Gazete Vatan Logo

Beni Affet yeni sezonda olaylar durulmuyor!

Beni Affet yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yaptı. Yayınlanan her bölüm ile izleyiciyi ekrana bağlayan Beni Affet 1024. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Feride çılgına döner. İşte Beni Affet yeni bölüm fragmanı...

Beni Affet yeni sezonda olaylar durulmuyor!

Türkiye’nin en çok izlenen günlük dizisi olan Beni Affet yeni sezonda da izleyenleri ekran başına toplayacak. Başrollerini Gaye Turgut Evin, Saim Karakale, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü’nün paylaştığı dizi yeni eklenen oyuncular ile ekran yolculuğuna kaldığı yerden devam ediyor.Feride, Hasret ve Cüneyt’in yanına gidecek mi?

BENİ AFFET 1024. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Hasret’in internete yüklediği fotoğrafı görüp çılgına dönen Feride, Hasret ve Cüneyt’in yanına gider. Cüneyt kendini bir anda iki kadının tartışması içinde bulur. Feride en sonunda Hasret’in kaldığı evi satmaya karar verince, diğer aile üyelerinin vereceği tepki merak konusudur. Yıldız’ın Sedat’la buluşacağından şüphelenen Murat, sonunda Yıldız’ı bulur ve aralarında sert bir yüzleşme yaşanır.

Onur, Bahar’a Yusuf’un yanına gitmesi konusunda ısrarcı olur. Yaşanan ani bir gelişme sonucu aylardır süren hasret sona erer; Bahar ve oğlu Yusuf arasında duygu yüklü bir kavuşma anı yaşanır. Mahir evde yalnızken karşısına çıkan uzak akrabası Ceylan’ın, Mahir ve Kader ikilisinin hayatını nasıl etkileyeceği merak konusudur.

Haberin Devamı