Set Aşkı

Set Aşkı

Son dakika set aşkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan set aşkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını set aşkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Set Aşkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan set aşkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 set aşkı haberi bulunmuştur. Tüm set aşkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti!
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti! 'Güzel Günler' dizisinin oyuncuları Leyla Tanlar ve Burak Dakak'ın set aşkı gerçek aşka dönüştü. İkili sosyal medyadan yayınladıkları pozlarla birlikteliklerini ilan etti.
20.02.2023 Magazin
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Sıla Türkoğlu bakın gönlünü kime kaptırdı
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Sıla Türkoğlu bakın gönlünü kime kaptırdı Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa’sı Sıla Türkoğlu ile Fatih’i Doğukan Güngör’ün geride bıraktığımız yılın sonunda sette başlayan arkadaşlıkları ilişkiye dönüştü. Böylece, bir dizi aşkı daha gerçek oldu.
2.01.2023 Magazin
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar!
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar! "Dünyanın en güzel çifti" olarak nitelendiren Bradley Cooper ve Irina Shayk dört yıllık ilişkilerini 2019 yılında bitirmişti. Fakat Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığa fazla dayanamadı ve barıştılar. Ünlü çift hakkında şaşırtan bir iddia daha ortaya atıldı.
19.11.2022 Magazin
Bir set aşkı daha gerçek oldu! Bilal Yiğit Koçak ile Lizge Cömert aşk yaşamaya başladı
Bir set aşkı daha gerçek oldu! Bilal Yiğit Koçak ile Lizge Cömert aşk yaşamaya başladı Kardeşlerim dizisinde iki sevgiliyi oynayan Lizge Cömert ile Bilal Yiğit Koçak, aşk yaşamaya başladı. Koçak'ın doğum günü için sosyal medya hesabından sarmaş dolaş çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşan Cömert, "Yanımda olduğun için çok şanslıyım. Böyle güldüğümüz daha güzel günlerimiz olsun" diyerek ilişkisini ilan etti.
13.10.2022 Magazin
Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ilk kez el ele görüntülendi!
Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ilk kez el ele görüntülendi! “Gizli Saklı” adlı dizisinin başrol oyuncuları Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın set aşkı gerçeğe dönüştü. Oyuncu çift ilk kez el ele görüntülendi.
24.08.2022 Magazin
Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı aşkı gerçek oldu!
Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı aşkı gerçek oldu! 'Gizli Saklı' dizisinde partner olan Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın set aşkı gerçeğe dönüştü. Birlikteliklerini gizli tutmak için büyük çaba sarfeden çift, dizinin final yapmasının ardından soluğu tatilde aldı.
9.08.2022 Magazin
Dizi aşkı daha gerçek oldu! Yeşim Ceren Bozoğlu ile Halil İbrahim Kurum birlikte...
Dizi aşkı daha gerçek oldu! Yeşim Ceren Bozoğlu ile Halil İbrahim Kurum birlikte... 'Hayaller ve Hayatlar' dizi setinde partner olan Yeşim Ceren Bozoğlu ve Halil İbrahim Kurum'un set aşkı gerçek oldu. Galataport'ta bir partiye katılan güzel oyuncu, 'Yeni Gelin' dizisiyle adını duyuran ve şimdilerde 'Seversin'de rol alan Halil İbrahim Kurum ile el ele katıldı.
13.06.2022 Magazin
Bir set aşkı daha gerçeğe dönüştü! Gülper Özdemir ile Mehmet Aykaç birlikteliğini ilan etti...
Bir set aşkı daha gerçeğe dönüştü! Gülper Özdemir ile Mehmet Aykaç birlikteliğini ilan etti... Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde birlikte rol alan Gülper Özdemir ile Mehmet Aykaç'ın set arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü. Karadeniz turunu tamamlayan Gülper Özdemir ile Mehmet Aykaç rotasını Batum'a çevirdi. İkili, sosyal medyadan aşklarını ilan etti.
5.04.2022 Magazin
Hande Erçel ile Kerem Bürsin ayrıldı mı? Hande'den açıklama geldi...
Hande Erçel ile Kerem Bürsin ayrıldı mı? Hande'den açıklama geldi... Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte rol alan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in set aşkı gerçek olmuştu. Hande Erçel ve Kerem Bürsin çiftinin ilişkilerini noktaladığı iddia edilmişti. Reklam yüzü olduğu bir markanın lansman gecesinde muhabirlerin sorularını yanıtlayan Erçel, ayrılık haberlerine yanıt verdi.
22.12.2021 Magazin
Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın set aşkı gerçek oldu!
Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın set aşkı gerçek oldu! Ada Masalı dizisinin başrol oyuncuları Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın set aşkı gerçek oldu. Çift, tüm tatil günlerini birlikte geçiriyor.
8.09.2021 Magazin
Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'dan ciddi adım!
Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'dan ciddi adım! Masumiyet dizisindeki set aşkı gerçek aşka dönüşen Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan aşkı tam gaz devam ediyor. Şu sıralar tatilin tadını çıkartan çiftten ilişkileriyle ilgili ilk ciddi adım geldi. Tütüncü, kız arkadaşı Alişan'ı ailesiyle tanıştırdı.
20.06.2021 Magazin
Set aşkı sonunda hayatları birleşti
Set aşkı sonunda hayatları birleşti Bir dönem 'Beni Affet' dizisinde rol alan Şeyma Korkmaz ile Cüneyt Mete, nikah masasına oturdu.
2.05.2019 Magazin
Eray Altay sevgilisi Afra Saraçoğlu yüzünden kovuldu
Eray Altay sevgilisi Afra Saraçoğlu yüzünden kovuldu Yönetmen yardımcısı Eray Altay’la oyuncu Afra Saraçoğlu’nun set aşkı pahalıya patladı. Saraçoğlu için yönetmenin kardeşiyle olan ilişkisini bitiren Altay, olay ortaya çıkınca işinden oldu.
22.03.2018 Magazin
Tolga Sarıtaş'tan bomba paylaşım!
Tolga Sarıtaş'tan bomba paylaşım! Star TV'de ekrana gelen Söz dizisinin başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş, rol arkadaşı Aybüke Pusat ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Tolga Sarıtaş'ın bu paylaşımı akıllara 'aşk' sorusunu getirdi...
28.12.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Gizlice buluşuyorlar...
Yılın aşk bombası! Gizlice buluşuyorlar... Magazin dünyasında sıkça rastlanan 'set aşklarına' bir yenisi eklendi...
6.08.2017 Magazin
No:309 11. yeni bölüm fragmanında kına eğlencesi!
No:309 11. yeni bölüm fragmanında kına eğlencesi! No:309 Fox Tv'de yayınlanmaya başladığı günden beri ilgi ile takip edilen dizilerin başında geliyor. Yayınlanan 11. yeni bölüm fragmanında da dikkat çekmeyi başaran No:309 yeni bölümde neler yaşanacak? Romantik sahnelerin yanında güldürmeyi de başaran No:309 bu hafta seyirciyi hangi hikayenin içine çekiyor? İşte merak edilen detaylar...
19.08.2016 Magazin
Bir set aşkı daha gerçek oldu
Bir set aşkı daha gerçek oldu Adı Mutluluk dizisinde iki sevgiliyi canlandıran Dilara Aksüyek ile Ceyhun Menginoğlu’nun set aşkı gerçek oldu...
30.05.2016 Magazin
Set aşkım olmadı
Set aşkım olmadı Ajda Pekkan, Sinan Akçıl’la sunduğu Uçankuş TV’deki programında Oktay Kaynarca’yı konuk etti...
25.10.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Set Aşkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki set aşkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.