Silvio Berlusconi

Silvio Berlusconi

Son dakika Silvio Berlusconi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Silvio Berlusconi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Silvio Berlusconi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silvio Berlusconi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silvio berlusconi gelişmeleri de dahil olmak üzere 850 silvio berlusconi haberi bulunmuştur. Tüm silvio berlusconi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Berlusconi geride silinmez izler bıraktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Berlusconi geride silinmez izler bıraktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Haziran'da hayatını kaybeden eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi için İtalyan gazetesinde bir yazı kaleme aldı. Erdoğan, Berlusconi'nin nevi şahsına münhasır bir siyasetçi olduğunu belirterek, "İtalya siyasetini uzun yıllar domine eden Berlusconi'nin geride silinmez izler bıraktığına inanıyorum" dedi.
17.06.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan, Berlusconi’nin cenazesine katıldı
Dışişleri Bakanı Fidan, Berlusconi’nin cenazesine katıldı İtalya’nın Milano kentinde dün yapılan eski Başbakan Silvio Berlusconi’nin cenazesine Türkiye’yi temsilen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan katıldı.
15.06.2023 Dünya
Güney Afrikalı ünlü profesörden şaşırtan Türkiye iddiası: Ülkesindeki depremi Kahramanmaraş'a bağladı
Güney Afrikalı ünlü profesörden şaşırtan Türkiye iddiası: Ülkesindeki depremi Kahramanmaraş'a bağladı 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük depremin üzerinden aylar geçti. Güney Afrikalı ünlü jeolog Dr. Gideon Groenewald'ın açıklamaları ise felaketi tekrar gündeme getirdi.
12.06.2023 Dünya
İtalya eski başbakanı Silvio Berlusconi hayatını kaybetti!
İtalya eski başbakanı Silvio Berlusconi hayatını kaybetti! İtalya eski başbakanı Silvio Berlusconi 87 yaşında hayata veda etti.
12.06.2023 Dünya
Eski İtalya Başbakanı Berlusconi yoğun bakımda
Eski İtalya Başbakanı Berlusconi yoğun bakımda Eski İtalya Başbakanı ve iktidar ortağı Forza Italia Partisi'nin lideri Silvio Berlusconi, hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.
6.04.2023 Dünya
Giorgia Meloni kimdir, Türkiye yorumu ne? Giorgia Meloni’nin partisi Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) nedir?
Giorgia Meloni kimdir, Türkiye yorumu ne? Giorgia Meloni’nin partisi Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) nedir? İtalya’da düzenlenen genel seçimleri sandık çıkış anketine göre aşırı sağcı lider Giorgia Meloni’nin liderliğindeki İtalya’nın Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) kazandı. Peki, Giorgia Meloni kimdir, kaç yaşında, nereli? Giorgia Meloni’nin Türkiye yorumu ne? Giorgia Meloni’nin partisi Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) nedir?
26.09.2022 Dünya
Ünlü gazeteci açıkladı! Silvio Berlusconi Adana Demirspor'un yıldızını istedi
Ünlü gazeteci açıkladı! Silvio Berlusconi Adana Demirspor'un yıldızını istedi talya Serie A'ya yükselmeyi başaran Monza, Adana Demirspor'un yıldız golcüsü Balotelli'yi istiyor.
1.06.2022 Adana DemirSpor
Büyükelçi Göktaş'a, 'Vatikan Devlet Nişanı' verildi
Büyükelçi Göktaş'a, 'Vatikan Devlet Nişanı' verildi Türkiye'nin Vatikan Büyükelçisi Lütfullah Göktaş'a, Vatikan Devlet Başkanı ve Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis tarafından, 'Pius Nişanı' (Vatikan Devlet Nişanı) verildi.
25.03.2022 Gündem
5 suç kaydı ve kesinleşmiş 16 yıl hapis cezası vardı! Sevgilisinin evinde yakalandı!
5 suç kaydı ve kesinleşmiş 16 yıl hapis cezası vardı! Sevgilisinin evinde yakalandı! Denizli'de, uyuşturucu sattığı suçlamasıyla kesinleşmiş 16 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan Nuray Efesoy (42), sevgilisinin evinde saklanırken yakalandı.
11.01.2022 Gündem
İtalya'da cumhurbaşkanı adayı Silvio Berlusconi 53 yaş küçük sevgilisiyle gündem oldu!
İtalya'da cumhurbaşkanı adayı Silvio Berlusconi 53 yaş küçük sevgilisiyle gündem oldu! İtalya'da iki hafta sonra cumhurbaşkanlığı seçiminde yarışacak İtalyan siyasetçinin 32 yaşındaki milletvekili sevgilisiyle fotoğrafları, kampanyayı gölgede bıraktı. The Times'ın başlığı hayli çarpıcı, 'Berlusconi başkanlık için zamanı geri döndürmeye can atıyor.'
11.01.2022 Dünya
Eski İtalya Başbakanı Berlusconi'nin hastanede olduğu ortaya çıktı
Eski İtalya Başbakanı Berlusconi'nin hastanede olduğu ortaya çıktı Eski İtalya Başbakanı ve Forza Italia partisinin lideri Silvio Berlusconi'nin (84) hafta başından bu yana hastanede olduğu bildirildi. Forza Italia Senatörü Licia Ronzulli de yaptığı açıklamaya göre ünlü liderini durumunun ciddi olmadığını, kısa süre içinde evine dönmesinin beklendiğini söyledi.
24.03.2021 Dünya
Berlusconi hastaneye kaldırıldı!
Berlusconi hastaneye kaldırıldı! 84 yaşındaki eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin Pazartesi gününden beri hastanede olduğu bildirildi.
24.03.2021 Dünya
Berlusconi’nin corona virüs testi yine pozitif çıktı
Berlusconi’nin corona virüs testi yine pozitif çıktı Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’ye yapılan corona virüs (Covid-19) testinin tekrar pozitif sonuç verdiği duyuruldu.
26.09.2020 Dünya
Berlusconi'nin Kovid-19 testi bir kez daha pozitif çıktı
Berlusconi'nin Kovid-19 testi bir kez daha pozitif çıktı Eski İtalya Başbakanı ve Forza Italia partisinin lideri Silvio Berlusconi’ye yapılan yeni tip corona virüs (Kovid-19) testi bir kez daha pozitif çıktı.
26.09.2020 Gündem
İtalya eski başbakanı Berlusconi corona virüse yakalandı
İtalya eski başbakanı Berlusconi corona virüse yakalandı İtalya'nın eski başbakanlarından Silvio Berlusconi'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.
2.09.2020 Dünya
Yıllardır aranıyordu! Pizza ustası olarak çalışıyormuş
Yıllardır aranıyordu! Pizza ustası olarak çalışıyormuş Hollanda'nın Lahey kentinde yaşayan İtalyan Alfredo M., şehrin en iyi pizza ustası olarak tanınıyordu. Restoranının polis merkezine uzaklığı yalnızca birkaç yüz metreydi ve üstelik müşterilerinin çoğu polisti. Mafya üyesinin restoranın sosyal medya hesabından fotoğrafları yayınlanıyordu.
28.11.2019 Dünya
Putin, NATO'yu suçladı: Kaos...
Putin, NATO'yu suçladı: Kaos... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Libya devletini yıkan NATO kararıydı. Sonucu görüyoruz. Kaos." dedi.
5.07.2019 Dünya
Son dakika... Berlusconi hastaneye kaldırıldı
Son dakika... Berlusconi hastaneye kaldırıldı İtalya'nın eski başbakanı Silvio Berlusconi karın ağrısı sebebiyle hastaneye kaldırıldı.
30.04.2019 Dünya
Monza'yı satın alan Berlusconi'den 'Cavcav' kuralları!
Monza'yı satın alan Berlusconi'den 'Cavcav' kuralları! İtalya'nın eski başbakanlarından Silvio Berlusconi, Milan'ı elinden çıkarmasının ardından satın aldığı Monza'yı katı kurallarla bir modele dönüştürmeye çalışıyor. İtalyan futbolunu yeniden canlandırmak için en fazla 3 yabancı sınırı koyan Berlusconi, oyunculara uzun saç, sakal, küpe ve vücutlarının dövmeyle dolu olmasını yasakladı. Bu sakal yasağı, İlhan Cavcav'ın Gençlerbirliği'ndeki kuralını anımsatıyor.
24.04.2019 İtalya
Berlusconi AP seçimlerinde aday olacak
Berlusconi AP seçimlerinde aday olacak Eski İtalya Başbakanı Berlusconi'nin 'sorumluluk gereği' Avrupa Parlamentosu seçimlerinde aday olacağı bildirildi.
18.01.2019 Dünya
İtalya sular altında 9 ölü, 1 Türk kayıp!
İtalya sular altında 9 ölü, 1 Türk kayıp! İtalya’nın genelindeki yoğun yağış ve fırtına nedeniyle birçok bölgede kırmızı alarm verildi.
30.10.2018 Dünya
Milan, eski günlerini mumla arıyor...
Milan, eski günlerini mumla arıyor... Tarihinde ulusal ve uluslararası birçok başarı bulunan İtalyan devi AC Milan eski günlerini arıyor.
17.10.2018 İtalya
AC Milan ABD'li fon şirketine geçti!
AC Milan ABD'li fon şirketine geçti! İtalya'nın tarihi futbol kulübü AC Milan Çinli sahibinin borçlarını ödeyememesi nedeniyle ABD'li fon şirketi Elliot Management'a geçti.
11.07.2018 İtalya
Son dakika... Erdoğan'ın yemin törenine dünya liderleri geliyor!
Son dakika... Erdoğan'ın yemin törenine dünya liderleri geliyor! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 16.30'da TBMM'de yemin edecek. Erdoğan yemin töreninin ardından Anıtkabir'e gidecek. Bu sırada Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk KHK'sı Resmi Gazete'de yayımlanacak. Erdoğan'ın yemininin ardından akşam Külliye'de Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama töreni düzenlenecek. Görkemli törene 22 devlet başkanı ve çok sayıda özel davetli katılacak. Konuklara özel bastırılan 1 lira hediye edilecek. Erdoğan 21.00'da merakla beklenen kabineyi açıklayacak. Öte yandan Erdoğan'ın davetine icabet edecek olan devlet başkanları da gelmeye başladı. Uçaklar peş peşe iniyor.
9.07.2018 Dünya
Gözler Ankara'da! Yeni dönem bugün başlıyor
Gözler Ankara'da! Yeni dönem bugün başlıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün TBMM’de yemin ederek yeni hükümet sistemini resmen başlatacak. Yeminin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yabancı devlet başkanlarının da katılacağı tören düzenlenecek. Erdoğan akşam da yeni dönem kabinesini açıklayacak.
9.07.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Silvio Berlusconi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silvio berlusconi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.