Sinan Akçıl Sevgili

Sinan Akçıl Sevgili

Son dakika Sinan Akçıl sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sinan Akçıl sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sinan Akçıl sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinan Akçıl Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinan akçıl sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 sinan akçıl sevgili haberi bulunmuştur. Tüm sinan akçıl sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı yeniden evlendi! 'Artık bu son olsun'
Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı yeniden evlendi! 'Artık bu son olsun' Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl bugün ikinci kez nikah masasına oturdu. Ünlü çift fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.
22.02.2021 Magazin
Cansu Taşkın’dan, Otilia’ya ağır cevap
Cansu Taşkın’dan, Otilia’ya ağır cevap Şarkıcı Sinan Akçıl'ın sevgilisi Otilia Bruma’nın Cansu Taşkın için 'basit' söylemine ünlü model ateş püskürdü.
20.11.2017 Magazin
Cüretkar sözler: Cinsel ilişki olmazsa...
Cüretkar sözler: Cinsel ilişki olmazsa... Sinan Akçıl ile bir yıldır aşk yaşayan Otilia "Cinsellik olmazsa kendimi kadın hissetmem" diyerek cinselliğin ilişkilerinde ne kadar önemli olduğunu vurguladı.
20.11.2017 Magazin
Aşk da yok arkadaşlık da!
Aşk da yok arkadaşlık da! Adı Sinan Akçıl ile aşk dedikodularına karışan Cansu Taşkın isyan etti: “Çıkan aşk haberlerinden sonra Sinan’la arkadaşlığımı da sonlandırıyorum”
10.08.2017 Magazin
Sinan Akçıl çok fena rezil oldu!
Sinan Akçıl çok fena rezil oldu! Şarkıcı Sinan Akçıl, sahip olduğu hesaptan kendisi hakkında yorumda bulundu ortalık yıkıldı.
27.07.2017 Magazin
Sinan Akçıl, Hadise’yi unutamıyor!
Sinan Akçıl, Hadise’yi unutamıyor! Sinan Akçıl’ın yaptığı paylaşımlar kafa karıştırdı. Akıllara eski sevgili Hadise geldi.
6.07.2017 Magazin
Sinan Akçıl: Türkiye'de benim gibisi yok!
Sinan Akçıl: Türkiye'de benim gibisi yok! Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'dan çarpıcı açıklamalar. Akçıl, 'Türkiye'de benim gibi şarkıcı yok.' diyerek iddialı bir çıkışta bulundu.
15.06.2017 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gençlerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gençlerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÜNİAK FEST Programında 81 ilden gelen üniversiteli gençlerle buluştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Birileri sosyal mecralarda kendilerini gaza getirirken, biz gençlerimizle yüz yüze, göz göze, diz dize, el ele, gönül gönüle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz" ifadelerini kullandı.
8.01.2023 Gündem
Burcu Kıratlı'dan 'hamile sevgili' iddialarıyla ilgili açıklama
Burcu Kıratlı'dan 'hamile sevgili' iddialarıyla ilgili açıklama Şarkıcı Sinan Akçıl ile ikinci kez nikah masasına oturması beklenirken 'ayrılık' haberiyle gündeme gelen oyuncu Burcu Kıratlı, 'kıskançlık krizi' ve 'hamile sevgili' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu.
20.10.2020 Magazin
Eski aşıklar karşı karşıya! "Bana iftira atıyorlar"
Eski aşıklar karşı karşıya! "Bana iftira atıyorlar" Ebru Şallı, yıllar sonra sevgili oldukları dönemde kendisine kredi çektiren ancak ödemeyen Sinan Akçıl'dan şikayetçi oldu. Ebru Şallı, kendisine borcunu ödemediğini iddia ettiği eski aşkı için Ocak ayında hukuki işlem başlattı. Ebru Şallı'nın borcuna karşılık Sinan Akçıl'dan 6 senet aldığı da protokolde belirtildi. İstanbul İcra Müdürlüğü'nde 230 bin TL'lik icra takibi başlatan Şallı, Sinan Akçıl'ın borcunu ödememesi durumunda haciz işlemlerini başlatacak.
12.03.2020 Magazin
Güzelliğe değil yeteneğe şans verilsin
Güzelliğe değil yeteneğe şans verilsin Oyunculuğa başladıktan sonra anoreksiyaya yakalanan ve bu hastalığı yenen Ayşe Akın neler yaşadığını anlattı. Akın dayatılan güzellik algısına karşı çıkıyor.
25.08.2017 Arşiv
Cansu Taşkın krize neden oldu! İşte o şok sözler...
Cansu Taşkın krize neden oldu! İşte o şok sözler... Sinan Akçıl’ın şarkıcı sevgilisi Otilia, konser için gittiği Bodrum’da yaptığı açıklamalarla akılları karıştırdı.
9.08.2017 Magazin
Otilia'nın 'Ramazan' paylaşımı!
Otilia'nın 'Ramazan' paylaşımı! Sinan Akçıl’ın Rumen aşkı Otilia İslam aleminin Ramazan’ını tebrik etti. Güze şarkıcının paylaşımı büyük beğeni aldı.
28.05.2017 Magazin
İbrahim Erkal'ın vefatı herkesi yasa boğdu!
İbrahim Erkal'ın vefatı herkesi yasa boğdu! Ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın vefatından sonra yasa boğulan sanat dünyası paylaşımlarda bulundu. Yürekleri dağlayan paylaşım ise İbrahim Tatlıses'ten geldi. İşte sanat camiasını yasa boğan İbrahim Erkal'ın vefatı üzerine sanatçıların sosyal medya paylaşımları...
12.05.2017 Magazin
'Menisküs yırtığı' dedi, çene estetiği çıktı!
'Menisküs yırtığı' dedi, çene estetiği çıktı! Geçtiğimiz gün ameliyat olduğunu İnstagram hesabından duyuran Sinan Akçıl, menisküs yırtığı sebebiyle ameliyat olduğunu söylese de gerçek ortaya çıktı.
30.01.2017 Magazin
Sinan kim kardeşim!
Sinan kim kardeşim! Cem Yılmaz aynı mekanda olduğu Ebru Şallı’nın eski sevgilisi Sinan Akçıl sorulunca “Sinan kim kardeşim? Ben tanımıyorum öyle birisini” dedi.
25.11.2016 Magazin
Emel Sayın'ın bu gözyaşları eski aşkı Tarık Akan için!
Emel Sayın'ın bu gözyaşları eski aşkı Tarık Akan için! Türk sanat müziğinin önemli isimlerinden Emel Sayın önceki akşam Antalya Expo 2016 konser etkinlikleri kapsamında sahneye çıktı...
18.09.2016 Magazin
ABD’li generale sert çıktı: Haddini bil!
ABD’li generale sert çıktı: Haddini bil! ABD’li generalin darbe girişimi sonrası müttefiklerinin tutuklandığı yönündeki sözlerine Cumhurbaşkanı şu sözlerle tepki gösterdi: “Sen kimsin? Teşekkür edeceğine darbecilerin yanında yer alıyorsun”
29.09.2021 Gündem
Bir olma zamanı!
Bir olma zamanı! TSK içinde bir grup askerin İstanbul ve Ankara’da darbe girişiminde bulunması sonrası ünlü isimlerden tepkiler gelmeye devam ediyor. Sanat dünyasından birçok isim birlik ve beraberlik mesajı verdi
17.07.2016 Magazin
‘Masalı bırakıp işe bakalım’
‘Masalı bırakıp işe bakalım’ Ebru Şallı ile ayrılığı gündeme bomba gibi düşen Sinan Akçıl, Hülya Avşar’a samimi itiraflarda bulundu
19.03.2015 Magazin
'Kutsal Kadın'ın bol sıfırlı birikimi
'Kutsal Kadın'ın bol sıfırlı birikimi Sinan Akçıl rakamı görünce şoke oldu!
6.08.2014 Magazin
'Bizde de star kaprisi oluyor'
'Bizde de star kaprisi oluyor' Hande Yener değişime açık, en çok korktuğu şeyin enerjisinin bitmesi olduğunu açıkladı
10.03.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sinan Akçıl Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinan akçıl sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.