Simpsonlar

Simpsonlar

Son dakika simpsonlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan simpsonlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını simpsonlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Simpsonlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan simpsonlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 simpsonlar haberi bulunmuştur. Tüm simpsonlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
20 Eylül 2023 ne olacak, 20 Eylül Türkiye’nin sırrı ne? 20 Eylül 2023 astroloji yorumu ve Simpsonlar kehanetleri, 20 Eylül 2023 takvim yaprağı
20 Eylül 2023 ne olacak, 20 Eylül Türkiye’nin sırrı ne? 20 Eylül 2023 astroloji yorumu ve Simpsonlar kehanetleri, 20 Eylül 2023 takvim yaprağı Astrologlar burç yorumları dışında ülkeleri neler bekliyor, dünyada ne gibi olaylar yaşanacak gibi yorumlarda da bulunuyor. Astrolog Nuray Sayarı da Türkiye ile ilgili konuşarak "Türkiye'nin istikbali 20 Eylül'de başlıyor... Çok bingo bir gün, astrolojik anlamda sır perdesi aralanacak." Yorumunda bulundu. Söz konusu açıklamanın ardından “20 Eylül 2023 ne olacak, 20 Eylül 2023 astroloji yorumu ne? 20 Eylül Türkiye’nin sırrı nedir?” sorularına yanıt arıyor. İşte 20 Eylül kehanetleri, Simpsonlar’da yer alan görüntüler ve 20 Eylül 2023 takvim yaprağı…
20.09.2023 Gündem
Simpsonlar'ın kehaneti 18 yıl sonra ortaya çıktı! Sonbaharda Kosova savaşı...
Simpsonlar'ın kehaneti 18 yıl sonra ortaya çıktı! Sonbaharda Kosova savaşı... Sevilen animasyon dizi Simpsonlar'ın kehanetlerinin ortaya çıkması tüm dünyanın dikkatini çekmişti. Yıllar önce çektikleri bölümleri gerçeğe dönüşen ünlü çizgi dizi Simpsonlar'ın son tahminini ABD'li gazeteci gündeme getirdi. Öte yandan Trump’ın başkanlığı, Kolomb heykelinin başının kesilmesi, akıllı saatler, ebola virüsü, korona virüsü ve 11 Eylül saldırıları gibi dünyayı sarsan gelişmeleri önceden bilen Simpsonlar son olarak Titanik'in enkazına dalarken patlayan Oceangate isimli denizaltıyı tahmin etmişlerdi.
18.07.2023 Dünya
Bursa Valiliği, ormanlarda ateş yakmayı yasakladı
Bursa Valiliği, ormanlarda ateş yakmayı yasakladı Bursa Valiliği, ormanlık yangınlarını önlemek amacıyla belirli saatlerde yasak getirdi.
23.06.2023 Gündem
Simpsonlar,11 yıl öncesinden bilmiş! Şaşırtan X tahmini
Simpsonlar,11 yıl öncesinden bilmiş! Şaşırtan X tahmini Dünyada yaşanan büyük olayları öncesinde tahmin ettiği söylenen Simpsonlar, bu kez de Elon Musk'ın Twitter ismini X olarak değiştireceğini önceden görmüş. Yıllar öncesinde yayınladığı bir bölümde Twitter'ın logosunda yaşanan değişikliğin sinyalini veren çizgi film, yine herkesi şaşırtmayı başardı.
27.07.2023 Dünya
The Simpsons'taki 31 yıllık sır! Dizinin hayranı gizli cümleyi buldu
The Simpsons'taki 31 yıllık sır! Dizinin hayranı gizli cümleyi buldu ABD'nin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar (The Simpsons), yıllar geçse bile eski bölümleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Kehanetleriyle ünlü eski bölümlerdeki bir espri, 31 yıl sonra açığa çıktı. 1992 tarihli The Otto Show bölümüne gömülü olan espri, dizinin bir hayranı tarafından ortaya çıkarıldı.
22.04.2023 Dünya
Simpsonlar Maraş depremini bildi mi? Simpsonslar Kahramanmaraş bölümü gerçek mi, kaçıncı bölüm? 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş kehaneti!
Simpsonlar Maraş depremini bildi mi? Simpsonslar Kahramanmaraş bölümü gerçek mi, kaçıncı bölüm? 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş kehaneti! Simpsons Kahramanmaraş kaçıncı bölüm, gerçek mi? Simpsons Maraş depremi iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu. Simpsonlar kehanetleri bir kez daha gündeme geldi. Türk bayraklı geminin görüldüğü Simpsonların Kahramanmaraş depremini bildiği iddia edildi. Sosyal medyada paylaşılan Simpsonlar videosu sonrası Simpsonlar Kahramanmaraş depremini bildi mi? Simpsons Kahramanmaraş bölümü gerçek mi, kaçıncı bölüm? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
7.02.2023 Gündem
Karın Deşen Jack'in yüzü göründü! Vahşi gizem 135 yıl sonra ortaya çıktı
Karın Deşen Jack'in yüzü göründü! Vahşi gizem 135 yıl sonra ortaya çıktı Dünyanın en korkunç ve vahşi seri katilleri arasında olan Karın Deşen Jack ile ilgili gerçek ortaya çıktı. 1888 yılında Londra'ya korku salan seri katil Karın Deşen Jack'in kimliği günümüzde de gizemini koruyor. Hayat kadınlarını hedef alan seri katil, öldürme yöntemiyle dikkat çekiyordu. Karın Deşen Jack'in kimliğinin ardından sır gün yüzüne çıktı. İşte haberin detayları...
3.01.2023 Dünya
Simpsonlar'ın 2023 kehanetleri ortaya çıktı!
Simpsonlar'ın 2023 kehanetleri ortaya çıktı! Tutan kehanetleriyle milyonları şaşkına çeviren animasyon dizisi Simpsonlar dünya gündemindeki yerini koruyor. 34 yıldır izleyiciyi ekranlara bağlayan Simpsonlar ele aldıkları konuların daha sonra gerçeğe dönüşmesi büyük bir şaşkınlık yaratmıştı. Popüler animasyon dizisinin ön görülerinin ortaya çıkması doğal olarak 2023'e dair hangi kehanetlerde bulunduğu merak konusu oldu.
28.12.2022 Dünya
Simpsonlar yine 15 yıl önceden bildiler! Bir Donald Trump kehaneti daha gerçek oldu
Simpsonlar yine 15 yıl önceden bildiler! Bir Donald Trump kehaneti daha gerçek oldu Animasyon televizyon dizisi Simpsonlar tüm dünyayı şaşırtmaya devam ediyor. Simpsonlar'ın gelecekteki olayları tahmin etmedeki başarısı bir kez daha gündeme geldi. Simpsonlar, bu kez de 2015 yılında yayınlanan bir bölümdeki detay ile şoke etti.
17.11.2022 Dünya
İşte Simpsonlar'ın 2022 kehanetleri! Tüm tahminleri doğru çıktı...
İşte Simpsonlar'ın 2022 kehanetleri! Tüm tahminleri doğru çıktı... Simpsonlar'ın doğru çıkan kehanetleri dünya gündemine bomba gibi düşmüştü. Yakın gelecekteki olayları tahmin etmesiyle gündeme damgasını vuran Simpsonlar dizisi, geçmişte Beyrut'taki patlamanın benzerinin yayınlanmasıyla ve koronavirüs salgınının bir benzerini tahmin etmesiyle gündemi sarsmıştı. ABD'de seçim sonrasında yemin töreniyle ilgili bir kehanetinin daha doğru çıkmasıyla dünyayı şaşkına çeviren dizinin, neredeyse 30 yıl önce yaptığı tahminin tutması dünyayı hayrete düşürmüştü. Şimdiyse, Simpsonlar'ın 2022 için kehanetleri konuşuluyor...
18.01.2022 Dünya
Bitcoin'den yeni zirve! O sınırı da aştı
Bitcoin'den yeni zirve! O sınırı da aştı Bitcoin, kripto para piyasalarına gelen genel alımların yanında, kripto para bazlı yeni fonların kurulmasına ilişkin gelişmelerin desteğinde 63,835.01 dolarlık yeni zirvesini gördü. Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli biriminin yanında, diğer birimlere de gelen alımlarla toplam piyasa hacmi de 2.22 trilyon doların üzerine tırmandı.
14.04.2021 Ekonomi
Simpsonlar'ın yazarı Marc Wilmore hayatını kaybetti! Kehanetleri bir bir tutmuştu...
Simpsonlar'ın yazarı Marc Wilmore hayatını kaybetti! Kehanetleri bir bir tutmuştu... Efsane çizgi dizi Simpsonlar'ın yazarı hayatını kaybetti. 2002 ile 2015 yılları arasında Simpsonlar'ın yazım ve yapım ekibinde yer alan, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve son olarak koronavirüse yakalanan televizyoncu Marc Wilmore, 57 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberi komedyen kardeşi, sosyal medyadan duyurdu.
1.02.2021 Dünya
Simpsons dizisi Beyrut patlamasını bildi mi? Simpson kenaheti yine gerçek oldu!
Simpsons dizisi Beyrut patlamasını bildi mi? Simpson kenaheti yine gerçek oldu! Dünyaca ünlü kült çizgi film Simpsons kehanetleriyLe olay yaratmaya devam ediyor. Beyrut patlamasının ardından binlerce kişi sosyal medyada dizideki patlama görüntülerini paylaşmaya başladı. Peki, Simpsons dizisi Beyrut patlamasını da bildi mi? Simpson kehanetleri gerçek mi oldu? Simpsons neleri bildi? İşte Simpsons gelecek tahminleri...
5.08.2020 Gündem
The Simpsons'ta Fenerbahçe forması!
The Simpsons'ta Fenerbahçe forması! Fenerbahçe Doğuş'un İtalyan yıldızı Gigi Datome, dünyada ilgiyle takip edilen The Simpsons'a konuk oluyor.
27.03.2018 Fenerbahçe
Simpsonlar 16 yıl önce Trump'ın başkan olacağını bildi
Simpsonlar 16 yıl önce Trump'ın başkan olacağını bildi Fenomen çizgi dizinin 2000 yılında yayınlanan bir bölümünde, milyarder işadamı ABD Başkanı olarak gösteriliyor. Senaristi Greaney, Trump'ın başkanlığının gerçek olacağını hiç düşünmediğini söyledi.
17.06.2021 Dünya
Simpsonlar rekor kırdı!
Simpsonlar rekor kırdı! Dünyanın en çok izlenen animasyon komedilerinden biri olan Simpsonlar (The Simpsons) 600'üncü bölümünü yayınlayarak ABD'de en uzun süre TV ekranlarında kalan dizilerden biri olarak tarihe geçti.
17.06.2021 Dünya
Simpsons’tan iyi haber
Simpsons’tan iyi haber Hali hazırda 26 yıldır devam eden dünyanın en çok izlenen çizgi dizisi The Simpsons’tan hayranlarını sevindirecek yeni bir gelişme geldi...
5.05.2015 Magazin
Mezbahadan kurtarılan eşcinsel boğa aşkı buldu!
Mezbahadan kurtarılan eşcinsel boğa aşkı buldu! SImpsonlar çizgi filminin yaratıcılarından Sam Simon’ın desteklediği kampanyayla İrlanda’da mezbahaya gönderilmekten kurtulan eşcinsel boğa Benjy, yeni evine gider gitmez kendisine yeni bir arkadaş buldu...
16.12.2014 Dünya
Mezbahadan kurtarılmıştı... Eşcinsel boğa aşkı buldu
Mezbahadan kurtarılmıştı... Eşcinsel boğa aşkı buldu Simpsonlar çizgi filminin yaratıcılarından Sam Simon'ın desteklediği kampanyayla mezbahaya gönderilmekten kurtulan eşcinsel boğa Benjy, yeni evine gider gitmez kendisine yeni bir arkadaş buldu.
16.12.2014 Dünya
'Gay' boğa kurtuldu
'Gay' boğa kurtuldu İrlanda’da eşcinsel davranışlar sergilediği gerekçesiyle mezbahaya gönderilmek istenen Benjy adlı boğa uzun uğraşlar sonucunda kurtarıldı.
19.11.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Simpsonlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki simpsonlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.