Sinem Kobal Dizi

Sinem Kobal Dizi

Son dakika Sinem Kobal dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sinem Kobal dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sinem Kobal dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinem Kobal Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinem kobal dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 sinem kobal dizi haberi bulunmuştur. Tüm sinem kobal dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinem Kobal'a çok kötü haber!
Sinem Kobal'a çok kötü haber! Uzun bir aradan sonra tekrar ekranalara geri dönen Sinem Kobal'ı şoke eden karar.
9.11.2017 Magazin
Sinem Kobal'a kötü haber! Dibi gördü...
Sinem Kobal'a kötü haber! Dibi gördü... Geçen hafta ilk bölümüyle çok konuşulan Yüz Yüze dizisi bu hafta reytingde dibi gördü. Öve öve bitirilemeyen Sinem Kobal bile diziyi kurtaramadı.
27.10.2017 Televizyon
Sinem Kobal'ın yeni dizisi 'Yüz Yüze'den kötü başlangıç!
Sinem Kobal'ın yeni dizisi 'Yüz Yüze'den kötü başlangıç! 19 Ekim tarihinin izlenme oranları belli oldu. Total'de Show TV'de ekrana gelen "Bizim Hikaye" dizisi 1. sıraya otururken, Sinem Kobal'ın yeni dizisi Yüz Yüze ise kötü bir başlangıç yaptı.
20.10.2017 Televizyon
İşte Sinem Kobal'ın yeni dizisi...
İşte Sinem Kobal'ın yeni dizisi... Ünlü oyuncu Sinem Kobal'ın hangi projeyle ekranlara döneceği merak konusu oldu.
8.09.2017 Televizyon
Sinem Kobal eşinin dizisinde mi oynayacak?
Sinem Kobal eşinin dizisinde mi oynayacak? Güzel oyuncu Sinem Kobal'ın yeni projesi merak konusu olmaya devam ediyor.
6.08.2017 Televizyon
Sinem Kobal bölüm başı 100 bin lira mı alacak?
Sinem Kobal bölüm başı 100 bin lira mı alacak? Ünlü oyuncunun 50 bin lira olan dizi ücretini, 100 bin lira yaptığı yazılmıştı. İşin gerçeği ortaya çıktı...
28.05.2017 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi belli oldu! Setlere bomba gibi dönüyor!
Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi belli oldu! Setlere bomba gibi dönüyor! Oyuncu ve sunucu Kenan İmiralıoğlu uzun süredir bir rolde oynamıyordu. Setlere ara veren ve Sinem Kobal'la olan evliliğinden çocuğu olan İmirzalıoğlu yıllar sonra ekrana dönüyor. 49 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi belli oldu. 2023 kış sezonunda yeniden dizi setlerine dönecek ünlü oyuncu Kim Milyoner Olmak İster programına da devam ediyor.
11.08.2023 Televizyon
Sinem Kobal hamile mi? Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu?
Sinem Kobal hamile mi? Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu? Sinem Kobal hamile mi? Kenan İmirzalıoğlu ile birlikteliği olan Sinem Kobal'ın ikinci kez hamile olduğu ileri sürüldü. 3 buçuk aylık hamile olduğu iddia edilen Sinem Kobal'ın erkek bebek beklediği de iddialar arasında. Peki, Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu?
5.11.2021 Gündem
"Cansu'yla komşu olmamız çok güzel oldu"
"Cansu'yla komşu olmamız çok güzel oldu" Oyuncu Sinem Kobal, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Kobal, muhabirlerin kendisine sorduğu sorulara yanıt verdi.
6.02.2020 Magazin
Can Yaman'a bir şok daha! Rol arkadaşları takipten çıktı
Can Yaman'a bir şok daha! Rol arkadaşları takipten çıktı Son dönemde yaptığı açıklamaları ve hareketleriyle gündemden düşmeyen Can Yaman'a tepkiler bitmiyor. Şimdi de ünlü kadın oyuncular, Yaman'ı takipten çıkardı.
8.12.2019 Magazin
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın hayatına dair bilgileri derledik. Yeni programa başlayan Zuhal Topal ile ilgili tüm bilgiler...
28.08.2018 Gündem
Sinem Kobal kimdir?
Sinem Kobal kimdir? Sinem Kobal kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Güzel ve başarılı oyuncu Sinem Kobal ilgi gören pek çok projede yer aldı. İşte sevilen oyuncu Sinem Kobal'ın hayatına dair merak edilen tüm bilgiler...
1.08.2018 Gündem
Yüz Yüze dizisi bu akşam neden yayınlanmıyor? Final mi yapacak?
Yüz Yüze dizisi bu akşam neden yayınlanmıyor? Final mi yapacak? Yüz Yüze dizisi bu akşam ekrana gelmeyecek. Show TV yayın akışından çıkarılan Yüz Yüze dizisinin final yapıp yapmadığı merak konusu oldu. Henüz yeni başlayan Yüz Yüze dizisi reyting kurbanı mı oldu? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Sinem Kobal'ın banyo sahnesi ilk bölüme damga vurdu!
Sinem Kobal'ın banyo sahnesi ilk bölüme damga vurdu! Sinem Kobal, yeni dizisi Yüz Yüze'de ilk bölüme damga vurdu. Kobal'ın banyo sahnesi izleyenleri ekrana kitledi. İşte Sinem Kobal'ın Yüz Yüze'deki çıplak sahnesi...
20.10.2017 Televizyon
Yüz Yüze dizisi 1. bölümü ile bugün başlıyor!
Yüz Yüze dizisi 1. bölümü ile bugün başlıyor! Yüz Yüze dizisi bugün ilk bölümü ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Tanıtımları, oyuncu kadrosu ve dizi konusuyla oldukça ilgi çeken Yüz Yüze'de bugün neler yaşanacak. Yüz Yüze 1. bölümü ile bu akşam Show TV'de izlenebilecek.
29.09.2021 Gündem
Sinem sıkı dövüşçü!
Sinem sıkı dövüşçü! Sinem Kobal, ‘Yüz Yüze’ dizisi için polis oldu.
7.10.2017 Magazin
Sinem Kobal, Gizem Karaca'yı üzdü!
Sinem Kobal, Gizem Karaca'yı üzdü! 16 Eylül'de işletmeci Kemal Ekmekçi'yle Bodrum'da dünya evine giren Gizem Karaca, bu sezon en çok teklif alan oyuncuların başında geldi.
27.09.2017 Televizyon
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda'
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda' Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu listeledi...
24.09.2017 Televizyon
Kıvanç Tatlıtuğ’dan Sinem Kobal açıklaması!
Kıvanç Tatlıtuğ’dan Sinem Kobal açıklaması! Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ geçen günlerde 'Sinem Kobal'ı partner olarak istemedi' şeklinde çıkan haberlere açıklık getirdi.
19.09.2017 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ, Sinem Kobal'ı reddetti!
Kıvanç Tatlıtuğ, Sinem Kobal'ı reddetti! Birkan Sokullu ile başrol paylaşacak Sinem Kobal aslında Kıvanç Tatlıtuğ ile oynamak istiyormuş.
17.09.2017 Magazin
Emanet elbiseyle düğüne!
Emanet elbiseyle düğüne! Sinem Kobal, 1 yıl önce kendi düğününde Yasemin Özilhan’ın giydiği elbiseyle arkadaşı Sarp Akkaya’nın nikahına katılınca dillere düştü
22.05.2017 Magazin
Setleri özledim
Setleri özledim Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra setlere ara veren Sinem Kobal’a yapım şirketlerinden dizi ve film teklifi yağıyor.
17.05.2017 Magazin
Evlilik yıldönümünde Bodrum’da
Evlilik yıldönümünde Bodrum’da Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti 1’inci evlilik yıldönümlerini Bodrum’da kutladı.
15.05.2017 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu 145 bin TL için sakal bıraktı!
Kenan İmirzalıoğlu 145 bin TL için sakal bıraktı! Yeni dizisinde Fatih Sultan Mehmet’i oynayacak olan Kenan İmirzalıoğlu sakal bırakmaya başladı. Kenan ‘bölüm başına 145 bin TL alacak.
27.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sinem Kobal Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinem kobal dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.