Sıfır Faiz

Sıfır Faiz

Son dakika sıfır faiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sıfır faiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sıfır faiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıfır Faiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıfır faiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.132 sıfır faiz haberi bulunmuştur. Tüm sıfır faiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar limitleri tek tek açıkladı: 25 bin TL anında hesaplarda
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar limitleri tek tek açıkladı: 25 bin TL anında hesaplarda İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlara bankalardan iyi haber geldi. Sıfır faiz imkanı ile kredi kullanımı mümkün. Bankalar limitleri ve ödeme koşullarını müşterilerine duyurdu. İsteyenler internet üzerinden mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak da başvurularını tamamlayabilecek. İşte faizsiz kredi fırsatı sunan bankalar ve ödeme koşulları...
17.04.2024 Ekonomi
700 bin TL kredi desteği: Sıfır faiz detayı ve 2 yıl geri ödemesiz kredi kullanım imkanı
700 bin TL kredi desteği: Sıfır faiz detayı ve 2 yıl geri ödemesiz kredi kullanım imkanı Hükümet kentsel dönüşümün hızla gerçekleşmesi için destek paketi sağlayacak. Evini dönüştürmek isteyen vatandaşlara 700 bin TL hibe ve 700 bin TL kredi imkanı sunulacak. Bunun yanı sıra 100 bin TL karşılıksız kira yardımı yapılmasıyla toplamda 1.5 milyon liralık destek sağlanacak. Peki kimler faydalanacak? Geri ödeme nasıl olacak? Nasıl hesaplanacak? Son tarih ne? İşte merak edilen tüm detaylar...
25.02.2024 Ekonomi
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar art arda duyurdu, üst limit belli oldu
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar art arda duyurdu, üst limit belli oldu Acil nakit ihtiyacı olan tüketicilere güzel haber geldi. Bankaların yüksek faiz oranlarından şikayetçi olanları çok yakından ilgilendiriyor. 10 banka birden faizsiz kredi veriyor. Sıfır faizli nakit avans ya da kredi kampanyaları devam ediyor. Bankaların müşteri çekmek için aldığı aksiyonları kullanmak yararlı olabiliyor. Enflasyonist ortamda sıfır faizli ve vadeli para bulmak küçük miktarlar da olsa bazı ihtiyaçları karşılayabilir.
15.02.2024 Ekonomi
Sıfır faizli kredi hamlesi! Bankalar tek tek duyurdu, paralar anında hesaplarda
Sıfır faizli kredi hamlesi! Bankalar tek tek duyurdu, paralar anında hesaplarda Acil nakit ihtiyacı olan tüketicilere güzel haber geldi. Bankaların yüksek faiz oranlarından şikayetçi olanları çok yakından ilgilendiriyor. 10 banka birden faizsiz kredi veriyor. Sıfır faizli nakit avans ya da kredi kampanyaları devam ediyor. Bankaların müşteri çekmek için aldığı aksiyonları kullanmak yararlı olabiliyor. Enflasyonist ortamda sıfır faizli ve vadeli para bulmak küçük miktarlar da olsa bazı ihtiyaçları karşılayabilir.
14.02.2024 Ekonomi
Araba fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kampanyalar art arda açıklandı, 200 bin TL'lik indirim ve sıfır faiz avantajı sunuluyor
Araba fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kampanyalar art arda açıklandı, 200 bin TL'lik indirim ve sıfır faiz avantajı sunuluyor Araba alacaklara güzel haber geldi. İkinci el araba fiyatları düştükçe düştü. 2. el'deki fiyat hareketliliği sıfır araçlara da sıçradı.
4.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan önemli açıklama: Fiyat istikrarını sağlayacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan önemli açıklama: Fiyat istikrarını sağlayacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ''Hep birlikte bir taraftan depremin yaralarını saracağız, diğer taraftan fiyat istikrarımızı sağlayacağız. Büyümemizi, istihdamımızı devam ettirerek kalıcı bir şekilde sosyal refahımızı artırmaya devam edeceğiz" dedi.
29.09.2023 Ekonomi
Evlilik kredisi şartları nelerdir, Cumhurbaşkanı evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır? 150 bin evlilik kredisini hangi bankalar verecek, kimler alabilecek? Evlilik kredisi veren bankalar
Evlilik kredisi şartları nelerdir, Cumhurbaşkanı evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır? 150 bin evlilik kredisini hangi bankalar verecek, kimler alabilecek? Evlilik kredisi veren bankalar Evlilik kredisi başvuru şartları ve alınacak bankalar merak konusu oldu. Devlet destekli evlilik kredisi faizsiz olarak verilecek. 2 yıl geri ödemesiz ve sıfır faiz avantajı taşıyan evlilik kredisi bugün toplanan Kabine Toplantı’sıyla birlikte yeniden gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde seçim vaadi olan 150 bin TL evlilik kredisi verileceğini paylaşmıştı. Peki, 48 ay 150 bin TL evlilik kredisi şartları nelerdir, evlilik kredisi başvuru şartları açıklandı mı? 150 bin evlilik kredisi kimler alabilir, 48 ay vadeli 150 bin TL evlilik kredisini hangi banka verecek? İşte evlilik kredisi şartları, geri ödemesiz devlet destekli evlilik kredisi veren bankalar ve cumhurbaşkanlığı evlilik kredisi başvurusu ile ilgili merak edilenler…
26.09.2023 Ekonomi
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular başladı! Bakan Özhaseki detayları açıkladı
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular başladı! Bakan Özhaseki detayları açıkladı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Yerinde Dönüşüm' projesi ile ilgili merak edilenleri açıkladı.
17.07.2023 Ekonomi
Acil durum fonu uyarısı! 'Para sıkıntısı çekmezsiniz'
Acil durum fonu uyarısı! 'Para sıkıntısı çekmezsiniz' Aylık gelirin, giderleri karşılamada yetersiz kaldığı noktada ilk akla gelen kredi kartları ve tüketici kredileri oluyor. Pek çok kişi nakit ihtiyaçlar söz konusu olduğunda bankaların yolunu tutuyor. Özellikle özel bankalar müşteri çekmek için dönemsel olarak faiz kampanyaları yapıyor. Öyle ki sıfır faizli nakit avans imkanı sunan bankalar bile bulunuyor.
11.04.2023 Ekonomi
Depremzedelere yeni ev imkanı! Uygun koşullarda kredi desteği verilecek
Depremzedelere yeni ev imkanı! Uygun koşullarda kredi desteği verilecek Acil evleri yıkılacak depremzedeler de uygun koşullarda konut alabilecek. Konutlar teslim edildikten sonra 2 yıl herhangi bir ödeme yapılmayacak, sonraki 18 yılda sıfır faiz uygulanacak.
4.03.2023 Gündem
0.99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi! Akbank resmen duyurdu
0.99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi! Akbank resmen duyurdu İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlar için Akbank harekete geçti. 0.99 faiz oranı ile yeni bir kredi paketini devreye alındı. Kredi başvuruları 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek.
5.08.2022 Ekonomi
Borçlarla ilgili flaş gelişme! Yeni düzenleme geliyor, sıfır faiz ve...
Borçlarla ilgili flaş gelişme! Yeni düzenleme geliyor, sıfır faiz ve... Borçlarla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen değişiyor. Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Yeni düzenleme geliyor. Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) borçlusu gençlerin gözü bugün kabine toplantısından sonra yapılacak açıklamada. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gençlerimizi faize kurban etmeyiz" sözleriyle düzenlemeye ilişkin mesajını verdi. Yeni bir faiz hesaplaması ya da yeni bir ödeme takvimi gibi seçenekler masada. İşte son dakika haberinin detayları...
17.07.2022 Ekonomi
Sıfır faizli 7.500 TL nakit avans fırsatı başladı! Akbank resmen duyurdu, son gün...
Sıfır faizli 7.500 TL nakit avans fırsatı başladı! Akbank resmen duyurdu, son gün... Akbank tarafından resmi açıklama yapıldı. Sıfır faiz imkanı ile taksitli avans kullanım imkanı sunuluyor. Acil nakit ihtiyacı olanlar için önemli bir fırsat niteliğinde olan kapmanyanın detayları açıklandı. Ek ödeme olmadan 7.500 TL anında hesaplara tanımlanıyor. Banka tarafından kullanılan taksitli avans için 6 aylık vade imkanı sağlanıyor.
9.07.2022 Ekonomi
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarında bayram etkisi! Zam geliyor, oranlar resmen açıklandı
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarında bayram etkisi! Zam geliyor, oranlar resmen açıklandı İkinci el ve sıfır araba ile ilgili son dakika açıklaması! Araba fiyatlarına zam geliyor. Pandemi, dövizdeki artış ve çip krizi ile durma noktasına gelen araba piyasasında fiyatlar düşüşe geçmişti. Özellikle Ramazan Bayramı öncesi rahat bir tatil yolculuğu yapmak isteyenler, ikinci el otomobil piyasasını yeniden hareketlendirdi. Sektör temsilcileri sıfır araba fiyatlarına yüzde 25 zam geleceğini duyurdu. İkinci el araba fiyatlarına ise yüzde 4'lük bir zam geleceği öngörüldü. TÜİK ise açıkladığı son verilerde, motorlu taşıt sayısında 4,4’lük bir artış yaşandığını açıkladı. Araştırmaya göre; bu artışa rağmen yapılan toplam kilometre sayısında azalma görüldü. İşte ikinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
27.04.2022 Otomobil
Elektrikli Mercedes'lerin marka elçisi belli oldu!
Elektrikli Mercedes'lerin marka elçisi belli oldu! Mercedes-Benz’in elektrikli markası Mercedes-EQ’nun yüzü belil oldu
22.04.2022 Otomobil
Jaguar ve Land Rover 2030 hedeflini açıkladı!
Jaguar ve Land Rover 2030 hedeflini açıkladı! Tüm üretim operasyonları sonucu ortaya çıkan sera gazı emisyonlarını 2030 yılına kadar mutlak değerde yüzde 46 azaltmayı taahhüt ederken Jaguar ve Land Rover araçlarının ortalama karbon emisyonunu da yüzde 54 oranında azaltmayı hedefliyor.
22.04.2022 Otomobil
BMW 7 Serisi elektriklenecek!
BMW 7 Serisi elektriklenecek! BMW'nin amiral gemisi modeli BMW 7 Serisi yenilendi. Tamamen elektrikli, hibrit ve içten yanmalı motor alternatifleriyle her kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayan Yeni BMW 7 Serisi ilk olarak tamamen elektrikli i7 xDrive60 versiyonuyla 2022'nin son çeyreğinde Türkiye'de satılacak.
21.04.2022 Otomobil
Otomobilden motosiklete dönüyorlar!
Otomobilden motosiklete dönüyorlar! Bireyselleşme, doğaya dönüş ve maddi kaygıların kullanıcıyı otomobilden motosiklete yönlendirmeye başladı.
21.04.2022 Otomobil
Avrupa’da otomobil satışları yüzde 18.8 düştü!
Avrupa’da otomobil satışları yüzde 18.8 düştü! AB ülkelerinin otomobil pazarında 2022 Mart ayında %18,8 düşüş yaşandı.  
21.04.2022 Otomobil
Fren mesafesini yüzde 8 kısaltacak!
Fren mesafesini yüzde 8 kısaltacak! Lastik üreticisi Continental fren mesafesi ve km performansını artıran yaz lastiklerini pazara sunacak.
21.04.2022 Otomobil
Kredi, kredi kartı ve ek hesap borcu olan herkesi kapsıyor! Farklı bankadaki tüm borçlar...
Kredi, kredi kartı ve ek hesap borcu olan herkesi kapsıyor! Farklı bankadaki tüm borçlar... Kredi, kredi kartı ve ek hesap borcu olanlar dikkat! Günümüzde hemen hemen herkes kredi kartı kullanıyor. Kredi kartı kullanan ve kredi çekenler, maaş hesabının olduğu bankadaki kredi kartını kullanması, başka bankalardaki kredi faiz oranlarının uygunluğu derken farklı bankalara borçlanabiliyor. Borcu olan çok sayıda kişi, farklı bankadaki ödemelerini tek bir bankaya toplamanın mantıklı olup olmadığını merak ediyor. Ek hesap, kredi ve kredi kartı borçları nasıl ödenmeli? Borçları tek bir bankaya toplamak uygun olur mu? İşte borcu olanlar için kritik ödeme rehberi...
21.04.2022 Ekonomi
İş arayanlar dikkat! En çok bu sektörlerde açık pozisyon var
İş arayanlar dikkat! En çok bu sektörlerde açık pozisyon var 2022 yılının ilk çeyreğinde en çok aranan pozisyonların yanı sıra en çok eleman arayan ve istihdam artışında öne çıkan sektörler açıklandı. Açıklanan verilere göre 2022’nin ilk çeyreğinde en fazla eleman arayan sektör üretim/imalat oldu. En çok eleman arayan sektörler sıralamasında üretim/imalat sektörünün ardından güvenlik, gıda, hizmet, restorancılık ve lojistik sektörü yer aldı. 
19.04.2022 Ekonomi
Bolu Dağı sisle kaplandı, görüş mesafesi 10 metreye düştü
Bolu Dağı sisle kaplandı, görüş mesafesi 10 metreye düştü Bolu Dağı’nda etkili olan yağmur ve yoğun sis sebebiyle görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düştü, sürücüler ise ilerlemekte güçlük yaşıyor.
19.04.2022 Gündem
Sıfır faiz, kredi ve indirim! Araba alacaklara iyi haber, nisan ayı kampanyaları açıklandı…
Sıfır faiz, kredi ve indirim! Araba alacaklara iyi haber, nisan ayı kampanyaları açıklandı… Otomotiv markaları baharın gelmesiyle araç satış, satış sonrası ve servislerde kampanyalara start verdi.
19.04.2022 Otomobil
Akbank resmen duyurdu! Faizsiz iki gün önce para çekme imkanı ve...
Akbank resmen duyurdu! Faizsiz iki gün önce para çekme imkanı ve... Akbank tarafından yeni bir kampanya devreye alındı. Çok sayıda banka müşterisini doğrudan ilgilendiren karar ile faizsiz para kullanımına imkan sağlanıyor. Emekli müşterilere özel sunulan kampanyadan emekli maaşını Akbank'a taşıyan tüm müşteriler başka bir şart aranmaksızın yararlanabiliyor. Tüm bankalar emekli maaşlarına promosyon ödemesi yapıyor. Promosyon miktarı bankadan bankaya ve alınan maaş miktarına göre değişiklik gösteriyor. Akbank 2.750 liraya kadar promosyon ödemesi yapıyor. Promosyon dışında maaşını bankaya taşıyan emekli vatandaşların hesaplarına artı para kredisi tanımlamaları durumunda maaş gününü beklemelerine gerek kalmıyor. Hesaplarda para olmasa da emekli aylığı ödemesine iki gün kalan emekliler sıfır faiz imkanı ile hesaplarından para çekebiliyor.
6.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sıfır Faiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıfır faiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.