Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü
Okulda dehşet! Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü Ankara'da 2 çocuk annesi Gülsüm Kuyar (29), hakkında uzaklaştırma kararı bulunan boşanma aşamasındaki eşi Mehmet Kuyar (33) tarafından, temizlik görevlisi olarak çalıştığı okulda bıçaklanarak öldürüldü.
21.02.2022 Yaşam
Boşanma aşamasındaki eşini çalıştığı kafede bıçakladı!
Boşanma aşamasındaki eşini çalıştığı kafede bıçakladı! İzmit'te Aynur Ç. (50) boşanma aşamasında olduğu eşi Suat Ç. tarafından çalıştığı kafenin mutfağında bıçaklandı. Ağır yaralanan Aynur Ç. tedavi altına alınırken, kafe çalışanları tarafından etkisiz hale getirilen Suat Ç. gözaltına alındı.
17.10.2021 Yaşam
16 yerinden eski eşini bıçakladı! Kararı duyunca sinir krizi geçirdi
16 yerinden eski eşini bıçakladı! Kararı duyunca sinir krizi geçirdi Eskişehir boşanma aşamasındayken eşi Öznur Gülbaş'ı (46) 16 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan tutuklu sanık Harun Sazlar, 'kasten yaralama' suçundan yargılandığı Ankara Bölge Adliye Mahkemesi'nde iyi hal indirimiyle 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılarak tahliye edildi. Duruşmaya SEGBİS yöntemiyle Eskişehir Adliyesi'nden bağlanan Öznur Gülbaş, kararı duyunca sinir krizi geçirdi. Sağlık ekiplerince binadan çıkarılan Gülbaş, "Onu çıkaracaklar, çocuğumu nasıl koruyacağım?" diyerek gözyaşı döktü.
1.10.2021 Gündem
İstanbul'un göbeğinde eşini kaçıran kişi yakalandı
İstanbul'un göbeğinde eşini kaçıran kişi yakalandı Şişli'de boşanma aşamasında olduğu eşi Şilan Topal’ı zorla taksiye bindirerek kaçıran Mithat Topal polis ekiplerince yakalandı.
9.09.2021 Yaşam
Şişli'de kadın boşanma aşamasındaki eşi tarafından böyle kaçırıldı
Şişli'de kadın boşanma aşamasındaki eşi tarafından böyle kaçırıldı Şişli'de bir çocuk annesi Şilan Topal, boşanma aşamasında olduğu eşi Mithat Topal tarafından babasının evinin önünden zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
8.09.2021 Yaşam
Boşanma aşamasındaki eşine ve arkadaşına kurşun yağdırdı
Boşanma aşamasındaki eşine ve arkadaşına kurşun yağdırdı Antalya'nın Alanya ilçesinde B.D. (52), boşanma aşamasında olduğu karısı R.D. (34) ile birlikte gördüğü H.B.yi takibe aldı. Otomobiliyle bir süre takip eden B.D., motosikletle seyir halinde oldukları sırada R.D. ve H.B.ye tabancayla ateş ederek kaçtı. Yaralanan R.D. ve H.B. hastanede tedaviye alınırken, vücuduna 5 kurşun isabet eden kadının sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
21.03.2021 Yaşam
Eşine attığı mesajlar dehşet vermişti! Flaş karar
Eşine attığı mesajlar dehşet vermişti! Flaş karar Ordu’da, boşanma aşamasındaki eşi G.D.’yi (32) sosyal medyadan ölümle tehdit ettiği iddiasıyla Sivas'ta bir otelde yakalanıp, gözaltına alınan A.E.D. (33), adli kontrolle serbest bırakıldı.
5.01.2021 Yaşam
Elazığ'da koca dehşeti: 3 yaralı
Elazığ'da koca dehşeti: 3 yaralı Elazığ’da boşanma aşamasında olan eşini ve kaynanasını bıçaklayan şahıs kaçarken, kaynanası tarafından bıçaklanınca bir alt sokakta yere yığıldı. Yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
9.06.2020 Yaşam
Boşanma aşamasındaki eşi ile avukata kurşun yağdırdı
Boşanma aşamasındaki eşi ile avukata kurşun yağdırdı BURSA'da Şükrü B. (43), boşanma aşamasında olduğu eşi Hatun B. ile eşinin patronu ve aynı zamanda avukat Berrin Bayam'ı, çıkan tartışmanın ardından tabanca ile vurarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralı kadınların sağlık durumlarının ağır olduğu belirtilirken, olaydan sonra kaçan şüpheli Şükrü B. ise jandarma tarafından yakalandı.
14.04.2020 Yaşam
İzmir'de genç kadın eşi tarafından öldürüldü
İzmir'de genç kadın eşi tarafından öldürüldü İZMİR'in Gaziemir ilçesinde Yunus O., boşanma aşamasındaki eşi Ceylan O.'yu (26) sokakta çıkan tartışmanın ardından bıçakladı. Ağır yaralanan bir çocuk annesi Ceylan O., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
1.12.2019 Gündem
Boşanma aşamasındaki kadınlar, 3 milyon lira dolandırıldı
Boşanma aşamasındaki kadınlar, 3 milyon lira dolandırıldı Antalya'nın Manavgat ilçesinde boşanma aşamasındaki zengin kadınları, eşleriyle aralarındaki sorunları çözecekleri bahanesiyle kandırıp, yaklaşık 3 milyon liralık dolandırıcılık yaptığı öne sürülen 3'ü kadın 16 kişi yakalandı.
25.06.2019 Gündem
EYT ne zaman yasalaşır, ilk maaşlar ne zaman alınır? Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz açıkladı
EYT ne zaman yasalaşır, ilk maaşlar ne zaman alınır? Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz açıkladı Milyonlarca kişi EYT'nin ne zaman yasalaşacağı ve ilk maaşların ne zaman alınacağını merak ediyor. Konuyla ilgili geçtiğimiz gün Çalışma Bakanı Vedat Bilgin önemli açıklamalarda bulunmuştu. Bugün ise Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz sürece ilişkin önemli bilgiler verdi. İşte detaylar...
15.01.2023 Emekli
Doktor çiftin takı kavgasında kan akmıştı! Yeni gelişme
Doktor çiftin takı kavgasında kan akmıştı! Yeni gelişme Trabzon'da aileler arasında takı paylaşımı nedeniyle çıkan, gelinin babası emekli astsubay Basri Bulut’un; damat, babası, annesi ve kız kardeşini tabancayla vurup yaraladığı olay sonrası boşanma davası açan doktor Burcu Bulut Keleş (30) ile meslektaşı Ümit Keleş (30) karşılıklı tazminat talebinde bulundu. Burcu Bulut Keleş, 500 bini manevi toplam 950 bin TL, psikolojik şiddete maruz kaldığını öne süren Ümit Keleş ise, 250 bini manevi toplam 500 bin lira tazminat talep etti. Eşinin ailesinin kanlı biten kavga sırasında ses kaydı yaptığını belirten doktor Burcu Bulut Keleş, “Ailem eve gelir gelmez ses kaydı almaya başlamışlar, kumpas kurmuşlar” dedi.
2.11.2021 Yaşam
Acımasız koca eşine dehşeti yaşattı! 'Birlikte olmayınca...'
Acımasız koca eşine dehşeti yaşattı! 'Birlikte olmayınca...' İstanbul Şişli'de boşanma aşamasındaki eşi Samet Mutlu'nun silahlı saldırısında ağır yaralanan bir çocuk annesi Sabiha Mutlu, 4 defa ameliyat oldu ama iyileşemedi. Mağdur kadın, yaşadığı dehşetin arka planını anlattı.
6.06.2021 Yaşam
Boşanma aşamasındaki eşinin kaldığı evi silahla bastı baldızını vurdu
Boşanma aşamasındaki eşinin kaldığı evi silahla bastı baldızını vurdu Karaman'da, boşanma aşamasında olduğu eşi Ceylan A. ile telefonda tartışan Ahmet A., pompalı tüfekle eşinin yaşadığı evi bastı. Kapının açılmaması üzerine kilide ateş açan Ahmet A.'nın silahından çıkan mermi, kapının arkasında duran baldızı B.E.'nin (13) bacağına isabet etti. Şüpheli kaçarken, yaralanan küçük kız tedaviye alındı.
3.07.2020 Yaşam
Boşanma aşamasında kocasını vurdu!
Boşanma aşamasında kocasını vurdu! ERZURUM'da boşanma aşamasında olduğu 16 yıllık eşi 42 yaşındaki Ersin K...
1.11.2016 Yaşam
Eşini vurup ağır yaralayan kadına hem 'tahrik' hem 'iyi hal' indirimi
Eşini vurup ağır yaralayan kadına hem 'tahrik' hem 'iyi hal' indirimi ERZURUM'da boşanma davası açan 16 yıllık eşi Ersin K...
18.10.2016 Yaşam
Hukukçular ikiye bölündü! Asliye mi yetkili sulh ceza mı?
Hukukçular ikiye bölündü! Asliye mi yetkili sulh ceza mı? Yaşanan tahliye krizi ise hukukçular tarafından farklı şekilde değerlendirildi. İşte görüşler:
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Boşanma Aşaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boşanma aşaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.