Sezaryan

Sezaryan

Son dakika sezaryan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sezaryan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sezaryan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sezaryan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sezaryan gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 sezaryan haberi bulunmuştur. Tüm sezaryan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı Hatay’da doğum sıkıntısı yaşayan köpeğin imdadına Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ekipleri yetişti. Osmaniye’deki tedavi merkezine getirilen ve zehirlenme tehlikesi bulunan gebe köpeğe sezaryenle doğum yaptırıldı. Anne köpeğin yavrularının 5'i ölü doğarken 1 yavru canlı olarak dünyaya geldi.
15.04.2024 Vatan TV
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı Hatay’da doğum sıkıntısı yaşayan köpeğin imdadına Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ekipleri yetişti. Osmaniye’deki tedavi merkezine getirilen ve zehirlenme tehlikesi bulunan gebe köpeğe sezaryenle doğum yaptırıldı. Anne köpeğin yavrularının 5'i ölü doğarken 1 yavru canlı olarak dünyaya geldi.
15.04.2024 Gündem
Doğumhanede dehşet! Doktor bebeğin başını neşterle kesti
Doğumhanede dehşet! Doktor bebeğin başını neşterle kesti Tekirdağ'da doğum esnasında dehşet dolu bir olay yaşandı. 1,5 yıl önce Sevgi Küçük kızı Deniz'i sezaryanla dünyaya getirdi. Ancak bu sırada eşine az rastlanır olay meydana geldi. Doktor annenin karnını neşterle kesti sonrası korkunç. İşte haberin detayları...
20.01.2023 Yaşam
Sezaryanla doğan çocuklarla ilgili kanser uyarısı! Lenfoma ve sarkoma...
Sezaryanla doğan çocuklarla ilgili kanser uyarısı! Lenfoma ve sarkoma... Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Uğur Coşkun, "Acta Paediatrica dergisinde yayınlanan bir çalışmada sezaryan ile doğan çocuklarda, çocukluk dönemi kanserlerinin daha sık olduğu açıklandı" dedi.
26.03.2022 Sağlık
Gebelikte kalp sağlığı sorunlarına dikkat
Gebelikte kalp sağlığı sorunlarına dikkat Kalp sağlığı sorunu yaşayana kişilerin gebelik yaşaması ile birlikte yaşanan süreç hakkında bilgi verirken, gebelik döneminde kalp ve damar sisteminde fizyolojik değişiklikler olabileceğini belirten Uzm. Dr. Belma Yaman, kalp hastası olmayan kişilerin sadece yüzde 1’inde gebelik döneminde kalp hastalığı görüldüğünü belirtti.
7.06.2019 Sağlık
Gebelik döneminde obeziteye dikkat
Gebelik döneminde obeziteye dikkat Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Aslı Alay, gebelik döneminde obeziteye dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
3.12.2016 Sağlık
Hepatit B bulaşmasına dikkat
Hepatit B bulaşmasına dikkat Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aslı Alay, Hepatit B bulaşmasına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
7.11.2016 Sağlık
Hepatit B öldürüyor
Hepatit B öldürüyor Ülkede taşıyıcılığı oldukça fazla olan cinsel yolla da geçişi olan Hepatit B'nin büyük bir halk sağlığı sorunu olduğunu belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op...
29.10.2016 Sağlık
Doğum sonrası depresyona dikkat
Doğum sonrası depresyona dikkat Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op...
9.07.2016 Sağlık
Kilolu insanlarda gebeliğe dikkat
Kilolu insanlarda gebeliğe dikkat Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op...
18.05.2016 Sağlık
35 yaş sonrası doğuma dikkat
35 yaş sonrası doğuma dikkat Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op...
30.04.2016 Sağlık
Yeni doğum yapan kadına tecavüz edildi!
Yeni doğum yapan kadına tecavüz edildi! Yoğun bakımda yatan yeni doğum yapmış kadına tecavüz edildi.
23.02.2016 Dünya
Başsız ve kolsuz kadın cesedinin sırrı çözülemedi
Başsız ve kolsuz kadın cesedinin sırrı çözülemedi ANTALYA’da ormanlık alanda başı ve kolları ve ayakları kesik halde bulunan kadın cesedin kime ait olduğunu belirlemeye çalışan polis, cesetteki sezaryen izinden ipucu bulmaya çalışıyor...
28.01.2016 Yaşam
Doğum sırasında karnında öyle bir şey unuttular ki
Doğum sırasında karnında öyle bir şey unuttular ki Ürdün’ün başkenti Amman’da sezeryanla doğum yapan bir kadın, doğumu gerçekleştiren doktorun karnında cep telefonu unuttuğunu ve olayın da karnındaki telefonun titreşmesiyle ortaya çıktığını iddia etti...
14.05.2015 Dünya
9 yaşındaki kız IŞİD militanlarının tecavüzüne uğradı
9 yaşındaki kız IŞİD militanlarının tecavüzüne uğradı 10 IŞİD militanının tecavüz ettiği 9 yaşındaki Yezidi kız hamile kaldı. Kanadalı yardım kuruluşu, genç kızın maruz kaldığı işkencenin tüm dünya tarafından öğrenilmesini sağladı.
14.04.2015 Dünya
Annesinin karnında anneannesinin rahminde doğdu
Annesinin karnında anneannesinin rahminde doğdu Dünyadaki ilk başarılı rahim nakli doğumu gerçekleşti.
3.12.2014 Sağlık
'Ünlü spikeri kocası felç etti' denmişti ama...
'Ünlü spikeri kocası felç etti' denmişti ama... Doğum sonrasında, şuur kaybı şikayetiyle hastaneye kaldırılan gazeteci-spiker Kübra Eken’in (30), eşinin darp etmesi sonucu felç olduğu haberi ile ilgili yeni ve çok konuşulacak bir iddia daha geldi.
18.11.2014 Yaşam
Kız babası Fırat Tanış
Kız babası Fırat Tanış Başarılı tiyatro ve sinema oyuncusu Fırat Tanış’ın bebeği önceki gün Kadıköy Şifa Kadıköy Hastanesi’nde dünyaya geldi...
24.07.2014 Magazin
Ünlü oyuncu baba oldu
Ünlü oyuncu baba oldu Başarılı tiyatro ve sinema oyuncusu Fırat Tanış baba oldu...
23.07.2014 Magazin
Şaşırtan kare!
Şaşırtan kare! Ameliyathanede çekilen bu fotoğraf cerrahları ikiye böldü...
25.09.2013 Yaşam
Dudak uçuklatan zamlar!
Dudak uçuklatan zamlar! En yüksek zam buna yapıldı!
11.07.2013 Ekonomi
Gözyaşlarına boğuldu  Başbakan'a çağrı!
Gözyaşlarına boğuldu Başbakan'a çağrı! CNN Türk'te Şirin Payzın'ın canlı yayın konuğu olan ünlü yönetmen Çağan Irmak, Gezi Parkı eylemleri ile ilgili duygularını paylaştı
29.09.2021 Gündem
‘Sezaryen istedik doktor yapmadı!’
‘Sezaryen istedik doktor yapmadı!’ Doğumda başı kopan bebeğin babası anlattı
6.02.2013 Yaşam
Başhekim bile şaşırdı!
Başhekim bile şaşırdı! İşte o mucizenin hikayesi
19.10.2012 Yaşam
Sezeryan için tek şartı var!
Sezeryan için tek şartı var! Akdağ: Kadınların bunu sadece...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sezaryan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sezaryan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.