Sinan Güleryüz

Sinan Güleryüz

Son dakika Sinan Güleryüz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sinan Güleryüz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sinan Güleryüz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinan Güleryüz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinan güleryüz gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 sinan güleryüz haberi bulunmuştur. Tüm sinan güleryüz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özge Özder anlatırken duygulandı: Kızıma deprem düdüğü çalmayı öğrettim
Özge Özder anlatırken duygulandı: Kızıma deprem düdüğü çalmayı öğrettim Oyuncu Özge Özder ile müzisyen Sinan Güleryüz 5 yıl önce nikah masasına oturmuş, 2021'de de kızları Eva Luna dünyaya gelmişti. Deprem felaketinin ardından sahipsiz kalan hayvanlar için afet bölgesine giden Özder "2 yaşındaki kızıma deprem düdüğü çalmayı öğrettim" dedi.
5.03.2023 Magazin
Sinan Güleryüz: Ben ölsem Özge ve kızıma ne olacak?
Sinan Güleryüz: Ben ölsem Özge ve kızıma ne olacak? Müzisyen Sinan Güleryüz'ün apandisti patlayınca apar topar ameliyata alınmıştı. Güleryüz, geçtiğimiz gün oyuncu eşi Özge Özder ile Etiler'de görüntülendi. Ölümden döndüğünü ve çok zor bir süreç yaşadığını belirten ünlü isim, "Hiç fark etmedim. Akciğer ve kalbimi zehirlemiş. 4-6 saat geç kalsam şu an hayatta değildim" dedi.
4.02.2023 Magazin
Özge Özder'in eşi ünlü müzisyen korkuttu! 2 saat sürdü
Özge Özder'in eşi ünlü müzisyen korkuttu! 2 saat sürdü Özge Özder'in eşi Sinan Güleryüz ameliyat oldu. Uzun süre hastanede yatan Sinan Güleryüz'ün son durumunu eşi Özge Özder açıkladı.
2.02.2023 Magazin
Özge Özder'den korkutan açıklama:  Ailece domuz gribi olduk
Özge Özder'den korkutan açıklama: Ailece domuz gribi olduk Kızları Luna'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşayan Özge Özder, Sinan Güleryüz ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Yalnız başına alışveriş turuna çıkan Özder, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Ailece domuz gribine yakalandıklarını söyleyen oyuncu, "40 derecenin üstünde korkutucu bir ateşle bayağı mücadele verdik" açıklamasında bulundu.
23.11.2022 Magazin
Özge Özder eridi! 17 kilo veren oyuncunun son haline övgüler yağdı
Özge Özder eridi! 17 kilo veren oyuncunun son haline övgüler yağdı Müzisyen Sinan Güleryüz ile 2018 yılında evlenen ünlü oyuncu Özge Özder, ilk bebeği Eva Luna'yı 2021 Şubat'ta kucağına almıştı. Özge Özder, sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden. Özder, yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor. Tatil sezonu açan ünlü çift kızları Eva Luna ile sık sık paylaşımlar yapıyor. Özge Özder, son olarak kızıyla deniz keyfini paylaştı. Güzel oyuncunun fit hali dikkat çekti. Özge Özder doğumdan sonra 11 kilo, daha sonrasında da 6 kilo vererek toplamda 17 kilo verdi.
29.08.2022 Magazin
Özge Özder'den şaşırtan 'Sadakatsiz' itirafı!
Özge Özder'den şaşırtan 'Sadakatsiz' itirafı! Hülya Koçyiğit'in sunduğu, TRT 2 ekranlarında yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu, Kanal D'de final yapan 'Sadakatsiz' dizisinde rol alan Özge Özder oldu. 2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile dünyaevine giren, Şubat 2021'de kızı Eva Luna'yı kucağına alan ünlü oyuncu, anne olduktan sonra hayatında birçok şeyin değiştiğini, anneliğin hayatına bir anlam kattığını vurguladı.
17.07.2022 Magazin
Elçin Sangu'nun bir erkekte tahammül edemediği şeyler! Dikkat çeken takıntısı...
Elçin Sangu'nun bir erkekte tahammül edemediği şeyler! Dikkat çeken takıntısı... Ünlü isimlerin bilinmeyen yönleri sizi çok şaşırtacak! Engin Akyürek, Elçin Sangu, Sinan Güleryüz ve Özge Özkaplan'ın hiç bilmediğiniz özelliklerine şahit olacaksınız. İşte o isimler ve sırları...
7.05.2022 Magazin
Oyuncu Özge Özder o mesajı ifşaladı! 'Çocuğu da yaptık geç kaldın'
Oyuncu Özge Özder o mesajı ifşaladı! 'Çocuğu da yaptık geç kaldın' Son olarak Sadakatsiz dizisinde rol alan oyuncu Özge Özder, 2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile evlenmiş,geçtiğimiz yıl da minik kızı Eva Luna'yı kucağına almıştı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan güzel oyuncu, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak Özder, kendisine sosyal medyadan mesaj atan kullanıcıyı, eşi Sinan Güleryüz'ü etiketleyerek ifşa etti. Güleryüz'den ise yorum gecikmedi.
31.01.2022 Magazin
Özge Özder'den mutlu aile pozu
Özge Özder'den mutlu aile pozu Daha önce 'Dudaktan Kalbe', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Mucize Doktor' gibi dizilerde rol alan oyuncu Özge Özder, Instagram hesabından eşi Sinan Güleryüz ve dokuz aylık kızı Eva Luna ile verdiği pozu paylaştı.
4.12.2021 Magazin
Özge Özder'den bakıcı itirafı: Biraz eski kafalıyım
Özge Özder'den bakıcı itirafı: Biraz eski kafalıyım Sinan Güleryüz, ‘Yak Yakacaksan’ şarkısının tanıtımını önceki akşam Swissôtel The Bosphorus, Istanbul Gabbro’da gerçekleştirdi. Sözleri Yasin Dinç’e ait olan şarkının klip yönetmenliğini ise eşi Özge Özder üstlendi. Güleryüz’ü bu özel gecede sanatçı dostları Selim Bayraktar, Okan Karacan ve Alara Eriç yalnız bırakmadı. Özder, hem özel hayatı hem de rol aldığı 'Sadakatsiz' dizisi ile ilgili açıklamalar yaptı.
16.11.2021 Magazin
Özge Özder: Minik tırtıl plajda
Özge Özder: Minik tırtıl plajda Özge Özder, objektif karşısına geçti. Eva Luna ile birlikte poz verdi.
29.06.2021 Magazin
Alperen bebek için bağış topladılar
Alperen bebek için bağış topladılar Mentalist Olcay Kutluca ve şarkıcı Sinan Güleryüz, SMA hastası Alperen bebek için seferber oldu.
29.05.2021 Magazin
Özge Özder: Rejim yapmayın, emzirin!
Özge Özder: Rejim yapmayın, emzirin! Geçtiğimiz günlerde kızı Eva Luna'yı kucağına alan oyuncu Özge Özder, doğum kilolarından kurtuldu.
21.02.2021 Magazin
Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder çok kızdı! 'Şikayetinizi yapım şirketine iletin'
Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder çok kızdı! 'Şikayetinizi yapım şirketine iletin' Eşi Sinan Güleryüz ile kız bebek bekleyen 7,5 aylık hamile oyuncu Özge Özder, sosyal medya hesabından yayınladığı kareye gelen bir yoruma tepki gösterdi.
16.01.2021 Magazin
Özge Özder-Sinan Güleryüz çifti bebek bekliyor! Cinsiyeti...
Özge Özder-Sinan Güleryüz çifti bebek bekliyor! Cinsiyeti... Oyuncu Özge Özder'den hamilelik müjdesi geldi. Şarkıcı Sinan Güleryüz ile iki yıl önce dünyaevine giren Özder'in, bebeğinin cinsiyeti de belli oldu.
7.11.2020 Magazin
Balayı pozu olay oldu
Balayı pozu olay oldu Oyuncu Özge Özder ve uzun süredir aşk yaşadığı müzisyen Sinan Güleryüz, geçtiğimiz ay dünyaevine girmişti. Çift balayı için Bali’yi tercih etti.
15.08.2018 Magazin
Balayı  Bali’de
Balayı Bali’de GEÇEN hafta dünya evine giren oyuncu Özge Özder ile müzisyen Sinan Güleryüz Nişantaşı’nda görüntülendi.
3.08.2018 Magazin
İlk gördüğümde anlamıştım
İlk gördüğümde anlamıştım Sinan Güleryüz, önceki gece dünyaevine girdiği Özge Özder hakkında “Ben Özge’yi ilk gördüğümde karım olduğunu benimsemiştim” dedi.
30.07.2018 Magazin
Hayalimiz büyük bir aile olmak
Hayalimiz büyük bir aile olmak Üç yıllık beraberliklerini nikah masasına taşıyan Özge Özder ve Sinan Güleryüz evlenmeden çok önce aile olduklarını söylüyor.
29.07.2018 Arşiv
8 yaş küçük sevgili
8 yaş küçük sevgili Oyuncu Özge Özder, yaklaşık bir yıldır beraber olduğu müzisyen sevgilisi Sinan Güleryüz ile ilk kez görüntülendi.
21.12.2017 Magazin
Üçü bir arada
Üçü bir arada Ünlü isimler, sokak hayvanlarının tedavisine destek olmak amacıyla önceki akşam Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede bir araya geldi.
6.11.2017 Magazin
Yeni projeler yolda
Yeni projeler yolda Oyuncu Özge Özder önceki akşam Karaköy’de yakın bir arkadaşının doğum günü partisine katıldı.
5.04.2017 Magazin
Aydın 2023 seçim sonuçları: Aydın Cumhurbaşkanı, miletvekili genel seçim sonucu ve canlı oy oranı... Aydın hangi parti kazandı?
Aydın 2023 seçim sonuçları: Aydın Cumhurbaşkanı, miletvekili genel seçim sonucu ve canlı oy oranı... Aydın hangi parti kazandı? 2023 Aydın seçim sonuçları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleriyle birlikte belli oluyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayları olaran Aydınlı seçmenlerin karşısına çıktı. gazetevatan seçim 2023 Aydın seçim sonuçları ekranından 14 Mayıs akşamı partilerin oy oranları yer alacak. MHP, AK Parti, İYİ Parti, CHP, Yeşil Sol Parti Aydın seçim sonuçları canlı takip edilecek. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Aydın'da YSK yasaklarının kaldırılmasıyla belli olacak. İşte Aydın ili, ilçeleri son dakika seçim sonuçları... Aydın hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Sanatseverler mart ayında “Artweeks @Akaretler”de buluşuyor
Sanatseverler mart ayında “Artweeks @Akaretler”de buluşuyor İlki büyük ilgi gören “Artweeks @Akaretler”’in ikincisi 5-17 Mart tarihleri arasında; Bilgili Holding ve Sabiha Kurtulmuş organizasyonuyla, önemli sanatçıların eserlerini Akaretler’de sanatseverlerle buluşturuyor.
1.03.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Sinan Güleryüz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinan güleryüz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.