Siemens

Siemens

Son dakika Siemens haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Siemens ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Siemens haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siemens

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siemens gelişmeleri de dahil olmak üzere 446 siemens haberi bulunmuştur. Tüm siemens haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dev şirketler harekete geçti! Staj başvuruları başladı, gençler meslek öğrenirken para kazanacak
Dev şirketler harekete geçti! Staj başvuruları başladı, gençler meslek öğrenirken para kazanacak Staj yapmak isteyen üniversite öğrencileri için pek çok büyük firma kadro açtı. Eczacıbaşı, Kontrolmatik, Doğuş Otomotiv, Etstur ve Siemens gibi dev şirketler kış dönemi için stajyer alımlarına başladı. Ortak tercih, haftanın en az 3 günü devamlılık, iyi derecede İngilizce ve MS Office programlarına hakimiyet...
14.09.2023 Ekonomi
Siemens büyümesini ilk çeyrekte de sürdürdü
Siemens büyümesini ilk çeyrekte de sürdürdü Siemens AG, 2023 yılının ikinci çeyreğinde Dijital Endüstriler ve Akıllı Altyapı iş alanlarında marj artışları ve tüm zamanların en yüksek kârının yanı sıra bakiye siparişler de dahil olmak üzere çok sayıda rekor kırdı.
19.05.2023 Ekonomi
Kanser farkındalığı için film günleri
Kanser farkındalığı için film günleri 4 Şubat Dünya Kanser günü kapsamında, Siemens Healthineers tarafından kanser temalı filmlerin gösterimde olacağı film günleri düzenleniyor. 4-5 Şubat tarihleri arasında Grand Pera’da düzenlenecek ‘’Film Evresi’’ kapsamında, toplam 4 film izleyicilerle buluşacak.
1.02.2023 Kültür Sanat
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Kanal D ödüle doymuyor! Kanal D'ye bir ödül de Felis’ten geldi
Kanal D ödüle doymuyor! Kanal D'ye bir ödül de Felis’ten geldi Kanal D, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilen 17. Felis Ödül Töreni’nde Camdaki Kız dizisinde gerçekleştirdiği Bepanthol SensiDaily ’’Pera'nın Cilt Hikayesi’’ projesiyle ‘’Senaryolu en iyi markalı içerik uygulaması’’ kategorisinde ödülün sahibi oldu.    
13.11.2022 Televizyon
Kanal D iş birliği ile gerçekleşen projelere Kristal Elma'dan 3 ödül!
Kanal D iş birliği ile gerçekleşen projelere Kristal Elma'dan 3 ödül! Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 34’üncüsü düzenlenen Kristal Elma ödül töreninde, Siemens ve Bepanthol markaları ile Kanal D’nin iş birliği ile gerçekleşen 2 farklı proje için toplamda 3 ödülün sahibi olundu.
20.10.2022 Televizyon
Gazprom, Avrupa'ya gaz akışını süresiz durdurdu
Gazprom, Avrupa'ya gaz akışını süresiz durdurdu Rus petrol şirketi Gazprom, 3 gün boyunca kapalı olacağı duyurulan Kuzey Akım 1 boru hattında tespit edilen yağ sızıntısı nedeniyle Avrupa'ya gaz akışının süresiz olarak durdurulduğunu açıkladı.
2.09.2022 Dünya
Kuzey Akım 1 gaz boru hattı bakım nedeniyle 3 gün kapanacak
Kuzey Akım 1 gaz boru hattı bakım nedeniyle 3 gün kapanacak Rus gazını Baltık üzerinden Avrupa'ya taşıyan Kuzey Akım 1 boru hattının bakım çalışmaları nedeniyle 3 gün kapatılacağı açıklandı.
19.08.2022 Dünya
Gerhard Schröder Putin ile görüştü Almanya ayağa kalktı! 'Putin benim dostum özür dilemeyeceğim!'
Gerhard Schröder Putin ile görüştü Almanya ayağa kalktı! 'Putin benim dostum özür dilemeyeceğim!' Rus ordusunun 24 Şubat'ta Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaş sayısız askeri ve sivil kayba yol açarken dünyayı da büyük bir gıda ve enerji kriziyle baş başa bıraktı. Enerji krizinin en çok vurduğu ülke ise Almanya oldu. Ülke, yaklaşan kış aylarını nasıl geçireceğinin hesabını yaparken eski Başbakan Gerhard Schröder’in Vladimir Putin ile görüşmesi ise bardağı taşıran son damla oldu…
4.08.2022 Dünya
Gazprom'dan flaş doğal gaz açıklaması: Teslimatı imkansız
Gazprom'dan flaş doğal gaz açıklaması: Teslimatı imkansız Rus devlet enerji şirketi Gazprom, Rusya'dan Avrupa'ya gaz akışını sağlayan Kuzey Akım 1 boru hattında bakım ve onarım çalışmaları çerçevesinde Kanada’ya gönderilen gaz türbininin yaptırımlar nedeniyle Rusya'ya teslimatının “imkansız” olduğunu ifade etti.
3.08.2022 Dünya
Rusya doğalgaz vanasını kıstı Avrupa karanlığa gömüldü
Rusya doğalgaz vanasını kıstı Avrupa karanlığa gömüldü 24 Şubat'ta başlayan Ukrayna savaşı Avrupa’nın en büyük ekonomisi Almanya’yı karanlığa sevk etti. Rusya’nın Almanya’ya boru hattı üzerinden doğalgaz akışını yüzde 20’ye düşürmesinin ardından başta başkent Berlin olmak üzere ülkenin birçok kentinde enerji tasarrufu için tarihi anıtların ve binaların ışıklandırılmasına son verildi.
30.07.2022 Dünya
Kremlin Avrupa’ya doğalgaz silahını çekti: Yaşlılar kışın Türkiye'ye gitsin!
Kremlin Avrupa’ya doğalgaz silahını çekti: Yaşlılar kışın Türkiye'ye gitsin! Avrupa'nın korktuğu başına geldi. Ukrayna savaşında Batılı ülkelerin Kiev yönetimine yaptığı silah yardımları yüzünden istediğini elde etmekte zorlanan Kremlin Avrupa’ya doğalgaz silahını çekti. Alman ekonomisini çökertmek isteyen Putin yönetimi bu ülkeye sevkıyatı yüzde 20’ye indirdi.
27.07.2022 Dünya
Zelenski'den Rusya-Ukrayna savaşına yeni tanım!
Zelenski'den Rusya-Ukrayna savaşına yeni tanım! Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Rusya'nın Avrupa'ya karşı açıkça “gaz savaşı" yürüttüğünü ifade etti.
25.07.2022 Dünya
Avrupa'yı zor günler bekliyor! Rusya kesintiye gitti
Avrupa'yı zor günler bekliyor! Rusya kesintiye gitti Rus devlet enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım gaz boru hattındaki bir türbinin daha bakıma alınacağını duyurarak, Avrupa'ya gaz akışının 33 milyon metreküpe düşeceğini açıkladı.
25.07.2022 Dünya
TCDD'den kumanda merkezine yönelik habere ilişkin açıklama
TCDD'den kumanda merkezine yönelik habere ilişkin açıklama Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğünce, kumanda merkezinin "trenlerin seyir güvenliğini etkileyen" yüksek hızlı tren (YHT) trafiğinin yönetildiği sinyalizasyon sistemi olmadığı bildirildi.
20.11.2021 Gündem
Kansere bağlı ölüm oranları azaldı!
Kansere bağlı ölüm oranları azaldı! Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği ve Siemens Healthineers Türkiye tarafından Akciğer Kanser Farkındalık ayı kapsamında yapılan bilgilendirmede Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Gökhan Özyiğit, “Amerikan Ulusal Kanser Enstitüsü’nün verilerine göre son 30 yılda kansere bağlı ölüm oranı toplam yüzde 31 geriledi. En büyük düşüş ise akciğer kanserinde görüldü” dedi.
19.11.2021 Sağlık
Profilo iflas mı etti? Profilo Holding kimin, Profilo’nun kurucu, sahibi kim?
Profilo iflas mı etti? Profilo Holding kimin, Profilo’nun kurucu, sahibi kim? Profilo iflas mı etti? Profilo Holding için iflas kararı verildi. Profilo'nun eski avukatı Sümer Altay’ın, vekâlet ücreti için açtığı davada Profilo Holding AŞ ve Profilo Sanayi AŞ için iflas kararı çıktı. Peki ,Profilo Holding kimin, Profilo’nun kurucu kim?
18.11.2021 Ekonomi
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman?
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobil telefon ve akıllı cihazlar şirketi Mobiltel, halka arz için talep toplayacak. SPK’dan onay alan Mobiltel payları, şirket paylarının yüzde 20,29’luk bölümünü halka arz edecek. Peki, Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobiltel halka arz hisse fiyatı ne? Mobiltel halka arz eşit mi? İşte Mobiltel halka arz takvimi!
13.11.2021 Ekonomi
İstanbul'un dijitalleşme potansiyeli New York ve Londra'dan yüksek
İstanbul'un dijitalleşme potansiyeli New York ve Londra'dan yüksek Şehirlerin kentsel sorunlarını çözmek için teknoloji kullanımı incelendi, aralarında İstanbul’un da bulunduğu dünyanın çeşitli bölgelerinden şehirlerin dijitalleşme haritasını çıkardı.
8.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin ilk YHT ana bakım atölyesi
Türkiye'nin ilk YHT ana bakım atölyesi Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın sayılı tesislerinden olan ve 2017'de hizmete açılan Etimesgut YHT Ana Bakım Atölyesi'nde, tren setlerinin bakımları uluslararası standartlar dikkate alınarak özenle yapılıyor.
1.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Zam geliyor! Özel sektör çalışanı binlerce kişinin maaşı değişecek
Zam geliyor! Özel sektör çalışanı binlerce kişinin maaşı değişecek Zam geliyor. Ve başladı. Binlerce özel sektör çalışanın maaşı değişecek. Maaşlara yüzde 29,57 zam yapılması talebi gündemde. Otomotiv, beyaz eşya ve elektronik sektörleri başta olmak üzere metal iş kolundaki 179 iş yerinde yaklaşık 130 bin çalışanı ilgilendiren Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Grup Toplu İş Sözleşmesinde pazarlık süreci yarın başlayacak.
12.10.2021 Ekonomi
İK yöneticileri CHRO Summit’te buluştu
İK yöneticileri CHRO Summit’te buluştu İş dünyasının önde gelen yöneticileri, Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla düzenlenen CHRO Summit 2021’de bir araya geldi. RESHAPE temasıyla düzenlenen zirvede pandeminin etkisiyle ortaya çıkan yeni düzende çalışma hayatının geçireceği dönüşüm ve şirketlerin bu dönüşüme nasıl ayak uyduracağı gibi konular ele alındı.
3.06.2021 Ekonomi
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir?
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir? Taksim'e yapılan cami gündemde... Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Taksim Cami cuma namazının ardından açılışı gerçekleştirildi. Taksim'de bir cami yapılması süreci tarih boyuncu büyük bir mücadele halini aldı. Büyük mücadelelerin ardından Taksim Cami Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimleri ile yapımı tamamlandı. Özellikle Taksim Cami inşaatı hayali ailesinden miras kalan ve maliyetleri kaşılama sözü veren Altan Elmas, mihrap, mimber ve kürsü tasarımını gerçekleştirdi. Peki, Altan Elmas kimdir? İşte Altan Elmas hakkında merak edilenler...
28.05.2021 Gündem
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu İK fonksiyonunun fark yaratan rolüne ve önemine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırması sonucunda belirlenen liste, DataExpert iş birliğiyle yürütüldü. Listeye göre Türkiye’nin en büyük şirketlerinin İK koltuğunda oturan yöneticilerinin yüzde 68’i kadınlardan oluşuyor. Listeye Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu da girdi.
4.05.2021 Gündem
Contemporary Istanbul 15. edisyonunda sanatseverler ile mayıs ayında buluşuyor!
Contemporary Istanbul 15. edisyonunda sanatseverler ile mayıs ayında buluşuyor! Akbank ana sponsorluğunda 15. edisyonunu gerçekleştirecek Contemporary Istanbul, çağdaş sanat pazarını desteklemek amacıyla 4-5 Mayıs VIP Ön İzleme ve 6-9 Mayıs 2021 tarihleri arasında Genel Ziyaret günleri ile Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Rumeli Salonları’nda Türkiye’nin önde gelen galerilerini bir araya getiriyor.
15.03.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Siemens ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siemens haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.