Sildirme

Sildirme

Son dakika sildirme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sildirme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sildirme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sildirme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sildirme gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 sildirme haberi bulunmuştur. Tüm sildirme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Avustralya ve Kanada'da son 5 yılda 1 milyondan fazla dövme sildirme tedavisi yapıldığını açıklayan Recovery, her yıl 11 milyon yeni dövme yaptırıldığı ifade etti. Dövme sildirmenin en yaygın nedenleri arasında, ‘İş ve işyeri gereksinimlerini karşılama, yaşam değişiklikleri, dövmenin anlamını yitirmesi, dövme kalitesi ilgili hayal kırıklığı ve yeni bir dövme için yer açmak’ olarak açıklayanlarda var.
2.05.2024 Gündem
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı! Akın ettiler
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı! Akın ettiler Adana'da 14 Şubat Sevgililer Gününde, sevgilisinin ismini dövme yaptıran daha sonrada ayrılan şahıslar dövme sildirme telaşına kapıldı.
15.02.2024 Adana
Üniversiteler ne zaman açılıyor? Üniversiteler ayın kaçında açılıyor? İşte üniversitelerin açılış tarihi!
Üniversiteler ne zaman açılıyor? Üniversiteler ayın kaçında açılıyor? İşte üniversitelerin açılış tarihi! 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda başladı. Kayıtlarının tamamlanmasıyla birlikte üniversitelerde akademik takvim de belli oldu. Çoğu üniversitede ders kayıtları eylül ayının sonunda başlıyor. Peki, Üniversiteler ne zaman açılıyor? Üniversiteler ne zaman ders başı yapacak? üniversitelerin açılış tarihi ve akademik takvim hakkında merak edilenler…
12.09.2022 Eğitim
e-Devlet ile ilgili son dakika gelişmesi! e-Devlet'te yeni dönem! Artık ücretsiz
e-Devlet ile ilgili son dakika gelişmesi! e-Devlet'te yeni dönem! Artık ücretsiz E-devlet ile ilgili son dakika gelişmesi. E-Devlet'te yeni dönem. E-devlet artık ücretsiz olacak. Mobil operatörler ve e-Devlet arasında yapılan anlaşma kapsamında kotasız e-Devlet dönemi başladı. e-Devlet'teki veri tüketimleriniz mobil internet kotanızdan harcamayacak.
18.08.2022 Gündem
Nazmi Arıkan cinayetinde yeni detaylar! Bilinmeyenleri anlattı
Nazmi Arıkan cinayetinde yeni detaylar! Bilinmeyenleri anlattı Fen Bilimleri Okulları’nın kurucusu Nazmi Arıkan'ın öldürülmesiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Cinayetin şüphelisi olarak gözaltına alınan U.A.'yı olay gecesi çiftliğe götüren taksi şoförü Ayhan Kütükçüler konuştu. Cinayet şüphelisinin o gece sakin göründüğünü belirten taksi şoförü Kütükçüler, "Üzerinde siyah bir tişört ve siyah bir pantolon vardı. Bir kol çantası taşıyordu. Çiftliğin orada indi. Gece tekrar aradı. Saat 00.24'te Gelibolu garajına götürdüm" dedi.
15.07.2022 Yaşam
Selen Görgüzel 'Emre' ismini sildirdi!
Selen Görgüzel 'Emre' ismini sildirdi! Yönetmen Hamdi Alkan ile sekiz yıllık evliliğini 18 Mart tarihinde anlaşmalı olarak tek celsede sonlandıran şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, Nüfus Müdürlüğü ile ilgili yeni bir mahkeme haberleriyle gündeme geldi.
20.04.2022 Magazin
Sahte polis ve basın kartı ile 410 bin liralık vurgun!
Sahte polis ve basın kartı ile 410 bin liralık vurgun! Denizli'de, kendi adına sahte 'Türkiye Polis Gazetesi Basın' kartı ve sahte polis kimlikleri yaptırıp, kamu kurumlarındaki işlerini takip etme ve SGK borçlarını sildirme vaadiyle 11 kişiyi 410 bin lira dolandıran Hayrettin Şişman (42), polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen Şişman, mahkemece tutuklandı.
26.02.2022 Yaşam
Dövmesinden kurtulmak isteyenlere lazerli çözüm
Dövmesinden kurtulmak isteyenlere lazerli çözüm Dermatoloji Kliniği’nden Doç. Dr. Zennure Takcı, dövmesini sildirmek isteyenlerin pico lazer tedavisiyle daha az ağrılı ve daha konforlu şekilde sağlığına kavuşabileceğini söyledi.
16.12.2021 Sağlık
İnternetten bilgilerinin kaldırılmasını isteyenler dikkat! KVKK duyurdu
İnternetten bilgilerinin kaldırılmasını isteyenler dikkat! KVKK duyurdu Kişisel Verileri Koruma Kurumu, dijital mecralarda kişilere, kendilerine ilişkin yayımlanmış bilgileri sildirebilme imkanı veren "unutulma hakkına" ilişkin rehber hazırladı. Rehberde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından kişilerin ad ve soyadı ile arama motorları üzerinden yapılan aramalardaki sonuçların indeksten çıkarılmasına ilişkin değerlendirmede dikkate alınacak kriterler açıklandı. İndeksten çıkarılmaya ilişkin başvuruların öncelikli veri sorumlularına yapılacağı belirtilen rehberde, bu talebe cevap verilmemesi ya da istemin reddedilmesi halinde kuruma başvuru yapılabileceği aktarıldı.
20.10.2021 Gündem
Faizler siliniyor! Borcu olanlar yararlanıyor, e-Devlet üzerinden...
Faizler siliniyor! Borcu olanlar yararlanıyor, e-Devlet üzerinden... Borcu olan yüz binlere güzel haber. Faizler siliniyor. Başvuru şartı bulunmuyor. e-Devlet üzerinden kontrol etmek mümkün. Fırsat devam ediyor. Ödeme kolaylığı sağlanıyor. 7326 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasında prim, vergi borçları, matrah ve vergi artırımı, pişmanlıkla beyan, MTV, öğrenim ve katkı kredileri, trafik para cezaları konusunda kaçırılmayacak fırsatlar yer alıyor. Bu fırsatlardan biri de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), tarafından açıklandı. Genel Sağlık Sigortası (GSS)borçlarının yapılandırılması için başvuru şartı aranmadığı belirtildi. GSS borçlarının otomatik olarak yapılandırıldığı açıklandı.
10.08.2021 Ekonomi
Emeklilikte son 7 yıl kuralına dikkat! SGK beklerken Bağ-Kur'dan emekli olabilirsiniz!
Emeklilikte son 7 yıl kuralına dikkat! SGK beklerken Bağ-Kur'dan emekli olabilirsiniz! Emeklilik statülerinin belirlenmesinde son 7 yıl hesabı büyük önem taşıyor. Emekli olacakların sigortalılık geçmişlerinde bulunan farklı kurumlardan ödenen primler emekliliği ve alacağınız maaşı da etkiliyor. Sosyal güvenlik uzmanları uyarıyor. Emekli olmaya hazırlananların sigorta geçmişindeki primler farklı koşullarda emekliliğin kapısını aralayabilir. Peki, Emeklilikte son 7 yıl kuralı nedir? Son 7 yıl kuralına takılmamak için ne yapılmalı? İşte emekliliğine birkaç yıl kalan herkesin dikkat etmesi gereken son 7 yıl kuralı ile ilgili detaylar...
8.06.2021 Emekli
Silinmiş olan Bağkur prim günleri nasıl ihya edilir, ihyadan kimler yararlanabilir?
Silinmiş olan Bağkur prim günleri nasıl ihya edilir, ihyadan kimler yararlanabilir? Çalışma hayatı içerinde olan milyonlarca vatandaş, hakları konusunda pek soruya yanıt arıyor. Önceki dönemlere ait Bağ Kur prim borcu bulunan kişilerin bu borçlarının sıfırlanması veya yapılandırılması olarak tanımlanan Bağkur prim günleri ihyası da merak edilen bu soruların başında yer alıyor. Silinen Bağkur günleri nasıl ihya edilir, ihya edilecek mi? sorusunun yanıtı merak ediliyor.
20.01.2021 Çalışma Hayatı
Borcu olanlar için büyük fırsat! Başvurana emeklilik...
Borcu olanlar için büyük fırsat! Başvurana emeklilik... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Yeni düzenleme yapıldı. Bakkal, manav, kasap, terzi, çiftçi, muhtar, doktor, avukat, mühendis... Bu düzenleme, hepsini kapsıyor. Emeklilik bekleyenler için büyük fırsat. Bugün dilekçe verenlere Ocak ayında aylık bağlanacak. Başvurusunu ocak ayında yapanların ise 1 Şubat'tan sonra maaşları yatacak. Bağ-Kur'lular için emeklilik fırsatı. Prim borcu bulunduğu için emekli olamayanlar, yapılandırma kanunu kapsamında borçlarını sildirdikleri halde kalan süre yeterli geliyorsa emekli aylığı bağlatabilecekler. Dilekçe vermeyenlerin prim borçları Sosyal Güvenlik Kurumu’nca şubat ayında re’sen silinecek. Koşulları sağlayanların aylıkları mart ayından başlatılacak. Ancak, dilekçeyi bugün veren ve gerekli koşulları sağlayanların emekli aylıkları 1 Ocak’ta, dilekçeyi ocak ayında verenlerin aylıkları ise 1 Şubat’tan itibaren başlatılacak.
31.12.2020 Ekonomi
Emeklilik için indirim geldi! SGK genelge yayımladı...
Emeklilik için indirim geldi! SGK genelge yayımladı... Milyonlarca kişi bekliyordu. Resmen değişti ve emekli olmayı bekleyen yüz binlerce kişi için güzel haber geldi. İndirim ile emeklilik hakkına ilişkin genelge SGK tarafından yayımlandı...Yürürlüğe giren torba yasa Bağ-Kur’a olan borçları sildirme imkanı getirirken, eski günlerini satın almak isteyenler için de indirim avantajı sunuyor. Gününü dolduranlar bu sayede emekli oluyor.
21.11.2020 Emekli
Borcu olanlara güzel haber! Siliniyor
Borcu olanlara güzel haber! Siliniyor Borucu olan yüz binlerce kişiye güzel haber geldi. O borçlar tamamen siliniyor. Başvurmak yeterli oluyor. Yurt dışında olup GSS prim borcu olanlar için güzel haber geldi. GSS prim borcu çıkartılan gurbetçi vatandaşlar gerekli belgeleri getirdiği taktirde borçları siliniyor. Vatandaşlar borçlarına sildirmek için yurt dışı çalışma belgesi, konsolosluklardan yurt dışında ikamet ettiği süreyi gösteren belge veya taşınma tarihinde yurt dışında olduğunu kanıtlayan bir belgeyi getirmesi gerekiyor. Yurt dışında öğrenim görenler ise öğrenim belgelerini getirerek borçlarını sildirebilirler.
21.11.2020 Gündem
Yara izleri nasıl geçer? Derin yara izlerinden kurtulmak mümkün mü?
Yara izleri nasıl geçer? Derin yara izlerinden kurtulmak mümkün mü? Özellikle ergenler arasında sık gözlenen yaralar, dövme ve derin yaralanmalar nedeniyle oluşan izler kalıcı olabilir. Bu izlerin ömür boyu kalıcı olması, kendine özgü görüntüsü nedeniyle kolay fark edilmesi ve toplum tarafından önyargıyla karşılanması nedeniyle günlük yaşamda ciddi sıkıntılara yol açıyor. Peki, Yara izleri nasıl geçer? Derin yara izlerinden kurtulmak mümkün mü? Prof. Dr. Cengiz Açıkel yara izi tedavisi hakkında bilgi verdi.
7.10.2020 Sağlık
Emekli olmak isteyenler güzel haber! 10 yıl çalışıp...
Emekli olmak isteyenler güzel haber! 10 yıl çalışıp... Emekli olmak isteyen milyonlarca kişi için güzel haber geldi. İlk defa sigortalı çalışmaya 8 Eylül 1999 tarihinden önce başlayanlar, normal emeklilik için prim günleri yetersiz ise 15 yıl sigortalılık ve 3600 prim günü koşulunu yerine getirmeleri durumunda yaş haddinden emekli olabilirler.
3.10.2020 Emekli
İnternette unutulma hakkı nedir, nasıl başvuru yapılır? Unutulma hakkından kimler faydalanabilir?
İnternette unutulma hakkı nedir, nasıl başvuru yapılır? Unutulma hakkından kimler faydalanabilir? Kişisel Verileri Koruma Kurulu internet sitelerinde yer alan haberlerde geçen isim ve soyisimlerin silinebilmesini sağlayan 'unutulma hakkı' ile ilgili bir karar aldı. Peki, İnternette unutulma hakkı nedir? Unutulma hakkı için nasıl başvuru yapılır? Unutulma hakkından kimler faydalanabilir? İşte unutulma hakkı ile ilgili merak edilenler...
21.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Ceren Hindistanlı hafızasını sildirmiş! TMS nedir, hafızayı nasıl siler?
Ceren Hindistanlı hafızasını sildirmiş! TMS nedir, hafızayı nasıl siler? Oyuncu Ceren Hindistan, Instagram hesabından yaptığı açıklamada TMS yöntemi ile hafızasını sildirdiğini açıkladı. Hindistan, "İnsan yeniden doğmuş gibi oluyor" ifadelerini kullandı. Peki,TMS nedir, hafızayı nasıl siler?
6.12.2019 Gündem
İtalyan yargısı: Eski sevgilinin buna hakkı var
İtalyan yargısı: Eski sevgilinin buna hakkı var İtalya'da bir mahkeme, eski sevgililerin sosyal medyadaki fotoğraflarını sildirme hakkı olduğuna hükmetti.
5.12.2019 Dünya
Trans Manyetik Stimülasyon (TMS) tedavisi nedir? Hafıza sildirmek mümkün mü?
Trans Manyetik Stimülasyon (TMS) tedavisi nedir? Hafıza sildirmek mümkün mü? Hafıza Sildirme İşlemi olarak bilinen Trans Manyetik Stimülasyonu (TMS), Yağmur Tanrısevsin’in sevgilisi Oğuzhan Koç’u unutmak için TMS’ye başvurmaya karar verdiği iddialarından sonra yeniden gündeme geldi. 1903 yılından beri psikiyatri alanında kullanılan Trans Manyetik Stimülasyonu işlemi hayatımıza ‘’Sil Baştan’’ filmiyle girmişti, daha sonra Merve Boluğur ve Ebru Polat’ın bu yöntemle hafızasını sildirdiği konuşulmuştu. TMS şimdi de Yağmur Tanrısevsin ile gündem oldu. Peki, Trans Manyetik Stimülasyon (TMS) tedavisi nedir? TMS ile hafıza sildirmek mümkün mü? İşte TMS hakkında merak edilenler…
29.11.2019 Gündem
Yağmur Tanrısevsin hakkında şaşırtan iddia!
Yağmur Tanrısevsin hakkında şaşırtan iddia! Evililiğe giden ilişkisi sürpriz bir şekilde biten Yağmur Tanrısevsin'in, eski aşkı Oğuzhan Koç'u unutmak için hafızasını sildireceği iddia edildi.
29.11.2019 Magazin
İrem Derici itirafları sıraladı!
İrem Derici itirafları sıraladı! Şarkıcı İrem Derici kendiyle ilgili 5 samimi itirafta bulundu. İşte o itiraflar...
29.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sildirme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sildirme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.