Gazete Vatan Logo

Beni Affet 992. bölümde neler oldu?

Star Tv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Beni Affet yayınlanan 992. bölümü ile yine ekranlara kilitlemeyi başardı. Sevilerek takip edilen dizi Beni affette geçtiğimiz bölüm neler oldu? İşte Beni Affet ile ilgili merak edilen son gelişmeler ve 992. bölüm özeti...

Beni Affet 992. bölümde neler oldu?

Ekranların sevilen dizisi Beni Affet'in başrollerinde Nusret Şenay, Ulviye Karaca ve Gaye Turgut Evin gibi isimler rol alıyor. Yapımcılığını Focus Film'ın üstlendiği Beni Affet son yayınlanan 992. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Beni Affet hafta içi her gün saat 17:00'de star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

BENİ AFFET 992. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA

BENİ AFFET SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Murat ve Reyhan’ın durumu ne olacak?

Murat ve Reyhan’ın durumuna üzülen Cüneyt, onlara yurt dışına gitmelerinin en doğru çözüm olacağını anlatır. Tek kişilik hücreye konan Sedat, serbest kalacağı ve hapishaneye girmesine neden olan kişilerden hesap soracağı gün için yaşamaktadır. Ünal ise her yerde aradığı Reyhan’ı tek başına dağ evinde bulur.

Bahar, Kemal ve Yusuf önceden vakit bulamadıkları şeyleri yaparak bir arada olmanın keyfini sürmektedirler. Her yerde Bahar’ı arayan ve bir türlü ulaşamayan Demir, kurnaz bir plan yaparak Kader’i ziyarete gider.

OYUNCULAR

Feride Kozan-Şeyma Korkmaz
Cüneyt Kozan-Murat Danacı
Bahar Kozan-Gaye Turgut
Mehmet Kemal Kozan-Mert Altınışık
Eylül / Ayşe Güner-Gamze İğdiroğlu
Sevgi Kayacan-İlkay Kayku Atalay
Nazire Tekin-Zeynep Aytek Metin
Kader Kayacan-Ceren Yalazoğlu Karakoç
Yıldız-Zeynep Yasa
Ferman Ötüken Hürmüzlü
Osman Kozan-Nusret Şenay
Zühre Kozan-Ulviye Karaca
Handan Kurkrcu-Elif Sanli
ŞEYMA KORKMAZ KİMDİR?
Şeyma Korkmaz (20 Aralık 1988, Eskişehir), Türk sinema ve dizi oyuncusu.Şeyma Korkmaz 20 Aralık 1988'de Eskişehir'de, Sabriye ve Kadri Korkmaz çiftinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Korkmaz'ın Tuba ve Tolga adında ablası ve abisi vardır. İlköğretim eğitimini Eskişehir’de bitirdi. 2000 yılında Çanakkale’ye yerleşti ve üniversite dahil geri kalan 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale’de tamamladı. Liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okudu. Üniversiteyi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliğini bitirdi. Okul yıllarında Volkan Sezai SUDA ile birlikte çalıştı, fotomodellik yaptı.
2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisinde Yağmur karakteriyle kariyerine başlayan Şeyma Korkmaz, aynı yıl yayına giren Beni Affet adlı dizide Feride karakteriyle adını duyurmuştur.

Haberin Devamı