Sezai Aydın

Sezai Aydın

Son dakika Sezai Aydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sezai Aydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sezai Aydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sezai Aydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sezai aydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 sezai aydın haberi bulunmuştur. Tüm sezai aydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Osman Uzun kimdir? Görevden alınan eski Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun nerelidir, nerelerde çalıştı?
Osman Uzun kimdir? Görevden alınan eski Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun nerelidir, nerelerde çalıştı? Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun, Yönetim Kurulu Üyeleri Zekeriyya Erdurmuş, Hasan Hüseyin Aydemir ve Sezai Aydın görevden alındı. Peki, Görevden alınan eski Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun kimdir?
27.04.2022 Gündem
Usta oyuncu Sezai Aydın'a veda...
Usta oyuncu Sezai Aydın'a veda... Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın, diyabet ve kalp rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz pazartesi günü hayatını kaybetmişti. Bugün son yolculuğuna uğurlanan Aydın için Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde tören düzenlendi.
22.12.2021 Magazin
Usta oyuncu Sezai Aydın için Musahipzade Celal Sahnesi’nde tören düzenlendi
Usta oyuncu Sezai Aydın için Musahipzade Celal Sahnesi’nde tören düzenlendi Türk tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın diyabet ve kalp rahatsızlığı nedeniyle 20 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Bugün Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde usta oyuncu için sevenlerinin katılımıyla tören düzenlendi. Törenin ardından Aydın'ın cenazesi alkışlar eşliğinde cenaze aracına koyuldu.
22.12.2021 Magazin
Sezai Aydın'ın oğlu Arda Aydın babasının ölümüne ilişkin acı gerçeği açıkladı!
Sezai Aydın'ın oğlu Arda Aydın babasının ölümüne ilişkin acı gerçeği açıkladı! 'Rocky', 'Fred Çakmaktaş' ve 'John Rambo' gibi kült karakterlere sesini veren Sezai Aydın, 69 yaşında hayatını kaybetti. Aydın'ın vefatı sanat dünyasını ve sevenlerini yasa boğdu. Arda Aydın, babasının ölüm nedenine ilişkin yürek yakan bir açıklama yaptı.
21.12.2021 Magazin
Sezai Aydın kimdir? Sezai  Aydın kaç yaşındaydı?
Sezai Aydın kimdir? Sezai Aydın kaç yaşındaydı? Seslendirmeleriyle tanınan tiyatro, sinema, dizi oyuncusu Sezai Aydın hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Sezgin Aydın, Rocky'den Fred Çakmaktaş'a kadar pek çok filmde ana karakterlere seslendirme yapmıştı. Peki, Sezai Aydın kimdir? Sezai Aydın kaç yaşındaydı? Sezai Aydın neden öldü? İşte detaylar...
20.12.2021 Gündem
Usta oyuncu Sezai Aydın hayatını kaybetti
Usta oyuncu Sezai Aydın hayatını kaybetti Türk tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın 69 yaşında hayatını kaybetti.
20.12.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Görevden alındılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Görevden alındılar Cumhurbaşkanlığı tarafından çeşitli kurum ve kuruluşlara yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
27.11.2021 Gündem
Uğur Arda Aydın kimdir? Oyuncu ve yönetmen Uğur Arda Aydın’ın biyografisi…
Uğur Arda Aydın kimdir? Oyuncu ve yönetmen Uğur Arda Aydın’ın biyografisi… Oyuncu ve yönetmen Uğur Arda Aydın’ın, meslektaşları Nazife Aksoy ile Mana Alkoy'a karşı, ‘cinsel taciz’ suçlamasıyla yargılandığı davada Aydın 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından Uğur Arda Aydın kimdir sorularına yanıt aranamaya başlandı. Peki, Uğur Arda Aydın kimdir?
22.09.2021 Gündem
Bizim Köyün Şarkısı konusu nedir, nerede çekildi? Oyuncuları kimlerdir?
Bizim Köyün Şarkısı konusu nedir, nerede çekildi? Oyuncuları kimlerdir? 2018 yılında vizyona giren Bizim Köyün Şarkısı, bu akşam televizyonda seyirci ile yeniden buluşacak. Aile, dostluk, yardımseverlik gibi kavramların ön planda olduğu film, bugün Show TV ekranlarında olacak. Peki, Bizim Köyün Şarkısı filmin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Film nerede çekilmiştir?
19.11.2019 Yaşam
Bu hafta sonu sanat  yolculuğuna çıkın
Bu hafta sonu sanat yolculuğuna çıkın İstanbul’da sanat dolu bir hafta sonu geçirmek isterseniz tiyatrodan sergilere, konserden söyleşilere sanat her yerde.
26.01.2018 Arşiv
Mübadillerin yarım kalan hikayeleri
Mübadillerin yarım kalan hikayeleri Üçüncü kuşak mübadil olan Nurdan Tümbek Tekeoğlu’nun mübadillerin hayatlarından esinlenerek senaryosunu yazdığı ve ilk yönetmenlik deneyimini gerçekleştirdiği “İki Yaka Yarım Aşk” filminin galası, geçtiğimiz salı akşamı Pera Müzesi’nde yapıldı.
7.12.2017 Arşiv
Mübadillerin yarım kalan aşkları
Mübadillerin yarım kalan aşkları Nurdan Tümbek Tekeoğlu'nun yönettiği "İki Yaka Yarım Aşk", iki mübadilin yarım kalan aşkını ele alırken, geçmişe de ışık tutuyor.
12.05.2017 Arşiv
Zeynep Kankonde ve Sezai Aydın, 'Altınsoylar'da
Zeynep Kankonde ve Sezai Aydın, 'Altınsoylar'da Kanal D’nin, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği yeni dizisi 'Altınsoylar’ın kadrosuna Zeynep Kankonde ve Sezai Aydın katıldı.
17.11.2016 Magazin
Sizin sayenizde buradayız
Sizin sayenizde buradayız ‘100 Yılın Sanatçıları’, Erhan Yazıcıoğlu’nun ev sahipliğinde Hidiv Kasrı’nda bir araya geldi...
28.10.2015 Magazin
Star TV dizisinin finalinde neler olacak?
Star TV dizisinin finalinde neler olacak? 'Gönül İşleri' dizisi bu hafta ekrana veda ediyor.
25.04.2015 Televizyon
Gönül İşleri hayranlarına büyük şok
Gönül İşleri hayranlarına büyük şok Star TV'de yayınlanan Gönül İşleri dizisi de reytinglere yenildi ve final kararı alındı.
23.04.2015 Magazin
Gönül İşleri'nden kötü haber!
Gönül İşleri'nden kötü haber! Star Tv'nin sevilen dizisi Gönül İşleri haziran ayında final yapıyor...
30.03.2015 Televizyon
Gönül İşleri son bölümde şok eden olay!
Gönül İşleri son bölümde şok eden olay! Star Tv'nin yeni dizisi Gönül İşleri son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Timuçin Esen, Bennu Yıldırımlar, Sezai Aydın gibi usta oyuncuların yer aldığı Gönül İşleri'nde bebeğin hayatı tehlikeye mi girdi merak konusu. İşte Gönül İşleri 11. Bölüm ayrıntıları..
22.12.2014 Magazin
16 yeni oyun seyirciyle buluşuyor
16 yeni oyun seyirciyle buluşuyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Aralık ayının üçüncü haftasında 9’u çocuk olmak üzere 16 oyunu seyircisiyle buluşturacak.
15.12.2014 Kültür Sanat
İlk bölümü yayınlandı!
İlk bölümü yayınlandı! Yapımını TMC’nin yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği Star TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Gönül İşleri, ilk bölümüyle dün izleyici karşısına çıktı.
13.10.2014 Televizyon
'Kadıköy İstanbul'un sanat başkenti olacak!'
'Kadıköy İstanbul'un sanat başkenti olacak!' CHP'li başkan adayı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköy'de 100'e yakın kültür sanat insanıyla bir araya geldi.
25.03.2014 Kültür Sanat
Büyük ustaya veda
Büyük ustaya veda Türk sinemasını yaratan isimlerden Metin Erksan son yolculuğuna uğurlandı
29.09.2021 Gündem
Ustalar ilk kez konuştu
Ustalar ilk kez konuştu İşte Ustaların Gözüyle Oyunculuk Sunuculuk Spikerlik...
30.10.2009 Televizyon
Turgut Özal'ı oynayacak
Turgut Özal'ı oynayacak 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümünün perde arkasının da ele alınacağı Kurtlar Vadisi Gladio geliyor.
25.07.2009 Televizyon
Baba-oğul Hollywood yıldızlarına ses veriyor
Baba-oğul Hollywood yıldızlarına ses veriyor Sezai Aydın, seslendirme kariyerine 1970’li yıllarda, Robert de Niro, Fred Çakmaktaş, Bill Cosby gibi yakından tanıdığımız isimlerle başlamış. Oğlu Arda da babasının yolundan gidenlerden... O da rol aldığı tiyatro oyunlarının yanı sıra, Leonardo DiCaprio, Tom Cruise gibi isimlerin dışında Lost dizisinin Hurley’ini de seslendiriyor
11.04.2008 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Sezai Aydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sezai aydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.