Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! İndirim geldi, yeni fiyatlar belli oldu
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! İndirim geldi, yeni fiyatlar belli oldu Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. İndirim geldi, fiyatlar düştü. Otomobil, kamyon, otobüs, traktör gibi tüm araç grupları hesaba katıldığında, mayıs sonu itibariyle, ortalama trafik sigortasının primi 777 lira.
28.06.2021 Ekonomi
Araba sahibi olanlara kötü haber! Fiyatlar değişti! Zam...
Araba sahibi olanlara kötü haber! Fiyatlar değişti! Zam... Araba sahibi olanları ilgilendiriyor. Araba sigortası fiyatları değişti. Fiyatlara zam geldi. İkinci el otomobil fiyatlarında yaşanan fiyat artışı trafik sigortası fiyatlarının da artışına neden oldu. Araç fiyatlarında yaşanan ani artışların sigorta fiyatlarını değiştirdiğini söyleyen, İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği Onursal Başkanı Turusan Bağcı, "İkinci el araç piyasasında yaşanan fiyat artışları tamamen çarpan etkisi ile sigorta fiyatlarına da yansıyor." dedi.
31.05.2021 Ekonomi
Trafik sigortasında tek fiyat hazırlığı
Trafik sigortasında tek fiyat hazırlığı Hazine, trafik sigortasında tek fiyat çalışması başlattı. Trafik sigortasında her kademe için fiyat belirlenecek. Şirketlerin sigorta fiyatı bu kıstas fiyatın etrafında şekillenecek
28.03.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri