Sicil

Sicil

Son dakika sicil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sicil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sicil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sicil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sicil gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.478 sicil haberi bulunmuştur. Tüm sicil haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin mesajı bizim için yol haritasıdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin mesajı bizim için yol haritasıdır AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Çelik, "31 Mart seçimleri de önümüzde izleyeceğimiz siyaset açısından dönüm noktası. Milletimiz uyarılarda bulunmuştur, eleştirileri vardır. Bu mesajı bütün boyutları ile ele almak değerlendirmek boynumuzun borcudur." dedi.
2.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik oy verdikten sonra konuştu: Rakip olabiliriz ama hasım değiliz
AK Parti Sözcüsü Çelik oy verdikten sonra konuştu: Rakip olabiliriz ama hasım değiliz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Rakip olabiliriz ama hasım değiliz. O sebeple herkesin şiddet olaylarından, birbirini incitici davranışlardan uzak durması gerekir. Sonuç olarak yarın uyandığımızda biz her zaman kazandıktan sonra şunu söyleriz. Türkiye'de kaybeden kimse yoktur” diye konuştu.
31.03.2024 Gündem
Memurlara sicil affı 2024! Memurların disiplin affı gelecek mi, memur sicil affı çıkacak mı?
Memurlara sicil affı 2024! Memurların disiplin affı gelecek mi, memur sicil affı çıkacak mı? Memura sicil affı var mı, sicil affı çıkacak mı? Memura disiplin affı ile ilgili aramalar arttı. Memura disiplin affında yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Memur disiplin affı, en son 2006 yılında yasalaşmıştı. Aradan 18 yıl geçti, yeni bir sicil affının çıkıp çıkmayacağı sorgulanıyor. Peki, memura sicil affı çıkacak mı?
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Hiç gitmediği Almanya’dan sınır dışı edilmiş
Hiç gitmediği Almanya’dan sınır dışı edilmiş Mekatronik mühendisi Mustafa Aydın (41), Almanya'da dünyanın önde gelen savunma ve havacılık şirketi ile iş başvurusunun kabul edilmesiyle kontrat imzaladı ve vize başvurusu yaptı. Ancak Alman makamları, daha önce hiç Almanya'ya gitmeyen ve ilk pasaportunu 2006'da alan Aydın'a, "Sizi 2001 yılında sınır dışı ettiğimizi tespit ettik" diyerek, vize vermedi. Aydın, "2001 yılında 18 yaşındaydım. O sırada üniversitede burslu okuyordum" dedi.
27.01.2024 Gündem
Dilan Polat mahkeme kararı ne zaman, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat çıktı mı, serbest bırakıldı mı, Dilan Polat dava sonucu ne oldu?
Dilan Polat mahkeme kararı ne zaman, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat çıktı mı, serbest bırakıldı mı, Dilan Polat dava sonucu ne oldu? Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalardan tutuklanmıştı. Dilan Polat'ın arkadaşı Sevim Alan 4 Kasım'dan bu yana cezaevinde olan Polat ailesinin mahkeme tarihini paylaştı. Peki, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat mahkemeye çıktı mı?
25.01.2024 Gündem
Silah taşıma ruhsatı ciro 2024 | Silah taşıma ruhsatı ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu? Silah ruhsatı ciro 2024 ne kadar olacak?
Silah taşıma ruhsatı ciro 2024 | Silah taşıma ruhsatı ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu? Silah ruhsatı ciro 2024 ne kadar olacak? Ciro ile silah taşıma ruhsatı ile ilgili aramalar 2024 yılına girişmesiyle sorgulanmaya başlandı. 45.000.000  lira olan silah taşıma ciro miktarının 2024 yılında ne kadar olduğu sorgulanıyor. Yeniden değerlendirme oranına göre bedeller yüzde 58.46 olmuştu. Peki, 2024 silah ruhsat ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu?
4.01.2024 Ekonomi
UYAP illegal base64 character 54 hatası nedir, neden açılmıyor? Illegal base64 character 54 hatası ne demek, çözümü?
UYAP illegal base64 character 54 hatası nedir, neden açılmıyor? Illegal base64 character 54 hatası ne demek, çözümü? Adalet Bakanlığı'nın Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi olan UYAP'a girişte sıkıntı yaşanıyor. Vatandaşlar, sistemde yaşanan sorunun ardından UYAP neden açılmıyor, UYAP illegal base64 character 54 hatası nedir? Sorularına yanıt arıyor. İşte Illegal base64 character 54 hatası çözümü…
22.12.2023 Bilim ve Teknoloji
THY yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023! Yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023 şartları nelerdir, yaş sınırı kaç? Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı ilanı
THY yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023! Yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023 şartları nelerdir, yaş sınırı kaç? Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı ilanı Türk Hava Yolları (THY), resmi internet sitesi üzerinden yetiştirilmek üzere II. Pilot adayları aradığını duyurdu. Peki, Yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023 şartları nelerdir? İşte Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı ilanı…
5.12.2023 Personel Alımı
Sahte savcı, gerçek savcıya yakalandı! İfadesi herkesi şaşırttı
Sahte savcı, gerçek savcıya yakalandı! İfadesi herkesi şaşırttı Şanlıurda'da ceza infaz kurumunda tutuklu olan dayısı M.K.'nın işlemlerini hızlandırıp tekrar mahkemeye çıkması için kendisini Ankara Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan Alper Pars, Cumhuriyet Savcısı Gökhan K.'nın dikkati sayesinde yakalanırken, dikkat çeken bir itiraf da geldi.
29.11.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Dilan-Engin Polat çiftiyle ilgili flaş gelişme! Şirketlerine kayyum atandı
Dilan-Engin Polat çiftiyle ilgili flaş gelişme! Şirketlerine kayyum atandı Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'ya ait şirketlere mahkeme kararı doğrultusunda kayyum atandı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından şirketlere Halil İbrahim Akyıldız, Mehmet Nihat Arcagök, Bülent Girgin, İcat Sayda, Gülşen Altınay, Münevver Gökgün Akkaya, Elif Düzen Özomay, Ahmet Miraç Akmen'nin atanmalarına karar verildi.
15.11.2023 Gündem
Fahiş aidatlarla ilgili düğmeye basıldı! Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor
Fahiş aidatlarla ilgili düğmeye basıldı! Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor Fahiş aidatlarla ilgili hükümet harekete geçiyor. Konut aidatlarındaki fahiş artışlar sektör profesyonellerini ve kamuyu harekete geçirdi. Sorunların çözümü için düzenlenen çalıştayda bir araya gelen kamu-özel sektör temsilcileri yol haritasını belirlendi. Site yöneticilerine sertifika şartı ve adli sicil kontrolü getirilmesi, gelir-giderlerin kamu tarafından denetlenmesi planlanıyor.
26.09.2023 Ekonomi
İzmir'de Hülya'yı, Almanya'da eşini baltayla öldürdü! Mahkemede itiraf etti
İzmir'de Hülya'yı, Almanya'da eşini baltayla öldürdü! Mahkemede itiraf etti İzmir'in Bornova ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Hülya Şellavcı Yeğin'in (52) ölümüyle ilgili yargılanan sanık Kaffar Yeğin'in (60) Almanya'da yaşadığı dönemde de cinayet işlediği ortaya çıktı. Hülya Şellavcı'nın damadı, avukat Ensar Aktürk, "Katilin arkadaşı, sanığın Almanya'daki eşini de balta kullanarak öldürdüğünü bize söylemişti. Sanık yakalandıktan sonra mahkemede bu soruldu. Yeğin, eşini öldürmediğini ancak başka bir kişiyi yaraladığını söyledi. Kendisi de bunun araştırmasını talep etti. Mahkeme, Adalet Bakanlığı Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü’ne yazı yazdı. Bu dosyaya ilişkin bilgi bulunup, bulunmadığı soruldu. Karar içeriği bulunmuyor ancak bilgi fişi dediğimiz belgede sanığın Almanya'da bir kişiyi tehlikeli bir şekilde yaralayarak, öldürdüğü ve 7 yıl 6 ay hapis cezası aldığı belirtildi" dedi.
2.09.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Önümüzde mahalli idareler seçimi var. Yerel seçimlerde Bitlis'in geleceğine ve iradesine sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Muhalefetin içler acısı perişan durumunu gördük. Bunların ülkeyi yönetecek kapasite ve niyetlerinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz" dedi. Öte yandan Malazgirt Zaferi'nin 952. yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat Etkinlik Alanı’nda düzenlenen programda halka seslendi. Erdoğan, "Türk milletinin şanlı tarihini öğrenmek isteyenler Ahlat’ı ve Malazgirt’i ziyaret etsin" dedi.
25.08.2023 Gündem
İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Kritik süre 24 saat
İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Kritik süre 24 saat Dijital teknolojinin gelişmesiyle birlikte, internet alışverişi son yıllarda artışa geçti. Ancak yapılan bu alışverişlerde dolandırıcıların mağdur ettiği binlerce insan var. İnternetten alışveriş yaparken nelere dikkat etmeliyiz? Banka kartı ile mi alışveriş daha güvenli yoksa kredi kartı ile mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, konuyla ilgili merak edilenleri anlattı.
18.08.2023 Ekonomi
Günlük kazancı 3500 lira ama hayatı bir ipin ucunda!
Günlük kazancı 3500 lira ama hayatı bir ipin ucunda! Batman'da dağcılık eğitimi alan Enes Taniş (26), 3 yıldır plaza, otel, hastane, iş merkezi gibi yüksek katlı binaların camlarını siliyor, dış cephe onarımlarını gerçekleştiriyor. Metrelerce yükseklikten düşme riskine rağmen işini severek yaptığını belirten Taniş, Batman’ın yanı sıra ihtiyaç duyulması halinde başka şehirlere de gittiğini ifade ederek, “Şu ana kadar çalıştığım en yüksek yapı 318 metre yükseklikteki Çanakkale Köprüsü. Hem dağcılık eğitimini aldık hem de yapılardaki onarım işlerini de yapabiliyoruz. Batı bölgesinde günlük yevmiyemiz 2 bin 500- 3 bin 500 TL civarında. Fakat Batman’da yevmiyelerimiz biraz daha uygun, 2 bin TL” dedi.
16.08.2023 Yaşam
Metrobüste yumruk yumruğa kavga! Anbean kaydedildi
Metrobüste yumruk yumruğa kavga! Anbean kaydedildi Beylikdüzü- Söğütlüçeşme arasında çalışan metrobüste iki yolcu arasında kavga çıktı. Birbirine saldıran yolcular araya girenler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Neden çıktığı bilinmeyen kavga, yolculardan birinin metrobüsten inmesiyle sona erdi. İki yolcunun kavga ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. ,
16.08.2023 Yaşam
Liselerde sınıf tekrarı geri mi dönüyor? Bakan Tekin açıkladı
Liselerde sınıf tekrarı geri mi dönüyor? Bakan Tekin açıkladı Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren kararı Bakan Tekin duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, liselerde sınıf tekrarını hayata geçireceklerini, devamsızlık affını da kaldıracaklarını açıkladı.
16.08.2023 Ekonomi
Kredi notu  düşük olana ev yok! Banka raporu, sicil kaydı ve SGK belgesi istiyorlar
Kredi notu düşük olana ev yok! Banka raporu, sicil kaydı ve SGK belgesi istiyorlar Kiralık konut fiyatlarındaki artışla birlikte kiracılar uygun fiyatlı ev bulmakta zorlanıyor. Ev sahipleri ile kiracılar arasında fiyatlarla ilgili sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Ev sahipleri konutlarının kira bedellerini yıllık olarak talep etmeye başladı. Ayrıca  ev sahiplerinden kredi notu raporumu, SGK belgesi ve sicil kayıt örneği talepleri geliyor. 
16.08.2023 Ekonomi
Tck 179 Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma Suçu Nedir? Tck 179 Sicile İşler Mi?
Tck 179 Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma Suçu Nedir? Tck 179 Sicile İşler Mi? Trafik güvenliğinin sağlanması için kanun koyucu tarafından belirli kurallar koyulmuş, işaret ve tabelalar ile uyarılar yapılmıştır. Bunlara uyulmaması halinde kişilere TCK 179 maddesine dayanarak dava açılması mümkündür.
15.08.2023 Gündem
Fön makinesi yerine kalas, çekirdek paketinin içinden yılan kafası! İşte 2023'ün en ilginç şikayetleri...
Fön makinesi yerine kalas, çekirdek paketinin içinden yılan kafası! İşte 2023'ün en ilginç şikayetleri... 2023'ün en ilginç şikayetleri belirlendi. 2023'ün ilk yarısında iletilen şikayetler derlenip hazırlanan raporun detaylarını paylaşıldı. Buna göre, 6 ayda gelen 247 bin 946 şikayetten öne çıkanlar şöyle: "Bilinen bir zincir mağazadan tuzlu çekirdek aldım. İçinden yılan kafası çıktı ve yedik afiyetle birazını. Yazıklar olsun." "1 adet fön makinesi sipariş verdim ve gelen kargoyu ben olmadığım için arkadaş teslim aldı ve gelen kargodan fön makinesi yerine kalas odun çıktı." "Hamam böcekleri ölsün ve benim rüyama girmesin lütfen. Çok şikayetçiyim bu durumdan ama elimden bir şey gelmiyor. Kim bu hamam böcekleri ve dev saman balyalarını hazırlayıp rüyama gönderiyorsa Allah onun belasını versin.”
9.08.2023 Gündem
SSK emekli maaşı hesaplama – Ne kadar maaş alırım? uyg.sgk.gov.tr 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama tablosu ve robotu…
SSK emekli maaşı hesaplama – Ne kadar maaş alırım? uyg.sgk.gov.tr 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama tablosu ve robotu… Emekli maaşı hesaplama ekranı ve robotu SSK ve BAĞKUR'lu vatandaşların gündeminde yer almayı sürdürüyor. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine Ocak 2023'te Aralık 2022 ile Haziran 2023 arasında oluşan 6 aylık enflasyon kadar maaş zammı yapıldı. Temmuz emekli maaşı zammı yüzde 25'e yükseldi. Buna göre 2,7 milyon memur emeklisi ve 15,5 milyon SSK ve Bağ-Kur emekli maaşlarını zamlı aldı. En düşük SSK, Bağ-Kur emekli maaşı bu dönemde 7.500 TL olarak uygulanacak. Emekli olmayı planlayanlar ise söz konusu gelişmeler ardından emekli olduklarında ne kadar emekli maaşı alacaklarını araştırmaya başladı. İşte uyg.sgk.gov.tr 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama tablosu ve robotu…
5.08.2023 Emekli
Bakan Yerlikaya net konuştu: "Uyuşturucu tacirlerine hayatı dar edeceğiz"
Bakan Yerlikaya net konuştu: "Uyuşturucu tacirlerine hayatı dar edeceğiz" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 60 günde uyuşturucu tacirlerine karşı 33 bin 295 operasyon düzenlediklerini, bu operasyonlar sonucunda 4 bin 30 şahsın tutuklandığını söyledi. Bakan Yerlikaya, "Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Sokak sokak peşlerindeyiz. Vatandaşlarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı dar edeceğiz" dedi.
5.08.2023 Gündem
Turizm patladı, toplu taşıma şoförsüz kaldı! 20 bin lira maaşla çalışacak eleman yok
Turizm patladı, toplu taşıma şoförsüz kaldı! 20 bin lira maaşla çalışacak eleman yok Turizm kenti Antalya’nın gelen turist sayısında 2019 yılını geride bırakarak 8 milyonu aşkın turist sayısıyla rekor kırması, toplu taşıma araçlarını şoförsüz bıraktı. Şoförlerin turizme yönelmesiyle büyükşehir belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında verilen ilanlar da arayışa çözüm olmadı. Üst geçitlere asılan dev afişlerin ardından 600 başvuru oldu, 100 kişi işe alındı. 20 bin TL maaşla şoför bulunamayan kentte 120 kişilik şoför açığı kapanmadı.
4.08.2023 Yaşam
Devlet görevlisi yalanıyla vurgun! 'Beni elçiliğe sokacaklardı'
Devlet görevlisi yalanıyla vurgun! 'Beni elçiliğe sokacaklardı' Ankara’da savcılıklara giden yüzlerce kişi, dolandırıldıklarını belirterek şikâyetçi olunca Mali Suçlarla Mücadele ekipleri, 12 ilde eş zamanlı “Hayalet İz” adı verilen bir operasyon yaptı. Gözaltına alınan 20 şüpheliden 8’i tutuklandı. Şüphelilerin, dolandırdıkları kişilere kendilerini farklı unvanlarla tanıttıkları ortaya çıktı.
11.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sicil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sicil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.