Shades Of Blue

Shades Of Blue

Son dakika Shades of Blue haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Shades of Blue ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Shades of Blue haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Shades Of Blue

haberleri sayfasında son dakika yaşanan shades of blue gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 shades of blue haberi bulunmuştur. Tüm shades of blue haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jennifer Lopez'in ikizi gibi...
Jennifer Lopez'in ikizi gibi... Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez, başrolünde yer aldığı 'Shades of Blue' dizisinin 3'üncü sezon çekimleri için önceki gün New York'taydı.
14.08.2017 Magazin
Duble Jennifer
Duble Jennifer Jennifer Lopez, önceki gün ‘Shades of Blue’ dizisinin setinde dublörüyle birlikte görüntülendi.
12.08.2017 Magazin
JLo’nun ikizi
JLo’nun ikizi İngiliz şarkıcı ve oyuncu Rita Ora, Jennifer Lopez’e benzerliğiyle şaşkınlık yarattı.
18.07.2017 Magazin
En havalı polis: Jennifer Lopez
En havalı polis: Jennifer Lopez Jennifer Lopez, başrolde yer aldığı 'Shades of Blue' dizisinin setinde görüntülendi.
22.05.2017 Magazin
Yağmurlu bir gün seksiliği!
Yağmurlu bir gün seksiliği! Geçtiğimiz gün düzenlenen 43. People’s Choice ödül töreninde ‘Shades of Blue’ dizisindeki rolüyle ‘En Sevilen Kadın Drama Oyuncusu’ ödülünü alan 47 yaşındaki şarkıcı Jennifer Lopez, 57 milyona yaklaşan takipçi sayısıyla dikkat çeken sosyal medya hesabından seksi bir paylaşımda bulundu.
21.01.2017 Magazin
Jennifer Lopez'in elbisesi yırtıldı
Jennifer Lopez'in elbisesi yırtıldı ABD'li şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, geçtiğimiz akşam katıldığı 43'üncü People's Choice Ödülleri töreninde kötü bir sürprizle karşılaştı.
20.01.2017 Magazin
Jennifer Lopez siyah kazağının azizliğine uğradı!
Jennifer Lopez siyah kazağının azizliğine uğradı! Jennifer Lopez, geçtiğimiz gün rol aldığı 'Shades of Blue' dizisinin setinde görüntülendi.
27.08.2016 Magazin
Merdivenlerden yuvarlandı
Merdivenlerden yuvarlandı Yeni dizisi ‘Shades of Blue’da (Mavinin Tonları) bir suç örgütüyle başı dertte olan Jennifer Lopez (46) merdivenlerden ustaca yuvarlandı...
5.08.2015 Magazin
Sır gibi saklamış
Sır gibi saklamış Kimse Jennifer Lopez'den böyle bir şey beklemiyordu...
24.02.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Shades Of Blue ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki shades of blue haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.