Şeyma Korkmaz

Şeyma Korkmaz

Son dakika şeyma korkmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şeyma korkmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şeyma korkmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeyma Korkmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeyma korkmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 şeyma korkmaz haberi bulunmuştur. Tüm şeyma korkmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuruluş Osman dizisine veda etti!
Kuruluş Osman dizisine veda etti! ATV ekranlarında sevilen dizisi 'Kuruluş Osman' dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Burak Özçivit'in başrolünde oynadığı dizinin son bölümünde Tekfur 'Rogatus Lazkaris' öldü. Böylece 'Lazkaris'i canlandıran Yıldıray Şahinler, yapıma veda etti.
25.02.2022 Televizyon
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman 3.sezon oyuncuları kim?
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman 3.sezon oyuncuları kim? Kuruluş Osman dizisinin 3. sezonu için nefesler tutuldu. Kuruluş Osman'da yeni sezona geri sayım başlarken dizinin takipçileri de yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Kuruluş Osman ile ilgili merak edilenler...
9.09.2021 Gündem
Kuruluş Osman'a üç bomba transfer!
Kuruluş Osman'a üç bomba transfer! ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman iki sezon boyunca çarşamba akşamlarına damgasını vurmuştu. Önümüzdeki günlerde sete çıkacak olan dizinin yeni oyuncularının kim olduğu ortaya çıktı.
29.08.2021 Magazin
Şeyma Korkmaz'a rekor teklif
Şeyma Korkmaz'a rekor teklif Orta Doğu ve Arap dünyasında büyük hayran kitlesi bulunan oyuncu Şeyma Korkmaz’a rekor bir teklif geldi.
1.09.2020 Magazin
Dünyaya açılıyor
Dünyaya açılıyor ‘Beni Affet’ dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen Şeyma Korkmaz, İstikbal’in yurt dışı reklam yüzü oldu.
17.12.2019 Magazin
Set aşkı sonunda hayatları birleşti
Set aşkı sonunda hayatları birleşti Bir dönem 'Beni Affet' dizisinde rol alan Şeyma Korkmaz ile Cüneyt Mete, nikah masasına oturdu.
2.05.2019 Magazin
17 saat için 50 bin dolar aldı
17 saat için 50 bin dolar aldı Oyuncu Şeyma Korkmaz, Fas Kazablanka’da bir kaftan firmasının yüzü oldu.
15.04.2019 Magazin
Düğün tarihleri belli oldu!
Düğün tarihleri belli oldu! Oyuncu çift Şeyma Korkmaz ile Cüneyt Mete'nin düğün tarihi belli oldu. İkili, 1 Mayıs'ta evleniyor.
7.04.2019 Magazin
Oyuncu çift nişanlandı
Oyuncu çift nişanlandı Oyuncu çift Cüneyt Mete ve Şeyma Korkmaz aile arasında yapılan bir törenle nişanlandı.
23.12.2018 Magazin
Oyuncu çiftten evlilik kararı!
Oyuncu çiftten evlilik kararı! Oyuncu Şeyma Korkmaz, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Cüneyt Mete'den evlilik teklifi aldı
30.10.2018 Magazin
Star TV yayın akışında bugün neler var? 4 Ekim Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? 4 Ekim Çarşamba Star TV 4 Ekim yayın akışında, ilk olarak Celal Pir’in sunumuyla ekrana gelecek olan haber programı Bugün, saat 06.45’te canlı olarak yayınlanacak. Sonrasında Star TV yayın akışı Beni Affet ve Adını Sen Koy adlı yerli dizilerin tekrar bölümüyle devam edecek. Duymayan Kalmasın adlı magazin programı ve Balçiçek İlter ile Olay Yeri programının canlı yayınından sonra, Adını Sen Koy ve Beni Affet dizilerinin yeni bölümleri Star TV ekranlarında olacak. Star Haber sonrasında Star TV yayın akışı Çember adlı sinema ve Siyah İnci adlı dizinin tekrarının yayınlanmasıyla sona erecek.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? 29 Eylül Cuma
Star TV yayın akışında bugün neler var? 29 Eylül Cuma 29 Eylül Cuma tarihli Star TV yayın akışı, Celal Pir’in sunumuyla ekrana gelecek olan, canlı yayınlanan haber programı Bugün’ün 06.45’te yayınlanmasıyla başlayacak. Bugün programı sonrasında, Beni Affet ve Adını Sen Koy adlı Star TV’nin sevilen yerli dizilerinin tekrar bölümleri yayınlanacak. Duymayan Kalmasın adlı magazin programının canlı yayınlanmasından sonra, Balçiçek İlter İle Olay Yeri ve Beni Affet ile Adını Sen Koy dizileri yeni bölümleri ile ekrana gelecek. Star Haber’den sonra ise son olarak İstanbullu Gelin’in yeni bölümü yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? 28 Eylül Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? 28 Eylül Perşembe Star TV’nin 28 Eylül Perşembe gününe ait yayın akışı, Celal Pir’in sunduğu Bugün adlı haber programının 06.45’te yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra, 08.30’da Beni Affet Adlı Yerli Dizi ve Adını Sen Koy adlı yerli dizi yayında olacak. Duymayan Kalmasın adlı magazin programının canlı yayınından sonra, Star TV sabah kuşağında Balçiçek İlter İle Olay Yeri, Beni Affet ve Adını Sen Koy adlı yerli dizilerin yeni bölümleri ve Star Haber yer alacak. Star TV akşam kuşağında ise Siyah İnci adlı yeni yerli dizinin yeni ve tekrar bölümleri arka arkaya yayında olacak.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? 27 Eylül Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? 27 Eylül Çarşamba Star TV’de 27 Eylül Çarşamba gününe ait yayın akışı Celal Pir’in sunduğu Bugün adlı haber programının 06.45’te ekrana gelmesi ile başlayacak. Daha sonra Star TV yayın akışında Beni Affet Adlı yerli dizi, Adını Sen Koy adlı yerli dizi, Duymayan Kalmasın adlı magazin programı ve Balçiçek İlter ile Olay Yeri yayınlanacak. Beni Affet ve Adını Sen Koy’un yeni bölümlerinden sonra Star Haber, Çember Adlı sinema ve Türk Malı Aile Komedisi’nin final bölümü yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? 22 Eylül Cuma
Star TV yayın akışında bugün neler var? 22 Eylül Cuma Star Tv’de 22 Eylül Cuma tarihinde yayın akışı İki Aile adlı sevilen yerli dizinin tekrar bölümünün 06.00’da başlayacak. Daha sonra Bugün adlı sabah haber programı 06.45’te yayında olacak. Beni Affet adlı yerli dizi ve Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası programlarından sonra Duymayan Kalmasın adlı magazin programı ve Dolunay adlı yerli dizi yayınlanacak. Balçiçek İlter ile Olay Yeri ve Star Haber’den sonra akşam kuşağında İstanbullu Gelin adlı yerli dizinin yeni bölümü Star TV ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? 21 Eylül Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? 21 Eylül Çarşamba Star TV’de 21 Eylül Çarşamba gününe ait yayın akışı, Bugün adlı haber programının canlı yayını ile başlayacak. Beni Affet adlı yerli dizi, Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası, Duymayan Kalmasın adlı magazin programı, Dolunay, Beni Affet ve Balçiçek İlter ile Olay Yeri Star Tv sabah kuşağındaki diğer programlar. Star Haber’den sonra akşam kuşağında ise Geniş Aile 2 Her Türlü adlı sinema Tv’de ilk kez ve tekrar yayını ile ekrana gelecek.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? 20 Eylül Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? 20 Eylül Çarşamba 20 Eylül tarihli Star TV yayın akışı, Yüksek Sosyete adlı sevilen yerli dizinin tekrar bölümünün saat 06.00’da ekrana gelmesi ile başlayacak. Daha sonra, Bugün adlı haber programı ekrana gelecek. Star TV 20 Eylül sabah kuşağı, Beni Affet adlı yerli dizi, Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası, Duymayan Kalmasın adlı magazin programı ve Dolunay adlı dizi ile devam edecek. Balçiçek İlter ile Olay Yeri ve Star TV Ana Haber’den sonra Türk Malı ile yayın akışı sona erecek.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? 13 Eylül Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? 13 Eylül Çarşamba 13 Eylül Çarşamba tarihli Star TV yayın akışı, Yüksek Sosyete adındaki yerli dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Daha sonra, bir başka yerli dizi Hanım Köylü’nün tekrar bölümü ekranlara gelecek. Beni Affet ve İstanbullu Gelin, Kiralık Aşk gibi yerli dizilerle devam eden sabah kuşağı, Beni Affet’in yeni bölümü ve Balçiçek İlter ile Olay Yeri programları ile son bulacak. Ana Haber’den sonra ise akşam kuşağında yerli komedi filmi Recep İvedik 3 ve Çarkıfelek adlı yarışma ekrana gelecek.
29.09.2021 Gündem
Bir dizi aşkı daha! Tatile çıktılar...
Bir dizi aşkı daha! Tatile çıktılar... Dizi aşkları kervanına katılan son isimler 'Beni Affet' isimli yapımdan Şeyma Korkmaz ile Cüneyt Mete oldu.
19.06.2017 Magazin
Beni Affet yeni sezonda olaylar durulmuyor!
Beni Affet yeni sezonda olaylar durulmuyor! Beni Affet yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yaptı. Yayınlanan her bölüm ile izleyiciyi ekrana bağlayan Beni Affet 1024. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Feride çılgına döner. İşte Beni Affet yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Dizi oyuncusu konuştu! Sinirime hakim olamadım
Dizi oyuncusu konuştu! Sinirime hakim olamadım Eskişehir’de eski sevgilisi 36 yaşındaki Tuba Korkmaz'ı sokak ortasında bıçakla yaraladıktan sonra kendini de bıçaklayan 33 yaşındaki Fatih S...
28.06.2016 Yaşam
Beni Affet 992. bölümde neler oldu?
Beni Affet 992. bölümde neler oldu? Star Tv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Beni Affet yayınlanan 992. bölümü ile yine ekranlara kilitlemeyi başardı. Sevilerek takip edilen dizi Beni affette geçtiğimiz bölüm neler oldu? İşte Beni Affet ile ilgili merak edilen son gelişmeler ve 992. bölüm özeti...
29.09.2021 Gündem
Komediler ağlattı!
Komediler ağlattı! Peş peşe vizyona giren yerli komedi filmleri gişede yapımcılarının yüzünü güldürmedi.
20.10.2015 Magazin
Beni Affet yeni bölüm ile ekrana kilitleyecek!
Beni Affet yeni bölüm ile ekrana kilitleyecek! Ekranların en çok izlenen günlük dizisi Beni Affet heyecanı devam ediyor. Hafta içi her gün 16.30'da ekrana gelen Beni Affet'te bu hafta neler yaşanacak merak konusu. Beni Affet bu akşam yine nefes kesecek.
16.12.2014 Magazin
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu İstanbul'da son dönemde artan anaokulu ve bakıcı fiyatları çalışan anne babaları zorluyor. Özel Anaokulları Derneği Başkanı Hacı Murat Kuş, "Bir bakıcının fiyatı aylık 25 bin lira düzeyinde. Bir anaokulunun fiyatında ise yaklaşık 7 bin ile 14 bin arasında değişen rakamlar telaffuz ediliyor. Haliyle okul maliyetleri de ciddi külfet haline geldi" dedi. Bakıcılık firması sahibi Şeyma Kuvan ise "Gündüz çalışanlar için 18 bin ile 25 bin lira. Bu rakama maaş artı sigorta masrafları da dahil. Yatılı çalışan, devamlı 6 gün sizin evinizde kalan bakıcılar için 20 bin ile 30 bin Türk lirası arasında bakıcıların donanımına göre değişiyor." dedi. Anne Ayla Karaer "Kreşlerden ekstra bir şeyler talep ediyorlar. O yüzden vermemiz imkansız. Mecbur çalışacağım. Ya babaanne ya anneanne bakacak" dedi.
25.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şeyma Korkmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeyma korkmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.