Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Türkiye Tayland voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Filenin Sultanları Türkiye Tayland voleybol maçı canlı nereden izlenir?

Türkiye Tayland voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Filenin Sultanları Türkiye Tayland voleybol maçı canlı nereden izlenir?

Türkiye Tayland voleybol maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları, Hollanda ve Polonya’nın ev sahipliğinde 23 Eylül Eylül-15 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenecek FIVB Dünya Şampiyonası’nda ilk maçına Tayland ile yapacak. Maçı izlemek isteyenler ise Türkiye Tayland voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Sorularına yanıt arıyor.

Türkiye Tayland voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Filenin Sultanları Türkiye Tayland voleybol maçı canlı nereden izlenir?

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 23 Eylül-15 Ekim 2022 tarihlerinde düzenlenecek FIVB Dünya Şampiyonası'nda B grubunda mücadele edecek. Filenin Sultanları’nın Tayland ile yapacağı maçın detayları sorgulanıyor. Peki, Türkiye Tayland voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TÜRKİYE TAYLAND VOLEYBOL MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Türkiye Tayland voleybol maçı 24 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 14.00'da oynanacak. 

Türkiye Tayland maçı TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL MİLLİ TAKIMI KADROSU

Cansu Özbay Pasör

Elif Şahin Pasör

Ebrar Karakurt Pasör Çaprazı

Meryem Boz Pasör Çaprazı

Hande Baladın Smaçör

Saliha Şahin Smaçör

Meliha İsmailoğlu Smaçör

İlkin Aydın Smaçör

Derya Cebecioğlu Smaçör

Eda Erdem Dündar Orta Oyuncu

Zehra Güneş Orta Oyuncu

Ayçin Akyol Orta Oyuncu

Simge Aköz Libero

Aylin Acar Libero