Silahla Vuruldu

Silahla Vuruldu

Son dakika silahla vuruldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silahla vuruldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silahla vuruldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silahla Vuruldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silahla vuruldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 285 silahla vuruldu haberi bulunmuştur. Tüm silahla vuruldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arnavutköy'de muhtarlık kavgasında silahlı çatışma
Arnavutköy'de muhtarlık kavgasında silahlı çatışma Arnavutköy'de seçim sonrası eski ve yeni muhtar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çatışma anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
İstanbul’da 'yanlış zil' dehşeti! Bıçaklanıp silahla vuruldu
İstanbul’da 'yanlış zil' dehşeti! Bıçaklanıp silahla vuruldu Şişli Kurtuluş’ta yabancı uyruklu bir genç, arkadaşının evinde unuttuğu cep telefonunu almak için geldiği binada yanlış zile basınca dehşeti yaşadı. Evden çıkan iki şahıs cüzdanını gasp etmek için gencin üstüne atladı. Genç direnince önce bıçaklandı ardından da silahla bacağından vuruldu. Gencin hastaneye kaldırıldığı olayla ilgili Şişli polisi 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Gencin arkadaşı ise olay yerinde sinir krizi geçirdi.
3.07.2023 Yaşam
Zeytinburnu'nda husumetlisini sokak ortasında vurdu
Zeytinburnu'nda husumetlisini sokak ortasında vurdu Zeytinburnu'nda iddiaya göre sokakta karşılaşan husumetli iki kişi arasında kavga çıktı. Kavgada Onur G. bacağından vurularak yaralanırken, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli olay yerinden kaçtı.
29.01.2023 Yaşam
Öldürülen Ezgi'nin kardeşi Hazal: Katilin bulunup, en ağır cezayı almasını istiyoruz
Öldürülen Ezgi'nin kardeşi Hazal: Katilin bulunup, en ağır cezayı almasını istiyoruz İzmir'de, boşanma aşamasındaki Ezgi Özarslan'ı (31) tabancayla öldürüp kaçan Deniz Özarslan (36) aradan geçen 154 güne rağmen bulunamadı. Ezgi Özarslan'ın kardeşi Hazal Zerkin, ailesiyle birlikte yeni yıla hüzünle gireceklerini belirterek, tek isteklerinin şüphelinin yakalanıp, en ağır cezayı alması olduğunu söyledi.
29.12.2022 Yaşam
Doğum günü kutlaması kana bulandı!
Doğum günü kutlaması kana bulandı! Fatih’teki bir düğün salonunda doğum günü kutlaması yapılırken “kız meselesi” yüzünden çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken şüpheliler gözaltına alındı.
19.10.2022 Yaşam
Beşiktaş tribün liderlerinden Seyit Subaşı silahlı saldırıda öldürüldü
Beşiktaş tribün liderlerinden Seyit Subaşı silahlı saldırıda öldürüldü Beşiktaş'ın tribün liderlerinden Seyit Subaşı (45), Bayrampaşa'da bir alışveriş merkezinin kafesinde silahla vuruldu. Ağır yaralanan Subaşı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken şüpheli Mustafa Y. (33) olay yerinin 50 metre yakınında yakalandı.
26.08.2022 Yaşam
Büyükçekmece'de engelli ağabeyini silahla öldürdü
Büyükçekmece'de engelli ağabeyini silahla öldürdü Büyükçekmece'de İbrahim Enes Kaplan, zihinsel engelli olduğu öğrenilen ağabeyi Kadir Kaplan'ı silahla ateş ederek öldürdü. Gözaltına alınan şüpheli kardeşin cinayeti itiraf ettiği ilk ifadesinde, acılarından kurtarmak için ağabeyini öldürdüğünü ileri sürdüğü öğrenildi.
26.06.2022 Yaşam
Genç kızın feci ölümü! Silahı gösterirken ateş aldı...
Genç kızın feci ölümü! Silahı gösterirken ateş aldı... Iğdır'da bir şahsın belinden çıkararak gösterdiği sırada kazayla ateş alan silahtan çıkan saçmalar göğsüne isabet eden genç kız hayatını kaybetti.
23.05.2022 Yaşam
Kuşadası eski belediye başkanı Kayalı'ya silahlı saldırı
Kuşadası eski belediye başkanı Kayalı'ya silahlı saldırı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde eski belediye başkanı Özer Kayalı (62), öğle yemeği için gittiği restoranda garson Can B. (35) tarafından silahla vuruldu. Ambulansla hastaneye kaldırılan Kayalı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Can B. gözaltına alındı.
8.03.2022 Gündem
Kavgayı ayırmak isterken silahla vuruldu: 1 ölü, 2 yaralı
Kavgayı ayırmak isterken silahla vuruldu: 1 ölü, 2 yaralı Kars'ın Akyaka ilçesinde köylüler arasındaki çıkan silahlı kavgayı ayırmak isteyen 1 kişi vurularak hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
22.08.2021 Yaşam
Kan donduran olay! 21 yaşındaki Şenay başından vuruldu
Kan donduran olay! 21 yaşındaki Şenay başından vuruldu Son dakika haberi... İzmir'de Şenay Ay, erkek arkadaşı ile birlikte kaldığı suit otel odasında başından silahla vuruldu. Şüpheli bir şekilde yaralanan genç kadının, hayati tehlikesi devam ediyor.
8.08.2021 Gündem
'Beni kim ihbar etti' diyerek küfür edince olanlar oldu!
'Beni kim ihbar etti' diyerek küfür edince olanlar oldu! Sakarya'nın Karasu ilçesinde beraber yaşadığı kadına şiddet uygulaması üzerine polise ihbarda bulunulmasına sinirlenen İhsan Solmaz (49), sokağa çıkıp, Beni kim ihbar etti? diyerek küfürler edince, komşusu tarafından silahla vuruldu. Hastaneye kaldırılan İhsan Solmaz hayatını kaybetti.
19.07.2021 Yaşam
Gece yarısı dehşet! Sevgilisi tarafından silahla vuruldu
Gece yarısı dehşet! Sevgilisi tarafından silahla vuruldu Niğde'de tartıştığı erkek arkadaşı tarafından tabancayla vurulan kadın, hastanede tedavi altına alındı.
30.04.2021 Yaşam
Nişanlandığını öğrendi, parka çağırıp vurdu! Platonik aşk dehşeti
Nişanlandığını öğrendi, parka çağırıp vurdu! Platonik aşk dehşeti İstanbul Küçükçekmece'de yeni nişanlandığı öğrenilen, Gülsüm Şengül (28) kendisini parka konuşmaya çağıran Enes Gergüs (19) tarafından silahla vuruldu. Kadın ağır şekilde yaralanırken, Enes Gergüs daha sonra intihar etti.
15.04.2021 Gündem
Diyarbakır'da sokak ortasında kadın cinayeti!
Diyarbakır'da sokak ortasında kadın cinayeti! Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde sokakta silahla vurulan kadın yaşamını yitirdi.
15.02.2021 Yaşam
Kağıthane'de sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı!
Kağıthane'de sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı! Kağıthane'de bir kişi ayağından silahla vuruldu. Yaralı kişi, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
2.01.2021 Yaşam
Mecidiyeköy'de silahlı saldırı! Yaralılar var
Mecidiyeköy'de silahlı saldırı! Yaralılar var İstanbul Şişli Mecidiyeköy'de rezidanstaki 3 kişi silahla vuruldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlatıldı.
24.10.2020 Yaşam
Erkek arkadaşı tarafından vurulan genç kadın hayatını kaybetti
Erkek arkadaşı tarafından vurulan genç kadın hayatını kaybetti Esenler’de bir kişi, kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra belinden çıkardığı silah ile ilk önce kız arkadaşına daha sonra kendi kafasına ateş etti. Silah ile kafasına ateş eden genç, olay yerinde hayatını kaybederken, ağır şekilde yaralanan kız arkadaşı hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede tedavi altına alınan genç kadın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
18.10.2020 Yaşam
Akbaşlar tehlikede! Vurularak öldürülüyorlar
Akbaşlar tehlikede! Vurularak öldürülüyorlar Amerika ve Avrupa ülkeleri tarafından büyük talep gören ve kıymeti bilinen Akbaş ırkı köpekler, Eskişehir’de kimliği belirsiz şahıslar tarafından vurularak öldürülüyor. Her geçen gün caniler yüzünden sayısı azalan Akbaş ırkının farklı cinslerle çiftleştirilmesi sonucu gün geçtikçe kendine has özelliklerini de kaybettiği belirtiliyor.
1.10.2020 Yaşam
Best Model birincisi dizi oyuncusu Onur Seyit Yaran silahla vuruldu
Best Model birincisi dizi oyuncusu Onur Seyit Yaran silahla vuruldu İstanbul Şişli'de dizi oyuncusu Onur Seyit Yaran arkadaşı tarafından silahla vuruldu. Saldırgan olay yerinden kaçarken, hastaneye kaldırılan Yaran'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
23.09.2020 Gündem
Azeri mafya lideri Antalya'da öldürüldü
Azeri mafya lideri Antalya'da öldürüldü Azeri suç örgütü elebaşı Nadir Salifov, Antalya'da yemek yediği kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü.
20.08.2020 Gündem
İzmir'de öğretmenevi müdürü silahla vuruldu
İzmir'de öğretmenevi müdürü silahla vuruldu İzmir'in Konak ilçesinde, öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Halil İbrahim Yüksel, makamında tartıştığı V.E., tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olayda yaralanan okul müdürü hastanede tedaviye alınırken, şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
13.07.2020 Yaşam
Parkta silahla vurularak öldürüldü! Babası sinir krizi geçirdi
Parkta silahla vurularak öldürüldü! Babası sinir krizi geçirdi İstanbul Eyüpsultan'da 21 yaşındaki Oğuzhan Yıldız park içerisinde silahla vurularak öldürüldü. Haberi alarak olay yerine gelen babası sinir krizi geçirdi.
11.06.2020 Gündem
Beşiktaş'ta şoke eden olay! Neye uğradığını şaşırdı
Beşiktaş'ta şoke eden olay! Neye uğradığını şaşırdı Beşiktaş’ta yol kenarındaki çimenlikte kahvaltı yaptığı ileri sürülen bir kişi, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahla vuruldu.
14.04.2020 Yaşam
Antalya’da korkunç olay! 21 yaşındaki genç kız odasında boğazından vurulmuş halde bulundu
Antalya’da korkunç olay! 21 yaşındaki genç kız odasında boğazından vurulmuş halde bulundu Antalya’da 21 yaşındaki üniversite öğrencisi genç kız, odasında boğazından silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu.
31.03.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Silahla Vuruldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silahla vuruldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.