Rita Ora

Rita Ora

Son dakika rita ora haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rita ora ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rita ora haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rita Ora

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rita ora gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 rita ora haberi bulunmuştur. Tüm rita ora haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gizlice evlenmişlerdi! Düğün fotoğrafları ortaya çıktı
Gizlice evlenmişlerdi! Düğün fotoğrafları ortaya çıktı Dünyaca ünlü şarkıcı ve Hollywood’un Oscar’lı bir yönetmeni geçen yıl gizlice evlendi. Hatta düğünlerini saklamakla kalmadılar, evlendiklerini ilan bile etmediler. Ünlü çiftin düğün fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğrafların yanı sıra ünlü şarkıcının söylediği detay kafa karıştırdı.
6.08.2023 Magazin
Rita Ora ile Taika Waititi mutlu evliliklerinin sırrını açıkladı
Rita Ora ile Taika Waititi mutlu evliliklerinin sırrını açıkladı Geçtiğimiz ocak ayında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Rita Ora ile Taika Waititi, ilk kez birlikte bir kapak çekiminde yer aldı. Vogue'un Avustralya edisyonu için kamera karşısına geçen ünlü çift, evlilikleri hakkında konuştu.
1.06.2023 Magazin
Dua Lipa, 14 yaş büyük sevgilisiyle ilk kez kırmızı halıda! Gözlerini alamadı
Dua Lipa, 14 yaş büyük sevgilisiyle ilk kez kırmızı halıda! Gözlerini alamadı Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa (27), 2021'de Anwar Hadid'den ayrılmasının ardından gönlünü kendisinden 14 yaş büyük Fransız yönetmen Romain Gavras'a kaptırmıştı. Lipa, geçtiğimiz mart ayında görüntülenmelerinin ardından ilk kez meslektaşı Rita Ora'nın eski sevgilisi olan Gavras ile kırmızı halıda boy gösterdi.
21.05.2023 Dünya
Dua Lipa, Rita Ora'nın eski erkek arkadaşıyla aşk yaşıyor!
Dua Lipa, Rita Ora'nın eski erkek arkadaşıyla aşk yaşıyor! Şarkıları ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Dua Lipa, rakibi Rita Ora'nın eski erkek arkadaşı Romain Gavras ile gizlice aşk yaşamaya başladı. Lipa, uzun süre Bella-Gigi Hadid'in kardeşiyle sevgili olmuştu.
26.02.2023 Magazin
Rita Ora'dan yeni şarkı tatili!
Rita Ora'dan yeni şarkı tatili! İngiliz şarkıcı Rita Ora, yeni şarkı çıkarma hazırlığını tamamladı. Şarkısını bu ay piyasaya sürmeye hazırlanan 32 yaşındaki şarkıcı, yorgunluk atmak için St. Barts adasında tatile çıktı.
8.01.2023 Magazin
Rita Ora transparan elbisesiyle dikkat çekti!
Rita Ora transparan elbisesiyle dikkat çekti! Sessiz sedasız yönetmen Taika Waititi ile evlenen şarkıcı Rita Ora arkadaşının doğum günü kutlamasında tercih ettiği kıyafetiyle adından söz ettirdi. Ora, fileden bir elbise giyerek cesur bir tercih yaptı.
4.12.2022 Magazin
Rita Ora: Aşık olduğum zaman tutkulu bir insana dönüşüyorum
Rita Ora: Aşık olduğum zaman tutkulu bir insana dönüşüyorum Rita Ora bir buçuk yıldır aşk yaşayıp gözlerden uzak evlendiği eşi Taika Waititi ile ilgili aşk dolu sözler söyledi. Ünlü şarkıcı, "Evlenmek, benim çocukluğumdan bu yana hep hayal ettiğim bir şeydi. Ve o kesinlikle harika bir insan. Muhteşem bir insan ve artık kendimi tamamen kontrol altına aldığım, durulup oturduğum, hayatımı kurduğum bir noktada hissediyorum." dedi.
1.12.2022 Magazin
Rita Ora'dan şezlongta bikinili poz! Takipçileri rahatsız oldu...
Rita Ora'dan şezlongta bikinili poz! Takipçileri rahatsız oldu... Şarkıcı Rita Ora güneşin keyfini çıkardı. Siyah bikinisiyle şezlongta sere serpe poz veren Rita Ora'ya hayranlarından beğeni yağdı.
7.02.2022 Magazin
Rita Ora'da 2022 selamı! Pozlarıyla olay yarattı...
Rita Ora'da 2022 selamı! Pozlarıyla olay yarattı... Rita Ora güney yarımkürede yazı en iyi şekilde geçiriyor. Ünlü şarkıcı Avustralya'da güneşin ve denizin tadını çıkarırken Instagram'dan poz paylaşmayı da ihmal etmiyor.
2.01.2022 Magazin
Rita Ora güneş banyosu yaptı! Çimlere uzanıp...
Rita Ora güneş banyosu yaptı! Çimlere uzanıp... Rita Ora hafta sonu Avustralya'da Noel kutladı. Son dönemde yaşadığı üçlü ilişkiyle dikkat çeken Rita Ora parlak bikinisiyle çimlere uzanıp güneş banyosu yaptı.
27.12.2021 Magazin
Rita Ora-Taika Waititi çifti evlilik yolunda ilk adımı attı!
Rita Ora-Taika Waititi çifti evlilik yolunda ilk adımı attı! Şarkıcı Rita Ora ve yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu Yeni Zelandalı yönetmen sevgilisi Taika Waititi'nin mutlu birliktelikleri devam ediyor. Ora ve kendisinden 15 yaş büyük Oscar ödüllü yönetmenin evlilik yolunda ilk adımı atacağı öne sürüldü.
22.12.2021 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Rita Ora'nın denize girerken taktığı takılar olay oldu!
Rita Ora'nın denize girerken taktığı takılar olay oldu! Ünlü şarkıcı Rita Ora, İbiza'da tatilde. Ünlü isimin fotoğrafları olay oldu...
9.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rita Ora ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rita ora haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.