Şeyma Subaşı Aşk

Şeyma Subaşı Aşk

Son dakika Şeyma Subaşı aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şeyma Subaşı aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şeyma Subaşı aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeyma Subaşı Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeyma subaşı aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 şeyma subaşı aşk haberi bulunmuştur. Tüm şeyma subaşı aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şeyma Subaşı: Herkese bir Acun lazım!
Şeyma Subaşı: Herkese bir Acun lazım! Acun Ilıcalı ile dünyaevine girmeye hazırlanan Şeyma Subaşı, 19 yaşındayken katıldığı 'Var mısın, Yok musun' yarışmasına ait bir görüntüyü kişisel sosyal medya hesabında paylaştı.
11.08.2017 Magazin
Şeyma Subaşı: Beyimin gömleğini ütülüyorum
Şeyma Subaşı: Beyimin gömleğini ütülüyorum Şeyma Subaşı, sevgilisi Acun Ilıcalı'nın gömleğini ütülediği anın videosunu ve fotoğrafını sosyal medyada yayımladı.
6.07.2017 Magazin
Şeyma Subaşı gelinlik denemek için para ödedi!
Şeyma Subaşı gelinlik denemek için para ödedi! Gelinlik bakmak için New York'a giden Şeyma Subaşı, ünlü bir mağazadaki gelinlikleri denemek için bin dolar ödedi.
18.06.2017 Magazin
Şeyma Subaşı gelinlik provalarına başladı
Şeyma Subaşı gelinlik provalarına başladı Geçen günlerde düğünü için davetiye listesini hazırlayan Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı şimdi de gelinlik provalarına başladı.
11.06.2017 Magazin
'Acun ile ben evleneceğim' deyince Şeyma çılgına döndü!
'Acun ile ben evleneceğim' deyince Şeyma çılgına döndü! Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı, 'Acun'la ben evleneceğim' diye mesaj atan takipçisini Instagram'dan ifşa etti. Şeyma Subaşı, 'Valla sizin gibi insanları görünce üzülüyorum' dedi. İşte Şeyma Subaşı'nın o paylaşımı...
1.06.2017 Magazin
Şeyma Subaşı ilk kez paylaştı!
Şeyma Subaşı ilk kez paylaştı! Acun Ilıcalı'nın evlenmeye hazırlandığı sevgilisi ve kızının annesi Şeyma Subaşı, babasının fotoğrafını ilk kez paylaştı. İşte Şeyma Subaşı'nın babası.
16.05.2017 Magazin
Şeyma Subaşı paylaşımlara devam ediyor!
Şeyma Subaşı paylaşımlara devam ediyor! Amerika'da bulunan Şeyma Subaşı, önce spor hocasıyla boks yaptı, sonra da dans etti.
22.03.2017 Magazin
Şeyma Subaşı'ndan ramazan paylaşımı
Şeyma Subaşı'ndan ramazan paylaşımı Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, tatil için gittiği İskoçya'da takipçisinden gelen ramazan sorusuna yanıt verdi.
25.03.2024 Magazin
Şeyma Subaşı 'yeni aşk' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu
Şeyma Subaşı 'yeni aşk' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı boşandıktan sonra sık sık yaptığı tatillerle sosyal medyada takipçilerinin karşısına çıktı. Şimdi de Meksika'ya uçan Subaşı iddialara göre ünlü iş insanıyla aşk yaşama başladı. Aşk iddialarının ardından Şeyma Subaşı sessizliğini bozdu.
16.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı hakkında yeni aşk iddiası
Şeyma Subaşı hakkında yeni aşk iddiası Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı boşandıktan sonra sık sık yaptığı tatillerle sosyal medyada takipçilerinin karşısına çıktı. Şimdi de Meksika'ya uçan Subaşı iddialara göre ünlü iş insanıyla aşk yaşama başladı.
15.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi İzzet Antebi ile aşk mı yaşıyor? 'Gece boyu eğlendiler'
Şeyma Subaşı Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi İzzet Antebi ile aşk mı yaşıyor? 'Gece boyu eğlendiler' Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Subaşı ile Tuvana Türkay'la ilişkisini bitiren İzzet Antebi'nin bir mekanda sarmaş dolaş eğlendiği ve yakınlaştığı iddia edildi.
19.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı: Heyecan verici haberlerim var, bizi izlemeye devam edin
Şeyma Subaşı: Heyecan verici haberlerim var, bizi izlemeye devam edin Aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile mayıs ayında evlenen Şeyma Subaşı yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle spor yapığı anları takipçisiyle paylaşan fenomen isim bu kez de yatağından paylaşım yaptı.
24.09.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'nın paylaşımı takipçilerini heyecanlandırdı! 'Abla aramızda bir durak var'
Şeyma Subaşı'nın paylaşımı takipçilerini heyecanlandırdı! 'Abla aramızda bir durak var' Aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile mayıs ayında evlenen Şeyma Subaşı yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle spor yapığı anları takipçisiyle paylaşan fenomen isim bu kez şaşırttı.
20.09.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'dan takipçisinin sorusuna yanıt: 'Hepiniz saldırdınız bana'
Şeyma Subaşı'dan takipçisinin sorusuna yanıt: 'Hepiniz saldırdınız bana' 2023 senesinin Mayıs ayında uzun süredir aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturan Şeyma Subaşı yaptığı açıklamalarla gündeme geliyor.
6.09.2023 Magazin
Acun Ilıcalı şaşırttı! Ayça Çağla Altunkaya'ya sürpriz kutlama
Acun Ilıcalı şaşırttı! Ayça Çağla Altunkaya'ya sürpriz kutlama Acun lıcalı, Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. Acun Ilıcalı, sevgilisine sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Ilıcalı'dan romantik pozlar da gecikmedi.
3.07.2023 Magazin
Şeyma Subaşı kural bozdu! Turuncu bikinisiyle paylaştı
Şeyma Subaşı kural bozdu! Turuncu bikinisiyle paylaştı Cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ay uzun süredir aşk yaşadığı Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girmişti. Evlendikten sonra eşinin bikinili paylaşımlarından rahatsız olduğunu ve o yüzden bikinili paylaşım yapmayacağını açıklayan Şeyma Subaşı kural bozdu.
18.06.2023 Magazin
Şeyma Subaşı 'Meedo bikinili poz vermemden rahatsız oluyor' demişti! 'Kapanmış iyice'
Şeyma Subaşı 'Meedo bikinili poz vermemden rahatsız oluyor' demişti! 'Kapanmış iyice' Geçtiğimiz ay uzun süredir aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine giren Şeyma Subaşı, "Meedo, bikinili fotoğraf ve video paylaşmamdan biraz rahatsız oluyor" açıklamasını yaparak artık eskisi gibi paylaşımlar yapmadığını belirtmişti. Son olarak sosyal medya hesabından eşinin doğum gününü kutlayan Subaşı'na, takipçilerinden yorum yağdı.
17.06.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi Bali'de! 'Yüzünde güller açıyor resmen'
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi Bali'de! 'Yüzünde güller açıyor resmen' Uzun süredir aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bu ayın başlarında dünyaevine giren sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, balayı için Japonya'yı tercih etmişti. Yaklaşık 10 gün Tokyo'nun tadını çıkaran ünlü çift, rotalarını Bali'ye çevirdi. Bali'den fotoğraf paylaşan Subaşı'na, beğeni ve yorum yağdı.
30.05.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi evlendi! Şeyma'dan ilk hamle
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi evlendi! Şeyma'dan ilk hamle Şeyma Subaşı uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikâh masasına oturdu. Çift, Fas'ın Marakeş şehrinde evlendi. Subaşı'nın nikah töreninin ardından yaptığı ilk iş bakın ne oldu!
3.05.2023 Magazin
Aslı Turanlı-Burak Çelik çifti ayrıldı! İşte aşkı bitiren fotoğraf
Aslı Turanlı-Burak Çelik çifti ayrıldı! İşte aşkı bitiren fotoğraf Dizi setinde başlayan bir ilişki daha sessiz sedasız sona erdi. Sosyal medyada aşk dolu paylaşımlar yapan oyuncu çift Aslı Turanlı (29) ile Burak Çelik'ten (30) ayrılık haberi geldi.
26.04.2023 Magazin
Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya'nın hamilelik iddialarına yanıt verdi!
Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya'nın hamilelik iddialarına yanıt verdi! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan kısa bir süre sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başladı. Yaklaşık 3 yıldır birlikte olan Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Çıkan haberlerde Çağla Altunkaya'nın hamile olduğu iddia edildi. Acun Ilıcalı bu iddialara yanıt verdi.
9.03.2023 Magazin
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti!
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti! 'Güzel Günler' dizisinin oyuncuları Leyla Tanlar ve Burak Dakak'ın set aşkı gerçek aşka dönüştü. İkili sosyal medyadan yayınladıkları pozlarla birlikteliklerini ilan etti.
20.02.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Meedo aşka geldi!
Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Meedo aşka geldi! Bir dargın bir barışık aşk yaşayıp geçtiğimiz aylarda ilişkilerine tekrardan bir şans veren Şeyma Subaşı ve Meedo evlilik kararı almıştı. Meedo aşka geldi ve sosyal medyadan romantik bir paylaşımda bulundu.
28.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şeyma Subaşı Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeyma subaşı aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.