Şıklık

Şıklık

Son dakika şıklık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şıklık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şıklık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şıklık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şıklık gelişmeleri de dahil olmak üzere 634 şıklık haberi bulunmuştur. Tüm şıklık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tema Nedir, Özellikleri Nelerdir? Tema Örnekleri Nelerdir?
Tema Nedir, Özellikleri Nelerdir? Tema Örnekleri Nelerdir? Bir sanat eserinde veya yazı da yer alan temel düşünce ya da duygulara tema ya da tem denilmektedir. Tema, konu ve ana düşünce ile oldukça fazla benzemektedir. Bundan dolayı sıklık ile kişiler karıştırmaktadır. Tema, konuya göre daha soyut özellikler taşımaktadır.
4.02.2024 Gündem
5N1K Tekniği Nedir, Neden Önemlidir? 5N1K Örnekleri...
5N1K Tekniği Nedir, Neden Önemlidir? 5N1K Örnekleri... 5N1K tekniği en fazla kullanılmakta olan teknikler arasında yer almaktadır. Özellikle bir konu hakkında bilgi toplamak için yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. En popüler gazetecilik tekniklerinden birisi olan 5n1k, bilgi toplamak için kullanılmakta olan bir soru tekniğini ifade etmektedir. 5n1k sorularından oluşan bir inceleme yöntemi olarak da ifade edilebilir. 5n1k yöntemleri dünyanın her yerinde geçerliliği olan ve kullanılmakta olan evrensel bir yöntemdir.
3.01.2024 Gündem
Eda Taşpınar yeni aşkıyla görüntülendi
Eda Taşpınar yeni aşkıyla görüntülendi Yılların ikonu Eda Taşpınar, kendi markasıyla şıklığına şıklık katıyor. Bebek'te kameralara yakalanan Eda Taşpınar, Yunan asıllı sevgilisiyle gezintiye çıktı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Eda Taşpınar, sevgilisinin adını söylemese de yeni yıla birlikte Norveç'te gireceklerini açıkladı.
29.12.2023 Magazin
Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlülerin şıklık yarışı
Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlülerin şıklık yarışı Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen; Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez sahiplerini buluyor. Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli geceye ünlü isimler akın etti.
3.12.2023 Magazin
Geçmeyen ağrılara neden oluyor: Uzman isim tetikleyicileri tek tek açıkladı!
Geçmeyen ağrılara neden oluyor: Uzman isim tetikleyicileri tek tek açıkladı! Şiddetli baş ağrısı olarak bilinen migren kişinin sosyal hayatını büyük oranda etkiler. Birkaç gün boyunca süren migren atakları baş ağrısı, zonklayıcı ya da keskin olarak özellikle şakak bölgesinde görülür. Migren atakları kiminde yılda 1-2 defa, kiminde ise ay içerisinde defalarca görülebilmektedir. Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Dilek Necioğlu Örken, konuyla ilgili merak edilenleri açıkladı.
9.08.2023 Sağlık
Vivo V29 Lite incelemesi
Vivo V29 Lite incelemesi Herkese merhaba. Son yıllarda akıllı telefon sektöründe yükseliş gösteren Vivo, ürün yelpazesini sürekli genişletiyor. Bugün sizi Vivo V29 ailesinin yeni üyesi Vivo V29 Lite ile tanıştırmak istiyorum. Vivo, diğer akıllı telefonlarında olduğu gibi V29 Lite ile yine tam not alacak gibi duruyor. Çünkü özellikleri sizi oldukça cezbedecek. Peki neler var Vivo V29 Lite da derseniz gelin bu akıllı harikayı yakından inceleyelim.
7.08.2023 Advertorial
Ya Çok Seversen'den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı!
Ya Çok Seversen'den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan Ya Çok Seversen’in bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm heyecanı devam ediyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Leyla ve Ateş’in romantik anlarının yer aldığı sahneler çok konuşulacak.
20.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen' setinde şıklık yarışı!
'Ya Çok Seversen' setinde şıklık yarışı! Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Kanal D dizisi 'Ya Çok Seversen'in 21 Temmuz'da ekrana gelecek 3’üncü bölümüne şıklık yarışı damga vuracak. Yeni bölümde özel bir davette göreceğimiz oyuncular, bu sahneye özel olarak hazırlandılar.
19.07.2023 Televizyon
Ünlüler ödül töreninde şıklık yarışına girdi!
Ünlüler ödül töreninde şıklık yarışına girdi! Kendi alanlarında başarılı olan ve farklı stilleriyle birçok insana ilham veren isimler önceki akşam düzenlenen ödül töreninde bir araya geldi. Özellikle genç oyuncular şıklıklarıyla geceye damga vurdu. Hazar Ergüçlü, Miray Daner ve Hafsanur Sancaktutan törenin en göze çarpan ünlülerinden oldu.
15.06.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'nın hamile şıklığı! Kayınvalidesi kayıtsız kalamadı
Nazlı Sabancı'nın hamile şıklığı! Kayınvalidesi kayıtsız kalamadı Bebeğini kucağına almak için gün sayan Nazlı Sabancı, Instagram hesabından yeni pozlar paylaştı. Sosyetik güzelin takipçilerinin yorum yağmuruna tuttuğu karnı burnunda pozlarına bir yorum da eşi Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'dan geldi.
25.05.2023 Magazin
Ashley Graham, şeffaf elbisesiyle Cannes'a damga vurdu!
Ashley Graham, şeffaf elbisesiyle Cannes'a damga vurdu! Kıvrımlı model akımının öncülerinden olan Ashley Graham, Cannes Film Festivali'ne katıldı. Ünlü model şeffaf elbisesiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı.
22.05.2023 Magazin
Oscar töreninde şıklık yarışı!
Oscar töreninde şıklık yarışı! 95'inci Oscar Ödülleri gecesinde şıklık yarışı yaşandı. Ünlülerin aylar süren hazırlıkları tamamlandı ve en şık, en özenli halleriyle kamera karşısına geçtiler. İşte birbirinden şık isimler...
13.03.2023 Magazin
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi!
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi! Ünlü şarkıcı Cem Belevi katıldığı bir davette 'ihanet' iddialarının ardından olaylı bir şekilde yollarını ayırdığı eski sevgilisi İrem Derici'yle aralarındaki buzları erittiğini dile getirdi. Şarkıcı, "Güzel oldu karşılıklı anlaştık. Sonuçta üç günlük, dünya geçiyor gidiyoruz. Küs kalmanın, kin tutmanın hiç kimseye faydası yok" dedi.
9.01.2023 Magazin
Şevval Sam'ın oğluna bakışı olay oldu!
Şevval Sam'ın oğluna bakışı olay oldu! 48. Pantene Altın Kelebek ödül töreninde Şevval Sam'ın, Tarık Emir Tekin ödül alırken oğluna hayran hayran bakması sosyal medyayı salladı.
5.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde şıklık yarışı!
48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde şıklık yarışı! 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesi şıklık yarışına sahne oldu. Geceye katılan sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri kırmızı halıya kıyafetleriyle damga vurdular.
5.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde 'Yargı' rüzgarı esti!
48. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde 'Yargı' rüzgarı esti! 48. Pantene Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı geceye damga vurdu.
4.12.2022 Magazin
QUA, Sandbox’taki adasında villa tasarımını tamamladı
QUA, Sandbox’taki adasında villa tasarımını tamamladı QUA Granite, sektöründe Metaverse evrenine yatırım yapan ilk şirket olduQUA Granite, sektöründe Metaverse evrenine yatırım yapan ilk şirket oldu.
4.11.2022 Advertorial
Altın Portakal'da 'kırmızı halı' şıklığı
Altın Portakal'da 'kırmızı halı' şıklığı Antalya'da bu yıl 59'uncusu düzenlenen Altın Portakal Film Festivali'nin kapanış töreni kırmızı halı seremonisiyle başladı. Festivalin ödül törenine katılacak olan davetlilerin yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
8.10.2022 Magazin
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması!
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması! Oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile Emirgan'da objektiflere takılmıştı. Bir mekanda yemek yedikten sonra araçlarıyla çıkmaz sokağa giren ikili, görüntü alınmasına engel olamamış ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Önceki gece Galataport'ta düzenlenen bir partiye katılan Rabia Soytürk, çıkışta 'Sefo' ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı.
7.10.2022 Magazin
Altın Portakal'da açılış gecesi
Altın Portakal'da açılış gecesi Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Magazin
Kız çocuğuna istismar sanığına 8 yıla kadar hapis istemi
Kız çocuğuna istismar sanığına 8 yıla kadar hapis istemi Zonguldak'ta, H.N.G. (13) adlı kız çocuğuna 6-7 yaşlarındayken cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Sefer D. (71) hakkında savcı, suçun sarkıntılık düzeyinde kalması nedeniyle 5 yıldan 8 yıla kadar hapis cezası istedi. Mağdurun annesi ile aralarında havyan alışverişi nedeniyle husumet olduğunu öne süren Sefer D., duruşmada "Bana iftira atıldı. Böyle bir olay olmadı" dedi.
1.10.2022 Yaşam
Eda Taşpınar'ın pazar şıklığı! Son paylaşımı ile dikkat çekti
Eda Taşpınar'ın pazar şıklığı! Son paylaşımı ile dikkat çekti Sürekli tatilde olmasıyla dikkat çeken ve yaz aylarını Mikonos'ta geçiren Eda Taşpınar, önceki gün pazara gitti. Sosyetik isim pazara gittiği anları da Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.
4.09.2022 Magazin
NATO’dan Kosova-Sırbistan uyarısı: İstikrar tehlikeye girerse, KFOR müdahaleye hazır
NATO’dan Kosova-Sırbistan uyarısı: İstikrar tehlikeye girerse, KFOR müdahaleye hazır NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç ile düzenlediği ortak basın toplantısında, Kosova-Sırbistan arasındaki gerilime değinerek, “İstikrar tehlikeye girerse, KFOR müdahaleye hazır” dedi.
17.08.2022 Dünya
Türkiye yaşlandıkça inme riski artıyor
Türkiye yaşlandıkça inme riski artıyor Nöroloji Uzmanı Dr. Elif Sarıönder Gencer, inmenin tüm ölümlerin nedenleri arasında 3. sırada yer aldığına dikkat çekerek, “Türkiye’de yaşlanan nüfus ve değişen demografik veriyle birlikte, yılda 50 binin üzerinde, 100 bine yakın inme vakası bekleniyor” dedi. Gencer, yüzde ani kayma, aynı taraf kol ya da bacakta güçsüzlük, konuşma veya konuşulanı anlam sorunlarına yol açabildiğini belirterek, tedavide ilk 4 saatin büyük önemli olduğunu vurguladı.
22.07.2022 Sağlık
Serenay Sarıkaya'nın plaj şıklığının bedeli dudak uçuklattı!
Serenay Sarıkaya'nın plaj şıklığının bedeli dudak uçuklattı! Umut Evirgen ile aşk yaşayan ve şimdilerde Yunanistan'da tatil yapan Serenay Sarıkaya; geçtiğimiz günlerde sosyal medya sayfasından yaptığı siyah bikinili paylaşımla adından söz ettirmeyi başarmıştı. Ünlü ismin büyük beğeni toplayan plaj şıklığının bedeli adeta dudak uçuklattı.
13.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şıklık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şıklık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.