Sır Cinayet

Sır Cinayet

Son dakika sır cinayet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sır cinayet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sır cinayet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sır Cinayet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sır cinayet gelişmeleri de dahil olmak üzere 256 sır cinayet haberi bulunmuştur. Tüm sır cinayet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamyonette cesedi bulunmuştu! Sır cinayet aydınlandı
Kamyonette cesedi bulunmuştu! Sır cinayet aydınlandı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kamyonet içerisinde boynundan vurulmuş şekilde bulunan adamın amcasının oğlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.
24.11.2022 Yaşam
Çevredekileri korkuttu, dövülüp, polise teslim edildi
Çevredekileri korkuttu, dövülüp, polise teslim edildi Şanlıurfa'da elindeki jiletle kendine zarar veren ve çevredekileri korkutan yabancı uyruklu Hasan Zahit El Mıhlis (25), bölgedekiler tarafından dövüldü. Mıhlis, daha sonra polise teslim edilirken, olay ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
7.08.2022 Yaşam
Sır cinayet 25 yıl sonra ortaya çıktı! Korkunç olay...
Sır cinayet 25 yıl sonra ortaya çıktı! Korkunç olay... Kahramanmaraş'ta 25 yıldır kayıp olan 1'i kadın 2 kişinin cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Tek katlı bir evin bahçesine gömüldüğü belirlenen cesetleri bulmak için kazı çalışması başlatıldı.
7.08.2022 Yaşam
İzmir'de sır cinayet: Bıçaklanmış halde ölü bulundu
İzmir'de sır cinayet: Bıçaklanmış halde ölü bulundu İzmir'in Bornova ilçesinde kötü kokular geldiği ihbarı üzerine bir eve giren polis ekipleri, bir genci bıçaklanmış halde ölü buldu. Cinayete kurban gittiği değerlendirilen şahsı öldüren şüpheli veya şüpheliler aranıyor.
8.07.2022 Yaşam
Cami bahçesinde sır cinayet
Cami bahçesinde sır cinayet Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, caminin bahçesindeki bankta poğaça yerken kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısına uğrayan İlkay Kaplan (33), hayatını kaybetti.
15.05.2022 Yaşam
Otel odasında cansız bedeni bulunmuştu! Nuray Demir hakkında flaş iddia: Eski nişanlısı zorla götürdü...
Otel odasında cansız bedeni bulunmuştu! Nuray Demir hakkında flaş iddia: Eski nişanlısı zorla götürdü... Antalya'da otel odasında ölü bulunan 17 yaşındaki Nuray Demir'in teyzesi Nur Çevik, yeğeninin eski nişanlısı T.B. tarafından tehdit edildiğini iddia ederek, "Nişanlısı, Nuray'ı sinema salonu önünden götürmeye çalışıyor. Arkadaşı da bu duruma şahit. Nuray'ı zorla konuşmak için otele götürüyor. Daha sonra Nuray'ın cansız bedenine ulaşılıyor" dedi.
20.03.2022 Gündem
Karısının yasak aşk yaşadığı adamın ağabeyi öldürmüş! 19 yıllık sır cinayet çözüldü
Karısının yasak aşk yaşadığı adamın ağabeyi öldürmüş! 19 yıllık sır cinayet çözüldü 19 yıldır kayıp olan adamın karısının yasak aşk yaşadığı adamın ağabeyi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Elazığ’da, 19 yıldır kayıp olan Ruhi Canbolat’ın, karısının yasak aşk yaşadığı sevgilisinin ağabeyi tarafından öldürülüp gömüldüğü ortaya çıktı.
17.01.2022 Yaşam
Arnavutköy'de sır cinayet! Kanlar içinde bulundu
Arnavutköy'de sır cinayet! Kanlar içinde bulundu Arnavutköy'de bir kişi, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce evinde bıçaklanarak öldürüldü. Polisin olaya ilişkin soruşturması devam ediyor.
17.11.2021 Gündem
Müge Anlı'da şok eden cinayet itirafı: ‘Gece kadın kıyafeti giyip geziyordu’
Müge Anlı'da şok eden cinayet itirafı: ‘Gece kadın kıyafeti giyip geziyordu’ Müge Anlı'da gündeme gelen Mustafa Kut cinayetiyle ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Türkiye’yi ekranlara kilitleyen cinayete ilişkin tartışmalar devam ederken, canlı yayına katılan bir kişi, "Cinayeti o işledi, adım kadan eminim. Gece kadın kıyafeti giyip geziyordu" iddiasında bulundu.
7.10.2021 Gündem
Sır cinayetin altından yasak aşk çıktı!
Sır cinayetin altından yasak aşk çıktı! İstanbul Büyükçekmece’de ikisi de 30 yaşında Gökhan Denli ve Adalet Bike’nin öldürüldüğü çifte cinayette sır perdesi aralandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Denli ile gönül ilişkisi yaşayan Adalet Bike'nin eşi Mahmut Bike'yi yakaladı.
4.07.2021 Yaşam
Ankara'daki sır cinayet çözüldü! Nazmiye Koyuncu'nun katili yakalandı...
Ankara'daki sır cinayet çözüldü! Nazmiye Koyuncu'nun katili yakalandı... Ankara Çubuk’ta 40 günlük bebeğinin yanında 20 yerinden bıçaklanarak öldürülen Nazmiye Koyuncu cinayeti çözüldü. Katili kanlı parmak izi ele verdi.
4.01.2020 Yaşam
Sır cinayet 17 yıl sonra aydınlatıldı
Sır cinayet 17 yıl sonra aydınlatıldı Kayseri'de Fransız uyruklu otel müdürü Albert Patrick Etaubleau'nun cinayeti 17 yıl sonra aydınlatıldı. Olayına karıştıkları iddia edilen 7 şüpheliden 5'i gözaltına alındı.
19.11.2019 Yaşam
Sır cinayet 1 yıl sonra çözüldü
Sır cinayet 1 yıl sonra çözüldü MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde geçen yıl 2 Ağustos'ta av tüfeğiyle öldürülen 27 yaşındaki Bayram Kireşçi'nin katil zanlısı oldukları gerekçesiyle 37 yaşındaki Mustafa A. ve 40 yaşındaki Fatih A. tutuklandı
6.09.2017 Yaşam
Lüks rezidansta sır cinayet!
Lüks rezidansta sır cinayet! İstanbul’da Başakşehir’de Yavuz K. yaşadığı rezidansın 22’nci katında feci şekilde dövülerek öldürüldü. Olayla ilgili 4 komşu gözaltına alındı
30.01.2017 Yaşam
Rezidansın 22'nci katında sır cinayet
Rezidansın 22'nci katında sır cinayet Başakşehir'deki lüks bir rezidansın 22'inci katında Yavuz K. adlı bir kişi öldürüldü. Olayla ilgisi olduğu düşünülen iki kişi gözaltına alındı.
29.01.2017 Yaşam
Bursa'da sır cinayet
Bursa'da sır cinayet Spor kulübü kurucusu yaşlı adam, evinin bulunduğu sokakta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti
5.11.2016 Yaşam
Sır cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı
Sır cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı İZMİR’in Narlıdere İlçesi’nde, yalnız yaşayaşan 75 yaşındaki Gönül Seferbay’ın öldürülmesiyle ilgili 4 kişinin gözaltına alınmasının ardından cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı...
24.02.2014 Yaşam
İskenderun'da sır cinayet!
İskenderun'da sır cinayet! Elleri kelepçeli, ayakları ve ağzı bağlı...
21.11.2013 Yaşam
İzmir'de sır cinayet!
İzmir'de sır cinayet! Polis ekipleri araştırma başlattı
29.09.2021 Gündem
Ormandaki sır cinayet!
Ormandaki sır cinayet! Zonguldak'taki şüpheli ölüm ve intihar olayıyla ilgili olarak, MOBESE ve iş yerlerinde bulunan güvenlik kameraları görüntülerinin incelendiği bildirildi...
2.11.2013 Yaşam
Sır cinayetin nedeni!
Sır cinayetin nedeni! Eşiyle ilişkiye girdiğini öğrenince...
8.05.2013 Yaşam
Sır cinayet sil baştan!
Sır cinayet sil baştan! Sema Karakoca'nın vahşice öldürülmesi olayında flaş gelişme!
3.02.2013 Yaşam
Katili Çatlı'nın ekibi mi?
Katili Çatlı'nın ekibi mi? Sır cinayet için hazırlanan raporda 'infaz' iddiası
29.09.2021 Gündem
Sır cinayet!
Sır cinayet! İple boğularak öldürüldüğü belirlenen minik Kenan'a kim kıyıdı?
16.05.2012 Yaşam
Bir nikah iki cenaze
Bir nikah iki cenaze Sır cinayet çözüldü: Hristiyan olmayan damada ve kız kardeşe susturuculu infaz!
13.12.2010 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sır Cinayet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sır cinayet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.