Sinem Ceceli

Sinem Ceceli

Son dakika Sinem Ceceli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sinem Ceceli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sinem Ceceli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinem Ceceli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinem ceceli gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 sinem ceceli haberi bulunmuştur. Tüm sinem ceceli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tepkiden çekindi konseri iptal etti
Tepkiden çekindi konseri iptal etti 9 yıllık eşi Sinem Ceceli’den boşandıktan sonra sosyetik güzel Selin İmer ile aşkı ortaya çıkan Mustafa Ceceli konserlerini iptal etti
12.06.2017 Magazin
Mustafa Ceceli'den takipçilerine sert tepki
Mustafa Ceceli'den takipçilerine sert tepki Boşandıktan sonra Amerika-Miami'ye giden Mustafa Ceceli dün Türkiye'ye döndü. İşte Mustafa Ceceli'nin takipçileri için yazdığı o yorum...
12.06.2017 Magazin
Mustafa Ceceli nikah tarihini açıkladı
Mustafa Ceceli nikah tarihini açıkladı Dokuz yıllık eşi oğlu Arın'ın annesi Sinem Ceceli'den boşandıktan beş gün sonra Selin İmer'le birlikte olduğu ortaya çıkan Mustafa Ceceli, evlilik tarihini belirledi.
6.06.2017 Magazin
Mustafa Ceceli'nin eski eşi 45 kiloya düştü
Mustafa Ceceli'nin eski eşi 45 kiloya düştü 9 yıllık eşi Sinem Ceceli'den boşandıktan 5 gün sonra Selin İmer ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Mustafa Ceceli, gelen ağır eleştirilere isyan etmişti. Sosyal medyadan eski eşini suçlayan Ceceli, çocuğunun annesini üzmeye devam ediyor.
27.09.2017 Magazin
Sinem Ceceli 'yasak aşk'ı bakın nasıl öğrenmiş?
Sinem Ceceli 'yasak aşk'ı bakın nasıl öğrenmiş? Sinem Ceceli, eski eşi Mustafa Ceceli'nin kendisini aldattığı bakın ne zaman ve nasıl öğrenmiş?
26.07.2017 Magazin
Evini 12 milyon dolara satıyor!
Evini 12 milyon dolara satıyor! Mustafa Ceceli’nin eşi Sinem Ceceli ayrılık sonrası beraber oturdukları evi satışa çıkardı.
1.06.2017 Magazin
Mustafa Ceceli ve Selin İmer Miami'ye uçtu
Mustafa Ceceli ve Selin İmer Miami'ye uçtu Mustafa Ceceli, eşinden boşanıp sosyetik güzelle aşk yaşamaya başladı. Ağır eleştirilerin hedefi olan Ceceli, sevgilisini de alıp Amerika'ya gitti.
31.05.2017 Magazin
İşte Ceceli'nin boşanmasının perde arkası
İşte Ceceli'nin boşanmasının perde arkası 9 yıllık eşi Sinem Ceceli'den tek celsede boşanan Mustafa Ceceli ayrılığın perde arkasını anlattı.
27.05.2017 Magazin
Mustafa Ceceli eşinden boşandı! Ayrılık nedeni o güzel mi?
Mustafa Ceceli eşinden boşandı! Ayrılık nedeni o güzel mi? Mustafa Ceceli, eşi Sinem Ceceli ile boşandı. İkilinin bu ani kararı "Şarkıcının geçtiğimiz aylarda esmer bir güzelle yakalanmasından dolayı mı ayrıldılar "sorusunu akıllara getirdi. İşte Mustafa - Sinem Ceceli çiftinin 9 yıllık evliliğini sona erdiren sebep...
26.05.2017 Magazin
Tiyatroda buluştular
Tiyatroda buluştular ‘39 Basamak’ adlı tiyatro oyunu, önceki akşam Zorlu PSM’de izleyiciyle buluştu...
9.12.2016 Magazin
Selin İmer'den Mustafa Ceceli açıklaması: Sarı saçla kapıya gelirse eve almam
Selin İmer'den Mustafa Ceceli açıklaması: Sarı saçla kapıya gelirse eve almam Mustafa Ceceli, 2. Sayfa programına konuk oldu. Hepsi adlı müzik grubunun 2007 yılında çektiği 'Hepsi 1' adlı dizideki sarı saçlı haliyle ilgili konuşan şarkıcı, eşi Selin İmer'in sarı saçlı halinden nefret ettiğini söyledi. Canlı yayına telefonla bağlanan İmer ise çok konuşulacak bir itirafta bulundu.
8.05.2023 Magazin
Şarkıcı İntizar'ın mahrem görüntülerini yayanın cezası belli oldu
Şarkıcı İntizar'ın mahrem görüntülerini yayanın cezası belli oldu Şarkıcı İntizar Aslan ile Mustafa Ceceli’nin eski eşi Sinem Gedik’in uygunsuz ve mahrem görüntülerini ifşa eden teknik servis müdürü Alper Güzel, ‘özel hayatın gizliliğini ihlal ve ifşa’ suçlarından 7 yıl 3 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
1.04.2021 Magazin
Bir tane olsun bizim olsun
Bir tane olsun bizim olsun Mustafa Ceceli ile eşi Selin İmer, önceki gün Yeniköy’deydi.
26.10.2018 Magazin
İntizar'dan mutluluk pozu
İntizar'dan mutluluk pozu Sinem Gedik'le çıkan özel görüntülerinden sonra zor günler geçiren şarkıcı İntizar'dan uzun bir aradan sonra mutluluk pozu geldi. İntizar, avukatı Altın Mimir ve Seda Sayan'la olan fotoğrafını "Yüzümü güldürdünüz" notuyla paylaştı.
13.10.2018 Magazin
Şarkıcı İntizar'ın yapım şirketinden açıklama!
Şarkıcı İntizar'ın yapım şirketinden açıklama! Şarkıcı İntizar'ın bağlı olduğu yapım şirketinin sahibi Polat Yağcı sosyal medyadan açıklama yaparak İntizar'la bağlarını kopardığını açıkladı
13.07.2018 Magazin
Mustafa Ceceli Azerbaycan yolcusu
Mustafa Ceceli Azerbaycan yolcusu Eşi Sinem Hanım’dan ayrıldıktan sonra Selin İmer ile evlenerek şimşekleri üzerine çeken Mustafa Ceceli, konser maratonuna devam ediyor!
1.08.2017 Magazin
Çocuk istemiyoruz
Çocuk istemiyoruz 10 yıllık eşi ve oğlunun annesi Sinem Gedik’ten boşandıktan birkaç hafta sonra sevgilisi Selin İmer ile evlenen Mustafa Ceceli, “Selin’le çocuk düşünmüyoruz. Bunu da açıklamış olayım” dedi.
22.07.2017 Magazin
Mustafa Ceceli ile ilgili flaş iddia! İşte aşk yuvaları...
Mustafa Ceceli ile ilgili flaş iddia! İşte aşk yuvaları... Mustafa Ceceli, ABD’ye gitmeden önce Selin İmer ile birlikte yaşayacakları evi buldu. Ünlü çiftin ev için kaparo verdiği ortaya çıktı.
13.06.2017 Magazin
Mustafa Ceceli evleniyor!
Mustafa Ceceli evleniyor! Selin İmer ile aşk yaşadığını gösteren fotoğraflar ortaya çıkan şarkıcı Mustafa Ceceli, sessizliğini bozdu ve ilişkilerini itiraf etti.
31.05.2017 Magazin
Musafa Ceceli'nin fotoğrafları olay oldu!
Musafa Ceceli'nin fotoğrafları olay oldu! Mustafa Ceceli'nin yeni aşkı olduğu iddia edilen Selin İmer ile samimi fotoğrafları ortaya çıktı. İşte başarılı şarkıcı Mustafa Ceceli ile sosyetik güzel Selin İmer'in olay pozları...
31.05.2017 Magazin
İşte Mustafa Ceceli'nin sosyetik sevgilisi!
İşte Mustafa Ceceli'nin sosyetik sevgilisi! Oğlunun annesi Sinem Hanım'dan boşanan Mustafa Ceceli, sosyetik güzel Selin İmer ile aşk yaşıyor. İşte Mustafa Ceceli ile sosyetenin göz önünde olan simalarından Selin İmer arasında yaşananlar...
30.05.2017 Magazin
En güvenilir isim Kenan!
En güvenilir isim Kenan! Celebrity Güven Endeksi sonuçlarına göre, 2016’nın ‘en güvenilir ünlüsü’ Kenan İmirzalıoğlu...
11.08.2016 Magazin
Yaza Tarkan yakışır
Yaza Tarkan yakışır Yazın 'En Sevilen Markaları' araştırmasına göre yaza en çok yakışan ünlü isim Tarkan, yazın şarkısı ise Bağdat.
28.07.2016 Arşiv
Yaşatın yeter gerisini hallederiz!
Yaşatın yeter gerisini hallederiz! Ünlü isimler, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü güçlü, farklı, cesaret dolu mesajlarla kutladı. İşte sosyal medyada paylaşılan ayrımcılığa ve şiddete hayır diyen o satırlar...
8.03.2015 Magazin
Ceceli ailesi
Ceceli ailesi Mustafa Ceceli, eşi Sinem ve oğlu Arın’la Aqua Florya AVM’de görüntülendi...
10.08.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sinem Ceceli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinem ceceli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.