Sigara Zam

Sigara Zam

Son dakika sigara zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sigara zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sigara zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sigara Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sigara zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 300 sigara zam haberi bulunmuştur. Tüm sigara zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sigaraya zam gelir mi? Sigara zammı ne zaman? Sigara ne kadar olur? Güncel sigara fiyatları!
Sigaraya zam gelir mi? Sigara zammı ne zaman? Sigara ne kadar olur? Güncel sigara fiyatları! Sigara fiyatlarına zam geleceği iddiası uzun zamandır gündemde! Sigara ve alkolde ÖTV tutarı ÜFE kadar arttırıldığı için enflasyon oranına göre temmuzda sigara fiyatları zamlanabilir. 6 aylık ÜFE kadar artırılacak olan sigarada maktu vergi 14.4 liradan 23.03 liraya yükselecek. Bir paket sigaradan alınan vergi en az 23.03 olacak. Peki, Sigaraya zam gelir mi? Sigara zammı gelir mi? Sigara ne kadar olur? Güncel sigara fiyatları!
16.05.2022 Ekonomi
Sigara fiyatlarıyla ilgili son dakika! Yeni zam geldi! 40 lira oldu
Sigara fiyatlarıyla ilgili son dakika! Yeni zam geldi! 40 lira oldu Sigara fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi! Sigara fiyatlarına yeni zam geldi. Yıl başından bu yana 8 lira artan sigaraya bir grubun daha zam yaptığı belirtildi. Böylelikle en ucuz sigara 23,50 liraya yükselmiş oldu. Haberle birlikte vatandaşlar, “Sigaraya zam mı geldi?”, “Sigara fiyatları ne kadar oldu?” sorularını araştırmaya başladı. Peki, en ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu? İşte son dakika haberinin detayları ve sigara zammının ardından 10 Mayıs sigara fiyatları...
10.05.2022 Ekonomi
Sigara yasağı ile ilgili flaş hamle! Dünyada bir ilk olacak
Sigara yasağı ile ilgili flaş hamle! Dünyada bir ilk olacak Sigara yasağı ile ilgili harekete geçildi. Daha önce böyle bir yasak kararı alınmadı. Şu an 14 yaş altında olanlar için sigara satışının ömür boyu yasaklaması gündemde. Yeni Zelanda hükümeti, sigara kullanımına karşı sert tedbirlerin hazırlığında olduklarını duyurdu. Şu an 14 yaş veya altında olanların yaşamları boyunca sigara satın almalarını yasaklanacağı ifade ediliyor.
9.12.2021 Dünya
Sigara fiyatları 2021! Sigara zam geldi mi? Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş duyurdu!
Sigara fiyatları 2021! Sigara zam geldi mi? Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş duyurdu! Royal Tobacco grubu sigaralarına 2 TL zam geldi. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Royal Tobacco grubu sigara ürünlerine zam geldiğini duyurdu. İşte 2 Aralık güncel sigara fiyatları ve Royal Tobacco sigara markaları…
2.12.2021 Ekonomi
Sigara fiyatlarına bir zam daha! İşte yeni fiyatlar...
Sigara fiyatlarına bir zam daha! İşte yeni fiyatlar... Sigara fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Yeni zam kararı duyuruldu. 16 TL olan sigaralar, 17, 17 TL olan sigaralar 18, 18 TL olan sigaralar 19 lira oldu. Yeni bir zam haberi ise başka bir sigara grubundan geldi. 15 TL olan sigaralar 16 TL olurken, 16 TL olan sigaralar ise 17 TL oldu. 17 TL olan sigara grubu ise 18 TL olarak satılacak.Aynı gruptaki farklı sigara markası ise yine 1 TL zamlanarak 15,5 TL oldu.
5.10.2021 Ekonomi
Vergide yeni dönem! Fiyat artışı...
Vergide yeni dönem! Fiyat artışı... Tüm vatandaşları çok yakından ilgilendiren düzenleme! Yeni model geliyor. Fiyat artışı olmayacak. Enflasyonist yönü yüksek nispi vergileme modelinden, asgari maktu ağırlıklı modele geçilecek. Matrah ve vergi oranlarının düzenlenmesiyle, doğrudan vergilerin gelir içindeki payının da artırılması planlanıyor. Yapılan düzenleme ile sigarada fiyat artışına da gerek kalmadı. Peki yeni düzende vergiler nasıl olacak? Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın aldığı karar ve düzenlemenin ayrıntılarına ulaşıldı. Nispi ve Maktu vergi sisteminde düzenlemeler ve vergilerdeki yeni durum bakın nasıl ayarlanacak? Detaylar haberimizde...
6.01.2021 Ekonomi
Sigaraya zam mı yapıldı, sigaraya zam ne zaman uygulanacak? 2020 güncel yeni sigara fiyatları listesi belli mi?
Sigaraya zam mı yapıldı, sigaraya zam ne zaman uygulanacak? 2020 güncel yeni sigara fiyatları listesi belli mi? Cumhurbaşkanı kararları gün yayımlandı. Cumhurbaşkanı Kararlarına göre, bir paket sigaradan alınan asgari maktu vergi tutarı 7,79 liradan 9,13 liraya yükseldi. Sigaranın özel tüketim vergisinin artırılmasının ardından sigaraya zam mı yapıldı, sigaraya zam ne zaman uygulanacak? 2020 güncel yeni sigara fiyatları listesi belli mi? soruları da sorulmaya başladı.
14.05.2020 Gündem
Sigara zammı ne zaman uygulanacak? Sigaraya ne kadar zam geldi? Zamlı yeni sigara fiyatları açıklandı mı?
Sigara zammı ne zaman uygulanacak? Sigaraya ne kadar zam geldi? Zamlı yeni sigara fiyatları açıklandı mı? Tütün ürünlerine uygulanan Özel Tüketim Vergisi oranlarında değişiklik yapıldı. Son dakika haberine göre bir paket sigaradan alınan asgari maktu vergi tutarı 7,79 liradan 9,13 liraya yükseldi. Peki, sigaraya zam gelecek mi? Zamlı sigara fiyatları belli oldu mu?
13.05.2020 Gündem
Sigaraya büyük zam
Sigaraya büyük zam Yılbaşından sonra sigara fiyatlarına büyük zam gelmesi bekleniyor.
24.12.2015 Ekonomi
Sigaracılar zamda teslim bayrağını çekti
Sigaracılar zamda teslim bayrağını çekti Maliye, 1 katrilyon lira beklediği ÖTV artışından sadece 350 trilyon toplayabildiğini görünce sigara üreticilerine zam baskısını sertleştirdi. Fiyat artırmamakta direnen JTI ve Philip Morris yüzde 11'lik Tekel zammının ardından yeni zam yapmayı kabul etti
12.03.2004 Ekonomi
Sigara zammı 4 Nisan 2024: Sigara fiyatları ne kadar oldu? En ucuz, en pahalı bir paket sigara kaç TL?
Sigara zammı 4 Nisan 2024: Sigara fiyatları ne kadar oldu? En ucuz, en pahalı bir paket sigara kaç TL? Sigara fiyatları yapılan son zamla birlikte merak ediliyor. 4 Nisan 2024 Perşembe gününden geçerli olmak üzere en ucuz ve en pahalı bir paket sigaranın fiyatı değişti. Sigaraya zam geldi mi sorusu da gündem oldu. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı'ndan konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama gelmişti. Peki 4 Nisan sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigara zammı sonrası bir paket en ucuz sigara kaç TL? İşte liste...
4.04.2024 Gündem
Taksilerde yeni zam! Yevmiyeler yüzde 20 arttı
Taksilerde yeni zam! Yevmiyeler yüzde 20 arttı Ticari taksilerin taksimetre tarifelerine yüzde 28,09 oranında zam yapılmasının ardından taksilerde şoför olarak çalışanların plaka sahibi ya da galericilere ödeyeceği ücret belli oldu. Bir günde 4790 lira kazanamayan şoför evine eli boş gidiyor. Neredeyse hiçbir sosyal hakkı olmayan şoförler haftada 126 saat çalışıp plaka sahibine para yetiştirmeye çabalıyor.
23.01.2024 Ekonomi
Sigara, Alzheimer riskini artırıyor! Şok eden analiz
Sigara, Alzheimer riskini artırıyor! Şok eden analiz Washington Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden araştırmacılar, 32 bin katılımcının beyin taramalarını ve sigara içme geçmişini analiz etti.
4.01.2024 Yaşam
Sigaraya zam 2024 | Sigara fiyatlarına zam geldi mi, 2024 sigaraya zam gelecek mi? Sigara fiyatları 2024 güncel fiyat listesi belli oldu mu, sigaraya yeni zam var mı?
Sigaraya zam 2024 | Sigara fiyatlarına zam geldi mi, 2024 sigaraya zam gelecek mi? Sigara fiyatları 2024 güncel fiyat listesi belli oldu mu, sigaraya yeni zam var mı? 2024 sigara fiyatları ne olacak, sigara fiyatlarına zam geldi mi? Sigara fiyatları 2024 güncel fiyat listesi için aramalar arttı. Yeni yılda en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları için tiryakiler tarafından merak ediliyor. Peki, sigara fiyatlarına zam gelecek mi, yeni yılda sigaraya zam var mı?
28.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25'lik bir artışa gidilecek. öylece aylık ücretlerinde 2023 yılında yüzde 91 oranında artış yapmış olacağız" dedi.
15.09.2023 Gündem
Mersin’de TIR'a uyuşturucu operasyonu! Gözaltına alındılar
Mersin’de TIR'a uyuşturucu operasyonu! Gözaltına alındılar Mersin’de durdurulan TIR’da yapılan aramada 2 kilo 950 gram metamfetamin bulundu, 2 kişi gözaltına alındı.
21.08.2023 Yaşam
Alkol ve sigaraya ÖTV zamı belli oldu
Alkol ve sigaraya ÖTV zamı belli oldu TÜİK'in enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından, alkollü içki ve sigarada ÖTV tutarı yüzde 14,82 artacak. ÖTV zammının fiyatlara yansıtılması bekleniyor. Haziran ayı itibarıyla yıllık enflasyon yüzde 38,21 olarak gerçekleşti.
5.07.2023 Ekonomi
Sigaraya zam geldi mi, 6 Haziran sigaraya yeni zam gelecek mi? Güncel sigara fiyatları ne kadar, sigaraya zam var mı?
Sigaraya zam geldi mi, 6 Haziran sigaraya yeni zam gelecek mi? Güncel sigara fiyatları ne kadar, sigaraya zam var mı? Sigaraya yeni zam gelecek mi, haziran ayında sigaraya zam var mı? Sigara kullanan vatandaşlar mayıs ayının bitmesine az bir süre kala, sosyal medyada sigaraya zam geleceği iddialarını sorgulamaya başladı. Peki, Sigaraya zam mı gelecek?
30.05.2023 Ekonomi
1 yıl boyunca çöp evde kilitli tutulmuştu! Cem Muhammet'in teyzesi ile ilgili flaş gelişme
1 yıl boyunca çöp evde kilitli tutulmuştu! Cem Muhammet'in teyzesi ile ilgili flaş gelişme Bursa'da kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) 'çöp ev'deki kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davada ikinci duruşma görüldü. Ankara Barosu Çocuk Hakları Merkezi avukatının katılma talebi reddedilirken, teyze Acar hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
24.05.2023 Yaşam
Sigaraya zam Haziran'da geliyor mu? Son listeye göre hangi marka sigaralara zam gelecek?
Sigaraya zam Haziran'da geliyor mu? Son listeye göre hangi marka sigaralara zam gelecek? Sigaraya zam konusu gündeme geldi. 1 Haziran 2023 itibariyle sigaraya zam geleceği iddiası sosyal medyanın başlıca konusu oldu. Bu haberler sonrası güncel sigara fiyatları listesine çevrildi. Sigara markalarından zam açıklaması da araştırılan bir diğer konu oldu. Peki Haziran'da sigaraya zam gelecek mi? Hangi marka sigaralara zam geliyor? İşte detaylar...
22.05.2023 Gündem
Güncel sigara fiyatları 2023 listesi! Yeni zamlı sigara fiyatları ne kadar oldu? 2023 sigara zammı!
Güncel sigara fiyatları 2023 listesi! Yeni zamlı sigara fiyatları ne kadar oldu? 2023 sigara zammı! 6 Ocak 2023 sigara fiyatları listesi için aramalar arttı. İçki ve sigara üzerinden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) oranlarının yüzde 22.29 oranında arttırılmasının ardından güncel sigara fiyatları sorgulanmaya “Sigaraya zam gel mi?” sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranıyordu. ÖTV tutarları 6 aylık dönemde üretici enflasyonu dikkate alınarak güncelleniyor. İşte Sigara fiyatları 2023…
3.02.2023 Ekonomi
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bugüne kadar 40 telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söyleyerek, "Bunun 29 tanesini karşı taraf, 11'inde de ben geri dönmüşüm. Bunar olabilir, peki niye yalan söyleme gereği duyuyorsunuz" dedi.
4.01.2023 Gündem
Sigaraya zam! Sigara fiyatları belli oldu mu? Sigaraya zam geldi mi? Yeni sigara zammı listesi belli oldu mu? Eylül 2022 güncel sigara fiyatları!
Sigaraya zam! Sigara fiyatları belli oldu mu? Sigaraya zam geldi mi? Yeni sigara zammı listesi belli oldu mu? Eylül 2022 güncel sigara fiyatları! Sigaraya zam geldi! Sigara zammını Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş duyurdu. Aybaş, sosyal medya hesabından bir sigara grubuna zam geldiğini açıkladı. Pek çok kişi de güncel sigara fiyatlarını ve sigara zammını araştırıyor. Peki, Sigara fiyatları belli oldu mu? Yeni sigara zammı listesi belli oldu mu? Hangi sigara grubuna zam geldi? Sigaraya ne kadar zam geldi? İşte eylül 2022 sigara zammının detayları…
8.09.2022 Ekonomi
Sigaraya zam geldi mi? Sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigara fiyatları değişti mi? İşte güncel sigara fiyatları!
Sigaraya zam geldi mi? Sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigara fiyatları değişti mi? İşte güncel sigara fiyatları! Sigara zammı sosyal medyada gündem oldu! Sigaraya yeni bir zam geleceği iddiaları üzerine yeni fiyat listeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar’ın sigara ve alkollü ürünlere yeni zam beklendiğini duyurmasıyla sigaraya gelecek zammın ne kadar olacağı merak ediliyor. Peki, Sigaraya zam geldi mi? Sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigara fiyatları değişti mi? İşte güncel sigara fiyatları!
14.08.2022 Ekonomi
Sigara fiyatlarına yeni zam geldi mi 27 Temmuz 2022? Güncel sigara fiyatları ne kadar?
Sigara fiyatlarına yeni zam geldi mi 27 Temmuz 2022? Güncel sigara fiyatları ne kadar? Sigara fiyatları güncel liste gündem olmaya devam ediyor. Sigaraya uygulanan %10 oranındaki ÖTV zammı ile birlikte 1 paket sigaradan alınan asgari maktu vergi tutarı 0,71'den 0,79'a yükselmiş ve Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, JTİ grubuna uygulanan zammın ardından Philip Morris, BAT ve İmperial gruplarına da zam yapıldığını duyurmuştu. Sosyal medyada “sigaraya zam geldi” iddialarının ardından 27 Temmuz 2022 sigara zammı var mı, sigaraya zam geldi mi? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, güncel sigara fiyatları ne kadar?
27.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sigara Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sigara zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.