Simge Aköz

Simge Aköz

Son dakika simge aköz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan simge aköz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını simge aköz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Simge Aköz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan simge aköz gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 simge aköz haberi bulunmuştur. Tüm simge aköz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisi 5. maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup etti ve seriyi 3-2 kazanıp üst üste 2. kez şampiyon oldu.
21.04.2024 Voleybol
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup eden VakıfBank, 6'ncı şampiyonluğuna ulaştı.
20.05.2023 Voleybol
Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı nasıl izlenir, canlı ve şifresiz mi yayınlanacak?
Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı nasıl izlenir, canlı ve şifresiz mi yayınlanacak? Filenin Sultanları, Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B grubu üçüncü maçında Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek. A Milli Kadın Voleybol takımı mücadeleye mutlak galibiyet ile çıkacak. Peki Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı canlı ve şifresiz mi yayınlanacak?
28.09.2022 Şampiy10
Türkiye Tayland voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Filenin Sultanları Türkiye Tayland voleybol maçı canlı nereden izlenir?
Türkiye Tayland voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Filenin Sultanları Türkiye Tayland voleybol maçı canlı nereden izlenir? Türkiye Tayland voleybol maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları, Hollanda ve Polonya’nın ev sahipliğinde 23 Eylül Eylül-15 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenecek FIVB Dünya Şampiyonası’nda ilk maçına Tayland ile yapacak. Maçı izlemek isteyenler ise Türkiye Tayland voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Sorularına yanıt arıyor.
24.09.2022 Şampiy10
Berkay Ateş ve sevgilisi Simge Aköz deniz sezonunu açtı!
Berkay Ateş ve sevgilisi Simge Aköz deniz sezonunu açtı! Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından Simge Aköz ile aşk yaşayan oyuncu Berkay Ateş, sevgilisiyle birlikte tatile çıktı. Çeşme'ye giden çift, önceki gün denizde sohbet ederken objektiflere yansıdı
21.07.2022 Magazin
FIVB Milletler Ligi: Türkiye: 3 - Bulgaristan: 0
FIVB Milletler Ligi: Türkiye: 3 - Bulgaristan: 0 Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) 2022 Milletler Ligi'nde Türkiye, Bulgaristan ile karşılaştı. Ankara Spor Salonu’nun ev sahipliğinde yapılan maçta ay-yıldızlılar, rakibini 3-0 mağlup etti.
5.06.2022 Voleybol
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
Simge Aköz'den oyuncu sevgilisi Berkay Ateş'e ilan-ı aşk!
Simge Aköz'den oyuncu sevgilisi Berkay Ateş'e ilan-ı aşk! 'Sadakatsiz' dizisinde 'Aras' rolünü canlandıran Berkay Ateş, kadın milli voleybol takımı oyuncularından Simge Aköz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Aköz, paylaştığı fotoğrafla ünlü oyuncuya adeta ilan-ı aşk etti.
20.02.2022 Magazin
Simge Aköz ve Berkay Ateş'in aşk pozu ortaya çıktı!
Simge Aköz ve Berkay Ateş'in aşk pozu ortaya çıktı! 2021 yılının aralık ayında Simge Aköz ve Berkay Ateş aşkı gündemdeydi. Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından Simge Aköz ile Berkay Ateş yeni yıla da birlikte girdi. İkilinin aşk pozu ortaya çıktı.
2.01.2022 Magazin
'Sadakatsiz'in 'Aras'ı Berkay Ateş gerçek aşkıyla yakalandı!
'Sadakatsiz'in 'Aras'ı Berkay Ateş gerçek aşkıyla yakalandı! Sadakatsiz dizisiyle ekrana dönen Berkay Ateş, yeni aşk yaşamaya başladığı voleybolcu Simge Aköz ile görüntülendi. Görüntü vermemek için mekana ayrı ayrı giren ikili, yan yana oturunca objektiflerden kaçamadı.
17.12.2021 Magazin
Simge Aköz kimdir, kaç yaşında, nereli? Simge Aköz Berkay Ateş ile sevgili mi?
Simge Aköz kimdir, kaç yaşında, nereli? Simge Aköz Berkay Ateş ile sevgili mi? 'Sadakatsiz' dizisinde 'Aras' karakterine hayat veren Berkay Ateş'in Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından Simge Aköz ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. Söz konusu iddiaların ardından Simge Aköz kimdir, kaç yaşında, nereli?
6.12.2021 Magazin
15 kişilik Avrupa Şampiyonu kadromuz açıklandı
15 kişilik Avrupa Şampiyonu kadromuz açıklandı A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası kadrosu belli oldu.
10.11.2021 Voleybol
Baladın ile Aköz konuk olacak
Baladın ile Aköz konuk olacak teve2’nin, sunuculuğunu Avatar Atakan’ın (Çağan Atakan Arslan) yaptığı ‘Senden İyi Yok’un bu haftaki konukları, voleybolcu Hande Baladın ve Simge Aköz olacak
14.01.2021 Televizyon
Filenin Sultanları tarih yazdı
Filenin Sultanları tarih yazdı A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Elemeleri finalinde Almanya'yı 3-0 yenerek, olimpiyatlara katılma hakkı elde etti.
10.11.2021 Voleybol
Türkiye - Almanya final maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta?
Türkiye - Almanya final maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta? 2020 CEV Tokyo Olimpiyatları Elemeleri yarı final mücadelesinde Polonya'yı 3-2 mağlup eden Filenin Sultanları, finale yükseldi. Filenin Sultanları'nın rakibi ise Hollanda’yı 3-0 deviren Almanya. Polonya karşısında muhteşem bir zafer elde eden Sultanlar'ın sıradaki hedefi ise Almanya... Peki, Türkiye - Almanya finali ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
10.11.2021 Voleybol
A Milli Voleybol takımımız 2. Kez olimpiyatta yer alabilecek mi? Türkiye Almanya voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
A Milli Voleybol takımımız 2. Kez olimpiyatta yer alabilecek mi? Türkiye Almanya voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye Almanya voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Soruları maça saatler kala yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. A Milli Voleybol Takımımız, tarihinde ikinci kez Olimpiyat Oyunları'nda yer alabilmek için Avrupa Kıta Elemelerinde olacak. Peki, Almanya- Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde.
7.01.2020 Gündem
Eczacıbaşı VitrA evinde kazandı
Eczacıbaşı VitrA evinde kazandı Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi 12. hafta maçında Eczacıbaşı VitrA, sahasında Nilüfer Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı VitrA, Beşiktaş'a set vermedi
Eczacıbaşı VitrA, Beşiktaş'a set vermedi Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi 8. hafta erteleme maçında Eczacıbaşı VitrA, Beşiktaş'ı 3-0 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı VitrA yenilmeden yarı finalde
Eczacıbaşı VitrA yenilmeden yarı finalde 2018 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası grup etabının son maçında Eczacıbaşı VitrA, rakibini mağlup ederek yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı Vitra set vermedi!
Eczacıbaşı Vitra set vermedi! Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 7. haftasında Eczacıbaşı VitrA, Karayolları'nı 3-0 mağlup etti.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı VitrA 3. galibiyetini aldı
Eczacıbaşı VitrA 3. galibiyetini aldı Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi 3. hafta mücadelesinde Eczacıbaşı VitrA, deplasmanda Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas'ı 3-0 mağlup etti.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı VitrA, Halkbank'ı set vermedi
Eczacıbaşı VitrA, Halkbank'ı set vermedi Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 2. haftasında Eczacıbaşı VitrA, sahasında Halkbank'ı 3-0 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı Vitra set vermedi!
Eczacıbaşı Vitra set vermedi! 2017-2018 Vestel Sultanlar Ligi 17’nci hafta karşılaşmasında Çanakkale Belediyespor, sahasında Eczacıbaşı Vitra'ya 3-0 mağlup oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eczacıbaşı VitrA rahat kazandı
Eczacıbaşı VitrA rahat kazandı Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 4. haftasında Eczacıbaşı VitrA, Nilüfer Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı VitrA'dan kaptanlarına veda
Eczacıbaşı VitrA'dan kaptanlarına veda Uzun yıllar Eczacıbaşı VitrA'da forma giyen Esra Gümüş Kırıcı ve Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu düzenlenen etkinlikle jübile yaptı.
10.11.2021 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Simge Aköz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki simge aköz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.