Vergi borcu yapılandırma başvurusu! Vergi affı çıktı mı? Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek?
Vergi borcu yapılandırma başvurusu! Vergi affı çıktı mı? Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek? Vergi yapılandırma kanununun TBMM'den geçmesinin ardından milyonlarca vatandaş vergi affının ne zaman yürürlüğe gireceğini merak ediyor. Vergi borcu yapılandırma düzenlemesi, Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, MTV, ÖTV, tüm idari para cezaları, KYK borçları ile Hazine alacaklarını kapsıyor. Peki, Vergi affı çıktı mı? Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek? Vergi borcu yapılandırma başvurusu nasıl yapılacak? İşte vergi affı ve vergi borcu yapılandırma ile ilgili tüm detaylar...
16.11.2020 Ekonomi
Son dakika: Geliri düşük olanın borcu silinecek
Son dakika: Geliri düşük olanın borcu silinecek Sigorta borcu biriken milyonlarca vatandaş 30 Kasım’a kadar başvurduğunda borçları aylık 60 liraya güncellenecek ve düşecek. Geliri düşük olanların tüm borcu silinecek.
22.11.2018 Ekonomi
Sigorta primine faiz yok
Sigorta primine faiz yok Milyonlarca çalışanın sigorta primleri 8 ay ertelendi. Geri ödemeler bu ay başlayıp üç ay sürecek. Faiz alınmayacak. Zamanında ödemeyene teşvik yok.
19.10.2017 Ekonomi
SSK prim sorgulama ve SGK-SSK sorgulama işlemleri nasıl yapılır?
SSK prim sorgulama ve SGK-SSK sorgulama işlemleri nasıl yapılır? E-Devlet sistemi, devlet hizmetlerinin vatandaşlar tarafından daha hızlı ve daha kolay yapılmasını sağlayan bir sistemdir. Bu sistem ile adınıza ait pek çok sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Bilgi alma ve başvuru işlemlerinin yanı sıra SGK-SSK sorgulama, prim ödeme gibi işlemlerinizi de gerçekleştirebilirsiniz? SGK-SSK sorgulama işlemleri nasıl yapılır? Detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri